Jump to content

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 336 [Φάντομ Ντακ (PKNE) - Στο τέλος του Χρόνου 3 ]


Πώς σας φάνηκε το τεύχος;  

4 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

336.thumb.jpg.acceb8de4a8f738b7247387408ce5afd.jpg
 

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 

ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΝΗΜΑ.
ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ: Ο ΣΠΑΝΙΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ.
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: ΑΡΓΗΣΕΣ, ΜΙΚΥ!
ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 20/11 (Νο. 336)
:hop::hop::hop:

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Η τέταρτη ιστορία πρέπει να είναι αυτή.

 

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Σελίδα 6, στο τελευταίο καρέ, είμαι ο μόνος που αισθάνομαι λίγο... περίεργα να το πω; Ειδικά ο συνδυασμός Λίλα + η έκφραση των ματιών του φάντομ με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις για το τι ήθελαν να ζωγραφίσουν στο καρέ.

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Ήθελαν να ζωγραφίσουν ακριβώς αυτό που κατάλαβες :D

 • Like 5
 • Funny 1
Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #336 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.
 

Εξώφυλλο (από το Στρουμφάκι μοδερέιτορ @nikolas12...).

tn_MIKYMAOUSE_0336.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Sivia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Στο τέλος του χρόνου." (3o. επεισόδιο.)


Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν.

Spoiler

Ή καλύτερα στον χρόνο μηδέν. Εκεί Λύλα και Φάντομ ανακαλύπτουν ότι η βάση έχει καταληφθεί. Οπότε από το οπλοστάσιο που βρίσκονται περνούν μέσα από τους αγωγούς εξαερισμού και ελευθερώνουν τους φυλακισμένους χρονοφύλακες. Οι οποίοι αναλαμβάνουν δράση παραμερίζοντας τους. Η Λύλα έχει εναλλακτικό σχέδιο όποτε δεν ακολουθούν την υπόλοιπη ομάδα. Το δωμάτιο όμως που θέλουν να επισκεφτούν δεν είναι προσβάσιμο από τους αγωγούς. Οπότε το ρισκάρουν και εντοπίζονται. Καταφέρνουν να "φυλακιστούν" όμως στο δωμάτιο που τους ενδιαφέρει. Εκεί βρίσκεται η είσοδος για το απόλυτο τίποτα. Εκεί βρίσκεται και ο Υπερσύνδεσμος.

Λύλα και Φάντομ βρίσκονται σε επικοινωνία με τους διώκτες τους. Μαθαίνουν ότι αυτοί απλώς εκμεταλεύτικαν την χρονική αναμπουμπούλα. Δε την δημιούργησαν. Παράλληλα ο Φάντομ σε επικοινωνία με τον Νούμερο Ένα καταφέρνει να κάνει συμβατή την στολή του με το απόλυτο τίποτα και να φέρει τον Υπερσύνδεσμο. Την ίδια ώρα επιστρατεύονται τα ανδροειδή της βάση άλλα και Κοκκόρον για να πιάσουν το... ζεύγος. Η αφαίρεση του Υπερσυνδέσμου όμως δημιουργεί διάφορες αναταραχές. Θα τα καταφέρουν οι ήρωές μας; "Το ιπτάμενο νήμα."

Ο Σκρούτζ παίρνει τα όρη και τα βουνά προκειμένου να κινηθεί και εκείνος οικολογικά.

"Ο σπάνιος βάτραχος του Αμαζονίου."

Οι Μουργόλυκοι παρακολουθούν τον Σκρούτζ και απαγάγουν τα ανίψια του.

"Άργησες Μίκυ!

Ο Μίκυ κλέβει την παράσταση επειδή μπήκε κατάλαθος στα ρούχα κάποιου άλλου.

Πρωτοποριακή διαφήμιση.

Ο Φέθρυ με τον Ντόναλντ προσπαθούν να διαφημίσουν την διαφημιστική εταιρεία που έστησε ο πρώτος στο σπίτι του δεύτερου.

Μονοσέλιδη ιστορία.

Πασχάλης: "Προσοχή στα αυγά."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το προτελευταίο επεισόδιο απαντάει πολλά ερωτήματα και δημιουργεί άλλα τόσα. Είναι όμως καλοσχεδιασμένο με ωραία καρε και δράση που κρατάει καθηλωμένο τον αναγνώστη. Υπομονή έξι μέρες ακόμη.

Όμορφη και με αέρα βουνού η αναζήτηση του άρχοντα του Κλοντάικ. Η περιπέτεια των Ντόναλντ και Φέθρυ στο αστικό τοπίο δίνει μία καλή ιστορία. Η μικρή ιστορία με τον Μίκυ έχει την πλάκα της. Το τεύχος κλείνει μέ μία ιστορία των Φέθρυ και Ντόναλντ. Αν και πολυσέλιδη διαβάζεται ευχάριστα και δε κουράζει.

Μετά από πολύ καιρό έχουμε και μία συμπαθητική μονοσέλιδη με τους Πασχάλη Χήνο, Τζούνιορ Ντακ και Ελβίρα Κουτ.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Στο τέλος του χρόνου." (3ο επεισόδιο.)
2. "Το ιπτάμενο νήμα."
3. "Πρωτοποριακή διαφήμιση."
4. "Ο σπάνιος βάτραχος του Αμαζονίου."
5. "Άργησες Μίκυ!"

7.2/10!!!
Χρονικά παράδοξα, ιπτάμενα χαλιά, βάτραχοι, μάγοι και διαφημιστές δίνουν ένα καλό τεύχος για ανάγνωση!!!  :D

:hop::hop::hop:

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Τρίτο επεισόδιο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι τη συγκεκριμένη ιστορία την απολαμβάνω λιγότερο από την αντίστοιχη του Οκτωβρίου. Το σχέδιο παραμένει εξαιρετικό, αλλά όπως λέει και ο φίλτατος @Μενίγ Πουαγώ απαντούνται κάθε κάποια ερωτήματα και δημιουργούνται άλλα τόσα. Επίσης σε σύγκριση με την πρώτη ιστορία, σε αυτήν δεν έχουμε πριν την αρχή της ένα recap με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, το οποίο θα βοηθούσε αρκετά.

 

Η δεύτερη ιστορία είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος και αφορά τα οικολογικά χαλιά που ανακαλύπτει ο Σκρουτζ και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά. Αρκετά καλή ιστορία, από την άποψη ότι βλέπουμε τόσο τον Σκρουτζ σε μια περιπέτεια, στην οποία οι κάτοικοι τον εκμεταλλεύονται οικονομικά και αφετέρου βλέπουμε και το αγαπημένο παπί να προσπαθεί να μπαλώσει μια ακόμα επένδυση που πήγε στραβά. 

 

Η τρίτη ιστορία με το βάτραχο είναι λίγο ασύνδετη, αλλά παρ' όλα αυτά σε διασκεδάζει μέσα από τις γκάφες της. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την αντίστοιχη του Μίκυ. Η τελευταία με τη διαφημιστική εταιρεία των Ντόναλντ-Φέθρυ έχει τα δύο παπιά μας να μπλέκουν όπως πάντα με το δικό τους μοναδικό τρόπο, έχει κάποιες δόσεις πραγματικότητας και συνολικά είναι διασκεδαστική αν και κάπως μεγαλύτερη από αυτό που χρειάζεται.

 

Συνολικά λοιπόν νομίζω ότι γενικότερα το Μίκυ Μάους ακολουθεί το επιτυχημένο μοτίβο των πέντε ιστοριών, δύο μεγάλων και τριών μεσαίου μεγέθους για ένα ακόμη τεύχος, αλλά αυτή τη φορά η ποιότητα των υποστηρικτικών ιστοριών δεν είναι η κατάλληλη για να ανεβάσει συνολικά το τευχάκι.

 • Like 7
 • Confused 1
Link to post
Share on other sites

Πιστεύω πως η Ντίσνεϊ αποφάσησε να φέρει πίσω κάποιες μνήμες, καθώς δεν έχω δει τον Φάντομ σε ποιό παλια τεύχη όπως αυτα του 19. 

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Στη μονοσέλιδη ιστορία εμφανίζονται τόσο ο Τζούνιορ Ντακ όσο και ο Πασχάλης. Αφενός δεν έχουμε δει τον Πασχάλη να ζει στο αγρόκτημα στις ιστορίες με τον Τζούνιορ, αφετέρου θα έπρεπε μάλλον κι εκείνος να είναι μικρότερος ηλικιακά την περίοδο που ο Ντοναλντ ήταν... Τζούνιορ.

 • Like 4
Link to post
Share on other sites
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.