Popular Post Valtasar Posted May 23, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Popular Post Share Posted May 23, 2020 Η ιστορία διαδραματίζεται στον μυθικό κόσμο του Τρόϋ και μας την διηγείται ο κεντρικός ήρωας της ο Λανφέστ. Ο Τρόϋ είναι ένας κόσμος, όπου η μαγεία αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Στον πλανήτη αυτό κατοικούν άνθρωποι, Τόλλς, και άλλα πλάσματα λιγότερο ή περισσότερο μοχθηρά. Κάθε άνθρωπος είναι κάτοχος μιας μαγικής δυνατότητας, μεγάλης ή μικρής, λίγο ή πολύ χρήσιμης. Κάποιος μπορεί να μετατρέψει το νερό σε πάγο, άλλος μπορεί να θεραπεύσει τραύματα… Ο Λανφέστ μπορεί να πυρώνει μέταλλα με την ματιά του. Στο χωριό του, εκμεταλλεύτηκε το "ταλέντο" του για να σφυρηλατεί μέταλλα γιαυτό και είναι και μαθητευόμενος σιδηρουργός. Όμως, η επαφή του με ένα ξίφος που προέρχεται από τις μακρινές βαρονίες ξυπνά μια απίστευτη δύναμη μέσα του: την απόλυτη, απεριόριστη δύναμη. Με την συντροφιά του πρεσβύτερου μάγου Νικολίδη και των δύο πολύ διαφορετικών κορασίδων του, ο Λανφέστ ξεκινά ένα ταξίδι προς την Έκμουλ, όπου πιστεύει ότι οι σοφοί της πόλης θα εξηγήσουν την νέα του δύναμη. Στην πορεία όμως, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν κυκεώνα περιπετειών, όπου συναντά τα πιο επικίνδυνα, εκπληκτικά και άγνωστα πλάσματα… by daminadjk 9 Δεκ 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λίγα λόγια για την έκδοση Ο τίτλος είναι δημιούργημα των Christophe Arleston (σενάριο - αφιέρωμα ΕΔΩ) και Didier Tarquin (σχέδιο - αφιέρωμα ΕΔΩ). Πρωτοκυκλοφόρησε το 1994 και έγινε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να βραβευτεί το 2000 στην Angouleme και να ακολουθήσουν νέες σειρές και spin-offs. Η σειρά κλείνει στα 8 άλμπουμ(που όμως διαβάζονται αυτόνομα) και έχει μεταφραστεί στα γερμανικά, ολλανδικά και Ισπανικά, όχι όμως στα αγγλικά. Εδώ στο Greekcomics γνωρίσαμε τη σειρά το μακρινό 2006, λίγους μήνες μετά τη δημιουργία της Κοινότητας. Μάλιστα είχε ακολουθήσει και scanlation του 1ου τόμου, από τον τωρινό μεταφραστή Γιώργο Μακρυγιάννη (μέλος XIII). Μας άρεσε πολύ καθώς έχει φαντασία, περιπέτεια, χιούμορ και υπέροχο σχέδιο. Αυτόματα λοιπόν μπήκε στη λίστα των τίτλων που θα θέλαμε να δούμε στη γλώσσα μας. Η αρχή γίνεται σήμερα με τη κυκλοφορία του 1ου τόμου και ελπίζουμε να δούμε και τους 7 υπόλοιπους στη χώρα μας. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τη ποιότητα της μητρικής έκδοσης, τόσο σε μέγεθος αλλά και σε χαρτί και βιβλιοδεσία. Το στοίχημα ήταν το κόστος αλλά τα καταφέραμε (πολύ καλύτερα απ' ότι περιμέναμε) και σε αυτό. Ενώ στη Γαλλία πωλείται 14,90 €, εδώ πωλείται 12 €. Για να τα καταφέρουμε, θυσιάσαμε τη χοντρική πώληση, οπότε η αποκλειστική διανομή γίνεται από τη Λέσχη Φίλων Κόμικς Μερικές εσωτερικές σελίδες Ετοιμαστείτε! Η περιπέτεια ξεκίνησε !!! 46 8 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 23, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 23, 2020 (edited) Aν κι έχω καιρό που το διάβασα από αγγλικό scanlation, θυμάμαι αποτελείται από 2 ιστορίες των 4 τευχών και όχι από τεύχη που μπορούν να διαβαστούν αυτόνομα. Γι΄αυτό και θα ήταν σωστό να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον τα 4 πρώτα, ώστε να μη μείνουμε με την ιστορία ανολοκλήρωτη. Σίγουρα θα στηρίξουμε την προσπάθεια και καλώ όχι μόνο τους BDάκιδες, αλλά και όλους τους κόμικ φανς να το τιμήσουν. Αξίζει, δεν είναι κόμικ του μέσου όρου. Είναι απ΄τα καλά. Αλλά επειδή κι εσείς στη ΛΕΦΙΚ δεν είστε επαγγελματίες να κοιτάτε το κέρδος, το κάνετε από μεράκι, προσπαθήστε να βγάλετε και τα επόμενα 7(ή έστω 3). Mην το δείτε αυστηρά επαγγελματικά με την έννοια "αν έχω κέρδος συνεχίζω, αν δεν έχω σταματάω". Σκοπός είναι να ικανοποιήσετε τους αναγνώστες παρουσιάζοντάς τους κάτι ολοκληρωμένο και όμορφο Φαίνεται πάντως πολύ λαχταριστό απ΄τις εικόνες που ανέβασες. Κι η γραμματοσειρά πολύ ταιριαστή Edited May 23, 2020 by Laz33 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivasp Posted May 23, 2020 Member ID: 34,276 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 47 Reputation: 243 Achievement Points: 47 Days Won: 0 With Us For: 2,069 Days Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 46 Share Posted May 23, 2020 υπαρχει χρονοδιαγραμμα για επομενο/α ?εστω προκαταρκτικο... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas12 Posted May 23, 2020 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 560 Content Count: 4,512 Reputation: 40,124 Achievement Points: 2,310 Days Won: 278 With Us For: 2,275 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 29 Share Posted May 23, 2020 Μπράβο στη Λέσχη για την έκδοση ενός γαλλοβελγικού κόμικ αυτού του βεληνεκούς. Όπως είπα και χθες που το αγόρασα, η ποιότητα της έκδοσης είναι εξαιρετική, πανέμορφο εικαστικά εξώφυλλο, σκληρόδετο, πολύ ωραίο οπισθόφυλλο, άκρως επαγγελματική δουλειά στο εσωτερικό και όλα αυτά στην τιμή των 12 ευρώ. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να βγουν και οι επόμενες 7 συνέχειες, στη συζήτηση μου με τον Valtasar μου είπε πως εννοείται ότι αυτός είναι ο στόχος, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του πρώτου και ύστερα οι διαδικασίες να βγουν τα επόμενα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη Λέσχη που όλα γίνονται με το μεράκι κάποιων και όχι για επαγγελματία εκδότη που μπορεί να κινεί τις διαδικασίες πολύ πιο γρήγορα. 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted May 23, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Author Share Posted May 23, 2020 5 ώρες πριν, Laz33 είπε: Mην το δείτε αυστηρά επαγγελματικά με την έννοια "αν έχω κέρδος συνεχίζω, αν δεν έχω σταματάω". Σκοπός είναι να ικανοποιήσετε τους αναγνώστες παρουσιάζοντάς τους κάτι ολοκληρωμένο και όμορφο Αν το βλέπαμε επαγγελματικά θα είχαμε ασχοληθεί πολλά χρόνια πριν... το ότι κλείνουμε τον 11ο χρόνο και τα μόνα που βγάλαμε ήταν το STORM (έμμεσα - πρό ΛΕΦΙΚ), τον 1ο κατάλογο Ελληνικών Εκδόσεων (έμμεσα), το ΠΕΡΤΟΥΙΛΑΜΠΙ (καθαρά δική μας έκδοση) και τώρα αυτό, λέει πολλά. Πρώτα απ' όλα, είμαστε αναγνώστες και δεν μας αρέσουν τα κρεμάσματα. Ο Storm ακόμα πονάει που δεν ολοκληρώθηκε και ΠΟΤΕ πιά δεν θα βασιστούμε σε λόγο άλλου. Ο στόχος μας είναι το κόστος και όχι το κέρδος. Αν πουλήσει για να βγει το κόστος, θα ολοκληρώσουμε και ας μη βγει ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αν δεν πουλήσει, τότε μη περιμένετε ολοκλήρωση. Δυστυχώς η ΛΕΦΙΚ δεν είναι επιχείρηση ώστε να υπάρχει budget για υποστήριξη εκδόσεων τέτοιου κόστους. Το κάνουμε από τη τρέλα μας και το μεράκι μας. Γι' αυτό και οι επαγγελματίες εκδότες δεν ρισκάρουν σε σειρά BD, ειδικά σε τέτοια ποιότητα. Εμείς είπαμε να ρισκάρουμε... θα πετύχει ; θα το δούμε τους επόμενους μήνες. 4 ώρες πριν, sivasp είπε: υπαρχει χρονοδιαγραμμα για επομενο/α ?εστω προκαταρκτικο... Εξαρτάται πως θα πάνε οι πωλήσεις... αν γίνει όπως το υπολογίζω (σε νορμάλ πλαίσια), θα έχουμε το 2ο άλμπουμ μέχρι τέλος του χρόνου...αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το κόσμο που ζούμε 20 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 23, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 23, 2020 59 λεπτά πριν, Valtasar είπε: Ο στόχος μας είναι το κόστος και όχι το κέρδος. Αν πουλήσει για να βγει το κόστος, θα ολοκληρώσουμε και ας μη βγει ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αν δεν πουλήσει, τότε μη περιμένετε ολοκλήρωση. Αν θυμάμαι καλά μιλούσαμε για τιράζ 1000 τεμαχίων. Πόσα χοντρικά πρέπει να πωληθούν για να καλυφθεί το κόστος; Το κόστος τι περιλαμβάνει; Μόνο τα έξοδα έκδοσης και μετάφρασης (αν και αυτή φαντάζομαι θα έγινε αφιλοκερδώς) ή έπρεπε ν΄αγοράσετε και τα δικαιώματα; 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivasp Posted May 23, 2020 Member ID: 34,276 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 47 Reputation: 243 Achievement Points: 47 Days Won: 0 With Us For: 2,069 Days Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 46 Share Posted May 23, 2020 ηδη το παρηγγειλα ελπιζω σε μαζικες πωλησεις και γρηγορη εξαντληση του τιραζ ετσι ωστε να βγει το δευτερο το συντομοτερο και να μπορεσει να ολοκληρωθει πριν γερασουμε... πολυ ωραια κινηση μακαρι να πετυχει και να γινει εναυσμα και για αλλες αναλογες προσπαθειες στο μελλον.η αγορα bd στην ελλαδα πασχει ασχημα.παροτι δεν το εχω ακομη στα χερια μου ειμαι σιγουρος οτι θα προκειται για θαυμασια εκδοση.. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασιλεύς των κόμικς Posted May 23, 2020 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,644 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,637 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Share Posted May 23, 2020 Δεν ξέρω .Αυτή την εκδοτική δεν την ξέρω ,δεν την εμπιστεύομαι ,δεν θα το αγοράσω δεν θα με πείσετε .Για να τα βρίσκετε όλα καλά εσείς που το παραμικρο ελλάτωμα να βρείτε σε κόμιξ το θάβετε ( π.χ. στο πρωτότυπο έγρφε ...και από εδώ...,& ο Ελληνας μεταφραστης το έγραψε ...κι από δω ...ντροπή στην εκδοτική ,στο 3ο καρρέ το χρώμα έπρεπε να είναι ένα τόνο πιο σκούρο δεν θα ξαναγοράσω την Ελληνικη αλλά την ξένη . ) Εδώ κάποια φάβα έχει ό λάκος .Δεν το παίρνω με τίποτα . Από ότι προβλέπω το τελευταίο τεύχος θα βγει στο τέλος του 2025 ,με αρχές 2026 . Αν με θεωρήτε απαισιόδοξο να δείτε ποια ήταν η πρώτη σκέψη μου .Αν δείτε 2ο τεύχος να μου τρυπήσετε την μύτη ...της αδερφής μου ( με την μύτη μου δεν παίζω ) . ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 6 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethnikaras Posted May 24, 2020 Member ID: 14,105 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 45 Reputation: 347 Achievement Points: 45 Days Won: 0 With Us For: 5,063 Days Status: Offline Last Seen: March 22 Age: 54 Share Posted May 24, 2020 καλημερα..το αγοραζουμε μονο απο τη Λεσχη; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted May 24, 2020 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 785 Reputation: 3,918 Achievement Points: 849 Days Won: 9 With Us For: 1,806 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 12:51 PM Age: 42 Share Posted May 24, 2020 το αγορασα και εγω και το περιμενω. Αν παρει ο καθενας μας απο ενα θα εξαντληθει η εκδοση και θα ακολουθησει το επομενο. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted May 24, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Author Share Posted May 24, 2020 @ethnikaras Στο τέλος της παρουσίασης έχει συνδέσμους για να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά, μπορείς να το πάρεις από τη Λέσχη (Ιερά Οδός 14) 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos99 Posted May 24, 2020 Member ID: 9,689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 586 Reputation: 5,905 Achievement Points: 656 Days Won: 1 With Us For: 5,703 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 62 Share Posted May 24, 2020 Ωραίο σχέδιο και χρώματα . Μου αρέσει και θα το τιμήσω (σιγά μην το άφηνα ) και μπραβο στην λέσχη για μια ακόμα προσπάθεια . απο την αλλη οι ενστάσεις των φίλων έχουν βάση καθότι εαν βγαίνουν 2 τεύχη τον χρόνο θα χρειαστούν 4 χρονια για συμπλήρωση και όταν εκδίδεται δεν θα θυμάται κανεις που έμεινε στην ιστορία ( ακόμα αναθεματίζω το Galaxia ) 1000 τιραζ για να φυγει απο την λέσχη μάλλον υπερφιλοδοξο το βλέπω ίσως για να είχε καλύτερη τύχη θα έπρεπε να βγει στην χονδρική αλλα είπαμε λόγω τιμής . Παντως οτι και να γινει πρεπει να στηριχθεί σαν προσπάθεια (να κρατηθεί ένα καλό τσιλικο για μένα ) 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 24, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 24, 2020 2 ώρες πριν, Comichunter είπε: το αγορασα και εγω και το περιμενω. Αν παρει ο καθενας μας απο ενα θα εξαντληθει η εκδοση και θα ακολουθησει το επομενο. Eίμαστε βαριά καμιά 200 ενεργά μέλη στο γκρουπ. Οι μισοί και βάλε δεν ασχολούνται ούτε στο ελάχιστο με BD. Μας έμειναν 100 μέλη. Και όλα να το αγοράσουν μένει απούλητο το 90% του τιράζ. Δεν φτάνει προφανώς Ρώτησα πάνω πόσα περίπου τεύχη πρέπει να πωληθούν για να μη μπει μέσα η προσπάθεια, δεν πήρα απάντηση. 2 ώρες πριν, nikos99 είπε: απο την αλλη οι ενστάσεις των φίλων έχουν βάση καθότι εαν βγαίνουν 2 τεύχη τον χρόνο θα χρειαστούν 4 χρονια για συμπλήρωση και όταν εκδίδεται δεν θα θυμάται κανεις που έμεινε στην ιστορία ( ακόμα αναθεματίζω το Galaxia ) Εδώ νομίζω πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. 2 τεύχη το χρόνο είναι "νορμάλ" περιοδικότητα και μακάρι να τηρηθεί. Σίγουρα θα προτιμούσα μεγαλύτερη (πχ ένα το 3μηνο), αλλά αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες. Το να μη θυμάται κανείς που έμεινε η ιστορία δεν το γλιτώνεις. Προσωπικά και ανά 2μηνο να έβγαιναν τα άλμπουμ, με τη μνήμη χρυσόψαρου που έχω θα είχα ξεχάσει ήδη τι προηγήθηκε 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurdy Malloy Posted May 24, 2020 Member ID: 31,428 Group: Moderator Topic Count: 58 Content Count: 3,267 Reputation: 24,942 Achievement Points: 2,541 Days Won: 11 With Us For: 3,194 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 53 Share Posted May 24, 2020 Η περιοδικότητα ενός BD είναι 1 ή 2 έτη ανά τεύχος. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 24, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 24, 2020 1 λεπτό πριν, Kurdy Malloy είπε: Η περιοδικότητα ενός BD είναι 1 ή 2 έτη ανά τεύχος. Εσύ μιλάς για νέα άλμπουμ. Εδώ μιλάμε για σειρά που έχει ολοκληρωθεί και απλά εκδίδεται στα ελληνικά. Με όποια συχνότητα θες μπορείς να τα βγάζεις. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted May 24, 2020 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 785 Reputation: 3,918 Achievement Points: 849 Days Won: 9 With Us For: 1,806 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 12:51 PM Age: 42 Share Posted May 24, 2020 Παλι παράπονα?? παρτε το οσοι θελετε οι υπολοιποι, μην γραφετε συνεχεια οτι θελετε. Μακαρι να υπηρχαν και αλλες εκδοσεις αναλογες στη χωρα μας. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 24, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 24, 2020 Που είδες παράπονα; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexoni97 Posted May 24, 2020 Member ID: 30,147 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 572 Reputation: 3,598 Achievement Points: 582 Days Won: 0 With Us For: 3,836 Days Status: Offline Last Seen: 42 min ago Age: 27 Share Posted May 24, 2020 Όντως πολύ ευχάριστα νέα για την έκδοση!! Το παρήγγειλα κι εγώ παρόλο που δεν πολυασχολούμαι με BD μου φάνηκε ενδιαφέρον όμως και φυσικά είναι έκδοση της ΛΕΦΙΚ, που σημαίνει ότι θα ναι κι ένα προϊόν φτιαγμένο με αγάπη και μεράκιΑναμένω να το παραλάβω και να το διαβάσω... 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted May 24, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Author Share Posted May 24, 2020 3 hours ago, Laz33 said: Ρώτησα πάνω πόσα περίπου τεύχη πρέπει να πωληθούν για να μη μπει μέσα η προσπάθεια, δεν πήρα απάντηση. Δεν είναι εύκολη η απάντηση γι΄αυτό και δεν σου απάντησα αμέσως. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει καθοριστεί 100% το κόστος. Πάντα πίστευα ότι, δεν είναι δυνατόν να θέλεις ένα προϊόν να πουλήσει χωρίς να κάνεις διαφήμιση. Οι εκδότες δεν κάνουν, δεν έχουν διανομή και παρ΄όλα αυτά, θέλουν να πουλήσει κάτι μόνο του. Εγώ το σκέφτομαι αλλιώς. Ειδικά στην αρχή θα γίνουν διαφημίσεις. Όχι τρελά πράγματα, αλλά θα γίνουν. Σε fb, σε instagram, σε sites. Όταν καθοριστούν όλα αυτά, θα έχω απάντηση στο ερώτημά σου. Έως τότε υπολογίζω 400-450 άλμπουμ είναι το ελάχιστο ζητούμενο. Σχετικά με τα επόμενα, μη ξεχνάτε είμαι παλιός αναγνώστης και καταλαβαίνω την αδημονία όλων να έχουν ολοκληρωμένο τίτλο στα χέρια τους. Αν θέλετε εσείς μία, εγώ θέλω εκατό, για να πάμε στον επόμενο τίτλο και να κάνουμε μια υπέροχη βιβλιογραφία σε βάθος μερικών ετών. Αλλά... θεωρώ ότι υπάρχει βιασύνη Προχθές ήρθε στα χέρια μας, χθες έγινε η ανακοίνωση, ακόμα δεν το διαβάσατε... πως είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει ; Απολαύστε το πρώτα και να είστε σίγουροι, ότι αν σας αρέσει, θα πείσετε τους φίλους σας και τους γνωστούς σας, να πάρουν Μια άποψη στο fb, επηρεάζει πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε Είμαι χαρούμενος πάντως που το βλέπετε τόσο θετικά 21 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 24, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 24, 2020 (edited) Noμίζω είναι εφικτός στόχος τα 400-450 τεύχη απ΄τη στιγμή που θα υπάρξει και διαφήμιση Όσον αφορά το αν θ΄αρέσει εγώ δεν έχω τέτοιες αμφιβολίες. Το έχω διαβάσει από αγγλικό scanlation και μ΄άρεσε. Άρα στα ελληνικά, σε έντυπη μορφή και σε περιποιημένη όπως φαίνεται έκδοση, φαντάζομαι θα μ΄αρέσει ακόμα περισσότερο. Περιμένω βέβαια να το πιάσω και στα χέρια μου για να έχω πλήρη άποψη. Όταν με το καλό έρθει και το διαβάσω θα γράψω τις τελικές μου εντυπώσεις. Στο θέμα της διαθεσιμότητας ήμουν τυχερός που το πρόλαβα απ΄το site της Oξύ με δωρεάν μεταφορικά. Βλέπω τώρα το κατώτατο όριο αγοράς για δωρεάν μεταφορικά το πήγαν στα 15€ απ΄τα 10€ που το είχαν μέχρι χθες Edited May 24, 2020 by Laz33 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted May 24, 2020 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,544 Reputation: 29,572 Achievement Points: 7,882 Days Won: 29 With Us For: 6,457 Days Status: Offline Last Seen: Saturday at 04:42 PM Share Posted May 24, 2020 Πριν από 1 ώρα, Laz33 είπε: Στο θέμα της διαθεσιμότητας ήμουν τυχερός που το πρόλαβα απ΄το site της Oξύ με δωρεάν μεταφορικά. Βλέπω τώρα το κατώτατο όριο αγοράς για δωρεάν μεταφορικά το πήγαν στα 15€ απ΄τα 10€ που το είχαν μέχρι χθες Εγώ γιατί διαβάζω για 10€; 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted May 24, 2020 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 789 Content Count: 13,707 Reputation: 100,204 Achievement Points: 9,268 Days Won: 463 With Us For: 4,875 Days Status: Online Last Seen: Just now Age: 42 Share Posted May 24, 2020 Μία εξαιρετική παρουσίαση, την οποία δεν δικαιούνταν να την κάνει κανένας άλλος, εκτός από τον @Valtasar. Φίλε Γιώργο, μόνος σου έτρεξες όλο το project, μόνος σου το έφερες εις πέρας, μόνος σου κατάφερες να μας το παρουσιάσεις στην Ελλάδα. Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου, να είναι καλοτάξιδη η έκδοση και να ολοκληρωθεί. Δηλώνω ενθουσιασμένος (χωρίς ακόμα να το έχω διαβάσει) κι ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου! 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 24, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 24, 2020 (edited) 46 λεπτά πριν, Mandrake είπε: Εγώ γιατί διαβάζω για 10€; Κοίτα πάνω δεξιά στο site της Brainfood. Kαι βασικά για σίγουρα κάνε το άλλο. Βάλτο στο καλάθι και κάνε ότι πας να το αγοράσεις. Προχθές που το πήρα δεν είχε έξοδα αποστολής και κόστισε 12€ τελική τιμή. Τώρα λέει: Αποστολή με Courier: 3.00 € Σύνολο: 15€ Μάλλον δεν πρόλαβαν να διορθώσουν το κείμενο στην πολιτική αποστολών Edited May 24, 2020 by Laz33 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivasp Posted May 24, 2020 Member ID: 34,276 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 47 Reputation: 243 Achievement Points: 47 Days Won: 0 With Us For: 2,069 Days Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 46 Share Posted May 24, 2020 δεν ειναι ακριβως γουρουνι στο σακι,μια ματια στο goodreads και παιρνεις μια ιδεα για το τι λεει,επισης μπορει ο καθενας να αντλησει πληροφοριες στο internet να δει εικονες... ολες οι πληροφοριες συγκλινουν στο οτι ειναι πολυ αξιολογη σειρα οποτε δε βλεπω λογο γιατι να μην πουλησει ,επισης η πωληση και απο το e-shop της οξυ νομιζω θα βοηθησει να σπρωχτουν πολλα αντιτυπα(προσωπικα εκει το ειδα,το τσεκαρα στο goodreads και αμεση αγορα)καλο παντως ειναι αν φανει οτι το project προχωραει να υπαρχει μια σχετικη ταχυτητα για το επομενο.ισως μια επιτυχια του εγχειρηματος δωσει ωθηση και για αλλες κυκλοφοριες σειρων bd που μεγαλυτερει εκδοτες αγνοουν(3rd testament,murena ,undertaker,xiii και απειρα αλλα) 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted May 25, 2020 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,544 Reputation: 29,572 Achievement Points: 7,882 Days Won: 29 With Us For: 6,457 Days Status: Offline Last Seen: Saturday at 04:42 PM Share Posted May 25, 2020 (edited) 8 ώρες πριν, sivasp είπε: για αλλες κυκλοφοριες σειρων bd που μεγαλυτερει εκδοτες αγνοουν(3rd testament,murena ,undertaker,xiii και απειρα αλλα) Το 1ο άλμπουμ "Μουρήνας" έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν 17 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Κέδρος" και τα 8 πρώτα άλμπουμς του "Κωδικός 13" πριν από 24 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Delta Comics". Επίσης, από τις εκδόσεις "Zegetron Α.Ε." κυκλοφόρησε το άλμπουμ "XIII: Η Μέρα του Μαύρου Ήλιου" το 2003. Τα 2 πρώτα άλμπουμς του "The Third Testament", σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν σε ελληνικό scanlation εδώ απ' τον Νίκο (ngramm)! Edited May 25, 2020 by Mandrake 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted May 25, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Author Share Posted May 25, 2020 13 hours ago, Laz33 said: Κοίτα πάνω δεξιά στο site της Brainfood. Kαι βασικά για σίγουρα κάνε το άλλο. Βάλτο στο καλάθι και κάνε ότι πας να το αγοράσεις. Προχθές που το πήρα δεν είχε έξοδα αποστολής και κόστισε 12€ τελική τιμή. Τώρα λέει: Αποστολή με Courier: 3.00 € Σύνολο: 15€ Μάλλον δεν πρόλαβαν να διορθώσουν το κείμενο στην πολιτική αποστολών Τόσο χρεώνει και η Λέσχη (3,2) οπότε μπορείτε να παραγγείλετε και από τη Λέσχη 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Σ Posted May 25, 2020 Member ID: 32,436 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 179 Reputation: 1,338 Achievement Points: 179 Days Won: 0 With Us For: 2,557 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 09:43 AM Age: 32 Share Posted May 25, 2020 Το παρήγγειλα και εγώ απ την Οξύ πριν αλλάξουν τα μεταφορικά ( μαζί με το Che του Oesterheld) , και αναμένω Αν διαφημιστεί απ την σελίδα τους στο fb, θα πουληθούν αρκετά κομμάτια πιστεύω. Το υπέροχο εξώφυλλο , θα τραβήξει και κόσμο που ασχολείται μόνο με υπερηρωικα. 7 ώρες πριν, Mandrake είπε: Το 1ο άλμπουμ "Μουρήνας" έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν 17 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Κέδρος" και τα 8 πρώτα άλμπουμς του "Κωδικός 13" πριν από 24 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Delta Comics". Επίσης, από τις εκδόσεις "Zegetron Α.Ε." κυκλοφόρησε το άλμπουμ "XIII: Η Μέρα του Μαύρου Ήλιου" το 2003. Τα 2 πρώτα άλμπουμς του "The Third Testament", σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν σε ελληνικό scanlation εδώ απ' τον Νίκο (ngramm)! Τα άλμπουμ του XIII, δεν βρίσκονται για αγορά με τίποτα φαντάζομαι Επίσης εκτός από τους 2 οδηγούς για BD που υπάρχουν, υπάρχει κάποιο θέμα με τα μεταφρασμένα BD που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted May 26, 2020 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,671 Reputation: 37,038 Achievement Points: 4,857 Days Won: 99 With Us For: 3,102 Days Status: Offline Last Seen: 44 min ago Age: 41 Share Posted May 26, 2020 To παρέλαβα σήμερα Τούμπανο έκδοση μεγάλων διαστάσεων, στιβαρή, με καλό δέσιμο και χοντρές σελίδες. Σίγουρα θα ήταν ακόμα καλύτερα να ήταν γυαλιστερές και όχι ματ (ώστε ν΄αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο τα χρώματα) αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Ανυπομονώ να το διαβάσω Μόνο μια παρατήρηση να κάνω. Ενώ η Οξύ μου το έστειλε πολύ γρήγορα (Παρασκευή βράδυ το παράγγειλα, σήμερα ήρθε) και με δωρεάν μεταφορικά, ωστόσο η συσκευασία ήταν πολύ κακή, βασικά ανύπαρκτη. Μέσα σ΄ένα νάυλον φάκελο ήρθε, χωρίς φουσκάλες χωρίς τίποτα. Όπως ήταν αναμενόμενο το αντίτυπο ήταν ταλαιπωρημένο και είχε μια έντονη κύρτωση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανεβάζω Στη ΛΕΦΙΚ τι συσκευασίες χρησιμοποιείτε; Αν οι δικές σας είναι καλές σκέφτομαι να το ξαναπαραγγείλω, από εσάς αυτή τη φορά, και αυτό που έχω να το δώσω στον ανηψιό μου 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtasar Posted May 26, 2020 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1,735 Content Count: 9,249 Reputation: 66,166 Achievement Points: 8,896 Days Won: 160 With Us For: 6,659 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 61 Author Share Posted May 26, 2020 Λυπάμαι που έφτασε έτσι... Εμείς πάντα με φουσκάλες οι φάκελοι και ειδική ενίσχυση από μέσα για τις γωνίες... αν χτυπηθούν παραμορφώνεται.... 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotham-city Posted May 26, 2020 Member ID: 16,161 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 1,319 Reputation: 5,764 Achievement Points: 1,319 Days Won: 0 With Us For: 4,972 Days Status: Offline Last Seen: August 7 Age: 28 Share Posted May 26, 2020 Μου ήρθε κι εμένα από ΟΞΥ. Λίγο λυγισμένο είναι, όχι τόσο όσο του φίλου laz και ελάχιστα χτυπημένο λόγω του τραγικού τους πακεταρίσματος, αλλά η έκδοση φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ!!!! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts