Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ninjago (2011- )


Bilis

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  35023
  • Group:  Members
  • Topic Count:  22
  • Content Count:  906
  • Reputation:   5265
  • Achievement Points:  954
  • Days Won:  1
  • With Us For:  1672 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  20

1566358033_sotfsposterbetterquality.thumb.jpg.f1d95ebb460f85c26d41d85a171d6510.jpg

 

Το Ninjago: Masters of Spinjitzu είναι σειρά κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής Δανίας και Καναδά που έχει ως σκοπό να προωθήσει την σειρά προϊόντων LEGO Ninjago. Συχνά βασίζεται στην Ασιατική Κουλτούρα και εμπνέεται από πολλούς μύθους και ιστορίες. Η βασική πλοκή ακολουθεί τις περιπέτειες των Ninja: Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd & Nya που έχουν κληρονομήσει στοιχειακές δυνάμεις από τους προγόνους τους. Υπό την καθοδήγηση του Master Wu, οι Ninja μάχονται ενάντια στις δυνάμεις του κακού και τον μοχθηρό αδερφό του Wu, τον Άρχοντα Garmadon. Η σειρά ξεκίνησε το 2011 και αρχικά προοριζόταν να κρατήσει για 3 κύκλους (Pilot + 1&2) όμως συνεχίστηκε λόγω της μεγάλης της επιτυχίας. Στην Ελλάδα προβάλλεται στο κανάλι Nickelodeon αλλά είχε προβληθεί και στο Star Channel ενώ το Pilot είχε ανεβεί στο κανάλι της LEGO στο YouTube στα Ελληνικά το 2015. Κάθε σεζόν αποτελεί μία αυτοτελής ιστορία που βασίζεται όμως στα γεγονότα των προηγουμένων σεζόν.

 

[imdb=tt1871731]

 

Παρακάτω ακολουθούν πληροφορίες για την κάθε σεζόν.

 

Pilot (2011)

MoS01Horse

 

Αφού ένας στρατός σκελετών απήγαγε την αδερφή του, την Nya, ο σιδηρουργός Kai γίνεται εκπαιδευόμενος Ninja στην ομάδα του σοφού Master Wu. Μαζί με τους Jay, Cole και Zane θα ξεκινήσουν την αναζήτηση για τα Τέσσερα Χρυσά Όπλα του Spinjitzu ώστε να μην πέσουν στα χέρια του Άρχοντα Garmadon που είναι ο κυρίαρχος του Κάτω Κόσμου και αδερφός του Wu. Μέσα από την αναζήτηση, οι Ninja θα δαμάσουν τις στοιχειακές τους δυνάμεις και θα μάθουν την πολεμική τέχνη του Spinjitzu, που τους μετατρέπει σε στοιχειακούς στρόβιλους.

Το Spinjitzu είχε ως σκοπό να προωθήσει την καινούρια σειρά παιχνιδιών της LEGO που αποτελούταν από σβούρες. Το Pilot χωρίζεται σε 4 επεισόδια 10 λεπτών.

 

Season 1: Rise of the Serpentine (2012)

MoS1DX

 

Η ειρήνη διαταράσσεται για άλλη μια φορά στο Ninjago όταν ο γιος του  Garmadon, ο Lloyd, ξυπνάει πέντε αρχαίες φυλές φιδιών για να μοιάσει στον πατέρα του. Τα φίδια δεν αργούν να τον προδώσουν και ξεκινάνε την δική τους εκστρατεία για να ξυπνήσουν το αρχαιότερο φίδι, τον Great Devourer, ο οποίος ήταν και η αιτία που ο Garmadon μετατράπηκε σε κακό. Οι Ninja εκτός από το να σταματήσουν τα φίδια έχουν να βρουν και την ταυτότητα του θρυλικού Πράσινου Ninja που, σύμφωνα με την προφητεία, θα φέρει την ειρήνη στην χώρα του Ninjago. Σύμμαχοί τους θα είναι ο μυστηριώδης Samurai X καθώς και ο ίδιος ο Garmadon που θέλει να εκδικηθεί τον Great Devourer.

Η σεζόν αποτελείται από 13 επεισόδια τον 20 λεπτών.

 

Season 2: Legacy of the Green Ninja (2012)

IoD10

 

Οι Ninja αντιμετωπίζουν μια σειρά απειλών που δημιουργεί ο Garmadon με το Μέγα Όπλο, την ένωση των τεσσάρων χρυσών όπλων. Έπειτα, ο Garmadon βρίσκεται στο Νησί του Σκότους όπου συμμαχεί με τον Overlord, το αρχαιότερο πνεύμα του κακού, και δημιουργούν μια πολεμική μηχανή ικανή για την κατάκτηση του Ninjago. Ο Lloyd θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να γίνει ο Πράσινος Ninja και να αντιμετωπίσει τον πατέρα του στην Τελική Μάχη.

Η σεζόν αποτελείται από 13 επεισόδια τον 20 λεπτών.

 

Season 3: Rebooted (2014)

MoS28CryptorPrepairsToShoot

 

Χρόνια μετά την ήττα του Overlord, οι Ninja επιστρέφουν στην πόλη Ninjago που τώρα έχει μετατραπεί σε ένα τεχνολογικό θαύμα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν οι Ninja συνειδητοποιούν ότι η συνείδηση του Overlord έχει μετατραπεί σε έναν διαδικτυακό ιό που κυβερνάει όλα τα προγράμματα της πόλης. Οι Ninja θα πρέπει να σταματήσουν το σχέδιο του Overlord να αποκτήσει ξανά υλική μορφή και θα βρεθούν σε καταστάσεις που δεν θα περίμεναν ποτέ. 

Η σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 4: Tournament of Elements (2015)

35Image2

 

Οι Ninja είναι προσκεκλημένοι στο Τουρνουά των Στοιχείων του κολοσσού της βιομηχανίας νούντλ, Master Chen. Εκεί θα αναμετρηθούν με άλλους Άρχοντες των Στοιχείων αλλά σύντομα θα ανακαλύψουν ότι το Τουρνουά πρόκειται για μια συνωμοσία με σκοπό ο Chen να αποκτήσει όλες τις Στοιχειακές  Δυνάμεις.

Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 5: Possesion (2015)

MoS54PreB

 

Ο Morro, παλιός μαθητής του Master Wu και Στοιχειακός Άρχοντας του ανέμου, επιστρέφει από το Καταραμένο Βασίλειο για να κλέψει ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα του δώσει πρόσβαση στα Δεκαέξι Βασίλεια, δεκαέξι διαστάσεις παράλληλες στο Ninjago. Οι Ninja θα μπλεχτούν σε ένα κυνήγι θησαυρού για να απελευθερώσουν τον Lloyd από το πνεύμα του Morro που τον έχει κυριέψει και να τον αποτρέψουν από το να φέρει την αφέντρα του, την Preeminent, που είναι η ενσάρκωση του Καταραμένου Βασιλείου, στο Ninjago.

Σε αυτήν την σεζόν η Nya γίνεται επίσημο μέλος της ομάδας. Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 6: Skybound (2016)

MoS55Ninja2

 

Με την καταστροφή του Καταραμένου Βασιλείου δημιουργείται μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδηγεί στην καταστροφή της διάστασης του Djinjago. Ο Nadakhan, μαγικό Τζίνι και μοναδικός επιζών της καταστροφής, σκαρώνει ένα σχέδιο για να μετατρέψει το Ninjago σε Νέο Djinjago. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παντρευτεί την Nya και να ξεκλειδώσει την πραγματική του δύναμη. Οι Ninja θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν αλλά θα ενδώσουν στον πειρασμό των τριών ευχών.

Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια  20 λεπτών.

 

Special: Day of the Departed (2016)

Το 2016 κυκλοφόρησε και ένα σπέσιαλ επεισόδιο 45 λεπτών με αφορμή τα 5 χρόνια που έκλεισε το Ninjago και την γιορτή του Halloween. Η πλοκή βρίσκει τους Ninja αντιμέτωπους με τους εχθρούς του παρελθόντος που αναστήθηκαν από τον Άρχοντα Yang. Το σπέσιαλ σήμανε την προσωρινή αποχώρηση των σεναριογράφων του Ninjago, Dan & Kevin Hageman.

 

Season 7: Hands of Time (2017)

MoS67You'veThoughtofEverything

 

Οι δίδυμοι Acronix και Krux, Στοιχειακοί Άρχοντες του χρόνου, επιστρέφουν από παρελθόν και μέλλον με σκοπό να χτίσουν τον δυνατότερο στρατό στην ιστορία του Ninjago. Οι Ninja θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν ενώ περνάνε προσωπικές δοκιμασίες. Ο Lloyd πρέπει να μάθει πως να είναι ο Sensei της ομάδας ενώ οι Kai και Nya πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια για το τι συνέβη στους γονείς τους.

Η σεζόν είναι βασισμένη σε ένα αχρησιμοποίητο concpet της Ταινίας LEGO Ninjago και είναι η μόνη σεζόν του "Masters of Spinjitzu" χωρίς την συμμετοχή των αδερφών Hageman. Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 8: Sons of Garmadon (2018)

MoS75SonsOfGarmadon

 

Οι Ninja θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την συμμορία μηχανόβιων γνωστή με το όνομα "Γιοί του Garmadon" που με ηγέτη τον μυστηριώδη "Σιωπηλό" θέλουν να αναστήσουν τον Άρχοντα Garmadon. Η πιο προσωπική περιπέτεια των Ninja, γεμάτη ανατροπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την σεζόν η εμφάνιση των Ninja άλλαξε ώστε να ταιριάζει με αυτήν από την ταινία. Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 9: Hunted (2018)

Screenshotter--852-9’43”

 

Μετά την αυτοανακήρυξη του Garmadon ως "Αυτοκράτορα" του Ninjago, οι Ninja Lloyd και Nya οργανώνουν μια ομάδα αντίστασης για να τον εκθρονίσουν. Παράλληλα, οι Kai, Jay, Cole και Zane βρίσκονται ξεβρασμένοι στο "Πρώτο Βασίλειο" όπου γίνονται αιχμάλωτοι του κυνηγού δράκων Iron Baron, ο οποίος αναζήτα την μυθική Δρακοπανοπλία που θα του δώσει την δύναμη να ελέγξει την Firstbourne, την μητέρα των δράκων.

Η σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια 20 λεπτών.

 

Season 10: March of the Oni (2019)

OmegaInRealm

 

Οι Ninja θα πρέπει να συμμαχήσουν για άλλη μια φορά με τον αιώνιο εχθρό τους, Άρχοντα Garmadon, ώστε να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή έως τώρα: Τους δαίμονες Oni που προσπαθούν να κατακτήσουν και τα Δεκαέξι Βασίλεια.

Η σεζόν αποτελείται από 4 επεισόδια 20 λεπτών ενώ υπάρχει και σε μορφή τηλεταινίας.

 

Το 2019 η σειρά "Masters of Spinjitzu" τελείωσε για να αντικατασταθεί την ίδια χρονιά από μία δεύτερη σειρά με τον τίτλο "Ninjago". Η καινούρια σειρά έχει μικρότερα επεισόδια και απευθύνεται σε μικρότερο ηλικιακά κοινό. Δίνει περισσότερη έμφαση στο χιούμορ και στην δράση και οι Hagemans που θεωρούνται οι κορυφαίοι σεναριογράφοι του Ninjago δεν συμμετέχουν καθόλου. Αυτή η σειρά επίσης προσπαθεί να πειραματιστεί με διάφορα είδη επεισοδίων, για παράδειγμα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο που μιμείται το Ιαπωνικό στυλ Anime και ένα επεισόδιο Noir.

Screenshotter--NEW1119-9’07”Screenshot 20200418-104340

 

[imdb=tt10650946]

 

Season 1: Secrets of the Forbidden Spinjitzu (2019)

Screenshotter--NEW111-0’51”

 

Στην αναζήτησή τους για περιπέτεια, οι Ninja ελευθερώνουν την μάγισσα των φιδιών Aspheera που είναι διψασμένη για εκδίκηση. Στο δεύτερο μισό της σεζόν οι Ninja ταξιδεύουν στο παγωμένο βασίλειο Never-Realm όπου θα αντιμετωπίσουν τον ανελέητο Ice Emperor και τον μοχθηρό στρατηγό του, τον  Vex.

Η σεζόν αποτελείται από 30 επεισόδια 10 λεπτών.

 

Season 2: Prime Empire / Master of the Mountain (2020)

Η δεύτερη σεζόν του Ninjago αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικά storylines.

Prime Empire

The 13th level

 

Το ακυκλοφόρητο Arcade παιχνίδι "Prime Empire' εμφανίζεται από το πουθενά και οι παίκτες του εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Οι Ninja θα πρέπει να μπούνε στον ψηφιακό κόσμο για να σταματήσουν το πρόγραμμα Unagami, κυβερνήτη του Prime Empire, και να ελευθερώσουν τους παγιδευμένους παίκτες.

Master of the Mountain

Ninjago–(MotM)–0’05”

 

Οι Ninja ταξιδεύουν στο μαγευτικό βασίλειο του Shintaro για να γιορτάσουν τα γενέθλια της πριγκίπισας Vania. Εκεί ανακαλύπτουν ότι στα μπουντρούμια του πολυτελούς αυτού βασιλείου, δύο πανάρχαιοι λαοί γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης από τον σκοτεινό Μάγο του Κρανίου. Οι Ninja θα πρέπει να οδηγήσουν αυτούς τους λαούς στην ελευθερία ενώ ο Cole θα μάθει τι πραγματικά συνέβη στην μητέρα του.

Η σεζόν αποτελείται από 32 επεισόδια 10 λεπτών.

 

Έχει επιβεβαιωθεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2022, με το 2021 να είναι η χρονιά που γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του! Θα κλείσω την παρουσίαση με ένα Fun Fact: Ένα μεγάλο τμήμα του Ninjago είναι βασισμένο στο Star Wars. Η σχέση του Lloyd με τον Garmadon είναι όμοια με αυτή του Darth Vader και του Luke!

Επεξεργασία από Bilis
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10466
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  265
  • Content Count:  3512
  • Reputation:   36514
  • Achievement Points:  3528
  • Days Won:  88
  • With Us For:  5404 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Πολύ καλή δουλειά   φίλε ΜΠΙΛΙ ,  να συμπληρώσω ότι η σειρά παίζεται στον ΝΙΚΟΛΟΝΤΕΟΝ και από ότι κατάλαβα από την περίληψη που δίνει το κανάλι πρόκειται για τον 2ο κύκλο .( Μετά τον θάνατο του Great Devourer  η ομάδα των ΝΙΝΖΑ  προσπαθεί να εκπαιδεύσει τον Λόυντ .  Δέχονται την πρόκληση του Μεγάλου δασκάλου  ΝΤΑΡΕΘ,αν κάποιος καταφέρει να τον κερδίσει θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτουν στο ΝΤΟΤΖΟ του.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  35023
  • Group:  Members
  • Topic Count:  22
  • Content Count:  906
  • Reputation:   5265
  • Achievement Points:  954
  • Days Won:  1
  • With Us For:  1672 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  20

17 ώρες πριν, Βασιλεύς των κόμικς είπε:

Πολύ καλή δουλειά   φίλε ΜΠΙΛΙ ,  να συμπληρώσω ότι η σειρά παίζεται στον ΝΙΚΟΛΟΝΤΕΟΝ και από ότι κατάλαβα από την περίληψη που δίνει το κανάλι πρόκειται για τον 2ο κύκλο .( Μετά τον θάνατο του Great Devourer  η ομάδα των ΝΙΝΖΑ  προσπαθεί να εκπαιδεύσει τον Λόυντ .  Δέχονται την πρόκληση του Μεγάλου δασκάλου  ΝΤΑΡΕΘ,αν κάποιος καταφέρει να τον κερδίσει θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτουν στο ΝΤΟΤΖΟ του.

Ξέχασα να το προσθέσω αυτό στο αρχικό post οπότε θα το κάνω τώρα. Η περιγραφή όντως ταιριάζει στον δεύτερο κύκλο και πιο συγκεκριμένα στα 2 πρώτα επεισόδια. Δεν νομίζω βέβαια να δείχνουν τον δεύτερο κύκλο τώρα. Την τελευταία φορά που κοίταξα είχαν επεισόδια από τους κύκλους 8-10 και φαίνεται πως την περιγραφή δεν την έχουν αλλάξει από το 2012. :lol: Υπήρχε και μια περίοδος γύρω στο 16 με το 17 που έδειχνε τους τρεις πρώτους κύκλους το Star οπότε παίζει το Star να έχει ακόμα τα δικαιώματα ή κάτι τέτοιο. Επίσης το Pilot, οι τρεις πρώτοι κύκλοι καθώς και μερικά σκόρπια επεισόδια από τις σεζόν 4 & 6 βρίσκονται στα Ελληνικά στο κανάλι της LEGO στο YouTube!

Επεξεργασία από Bilis
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  35023
  • Group:  Members
  • Topic Count:  22
  • Content Count:  906
  • Reputation:   5265
  • Achievement Points:  954
  • Days Won:  1
  • With Us For:  1672 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  20

Ανανεώθηκε η παρουσίαση με καινούριες πληροφορίες για την δεύτερη σεζόν και μικρο-διορθώσεις.

Επεξεργασία από Bilis
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.