Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fleabag (2016-2019)


Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  380
  • Content Count:  3846
  • Reputation:   34882
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  259
  • With Us For:  2023 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

unnamed.thumb.jpg.ca13343c573f1e5c9186957c258a36f2.jpg


Σειρά του 2016 από τη Phoebe Waller-Bridge. Αποτελείται από δύο σεζόν, των έξι επεισοδίων η κάθε μία. Κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια από 23 λεπτά έως μισή ώρα. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2016 και η δεύτερη από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2019 και ήταν και η τελευταία της σειράς. Προβλήθηκε στο BBC Three.


Η Waller-Bridge εκτός από δημιουργός της αναλαμβάνει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ είναι η σεναριογράφος όλων των επεισοδίων. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Harry Bradbeer εκτός του πιλότου που σκηνοθετήθηκε από τον Tim Kirkby. Executive producers της σειράς έχουν υπάρξει οι Phoebe Waller-Bridge, Harry Williams, Jack Williams και στη δεύτερη σεζόν οι Harry Bradbeer, Lydia Hampson και Joe Lewis. Παραγωγοί ήταν για την πρώτη σεζόν η Lydia Hampson και για τη δεύτερη η Sarah Hammond.

 

MV5BMTcwNjUzNjAxN15BMl5BanBnXkFtZTgwNjYxNTIwMDI@._V1_.thumb.jpg.cec723d7206153756db194a8565c1ca3.jpg

 

Η υπόθεση της σειράς αφορά τη Fleabag, γόνο μιας ιδιαίτερα παράξενης οικογένειας. Η Fleabag διατηρεί ένα μικρό coffee-shop, το οποίο το είχε ξεκινήσει μαζί με μία φίλη της που έχει πλέον αυτοκτονήσει. Η αυτοκτονία της φίλης της έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη Fleabag και εξερευνάται κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Αυτό που επίσης εξερευνάται είναι η πολύπλοκη σχέση που έχει με την αδελφή της, ιδιαίτερα μετά το χαμό της μητέρας τους και την έναρξη μιας καινούριας σχέσης μεταξύ του πατέρα τους και της νονάς των κοριτσιών, την οποία μάλιστα ενσαρκώνει η οσκαρική Olivia Colman. Η προσπάθεια της Fleabag να αποδεχθεί τη νέα σχέση του πατέρα της, τη συμπεριφορά του γαμπρού της και τη σχέση μεταξύ εκείνου και της αδερφής της, το πως προσπαθεί να βοηθήσει την αδερφή της να ξεφύγει από όσα προβλήματα τη βασανίζουν δημιουργεί τόσο εξαιρετικές χιουμοριστικές καταστάσεις, αλλά ορισμένες φορές έχει και ολέθρια αποτελέσματα στην ψυχοσύνθεσή της.

 

INLINE_Fleabag.thumb.jpg.cdac1940674b31fe852f4adf59746a61.jpg

 

Προσωπική κριτική:
 

To Fleabag είναι μία εξαιρετική κωμωδία της ανερχόμενης Phoebe Waller-Bridge, η οποία είναι εκ των σεναριογράφων του καινούριο James Bond και showrunner του Killing Eve και σε αυτή τη σειρά, τη μακράν πιο προσωπική της, αποδεικνύει ότι εκτός του σεναρίου, έχει και μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική. Τo Fleabag είναι αβίαστα αστείο, είναι ανά σημεία καταθλιπτικό, σου θυμίζει πραγματικές καταστάσεις της οικογενειακής ζωής, έχει κλασικό φλεγματικό βρετανικό χιούμορ και κερδίζει πόντους από το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Είναι κρίμα που τελείωσε μόλις στη δεύτερη του σεζόν, αλλά θεωρώ πως με τον καιρό θα κερδίσει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει. Τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει όσον αφορά το οικογενειακό κομμάτι είναι εξαιρετικά.

 

 

[imdb=tt5687612]

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.