Jump to content
Scrooge Mc Poor

Που πήγαν οι γονείς των τριών ανιψιών:Σενάριο

Recommended Posts

Posted (edited)

Που, άραγε να πήγαν οι γονείς του Χιουη, Λιουη και Ντιουη;;; Κατά καιρούς έχω δει πολλά σενάρια. Μάλιστα, εχι γραφτεί ιστορία που υποστηρίζει ότι η μητέρα των ανιψιων, Η Ντελλα Ντακ είναι αστροναύτης και χάθηκε στο διάστημα σε μια αποστολή. Γι αυτό αφησε τα ανιψιά στον Ντόναλντ. Μα εμείς, είδαμε στην πρώτη εμφάνιση των τριών ανιψιων να στέλνει ένα γράμμα που να εξηγεί στον Ντόναλντ ότι αφήνει τα ανιψια του για λίγο, γιατί έβαλαν ένα βαρελοτο κάτω από την καρέκλα του πατέρα τους.  Οπότε, απ' ότι καταλαβαίνουμε, η θεωρία αυτή δεν στέκει, σύμφωνα μάλιστα με τους δημιουργούς των Χιουη, Λιουη και Ντιουη. Οπότε, υπάρχει μια άλλη εξήγηση. Εδώ, σε αυτό το θέμα,θα μοιραστώ μαζί σας ένα σενάριο που έφτιαξα. Στα σχόλια, μπορειτε να μου πείτε τη γνώμη σας. 

  Η Ντελλα, ένα μήνα μετά το ατύχημα του πατέρα, βγήκε μαζί του από το νοσοκομείο. Όλα τα λεφτά του πατέρα, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, του τα έφαγαν οι δανειστές του, εκμεταλλευομενοι την κατάσταση. Το σπίτι του μπήκε στο σφυρί.η Ντελλα, δεν ηξερε τίποτα γιατί ήταν μαζί του. Κανένας δεν τους είχε ειδοποιήσει. Έτσι, μέχρι να ορθοποδησουν, άφησαν τα παιδιά τους στον Ντόναλντ. Έφυγαν από την Καλισοτα. Συγκεκριμένα, δούλεψαν σαν πιλότοι.

   Μια μέρα, πετούσαν ένα επιβατικό  αεροπλανο. Αυτό, δυστυχώς, έπεσε όταν οι πιλότοι, δηλαδή η Ντελλα και ο πατέρας, έχασαν τον έλεγχο. Έπεσε κοντά  στα Ιμαλάια. Οι μόνοι που σώθηκαν ήταν η Ντελλα και ο πατέρας. Μετά από μήνες, εχοντας ενοχές, γιατι έχασαν τον έλεγχο στο αεροπλάνο και σκοτωθηκε τόσος κόσμος, έφτασαν στην κοιλάδα της Τραλλα λα. Ξέχασαν εντελώς το συμβάν και δούλεψαν σκληρά στα χωράφια. Μια μέρα, πήγαν για εξερεύνηση, όταν βρήκαν ένα παρατημένο ελικόπτερο. Αμέσως, νοσταλγησαν την πατρίδα και επέστρεψαν στην Λιμνουπολη με αυτό. Ο μόνος που τους είδε, ήταν ο μεγάλος Λάμα της Τραλλα λα.

    Γύρισαν στον πολιτισμό και άνοιξαν μια επιχείρηση με αερογραμμές. Το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο, τους έσωσε και έβγαλαν εκατομμύρια. Τότε, σκέφτηκαν να πάρουν πίσω τα παιδιά τους. Μόλις ξεκίνησαν για το σπίτι του Ντόναλντ, πέτυχαν τον Σκρουτζ. Αμέσως, ο Σκρουτζ αναγνώρισε την Ντελλα. Αυτοί ξαφνικά, άρχισαν να ντρέπονται και να μισούν τον κόσμο. Έφυγαν μακριά από τη Λιμνουπολη και πότε κάνεις ξανά δεν τους είδε... 

 

Λοιπόν... Πως σας φάνηκε; ίσως να το βελτιώσω περισσότερο κάποια στιγμή. Η ιστορία αυτή κόλλαει και με ένα σχέδιο του Ροσα που δεν δημοσιεύτηκε για την ιστορία Επιστροφή στην Τραλλα λα. Ελπιζω γενικά να σας διαφώτισα.πειτε μου τα δικά σας σενάρια στα σχόλια. :)

  

142346617.jpg

Edited by Scrooge Mc Poor
  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σενάρια πολλά για ένα θέμα που είναι αντικείμενο συζήτησης εδώ και δεκαετίες. Το ερώτημα είναι αν ποτέ μπεί στον κόπο κάποιος δημιουργός να φτιάξει κάποια ιστορία που να δίνει εξηγήσεις.

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μόλις τώρα, Hayate είπε:

Το ερώτημα είναι αν ποτέ μπεί στον κόπο κάποιος δημιουργός να φτιάξει κάποια ιστορία που να δίνει εξηγήσεις.

Δεν θα μπει ποτε:sad1:. Η ιστορία οποία κι αν είναι, θα είναι σίγουρα καταθλιπτική. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
5 ώρες πριν, Scrooge Mc Poor είπε:

Που, άραγε να πήγαν οι γονείς του Χιουη, Λιουη και Ντιουη;;; Κατά καιρούς έχω δει πολλά σενάρια. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν ότι η μητέρα των ανιψιων, Η Ντελλα Ντακ είναι αστροναύτης και χάθηκε στο διάστημα σε μια αποστολή. Γι αυτό αφησε τα ανιψιά στον Ντόναλντ. Μα εμείς, είδαμε στην πρώτη εμφάνιση των τριών ανιψιων να στέλνει ένα γράμμα που να εξηγεί στον Ντόναλντ ότι αφήνει τα ανιψια του για λίγο, γιατί έβαλαν ένα βαρελοτο κάτω από την καρέκλα του πατέρα τους.  Οπότε, απ' ότι καταλαβαίνουμε, η θεωρία αυτή δεν στέκει, σύμφωνα μάλιστα με τους δημιουργούς των Χιουη, Λιουη και Ντιουη. Οπότε, υπάρχει μια άλλη εξήγηση. Εδώ, σε αυτό το θέμα,θα μοιραστώ μαζί σας ένα σενάριο που έφτιαξα. Στα σχόλια, μπορειτε να μου πείτε τη γνώμη σας. 

Δεν το υποστηρίζουν. Ισχύει υπό κάποιους δημιουργούς :) όπως έχω πει και εδώ. Μόνο αυτήν την εξήγηση έχουμε μέσα από τα κόμικς για την Ντέλλα από κάποιο Ντίσνεϋ δημιουργό. Σαφώς δεν ισχύει ευρέως για όλες τις ιστορίες. Αλλά δεν είναι κάτι που το υποστηρίζουν απλά αλλά μια εξήγηση που έχουμε δει στα κόμικς.

Edited by ΚΟΜΙΞ
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε:

Δεν το υποστηρίζουν. Ισχύει υπό κάποιους δημιουργούς :) όπως έχω πει και εδώ. Μόνο αυτήν εξήγηση έχουμε μέσα από τα κόμικς για την Ντέλλα από κάποιο Ντίσνεϋ δημιουργό. Σαφώς δεν ισχύει ευρέως για όλες τις ιστορίες. Αλλά δεν είναι κάτι που το υποστηρίζουν απλά αλλά μια εξήγηση που έχουμε δει στα κόμικς.

Λάθος μου:up:. Την έχω διαβάσει την ιστορία αλλά εδώ έγραψα αυτό. Θα το διορθώσω. Ευχαριστώ για την επισήμανση. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είσαι πραγματικά τέλειος που σκέφτηκες κάτι τέτοιο

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.