Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι επόμενες ταινίες και σειρές της Marvel [blackys88b, superheronews.gr, 08/04/2020]


nikolas12

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  380
  • Content Count:  3846
  • Reputation:   34882
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  259
  • With Us For:  2023 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

jbareham_190421_0890_mcu_ranked_0003.jpg


Αφού κάναμε την ιστορική αναδρομή στο πως ξεκίνησε τη πορεία της η Marvel σε κινηματογράφο και τηλεόραση, τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε και το ποιες ταινίες και σειρές περιμένουμε να έρθουν από το 2020 και μετά. Με μόλις μια ταινία της 20th Century Fox να παραμένει ενεργή, και την Sony να προχωρά με αργά βήματα για τα spinoff του Spider-Man, την μερίδα του λέοντος την έχει σαφώς το MCU, το οποίο πρόσφατα μάλιστα μετέφερε τις ημερομηνίες όλων των ταινιών λόγω του κορωνοϊού.

Κινηματογράφος

 

MCU

 

MCU-GROUP-cover.png?resize=1280%2C720&ssl=1



Black Widow

 

blackwidow_lob_crd_04.jpg


Επόμενη κινηματογραφική ταινία που θα διαδραματίζεται στο Κινηματογραφική Σύμπαν της Marvel θα είναι και η πρώτη σόλο ταινία της Μαύρης Χήρας μετά από 7 κινηματογραφικές εμφανίσεις αλλά και το θάνατο της στο Avengers: Endgame. Η ταινία φυσικά θα είναι prequel και θα είναι η 24η συνολικά στο MCU με την Cate Shortland να σκηνοθετεί από σενάριο του Eric Pearson με βάση την ιστορία των Jac Schaeffer και Ned Benson. Η Scarlett Johansson θα επιστρέψει όπως είπαμε στο ρόλο της Natasha Romanoff/Black Widow και μαζί της θα έχει τους Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Ray Winstone και Rachel Weisz στο ντεμπούτο τους στο κόσμο της Marvel, με τον William Hurt να επιστρέφει ως Thaddeus Ross. Φήμες θέλουν τον Robert Downey Jr. να εμφανίζεται σε μικρό ρόλο ενώ η ιστορία θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War. Για την ιστορία, η Lionsgate το 2004 ήθελε να ετοιμάσει κινηματογραφική ταινία και προσέλαβε τον David Hayter αλλά τελικά δεν προχώρησε, με τα δικαιώματα να επιστρέφουν στην Marvel, η οποία σύστησε το χαρακτήρα το 2010 στο Iron Man 2. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου του 2020. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα γνωρίσουμε στη ταινία είναι  και οι  Yelena Belova/Black Widow,  Alexei Shostakov/Red Guardian και Taskmaster.
 


The Eternals
 

maxresdefault-3-e1581370125134.jpg?resize=1200%2C640&ssl=1


Το The Eternals θα είναι το πρώτο μεγάλο ρίσκο που θα πάρει η Marvel από το 2014 και το Guardians of the Galaxy Vol. 1 αφού οι χαρακτήρες είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό και δεν έχουν αναφερθεί ή εμφανιστεί σε άλλη ταινία της Marvel. Αυτό πάντως δεν φαίνεται να φοβίζει τον Kevin Feige και τη παρέα του που ετοιμάζονται για την 25η τους ταινία στο MCU. Την σκηνοθεσία της ταινίας την ανέλαβε ο Chloe Zhao από σενάριο των Matthew και Ryan Firpo, και έχει στο καστ τους Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Angelina Jolie και Kit Harington στο ντεμπούτο τους στο κόσμο της Marvel εκτός της Chan που είχε εντελώς διαφορετικό ρόλο στο Captain Marvel. Η ταινία παραμένει ερωτηματικό για το κοινό αφού εκτός ότι οι Eternals θα αντιμετωπίσουν τους Deviants για να προστατέψουν τη Γη δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο αλλά ο Kevin Feige δήλωσε στο παρελθόν ότι η ταινία θα ασχοληθεί με χιλιάδες χρόνια της  Marvel που σημαίνει ότι τα εντυπωσιακά εφέ θα έχουν ξανά σημαντική παρουσία. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει  στις 12 Φεβρουαρίου του 2021. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα γνωρίσουμε στη ταινία θα είναι οι Ikaris, Sersi, Kingo, Makkari, Phastos, Ajak, Sprite, Gilgamesh, Druig, Thena και Dane Whitman, ο τρίτος χαρακτήρας που πήρε το μανδύα του Black Knight.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
 

shang-chi-comics.jpg


Το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings θα είναι η 26η ταινία του MCU, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 του Μάη του 2021 και θα συστήσει και αυτή ένα καινούριο χαρακτήρα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος Ασιατικής καταγωγής, που θα έχει σόλο ταινία. Ο Destin Daniel Cretton θα σκηνοθετήσει τη ταινία από σενάριο που έγραψε ο David Callaham και ο Simu Liu θα πάρει το ρόλο του Shang-Chi. Απέναντι του θα βρει τον άσο των πολεμικών τεχνών, Tony Leung, και τη γνωστή μουσικό και τραγουδίστρια, Awkwafina. Για την ιστορία, σύμφωνα με την Margaret Loesch, που ήταν πρόεδρος της Marvel Productions, ο Stan Lee είχε συζητήσει για ταινία ή σειρά με τον Brandon Lee και τη μητέρα του, Linda Lee, τη δεκαετία του '80, αφού ο πατέρας του Brandon, Bruce Lee, ήταν έμπνευση για τον χαρακτήρα, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Το 2001 ακούστηκε ξανά αλλά αληθινή δουλειά δεν έγινε ποτέ αφού δεν είχαν ακουστεί ονόματα. Ο τίτλος της ταινίας δείχνει ότι ο Shang-Chi θα αντιμετωπίσει τον Mandarin (Leung) και την οργάνωση του, Ten Rings, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά την ταυτότητα του χαρακτήρα μετά από το Iron Man 3 που χρησιμοποίησε το όνομα και το Marvel One-Shot, All Hail the King, που επιβεβαίωσε την ύπαρξη του. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν για την ταινία, αλλά υπάρχει διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Spider-Man 3 (MCU)
 

spider-man-3-6-villains-tom-holland-could-face-off-against-in-his-next-mcu-movie-775x465.jpg


Το sequel του Spider-Man: Far From Home, το οποίο για τώρα είναι άτιτλο, πέρασε από τρικυμίες και κύματα για να γίνει πραγματικότητα αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε έρθει η ανακοίνωση ότι Sony & Marvel δεν τα βρήκαν για τρίτη ταινία. Τελικά, με την παρέμβαση ενός λίγου μεθυσμένου Tom Holland, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και έτσι η τρίτη ταινία έγινε πραγματικότητα. Η υπόθεση της ταινίας θα διαδραματίζεται στη τελευταία χρονιά του Peter Parker στο σχολείο σε μια ιστορία που σίγουρα δεν ξαναείδαμε για τον χαρακτήρα, κάτι σπάνιο αφού αυτή θα είναι συνολικά η 8η του ταινία. Συγκεκριμένα, με το τέλος του Spider-Man: Far From Home η ταυτότητα του αποκαλύπτεται και αυτό θα είναι και η κεντρική υπόθεση της ταινίας. Σύμφωνα με διάφορες φήμες, θα υπάρξει και ένας διάσημος δικηγόρος από τον κόσμο της Marvel στην ιστορία, με τους Daredevil και She-Hulk να είναι οι επιθυμίες του κοινού. Οι Chris McKenna και Erik Sommers γράφουν το σενάριο που θα έχει τον John Watts ως σκηνοθέτη για τρίτη φορά και η πρεμιέρα θα γίνει στις 16 Ιουλίου του 2021. Το μεγαλύτερο μέρος του καστ αναμένεται να επιστρέψει.

Doctor Strange 2
 

34-343279_doctor-strange-2-hd.jpg


Παρά το γεγονός ότι ο Scott Derrickson δήλωνε από το 2016 όταν σκηνοθέτησε τη πρώτη ταινία ότι είναι ενθουσιασμένος για την επιστροφή του, τελικά λόγω δημιουργικών διαφορών αποχώρησε.  Ο λόγος κυρίως ήταν επειδή για πρώτη φορά κινηματογραφική ταινία θα έχει επιρροή από τηλεοπτική σειράς της Marvel, απόφαση που βγήκε πρόσφατα και ο Sam Raimi θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Ο Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει ως πρωταγωνιστής της ταινίας και ο Michael Waldron θα βοηθήσει στο σενάριο ενώ έγινε γνωστό ότι οι σειρές WandaVision και Loki θα παίξουν ρόλο στην υπόθεση της ταινίας που έχει το τίτλο Multiverse of Madness. Θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021 και το σίγουρο είναι ότι θα έχουν ρόλο οι Elizabeth Olsen και Tom Hiddleston αλλά και ο Benedict Wong που είχε το ρόλο του Wong και τον Chiwetel Ejiofor που έχει το ρόλο του Karl Mordo.

Thor: Love and Thunder
 

Thor-4-Love-and-Thunder-Release-Date-Cast-Plot-and.jpeg?fit=745%2C411&ssl=1&resize=1280%2C720


Ο μοναδικός χαρακτήρας από τη πρώτη φάση που επιστρέφει με δική του ταινία πέρα από την τριλογία των τριών φάσεων του MCU είναι ο Thor αφού ο Chris Hemsworth επιβεβαίωσε ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μετά από το Avengers: Endgame και ο Taika Waititi θα επιστρέψει για τη δεύτερη του ταινία Thor μετά από το Thor: Ragnarok, που μάλιστα θα έχει και την επιστροφή της Natalie Portman στο ρόλο της Jane Foster. Στη ταινία θα πάρει το μανδύα του Mighty Thor όπως έγινε και στα κόμικς και η Jennifer Kaytin Robinson θα βοηθήσει στο σενάριο. Το μοναδικό σίγουρο της ταινίας είναι ότι οι Guardians of the Galaxy θα έχουν ρόλο στη ταινία, σύμφωνα με το τέλος του Endgame. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Black Panther 2
 

maxresdefault.jpg


Το Black Panther 2 είναι φυσικά στα πλάνα της Marvel αν και θα έρθει τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά από τη πρώτη ταινία, στις 6 του Μάη του 2002, με τον Ryan Coogler να κλείνει συμφωνία για να σκηνοθετήσει από σενάριο που θα γράψει. Το τι θα διαπραγματεύεται η ταινία είναι φυσικά άγνωστο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψουν οι Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke και Angela Bassett θα επιστρέψουν για την ταινία.

Captain Marvel 2
 

cap-marvel-1-cae3109.png?quality=90&resize=620,413


Η πρώτη σόλο ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια από το MCU τα πήγε εξαιρετικά και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Feige ήθελε να κινηθεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να ετοιμάσει τη συνέχεια. Οι Anna Boden και Ryan Fleck δεν αναμένεται να επιστρέψουν για την ταινία και η Marvel προτιμά γυναίκα σκηνοθέτη σε μια ταινία που είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα διαδραματίζεται στο παρόν ή σε κάποια χρονική εποχή μετά από τα 90s. Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Captain Marvel 2 θα είναι στις 8 Ιουλίου του 2022 με μόνο επιβεβαιωμένο όνομα επιστροφής να είναι αυτό της Brie Larson στο ρόλο της Carol Danvers/Captain Marvel.

Guardians of the Galaxy Vol. 3
 

guardians-vol-3-600x338.jpg


Από τον Απρίλιο του 2016 είχε ανακοινωθεί ότι το Guardians 3 θα ήταν μια από τις ταινίες που θα κυκλοφορούσαν μετά από το Endgame και ενώ όλα έμοιαζαν ότι θα προχωρούσε κανονικά, ήρθε ο Ιούλιος του 2018 όπου ο James Gunn απολύθηκε για διάφορα προσβλητικά tweets που είχε κάνει το 2008. Η Marvel δήλωσε ότι θα προχωρήσει με το σενάριο του δημιουργού αλλά δεν κατάφερε να βρει κάποιον να τον αντικαταστήσει και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στον Gunn, ο ίδιος είχε κλείσει συμφωνία με τη DC για να ετοιμάσει το The Suicide Squad. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2022 ή το 2023. Οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan και Pom Klementieff αναμένεται να επιστρέψουν για ρόλο.

Ant-Man 3
 

AntManRunTime.png


Με το Ant-Man and the Wasp να κερδίζει αρκετά στο Box Office για να θεωρηθεί επιτυχία, ο Peyton Reed ήδη έδειξε ενδιαφέρον για να αναλάβει τη συνέχεια και ήταν ήδη έτοιμος να συζητήσει για το που μπορεί να πάει η ιστορία. Το Νοέμβριο του 2019 έκλεισε για να σκηνοθετήσει και μέσα στον Απρίλιο του 2020 ο Jeff Loveness έκλεισε για να γράψει το σενάριο, με την ταινία να αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2021. Οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip "T.I." Harris, David Dastmalchian, Randall Park, Michelle Pfeiffer και Michael Douglas αναμένεται να επιστρέψουν ενώ πολύ πιθανό να γίνει το ίδιο και για τους Laurence Fishburne και Hannah John-Kamen.

Blade
 

Blade-Reboot-release.jpg


Ο χαρακτήρας του Blade είχε επιστρέψει στη Marvel το 2012 και η Marvel από το Μάη του 2013 ξεκίνησε να ετοιμάζει σενάριο για τον χαρακτήρα. Παρά το γεγονός ότι ο Wesley Snipes δήλωνε ότι ήθελε ευκαιρία να επιστρέψει στο ρόλο και είχε μιλήσει με τη Marvel, στο San Diego Comic-Con του 2019 ανακοινώθηκε ότι ο Mahershala Ali θα πάρει το ρόλο του Eric Brooks/Blade, σε ταινία που θα ετοιμαστεί, πιθανότατα για τη πέμπτη φάση. Για την ιστορία, ο ηθοποιός είχε το ρόλο του Cornell "Cottonmouth" Stokes στη πρώτη σεζόν του Luke Cage.

Fantastic Four
 

https%3A%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2019%2F06%2Ftw-fantastic-four-marvel-cinematic-universe-mcu-2022-reboot.jpg?w=960&cbr=1&q=90&fit=max


Μετά από μια ακυκλοφόρητη ταινία τη δεκαετία του '90, δύο ταινίες στα 2000s που ναι μεν ήταν κερδοφόρες αλλά απογοήτευσαν το κοινό και ένα αποτυχημένο καλλιτεχνικά και εισπρακτικά reboot του 2015, οι Fantastic Four επέστρεψαν επιτέλους σπίτι τους (Marvel) και ο Feige δήλωσε ότι θα ετοιμαστεί κινηματογραφική ταινία που θα ανήκει στο MCU και θα επικεντρώνεται στη πρώτη οικογένεια της Marvel για να δοθεί η μεταφορά που άξιζαν τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει σκηνοθέτης ή καστ ενώ αν υπάρχει σεναριογράφος δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

X-Men
 

house-of-x-1.jpg?w=980&q=75


Εκτός από τους Fantastic Four όμως, η Marvel πήρε πίσω και τους X-Men και στο San Diego Comic-Con του 2019 ανακοινώθηκε ότι ήδη έχουν στα πλάνα τους ταινίες που να έχουν ως θέμα μεταλλαγμένους, χωρίς να ξεκαθαρίζει πάντως αν θα είναι σόλο ταινίες ή αν θα δούμε τους X-Men έτοιμους να επιστρέψουν ως μέρος του MCU. Όπως δήλωσε πάντως ο Feige, η προσέγγιση τους θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είδαμε από τη 20th Century Fox.

Deadpool 3
 

marvel-studios-deadpool-top-1200-1024x576-1.jpg


Τέλος, από το MCU αναμένεται να δούμε και μια νέα ταινία Deadpool, με τον Bob Iger να δηλώνει ότι ο χαρακτήρας θα γίνει μέλος του MCU υπό την αιγίδα της Disney, με τον Ryan Reynolds να επιστρέφει για το πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι Rhett Reese και Paul Wernick θα  επιστρέψουν στο σενάριο και η ταινία θα είναι μάλλον κατηγορίας R αν και ελπίζουν οι δημιουργοί ότι θα μπορούν να παίξουν με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του MCU.

 

Τα spinoff της Sony


Venom 2
 

87658836_822849404851292_5790967965330982195_n.jpg?_nc_ht=scontent-yyz1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=108&_nc_ohc=wNT5lajdfcQAX83YzXe&oh=6f475cc16b0b2c0cc37dac5056932341&oe=5E8EDB47


Το Venom 2 είναι  το δεύτερο spinoff της Sony αφού η πρώτη ταινία του Venom σάρωσε τα ταμεία παρά τις κακές κριτικές που πήρε. Με κέρδη πάνω από 800 εκατομμύρια απέδειξε ότι ο χαρακτήρας είναι πολύ αγαπητός στο κοινό αλλά και ότι ο Tom Hardy έχει το star power να τραβήξει ταινία θετικά παρά την αρνητικότητα που υπήρχε. Μόνο και μόνο ως ιδέα άλλωστε δεν ενθουσίαζε το κοινό η λογική να δουν Venom χωρίς Spider-Man αλλά να που πέτυχε. O Andy Serkis σκηνοθέτησε τη ταινία από σενάριο της Kelly Marcel, με τον Tom Hardy να επιστρέφει ως Eddie Brock/Venom. Στη ταινία θα επιστρέψουν και οι Woody Harrelson, Michelle Williams και Reid Scott ενώ η Naomie Harris και Stephen Graham είναι νέες προσθήκες. Οι προθέσεις της Sony για συνέχεια πάντως φάνηκαν στη παραγωγή της πρώτης ταινίας όταν έδωσαν στον Harrelson μια μικρή εμφάνιση ως Cletus Kasady, ο οποίος θα μεταμορφωθεί σε Carnage για τη νέα ταινία. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου του 2020.

Morbius
 

share.jpg


Το τρίτο spinoff από το franchise του Spider-Man για τη Sony, με τον δεύτερο χαρακτήρα, και η επιλογή ήταν ο Morbius, χαρακτήρας που σαφώς και έχει δεσμούς με τον Spider-Man αλλά συσχετίζεται συχνά και με άλλα franchise της Marvel, όπως για παράδειγμα το Blade. Η διαφορά με το πρώτο Venom πάντως είναι η τολμηρή κίνηση των Sony και Marvel να δείξει στο τέλος του trailer τον Michael Keaton που είχε το ρόλο του Adrian Toomes/Vulture στο Spider-Man: Homecoming, που ίσως να δείχνει τις προθέσεις των δύο να ενώσουν το MCU με τα spinoffs. Το πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία θα τον έχει ο Jared Leto, με τον Daniel Espinosa να σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama, Burk Sharpless, Art Marcum και Matt Holloway. Για ρόλο στη ταινία έχουν κλείσει και οι Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα αλλά η πρεμιέρα της ταινίας μεταφέρθηκε από τον Ιούλιο του 2020 στις 19 Μαρτίου του 2021 λόγω της πανδημίας. Για την ιστορία, η Artisan Entertainment ήρθε σε συμφωνία το 2000 για να χρηματοδοτήσει ταινίες από χαρακτήρες της Marvel και ένας από αυτούς ήταν και ο Morbius, the Living Vampire. Η ιστορία έχει τον Morbius να ψάχνει θεραπεία για την παράξενη ασθένεια αίματος που έχει, η οποία τον έχει μετατρέψει σε βρικόλακα. Ο Loxias Crown αναμένεται να είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα κάνουν την εμφάνιση τους στη ταινία.
 


Nightwatch
 

intro-1522863297.jpg


Το Σεπτέμβριο του 2017, η Sony έδειξε ενδιαφέρον για κινηματογραφική μεταφορά του Nightwatch με τον Spike Lee να ενδιαφέρεται να ετοιμάσει ταινία για τον Αφρο-Αμερικανό υπερήρωα. Ο Edward Ricourt έγραψε το σενάριο με τον Spike Lee να σκηνοθετεί αλλά τελικά δεν προχώρησε και ο Cheo Hodari Coker έκλεισε για να γράψει ένα νέο σενάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε και το αν θα προχωρήσει.

Kraven the Hunter
 

Kraven-the-Hunter-Spider-Man-Comic.jpg


Το Kraven the Hunter ήταν μια από τις ταινίες που η Sony δήλωσε ότι θέλει να ετοιμάσει μέσα στο 2017 με βάση τον γνωστό ανταγωνιστή του Spider-Man. Ο Richard Wenk έκλεισε για να γράψει το σενάριο το 2018 με την ελπίδα ότι θα μεταφέρουν την ιστορία του Kraven's Last Hunt, που θεωρείται μια εκ των κορυφαίων ιστοριών του Spider-Man. Ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο η Sony μπορεί να γνωρίσει νέους Spider-Man στις live action ταινίες της ενώ φήμες θέλουν το τρίτο Spider-Man από το MCU να έχει τον Kraven ως ανταγωνιστή.

Black Cat
 

Black-Cat-marvel-Sony-750x400.jpg


Από τη στιγμή που η Sony αποφάσισε να μην προχωρήσει με το Silver & Black, το επόμενο της βήμα ήταν να ανακοινώσει ταινία για τη Felicia Hardy/Black Cat, που θα είναι σόλο και θα έχει την Gina Prince-Bythewood πλέον μόνο ως παραγωγό. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σεναριογράφος ή σκηνοθέτης.

Silver Sable
 

maxresdefault.jpg


Και το ίδιο θα γίνει και για τη Silver Sable, με την ελπίδα ότι μετά θα μπορούσαν να ετοιμάσουν  το crossover των δύο χαρακτήρων. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σεναριογράφος ή σκηνοθέτης.

The Sinister Six
 

sinister-six-amazing-spider-man-annual-6-1969.jpg?fit=620%2C368


Μετά από το The Amazing Spider-Man 2, το πλάνο της Sony ήταν να ετοιμάσει διάφορα spinoff, και ένα από αυτά θα ήταν και το The Sinister Six. Τα πλάνα άλλαξαν όμως και το franchise ακυρώθηκε με τη Sony να δανείζει τον Spider-Man στη Marvel, και αυτό έβαλε το σενάριο του Sinister Six από τον Drew Goddard στο πάγο. Το 2018 όμως η Pascal δήλωσε ότι η ιδέα σεναρίου υπάρχει ακόμη και με την επιτυχία του Venom, απλά θα περιμένει τον Goddard να είναι έτοιμος για την ταινία.

Madame Web
 

340?cb=20140531222513


Με την επιτυχία του Venom και το sequel και το Morbius να έχουν ήδη ετοιμαστεί, η Sony είδε και το Madame Web ως μια πιθανή επιλογή και οι Matt Sazama και Burk Sharpless έκλεισαν για να γράψουν το σενάριο.

Άτιτλο project του Roberto Orci
 

orci-st09prem-2.jpg


Το Μάρτιο του 2020 αποφάσισε ότι ο Roberto Orci θα ετοιμάσει ένα άτιτλο σενάριο από χαρακτήρα της Marvel που ανήκει στη Sony. Πληροφορίες για το ποιος είναι ο χαρακτήρας δεν υπάρχουν αλλά όπως έγινε γνωστό θα είναι με χαρακτήρα που δεν έχει ακουστεί ξανά.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2
 

vaeXgcEedBEhzowNhahWtd-1200-80.jpg


Μετά από την καλλιτεχνική επιτυχία του Spider-Man: Into the Spider-Verse, η Sony ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει συνέχεια για την ταινία και ο Joaquim Dos Santos θα σκηνοθετήσει από σενάριο του David Callaham με πλάνο να συνεχίσει την ιστορία του Miles Morales. Οι Lord και Miller θα είναι παραγωγοί ενώ ο Takuya Yamashiro, ο Ιάπωνας Spider-Man της σειράς του 1978 αναμένεται να εμφανιστεί.

Spinoff του Spider-Man: Into the Spider-Verse
 

ad4e5gcyd4xltyw7jp8m.png


Εκτός του sequel η Sony αποφάσισε ότι θα προχωρήσει με το Spider-Women, spin-off που θα έχει τρεις Spider Woman διαφορετικών γενιών, τις Spider-Gwen, Jessica Drew/Spider-Woman και Cindy Moon/Silk. Η Lauren Montgomery θα σκηνοθετήσει και η Bek Smith θα γράψει το σενάριο. Επίσης ο John Mulaney δήλωσε ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε spin-off του Spider-Ham.
 

marvel-avengers-alliance-spider-man-spider-verse-silk-marvel-comics-spider-man-png-clip-art.png


Τέλος υπάρχουν και μερικοί άλλοι χαρακτήρες που είχαν ακουστεί σε διάφορα χρονικά σημεία, όπως μια σόλο ταινία για την Silk, που θα είναι διαφορετική από το animation χαρακτήρα του Spider-Women, αλλά και σόλο ταινίες για τους Jackpot και Mysterio, με την ελπίδα ότι ο Jake Gyllenhaal θα επιστρέψει στο ρόλο. Τέλος, μια φήμη που η Sony αποκάλεσε χαζή όταν είχε ακουστεί στο παρελθόν για την Aunt May επέστρεψε στο προσκήνιο.
 

aHR0cDovL3d3dy5uZXdzYXJhbWEuY29tL2ltYWdlcy9pLzAwMC8yMzQvMjI1L2kwMi9KYWNrcG90MS5qcGc=


 

Οι ταινίες της 20th Century Fox


The New Mutants
 

the-new-mutants-movie-2018-poster2_orig.jpg


Η τελευταία ταινία της 20th Century Fox για τους μεταλλαγμένους είναι το The New Mutants, η πρώτη ταινία υπερηρωικού τρόμου στο κόσμο των X-Men που έμελλε να ξεκινήσει ένα νέο κινηματογραφικό franchise για τη Fox αλλά τελικά τα πλάνα άλλαξαν από την αγορά της εταιρίας από την Disney που έφερε τους χαρακτήρες των X-Men ξανά στα χέρια της Marvel. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο Josh Boone από σενάριο που έγραψε με τον Knate Lee,και οι Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt και Henry Zaga πρωταγωνιστούν ως έφηβοι μεταλλαγμένοι που κρατιούνται φυλακισμένοι σε ένα ίδρυμα και πρέπει να σώσουν τον εαυτό τους. Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της το 2017 αλλά λόγω της Disney ακόμη δεν βρήκε ημερομηνία κυκλοφορίας. Αρχικά θα έκανε πρεμιέρα στις 3 Απριλίου του 2020 αλλά μετά από την πανδημία έμεινε εκ νέου χωρίς ημερομηνία. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη ταινία είναι και οι Rahne Sinclair/Wolfsbane, Illyana Rasputin/Magik, Sam Guthrie/Cannonball, Cecilia Reyes, Danielle Moonstar/Mirage και Roberto da Costa/Sunspot.
 


The King's Man
 

The_King's_Man.jpg


Εκτός των ταινιών των X-Men, η 20th Century Fox είχε συνεργασία με την Marvel και για το franchise Kingsman, και το The King's Man, θα είναι η τρίτη ταινία στο franchise αλλά και το πρώτο prequel, με τον Matthew Vaughn να επιστρέφει ως σκηνοθέτης από σενάριο που έγραψε με τον Karl Gajdusek. Η ταινία για την υπόθεση της θα αφήσει πίσω τα κόμικς και θα πάρει πρωτότυπη ιστορία από τον Vaughn, κρατώντας όμως το στυλ που είχε το έργο των Dave Gibbons και Mark Millar. Οι Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Bruhl, Djimon Hounsou και Charles Dance πρωταγωνιστούν στην ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα όπου ένας άντρας αποφασίζει να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα εκτελεί διαταγές για το καλό της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
 


Kingsman 3
 

kingsman-3-the-kings-man-release-date-00.jpg


Εκτός από το prequel που ετοιμάστηκε ήδη από τον Matthew Vaughn, υπάρχει πλάνο και για sequel του The Golden Circle και όπως έχει δηλώσει, ελπίζει ότι ο Dwayne Johnson θα πάρει το ρόλο του ανταγωνιστή. Αν και το πλάνο ήταν να το ετοιμάσει back-to-back με το prequel, τελικά η κατάσταση δεν προχώρησε και πλέον αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2020 με σκοπό να κλείσει την ιστορία των Harry Hart και Eggsy, με τους Colin Firth και Taron Egerton να επιστρέφουν.

Statesman
 

Kingsman-the-golden-circle-movie-picture-2.jpg?ssl=1


Εκτός του sequel και του spinoff, ο Vaughn δήλωσε ότι υπάρχει πλάνο και για spin-off ταινία του Kingsman: The Golden Circle, που θα επικεντρώνεται στους Statesman, την αμερικανική μυστική υπηρεσία που θα έχει τους Channing Tatum, Jeff Bridges και Halle Berry να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή και το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία δεν έχουν δοθεί.
 

Τηλεόραση


Marvel's Helstrom
 

mash_2019.04.18_helstrom-opt.jpg


Το Helstrom, ήταν μαζί με το Ghost Rider οι δύο τηλεοπτικές σειρές που ζήτησε η Marvel TV από το Hulu αλλά είναι η μοναδική που τελικά προχώρησε ως η τελευταία επίσημη παραγγελία της αφού πλέον το τηλεοπτικό κομμάτι έχει περάσει στα χέρια της Marvel Studios. Με τον Paul Zbyszewski ως δημιουργό και με βάση τους Daimon και Satana Hellstrom, η σειρά θα δώσει μια ακόμη ανεξάρτητη ιστορία στο κόσμο του MCU, με την ABC Signature Studios στη παραγωγή, και οι Tom Austen και Sydney Lemmon θα πρωταγωνιστήσουν ως Daimon και Ana Helstrom, τα παιδιά ενός παντοδύναμου κατά συρροή δολοφόνου, που κυνηγούν τους χειρότερους της ανθρωπότητας. Οι Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, June Carryl, Ariana Guerra και Alain Uy έχουν επίσης ρόλο με τη Marvel Studios να έχει και επίσημα τον έλεγχο της σειράς. Η παραγγελία της πρώτης σεζόν είναι για 10 επεισόδια. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα υπάρξει δεύτερη ταινία.

The Falcon and the Winter Soldier
 

intro-1584466719.jpg


Το The Falcon and the Winter Soldier είναι αμερικανική μίνι σειρά που θα διαδραματίζεται στο κόσμο του MCU και η πρώτη που θα κυκλοφορήσει από το Disney+ με τον Malcolm Spellman ως δημιουργό και τους Sam Wilson/Falcon και Bucky Barnes/Winter Soldier να επιστρέφουν από τις ταινίες των Captain America και Avengers. Η ιστορία θα διαδραματίζεται μετά από τα γεγονότα του Avengers: Endgame και η Kari Skogland θα σκηνοθετήσει ενώ ανάμεσα στις επιστροφές θα είναι και οι Daniel Bruhl και Emily VanCamp ως  Baron Helmut Zemo και Sharon Carter. Ο Wyatt Russell θα έχει το ρόλο του John Walker ενώ για άγνωστους ρόλους έκλεισαν οι  Adepero Oduye, Desmond Chiam, Miki Ishikawa, Noah Mills και Carl Lumbly. Η σειρά των έξι επεισοδίων αναμένεται να έχει προϋπολογισμό που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Το πλάνο ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2020.

WandaVision
 

wandavision.jpg


Το WandaVision είναι η δεύτερη μίνι σειρά που ζήτησε η Marvel Studios για το Disney+, με την Jac Schaeffer ως δημιουργό και τους κινηματογραφικούς μέχρι τώρα χαρακτήρες Wanda Maximoff/Scarlet Witch και Vision να πρωταγωνιστούν. Θα είναι φυσικά μέρος του MCU με τα γεγονότα να διαδραματίζονται μετά από το Avengers: Endgame, με τον Matt Shakman να σκηνοθετεί. Οι Elizabeth Olsen και Paul Bettany επιστρέφουν στους ρόλους μαζί με τους Kat Dennings και Randall Park ως Darcy Lewis και Jimmy Woo ενώ η Kathryn Hahn θα έχει το ντεμπούτο της ως μια θορυβώδης γείτονας. Η Teyonah Parris θα πάρει το ρόλο της Monica Rambeau, η οποία ήταν χαρακτήρας στο Captain Marvel σε πιο νεαρή ηλικία. Το WandaVision θα έχει προϋπολογισμό κινηματογραφικής ταινίας και θα αποτελείται από έξι επεισόδια με τη πρεμιέρα να έρχεται λογικά τον Δεκέμβριο του 2020. Η σειρά, με ένα ύφος πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο σε σχέση με το MCU, και ίσως είναι πιο κοντά στο τι ήταν το Legion, με την Wanda Maximoff να δημιουργεί τη δική της πραγματικότητα σε ένα κόσμο που ο Vision είναι ζωντανός και  η ζωή είναι σαν κωμωδία καταστάσεων. Η μίνι σειρά αναμένεται να επηρεάσει τη κινηματογραφική ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Loki
 

disney-confirms-tom-hiddleston-in-loki-tv-series-1159835-1280x0.jpeg


Το Loki θα είναι η τρίτη σειρά της Marvel από το Disney+ με τον Michael Waldron ως δημιουργό, και η πρώτη που θα έχει προοπτική ανανέωσης αφού οι προηγούμενες δύο θα είναι μίνι σειρές. Θα ανήκει στο κόσμο του MCU και όπως και το Wandavision αναμένεται να επηρεάσει το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Η Kate Herron θα σκηνοθετήσει τη ταινία με τον Tom Hiddleston να επιστρέφει ως Loki και τους Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw και  Richard E. Grant να είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους. Το Loki αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021 και θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα έχει το Loki με το Tesseract να ταξιδεύει και να αλλάζει την ιστορία της ανθρωπότητας.

What If...?
 

Marvel's_What_If...%3F_logo.png


Το What If...? είναι μια νέα Αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel, η πρώτη που θα ανήκει στο σύμπαν του MCU και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ με τον A.C. Bradley ως δημιουργό. Θα εξερευνά μεγάλες στιγμές από τις ταινίες του MCU και το τι θα γινόταν αν πήγαιναν διαφορετικά. Η Squeeze θα αναλάβει το σχέδιο και ο Bryan Andrews σκηνοθετεί με τον Jeffrey Wright να χαρίζει τη φωνή του στον Watcher, που αφηγείται τις διάφορες περιπέτειες. Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και ήδη ανακοινώθηκε και δεύτερη σεζόν 10 επεισοδίων, ενώ η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στα μέσα του 2021. Για τα επεισόδια, που σε κάθε ένα από αυτά θα έχουμε διαφορετική ιστορία, θα επιστρέψουν ηθοποιοί από τις ταινίες όπως οι Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Chris Hemsworth και Samuel L. Jackson.

Hawkeye
 

latest?cb=20190721235425


Αφού κινηματογραφικά δεν προχώρησε ποτέ, το Hawkeye τελικά θα πάει στη μικρή οθόνη με τον Jeremy Renner να επιστρέφει ως Clint Barton/Hawkeye στη προσπάθεια του να εκπαιδεύσει και να δώσει τον υπερηρωικό του μανδύα στη Kate Bishop. Η σειρά ανακοινώθηκε στο San Diego Comic Con του 2019 με τον Jonathan Igla ως δημιουργό ενώ η επιθυμία της Marvel είναι να κλείσει την Hailee Steinfeld στο ρόλο της Kate Bishop. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του 2021 με τα γεγονότα να διαδραματίζονται μετά από το Avengers: Endgame. Δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα που θα εμφανιστούν στη σειρά ή το πόσα θα είναι τα επεισόδια.

Ms. Marvel
 

_101542242_msmarvel_marvel.jpg


Με τις πρώτες σειρές της Marvel στη νέα εποχή να είναι για χαρακτήρες που είχαμε ήδη γνωρίσει, αφού το Helstrom δεν ήταν δική τους επιλογή, το Ms. Marvel γίνεται η πρώτη σειρά που θα συστήσει ένα νέο χαρακτήρα στο κόσμο του MCU. Στο επίκεντρο θα είναι η Kamala Khan/Ms. Marvel, ο πρώτος βασικός χαρακτήρας της Marvel που θα ανήκει στη μουσουλμανική θρησκεία ενώ είναι από τους πιο νεαρούς χαρακτήρες της Marvel που κατάφερε να καθιερωθεί τόσο γρήγορα στα κόμικς της Marvel. Δεν υπάρχει όνομα δημιουργού, πρωταγωνίστριας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το τι θα γίνει.

Moon Knight
 

MOONKNIGHT200_FINCH_CVR-600x921-1-600x378.jpg


Άργησαν λίγο, αλλά τελικά το πήραν απόφαση. Μπορεί να μην έγινε στο SDCC του 2019 αλλά τελικά ήρθε στο D23 Expo του 2019, με τη Marvel Studios να ανακοινώνει ότι ο Marc Spector/Moon Knight θα αποκτήσει τη δική του σόλο σειρά στο Disney+, με τον Jeremy Slater να αναλαμβάνει να γράψει τη σειρά για τον χαρακτήρα που πολλοί χαρακτήρισαν ως το αντίγραφο του Batman, αλλά όταν τον διάβασαν αντιλήφθηκαν ότι ίσως να είναι αυτό, αλλά με ένα χαρακτήρα πολύ πιο τρελό.

She-Hulk
 

she-hulk-to-make-her-mcu-debut-in-wandavision.jpg


Και μετά τον Moon Knight, ήρθε και η ανακοίνωση για την She-Hulk, με το σίγουρο να είναι ότι ο Bruce Banner θα κάνει την εμφάνιση του στη σειρά που θα επικεντρώνεται στην ξαδέλφη του, Jennifer Walters/She-Hulk, και την Jessica Gao να αναλαμβάνει το σενάριο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε ταινία πρώτα αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

Moon Girl and Devil Dinosaur
 

moon_girl_and_devil_dinosaur_-_publicity_-_h_2019.jpg


Το Moon Girl and Devil Dinosaur θα είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων από το 2017 και ανακοινώθηκε στο D23 Expo του 2019 για να κάνει πρεμιέρα το 2020. Ως βάση έχει το ομώνυμο κόμικ του 2016 και θα ακολουθεί τη 13χρονη Lunella Lafayette, από τα πιο έξυπνα άτομα του πλανήτη, που έχει για κατοικίδιο τον δεινόσαυρο Devil. Η σειρά είχε ως βάση το δημιούργημα του Jack Kirby, Devil Dinosaur. Οι Laurence Fishburne και Helen Sugland της Cinema Gypsy Productions θα είναι ειδικοί παραγωγοί.

Marvel's Spidey and His Amazing Friends
 

latest?cb=20190829071455


Με τη σειρά Spider-Man του 2017 να συνεχίζει με τη τρίτη της σεζόν μέσα στο 2020, η Marvel αποφάσισε ότι θα προχωρήσει με μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για προσχολικές ηλικίες, η οποία θα κυκλοφορήσει από το Disney Junior. Το Marvel's Spidey and His Amazing Friends θα κάνει πρεμιέρα το 2021 και θα ακολουθεί τους Miles Morales και Spider-Gwen αλλά και τη Ms. Marvel σε διάφορες περιπέτειες.

Marvel's M.O.D.O.K
 

intro-1580405380.jpg


Το M.O.D.O.K. είναι μια από τις τέσσερεις σειρές κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που ανακοίνωσε η Marvel Television στο Hulu και μια από τις δύο που τελικά θα κυκλοφορήσουν, με τους Jordan Blum και Patton Oswalt ως δημιουργούς, που θα έχει ως βάση τον ομώνυμο χαρακτήρα με των Stan Lee και Jack Kirby. Το πλάνο  ήταν να προχωρούσε σε crossover με το τίτλο The Offenders, αλλά πλέον θα προχωρήσει σόλο. Επίσης είναι άγνωστο το κατά πόσο τελικά θα ανήκει στο κόσμο του MCU.

Marvel's Hit-Monkey
 

hit-monkey.jpeg


Το Hit-Monkey είναι η δεύτερη σειρά ενηλίκων του Hulu που επιβίωσε και θα έχει τους Josh Gordon και Will Speck ως δημιουργούς και μάλλον θα είναι και αυτή ανεξάρτητη από όλες τις άλλες σειρές. Απλά για την ιστορία, οι δύο σειρές που τελικά δεν προχώρησαν ήταν το Howard the Duck και το Tigra & Dazzler. Δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.
 

9CG2PrdUtcX2e5BAbLei9b.jpg


Τέλος όπως ανακοίνωσε η Sony θέλει να ξεκινήσει να ετοιμάζει σειρές live action με βάση τα κόμικς του Spider-Man ενώ θα υπάρξει και τηλεοπτικό spinoff για το Spider-Man: Into the Spider-verse ενώ ο Matthew Vaughn δήλωσε ότι θα ετοιμάσει σειρά οκτώ επεισοδίων για το franchise του Kingsman.

 
kisspng-gary-eggsy-unwin-harry-hart-kingsman-film-series-man-logo-5b371a2e7b2494.8471379315303378385044.jpg
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  380
  • Content Count:  3846
  • Reputation:   34882
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  259
  • With Us For:  2023 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

Εκτός του anthem.gr που δημιούργησα και συχνά πυκνά αρθρογραφώ, συμμετέχω στην ομάδα του superheronews.gr όντας guest editor στις κριτικές τους ενώ όταν ήμουν φοιτητής και είχα περισσότερο χρόνο, ετοίμαζα και μηνιαία αφιερώματα. Τα παιδιά ανεβάζουν καθημερινά τρομερή ειδησεογραφία και γράφουν και μεγάλα άρθρα-αφιερώματα όπως αυτό, οπότε όποιος θέλει ας τους τσεκάρει :) Το όνομα του αρθρογράφου είναι το ψευδώνυμο του στο σάιτ, καθώς δεν επιθυμεί να γράφει με ονοματεπώνυμο :D 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.