Jump to content
Μενίγ Πουαγώ

Μίκυ Μάους 299 [Τρόμος στον δρόμο.]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

2 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

299.thumb.jpg.cfdc578a376af11ebc3a27d48c76cb9d.jpg

6 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα.
 

 • ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΣΙΤΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ.

   
 • Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ.

  ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.

   
 • ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

  Ο ΦΕΘΡΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΩΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ.

   
 • ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑ'Ι'ΚΗ.

  Η ΜΑΤΖΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΟΡΜΑΕΙ.

   
 • Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ

  Ο ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.

   
 • ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΟΡΕΣΙΒΙΩΝ.

  Ο ΤΖΙΜ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΕΘΡΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ.

  Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 6/3 (Νο. 299).

  :hop::hop::hop:
Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 7
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #299 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (@Βασιλεύς των κόμικς τα σέβη μου!!!).

tn_MIKYMAOUSE_0299.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Τρόμος στον δρόμο."


Ένας οδηγός και το χαλασμένο του αμάξι σε έναν έρημο δρόμο μία σκοτεινή νύχτα.

 

Ο οδηγός καλεί την οδική βοήθεια που θα έρθει σε είκοσι λεπτά. Δε θα προλάβει όμως γιατί ο νεαρός δέχεται μία επίθεση. Ο Μίκυ στο σπίτι του παρακολουθεί τα νέα στην τηλεόραση που μιλάνε για ανεξήγητες καταστροφές αμαξιών την προηγούμενη νύχτα. Μονολογώντας αναφέρει την διαπίστωση του Ο' Χάρα για υπαιτιότητα των γνωστών-αγνώστων. Εκείνη την ώρα ο Γκουφόλυκος μπαίνει από το ψυγείο. Φυσικά ο Μίκυ παίρνει την τρομάρα της ζωής του. Ο Γκουφόλυκος του υπόσχεται να χτυπήσει την επόμενη φορά που σκοπεύει να βγει από εκεί.

Ο Γκουφόλυκος συνοδεύει τον Μίκυ στο μαγαζί των σφαλμάτων. Εκεί ενημερώνεται από τον Κύριο Μάουσμπυ που τον κάλεσε. Παλιά τύχαινε να ανοίγουν ξαφνικά πύλες στους δρόμους και οδηγοί και αυτοκίνητα να περνάνε στον κόσμο του Απίθανου. Η επιστροφή στον κανονικό κόσμο γινόταν από διαπιστευμένη ομάδα. Ένα μέλος της όμως κράτησε το αμάξι και επέστρεψε μόνο τον οδηγό επειδή του άρεσε. Σε μία νυχτερινή τελετή το έκανε να αποκτήσει την ικανότητα να κινείται αυτοβούλως. Ο μόνος λόγος που έκανε πάνω από μισό αιώνα να εμφανιστεί είναι ότι δεν είχε όλα τα εξαρτήματά του.

Μίκυ και Μάουσμπυ ανακαλύπτουν έναν εύπορο συλλέκτη αυτοκινήτων που κατέχει την μοναδική Σπόντιακ του 1955 που θεωρείται το ύποπτο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης τους το έχει κινήσει ελάχιστα και πλέον καθόλου αφού όπως ανέφερε μία νύχτα έκλεψαν ένα εξάρτημά της. Οπότε οι φίλοι μας παίρνουν σβάρνα ότι κατάστημα σχετίζεται με ανταλλακτικά αυοκινήτων μπας και το ανακαλύψουν. Τους βρίσκει η νύχτα όμως και ο Γκουφόλυκος που απολαμβάνει την Σελήνη. Μετά από λίγο η Σπόντιακ τους παίρνει στο κυνήγι.

Μετά βασάνων καταφέρνουν οι τρεις φίλοι μας να φτάσουν στο αμάξι του Μίκυ με την Σπόντιακ να τους ακολουθεί κατά ρόδας. Κάτι λουλουδάκια οδηγούν τον Μίκυ στο σπίτι του συλλέκτη. Εκεί ανακαλύπτουν ότι η θέση της Σπόντιακ είναι άδεια. Εμφανίζεται ο συλλέκτης και του αναφέρει ότι την βρήκε παρατημένη πριν δέκα χρόνια και μετά κόπων και βασάνων την αποκατέστησε πλήρως. Ο Μίκυ του αναφέρει ότι τα λουλούδια που είδε ήταν ίδια με αυτά που είχε δει πιασμένα στο προφυλακτήρα της Σπόντιακ. Η τελευταία όμως επέστρεψε και εν γνώσει του ιδιοκτήτη της αποπειράθηκε να τους εξολοθρεύσεις για άλλη μία φορά.

Ο Μίκυ και καταφέρνει να την απενεργοποιήσει και ο Κύριος Μάουσμπυ βάζοντας το κλειδί στην μίζα την επιστρέφει στην φυσιολογική κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης του αμαξιού ζαλισμένος έχει διαγράψει τα προηγούμενα συμβάντα. Ο Γκούφολυκος κατά την επιστροφή τους με το αμάξι τους συμβουλεύει να προτιμάνε να πηγαίνουν με τα πόδια.

 


"Ο Μονάρχης των τριών ήλιων."

Ο Σκρούτζ εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ο Ντόναλντ με τα τρία ανιψάκια ,χάρη στον Κύρο, σπεύδουν να τον σώσουν.

"Παλαβός καθηγητής."

Ο Φέθρυ αποφασίζει να διδάξει και φέρνει τα πάνω κάτω.

"Επίθεση στην λα'ι'κή."

Η Μάτζικα επιτίθεται στον Σκρούτζ στην λα'ι'κή αγορά με σκοπό να του αποσπάσει αυτό που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.

"Η ευγένεια."

Ο πολυπτυχιούχος καθηγητής Λούντβιχ Φον Ντρέηκ μας διδάσκει τρόπους καλής συμπεριφοράς.

"Το δείπνο των ορεσίβιων."

Ο Τζιμ ο Τρομερός ζητάει "ευγενικά" από τον Φέθρυ να του μάθει καλούς τρόπους γι το ετήσιο δείπνο της Λέσχης των ορεσίβιων.

Εν κατακλείδι.

Πανέμορφη πλοκή με στρωτή ροή και εξέλιξη. Κρατάει το ενδιαφέρον σε ικανοποιητικά επίπεδα. Δύο αδύναμα σημεία εντόπισα που στερούν από το σενάριο τον χαρακτηρισμό τέλειο. Γενικά πιο απολαυστικές οι ιστορίες με Μίκυ και Γκουφόλυκο μαζί παρά μόνο με τον δεύτερο.

Μία πάρα πολύ καλή και ενδιαφέρουσα περιπέτεια απολαμβάνουμε ως δεύτερη ιστορία του τεύχους. Η επόμενη ιστορία είναι γραμμένη και ραμμένη στα μέτρα του Φέθρυ. Ανάμεικτα συναισθήματα. Τέταρτη ιστορία του τεύχους με την Μάτζικα. Είχε ένα έξυπνο σημείο. Κατά τα άλλα μία που την διαβάζεις και μία που την ξεχνάς. Προτελευταία του τεύχους μία ιστόρια από την σειρά "Τα χάπια της γνώσης." Όμορφη και ευχάριστη. Τέλος, το τεύχος κλείνει με μία πολύ καλή ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό και τον Φέθρυ. Ευχάριστος ο πρώτος και καθόλου εκνευριστικός ο δεύτερος. Αν δεν έλειπε ο Τσιμπούρης και οι ατάκες του θα μιλάγαμε για μία υπέροχη ιστορία.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Τρόμος στον δρόμο."

2. "Ο Μονάρχης των τριών ήλιων."

3. "Το δείπνο των ορεσίβιων."

4. "Παλαβός καθηγητής."

5. "Η ευγένεια."

6. "Επίθεση στην λα'ι'κή."

7.9/10
... Αρκετά ικανοποιητικό το πρώτο τεύχος της Άνοιξης!!! :D 

:hop:  :hop::hop:

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 5
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η εναρκτήρια ιστορία του τεύχους μάς έρχεται από την σειρά “X-Mickey” κι έχει τον τίτλο “Τρόμος στον δρόμο”. Ένα παράξενο φαινόμενο εκτυλίσσεται τα βράδια στο Μίκυ Σίτυ. Πολλοί οδηγοί, οι οποίοι έτυχε να σταθμεύσουν στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου, είδαν έντρομοι τα αυτοκίνητά τους να γίνονται σμπαράλια, από ένα παλιό όχημα που διαγράφει μία ανεξέλεγκτη πορεία. :wow: Ο Μίκυ βλέπει παραξενεμένος τις ειδήσεις στην τηλεόραση, όταν βγαίνει από το ψυγείο του ο Γκουφόλυκος, ο οποίος θα του εκμυστηρευτεί ότι τα περίεργα αυτά περιστατικά έχουν τις ρίζες τους στον κόσμο του απίθανου. Ο φίλος μας, λοιπόν, αφού ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση, θα βοηθήσει τους πρωταγωνιστές του κόσμου του απίθανου να βρουν αυτό το αυτοκίνητο και να διαλευκάνουν την υπόθεση...Επιτέλους, μία ιστορία της σειράς που με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος της και δικαίως την θεωρώ ως την καλύτερη που έχει φιλοξενηθεί, μέχρι στιγμής, στην χώρα μας. Η πλοκή, μπλέκει αριστοτεχνικά το αστυνομικό μυστήριο με το μεταφυσικό στοιχείο, ενώ καταφέρνει να επιδείξει ικανοποιητική αληθοφάνεια, πάντα για το είδος της. Ο τρόπος που εξελίσσεται καταφέρνει να κρατήσει τον αναγνώστη, ενώ το φινάλε το βρήκα απλά πανέξυπνο. Πολλά μπράβο, λοιπόν, στην ιστορία αυτή, η οποία στάθηκε αφορμή να μου αναζωπυρωθεί η όρεξη και το κέφι για την σειρά. Ελπίζω να δούμε κι άλλα τέτοια σενάρια. :pray: Κανένα παράπονο κι από το σχέδιο. :)

 

Στην επόμενη ιστορία του τεύχους, θα μάθουμε με έκπληξη ποιος είναι “Ο μονάρχης των τριών ήλιων”. Ο θείος Σκρουτζ βρίσκεται στο θησαυροφυλάκιό του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί οι επιχειρήσεις του σε όλο τον κόσμο, του αποφέρουν ένα βουνό χρήματα. Την ίδια ώρα, ο δύστυχος ο Ντόναλντ περνάει τον χρόνο του γυαλίζοντας την αμύθητη περιουσία του θείου του. Κάποια στιγμή που επιστρέφει από την δεξαμενή ρευστού, στην οποία είχε πάει για να φέρει ακόμα ένα τσουβάλι για γυάλισμα, διαπιστώνει ότι ο θείος του έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. :wow: Ο φίλος μας, λοιπόν, με την βοήθεια του Παντάξιου, του Κύρου και των τριών ανιψιών του, θα ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του βαθύπλουτου μεγιστάνα κι ο δρόμος θα τους βγάλει όχι μόνο έξω από τα όρια της Λιμνούπολης, αλλά κι ολόκληρης της Γης! Τι συνέβη τελικά στον Σκρουτζ? :thinking: ...Πρόκειται για μία πολύ όμορφη ιστορία φαντασίας, αλλά και μυστηρίου.  :clap2: Η πλοκή ξεκινάει με μία κατάσταση που εξάπτει την περιέργεια του αναγνώστη, ενώ όσο κυλάει συνδυάζει Sci-Fi στοιχεία. Όλοι οι χαρακτήρες είχαν σωστή παρουσία, με αποκορύφωμα τα τρία ανιψάκια, που έκλεψαν, κατ’ εμέ, την παράσταση. Η δράση και η περιπέτεια, βρίσκεται διάχυτη στις σελίδες, ενώ και η σκηνοθεσία είναι καλή. Το φινάλε το βρήκα ταιριαστό για μία ιστορία σαν αυτή. Γενικά είναι μία προσεγμένη δουλειά, που αξίζει να διαβαστεί απ’ όλους. :) Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Στην τρίτη ιστορία του τεύχους, ο Φέθρυ μεταμορφώνεται σε έναν “Παλαβό καθηγητή”. Ο φίλος μας έχει ανοίξει ένα μαγαζί που φτιάχνει επιγραφές για καταστήματα. Η επιχείρησή του φαίνεται να έχει κεσάτια κι όποιος τον ξέρει, δεν είναι δύσκολο να μαντέψει τον λόγο. :P Την ώρα που αποφασίζει να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, πέφτει στα χέρια του μία αγγελία στην οποία ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα αναζητά αναπληρωτή καθηγητή. Μετά από σατανικές συμπτώσεις και συγκυρίες, θα καταφέρει να προσληφθεί στο σχολείο και το ταξίδι του στον κόσμο της γνώσης, έχει μόλις ξεκινήσει. Το σίγουρο είναι ότι πολύ θα ήθελα να ήμουν στην τάξη του. :P ... Ένα σενάριο το οποίο είναι γραμμένο επάνω στον μεγάλο ατζαμή κι ανεύθυνο ξάδελφο του Ντόναλντ. Η πλοκή προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την λογική σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύεται πολύ.  :P Υπάρχουν, βέβαια, και σκηνές που τις βρήκα τραβηγμένες και βαρετές, ακόμα και για τέτοιο σενάριο, αλλά σε γενικές γραμμές μου χάρισε ευχάριστες και κωμικές “γεύσεις”. Το φινάλε δεν θα μπορούσε να μην είναι αλλοπρόσαλλο, όπως κι όλη η ιστορία. :P Το ίδιο αλλοπρόσαλλο είναι και το σχέδιο. Αν και συνήθως δυσανασχετώ με αυτές τις καλλιτεχνικές τοποθετήσεις, εδώ νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στο concept. ;)

 

Στην συνέχεια ο θείος Σκρουτζ δέχεται μία “Επίθεση στην λαϊκή”. Η Μάτζικα έχει συντονίσει την μαγική της σφαίρα στο θησαυροφυλάκιο και κατασκοπεύει τον Σκρουτζ. Έκπληκτη βλέπει τον Σκρουτζ να βγάζει από την προθήκη της την πρώτη του δεκάρα και να την βάζει στην τσέπη του πανωφοριού του. Θα την χρειαστεί για να κλείσει μία σημαντική συμφωνία, εκτός του μεγάρου του. Όπως όλα δείχνουν η συμφωνία θα κλειστεί στην Λαϊκή αγορά της Λιμνούπολης, έναν χώρο, ο οποίος δεν διαθέτει τα ισχυρά αντικλεπτικά συστήματα που υπάρχουν στο θησαυροφυλάκιο. Όλο χαρά, λοιπόν, η Μάτζικα παίρνει την σκούπα της και τον Πόε και σπεύδει να επιτεθεί. Λέτε αυτή την φορά να σταθεί τυχερή? :thinking: ...Πρόκειται για μία σύντομη ιστορία διαμάχης ανάμεσα στον Σκρουτζ και την γνωστή Ιταλίδα μάγισσα, που όμως δεν βγάζει σπιρτάδα. Η πλοκή προσπαθεί να πρωτοτυπήσει με την αλλαγή του σκηνικού και σε κάποιο βαθμό το πετυχαίνει, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει να μας προσφέρει κάτι άλλο. Είναι γρήγορη, ανέμπνευστη και καταλήγει σε ένα φινάλε αναμενόμενο κι άνευρο. Γενικά δεν αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις από την ιστορία αυτή. Πάμε γι’ άλλη.  :) Το σχέδιο το βρήκα σχετικά καλό.

 

Και ήρθε η ώρα να πάρουμε ένα από “Τα χάπια της γνώσης”, όπου ο αγαπητός μας Λούντβιχ θα μας μιλήσει για την “Ευγένεια”. Φαίνεται τελικά ότι ο πανεπιστήμονας και φωστήρας φίλος μας είναι συν τοις άλλοις κι άριστος γνώστης κανόνων αβρότητας και Σαβουάρ Βιβρ. :P Θα αναφερθεί στον καιρό των ιπποτών, αλλά και στα κατάλληλα στοιχεία ευγένειας που θα πρέπει να έχει κάποιος που οδηγεί ή χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ, που τρώει σε ένα εστιατόριο, που παρακολουθεί κάποια παράσταση κ.ά…. Πρόκειται για μία χαριτωμένη ιστορία, η οποία μέσα από το χιουμοριστικό πρίσμα, αναφέρεται σε αρκετούς από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Η πλοκή είναι ήπια, χωρίς μεγάλες εντάσεις. Πώς θα μπορούσε άλλωστε με την θεματολογία που έχει? :) Γενικά πρόκειται για τις ιστορίες που λειτουργούν σαν ευχάριστα διαλείμματα ανάμεσα στις πιο σημαντικές μεγάλες. Σχεδιαστικά την βρήκα μέτρια.

 

Η προηγούμενη ιστορία μάς δίνει την τέλεια πάσα για να ασχοληθούμε με τους τρόπους ενός ατόμου, το οποίο δεν φημίζεται για την αβρότητά του. Ο Τζιμ ο Τρομερός, λοιπόν, θα μας μιλήσει για “Το δείπνο των ορεσίβιων”. :) Έρχεται ο καιρός που η Λέσχη των ορεσίβιων διοργανώνει το ετήσιο δείπνο της κι ο Τζιμ ανυπομονεί να λάβει την πρόσκληση. Όταν αυτή φαίνεται ότι δεν θα έρθει, μιλάει με τον γείτονά του κι εκείνος (που έχει γίνει πλέον Πρόεδρος) του λέει ότι δεν είναι καλεσμένος κι ο λόγος είναι η άξεστη συμπεριφορά του στο τραπέζι. Απεγνωσμένος, αλλά και φανερά τσαντισμένος, ο φίλος μας θα καλέσει τον μοναδικό φίλο που έχει, τον Φέθρυ, και θα του ζητήσει, με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει, να του παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα ευγένειας και καλών τρόπων, για να μπορέσει τελικά να παρευρεθεί στο δείπνο. Είναι, τελικά, αυτό εφικτό? :thinking: ...Σίγουρα από μόνο του το δίδυμο Τζιμ Τρομερού και Φέθρυ εγγυάται πολλές στιγμές πλάκας.  :P Εδώ, όμως, παρατηρούμε ένα Φέθρυ να είναι σχετικά προσγειωμένος και με συναίσθηση της λογικής. Στον αντίποδα, ο Τζιμ είναι το κλασικό γομάρι που όλοι αγαπήσαμε! :lol: Η πλοκή βγάζει έντονα το κωμικό στοιχείο, αλλά ένιωσα ότι υπήρχαν πολλά σημεία της που έκανε κοιλιά και φλυαρούσε. Ο Τζιμ είχε μία υπερβολική “ηθοποιία”, που από κάποιο σημείο και μετά, κούραζε. Το φινάλε ήταν μεν διασκεδαστικό, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Γενικά μιλάμε για μία μέτρια ιστορία, που μου άρεσε όσο την διάβαζα, αλλά δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο μαζί της. Το σχέδιο το βρήκα ακανόνιστο και χοντροκομμένο για τα γούστα μου.

 


:beer:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mε το τεύχος αυτό ξανάπιασα μετά από πολλά χρόνια τα Μίκυ Μάους, μιας και λόγω των ημερών αναζητάω έξτρα αναγνώσματα για να περνάω τον χρόνο μου. Πολύ συμπαθητικό το τεύχος αυτής της εβδομάδας, και ωραία εισαγωγή για μένα στον κόσμο του X-Mickey που δεν είχα ξαναπετύχει. Αν και αντιπαθώ τον Τζιμ τον Τρομερό, βρήκα την ιστορία του αρκετά συμπαθητική, ενώ και ο Μονάρχης των Τριών Ήλιων ήταν ωραία sci-fi ιστορία.

 

:Ion:

 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.