Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 287 [Ορεσίβια ποίηση]


Kriton

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

3 Μέλη έχουν ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  25930
  • Group:  Members
  • Topic Count:  115
  • Content Count:  881
  • Reputation:   5421
  • Achievement Points:  881
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4194 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

mm287-960x600-thumb-large.thumb.jpg.0e4ef409331e48e7bc7e63d5cafb7a00.jpg

 

6 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΟΡΕΣΙΒΙΑ ΠΟΙΗΣΗ
    Ο ΤΖΙΜ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΟΣΜΙΑ
  • ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΓΑΤΟΥ
    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΦΟΥΜΦΟ
  • Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Ο ΚΥΡΟΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΓΚΡΟΥΝΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
    Ο ΦΕΘΡΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΙΟΝΕΩΝ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ
  • Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ
    Ο ΜΙΚΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ
  • ΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟ
    ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (Νο. 287)

Επεξεργασία από Kriton
  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  392
  • Content Count:  4289
  • Reputation:   33963
  • Achievement Points:  4411
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4287 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #287 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (διανθισμένο με τίπι, τόξα και βέλη... Τα τελευταία εμποτισμένα με μπύρα...)

tn_MIKYMAOUSE_0287.jpg

Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Ορεσίβια ποίηση."


Βρισκόμαστε στα όρη. Στα άγρια βουνά.

 

Μάλλον. Δηλαδή περίπου. Τέσπα. Δύο κύριοι και μία κυρία ανακαλύπτουν ένα ποιητικό βιβλίο άψογο από ποιητικής οπτικής. Ένας εκδότης στην Λιμνούπολη συμφωνεί και οι "Ωδές του αγρού" του Μπακ Σλαμ (θείου ενός ορεσίβιου που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά) εκτινάσσονται στην κορυφή των πωλήσεων. Κρίμα είναι να μην πάρει αυτός ο μέγιστος των μέγιστων την ανώτατη διάκριση. Αλλά μιας και ο ίδιος έχει χρόνια να δώσει σημεία ζωής θα πρέπει να απευθυνθούν στον πλησιέστερο συγγενή του.

 


Αφού οι εκπρόσωποι βρήκαν το ησυχαστήριο του μέγα ποιητή γνώρισαν και τον καθόλου ήσυχο ανιψιό του. Μετά από ένα γενικό συμβούλιο των κατοίκων της περιοχής ,και τα επιχειρήματα του Τραζ, συμφωνεί ο Τζιμ να παραλάβει το βραβείο για τον θείο του. Για το καλό της περιοχής. Χρειάζεται όμως μαθήματα καλής συμπεριφοράς. Ο Παντάξιος νόμιζε ότι το αφεντικό του τον κάλεσε. Τζιμ και Τσιμπούρης φεύγουν για Λιμνούπολη.

Εν τω μεταξύ στο Θησαυροφυλάκιο ο Σκρουτζ προσπαθεί να πείσει τον Ντόναλντ να ντυθεί σκύλος ράτσας. Ώστε να καταφέρει να κλείσει μία συμφωνία με μία φιλόζωη. Φυσικά αρνείται. Λίγο μετά μπαίνει ο Τζιμ με τον Τσιμπούρη. Η συμφωνία κλείστηκε. Ο Σκρούτζ δανείζει στον Τζιμ τον Παντάξιο για να του μάθει καλούς τρόπους. Εκείνος θα κρατήσει τον Τσιμπούρη μπας και κλείσει η συμφωνία. Αμφότεροι ,Τσιμπούρης και Παντάξιος, μόνο χαρούμενοι δεν είναι.

Τα μαθήματα καλής διαγωγής με φόντο ορεινές περιοχές δε πήγαν καλά για έναν περίεργο λόγο. Πίσω στην πόλη και στο θησαυροφυλάκιο. Ο Τσιμπούρης μεταμφιέζεται σε καθαρόαιμο και όλα βαίνουν καλώς. Μέχρι που η  φιλόζωη παρουσιάζει την Ιφιγένεια. Έρως ανίκατε μάχαν. Η Ιφιγένεια ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Τσιμπούρη. Σε σημείο που αποκαλύπτεται η ημιαιμότητά του και χαλάει η συμφωνία.

Αν και τα μαθήματα καλών τρόπων πήγαν άπατα η απονομή πρέπει να γίνει. Ο Τζιμ αισθάνεται άβολα μέσα στο φράκο. Φυσικά τα πράγματα δε πάνε καλά. Λίγο πριν την απονομή εμφανίζεται ο ποιητής παίρνει το ησυχαστήριό του ,που είχε γίνει δωρεά, και φεύγει να γράψει νέα ποιητικά αριστουργήματα. Η απονομή δεν έγινε και η συμφωνία δε κλείστηκε. Το μόνο που απέμεινε στο τέλος είναι ο μονόπλευρος έρωτας της Ιφιγένειας για τον Τσιμπούρη. Προς τέρψιν δική μας και απογοήτευσης του αφεντικού της.

 

 

 


"Στα ίχνη του αδέσποτου γάτου."

Ο Φούμφο βοηθάει την Πουλχερία και τους φίλους της να βρουν ποιος ρημάζει τις κουζίνες του."

"Η πιο δυνατή μύτη του κόσμου."

Ο Σκρούτζ και ο Κύρος χρησιμοποιώντας το λαγωνικό-ρομπότ του ψάχνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης τον μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου.

"Γκρούνφια δημοσιογραφία."

Ο Φέθρυ γίνεται διάσημος για τα άρθρα του στα Παπιονέα δημιουργώντας  το δικό του λεξιλόγιο.

"Η τέχνη του τέλεια οργανωμένου ταξιδιώτη."

Ο Μίκυ περηφανεύεται στην Μίννι για την τέλεια, άψογη, έγκυρη και έγκαιρη οργάνωσή του.

"Το επίμονο στραβόξυλο."

Μία παρεξήγηση οδηγεί την Νταίζυ να πάρει εκδίκηση από τον Θείο της τον Σκρούτζ.

Αιτήσεις συνδρομή για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Άκρως κωμική και τρελή η σύμπραξη σεναριογράφου και σχεδιάστριας. Όμορφα δομημένο σενάριο αποδόθηκε όμορφα με έντονο το χιουμοριστικό στοιχείο τόσο λεκτικά όσο και οπτικά. Ευφάνταστα όμορφη ιστορία!!! Λατρεύω Τσιμπούρη!!!

Θα σας εξομολογηθώ ότι μόλις είδα το όνομα του Φούμφο στα περιεχόμενα σκιάχτηκα. Σε αυτή την ιστορία όμως κινείται σαφώς πιο έξυπνα και αποδοτικά. Αρκετά καλή!!! Το ταξίδι ανά την υφήλιο του Σκρούτζ και του Κύρου έχει στοιχεία αγωνίας καθώς προχωράνε στην αναζήτησή τους. Μετριοκαλούτσικη. Ο αλλοπρόσαλος χαρακτήρας του Φέθρυ περνά και στο χαρτί και μας δίνει μία συμπαθητική ιστορία με χιουμοριστικές πινελιές. Ακολουθεί μία ολιγοσέλιδη ιστορία με τον Μίκυ και την Μίννι. Μου άφησε ένα χαμόγελο στο τέλος. Το τεύχος κλείνει με μία ωραία παρεξήγηση σε φόντο αστικό και δίκαιο τέλος.... Πολύ καλή!!!

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Ορεσίβια ποίηση."
2. "Στα ίχνη του αδέσποτου γάτου."
3. "Το επίμονο στραβόξυλο."

 

4. "Η πιο δυνατή μύτη του κόσμου."
5. "Γκρούνφια δημοσιογραφία."
6. "Η τέχνη του τέλεια οργανωμένου ταξιδιώτη."


7/10!!! Πάρα πολύ καλό τευχάκι Απολαυστικότατο!!! :D

:hop::hop::hop:

Επεξεργασία από Μενίγ Πουαγώ
  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94400
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Στην κεντρική ιστορία του τεύχους, που ονομάζεται “Ορεσίβια ποίηση”, θα φύγουμε από την βουή της πόλης και θα μεταφερθούμε μέχρι τον λόφο του ορεσίβιου, εκεί που έχει το τσαρδί του ο Τζιμ ο τρομερός. Εκεί θα βρεθούν μερικοί κουλτουριάρηδες και φυσιολάτρες τύποι, που θα ανακαλύψουν τυχαία, σε μία καλύβα, ένα σημειωματάριο με ανέκδοτα ποιήματα που αντλούν την θεματολογία τους από τα λάχανα. :wow: Αμέσως θα το πάνε σε έναν εκδότη, ο οποίος θα εντυπωσιαστεί και θα πειστεί να το κυκλοφορήσει. Θα πρέπει, όμως, να πάρει πρώτα τα δικαιώματα και μιας κι ο ποιητής αγνοείται, θα αποταθούν στον Τζιμ, ο οποίος είναι ο ανιψιός του. Εκείνος δέχεται, το βιβλίο εκδίδεται και γίνεται ανάρπαστο. Μάλιστα η δημοφιλία του είναι τόσο μεγάλη που προτείνεται για το βραβείο ποίησης της Σκανδιλναβίας. Κι επειδή θα το απονείμει ο ίδιος ο Βασιλιάς της χώρας, ο Τζιμ θα πρέπει να μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς. Και ποιος είναι ο καταλληλότερος δάσκαλος? Μα φυσικά ο συμπαθής Παντάξιος. Και τότε εγείρονται δύο προβληματισμοί. Θα καταφέρει ο Τζιμ να γίνει αβρός άνθρωπος? Και βέβαια, τι αντάλλαγμα θα ζητήσει ο Σκρουτζ για να παραχωρήσει προσωρινά τον πιστό του υπηρέτη? Η συνέχεια στα τεύχη σας.  :) Λόγω του πρωταγωνιστή δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και στηριζόμενος σε αυτό το σκεπτικό, μπορώ να πω ότι μου άρεσε το εν λόγω σενάριο. Η υπόθεση ήταν έξυπνα πολύπλοκη, αλλά δεν κουράζει κι εμφανίζει πολλούς γνωστούς μας χαρακτήρες, που παίρνουν λεπτά συμμετοχής. Ο Τζιμ δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς του κλέβει λίγο από την δόξα του ο θείος Σκρουτζ. Ακόμα μία φορά, ο Τσιμπούρης, έκλεψε την παράσταση και πρόσφερε γέλιο με τις σπαρταριστές ατάκες του. Το φινάλε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έφερε ανατροπές. Το σχέδιο της Ziche είναι άκρως χιουμοριστικό και πετυχημένο. :respect:

 

Στην επόμενη ιστορία, ο Φούμφο βρίσκεται “Στα ίχνη του αδέσποτου γάτου”. Μετά από μία επιτυχημένη ληστεία, η ατυχία χτυπάει τον Μαύρο Πητ και τον συνεργό του τον Φούμφο, καθώς μένουν από βενζίνη στην μέση της επαρχιακής οδού. Ο Πητ ξεκινάει για την πόλη πεζός, ενώ ο Φούμφο διατάζεται να κρύψει εκεί την λεία τους και να επιστρέψει κι εκείνος στο Μίκυ Σίτυ. Κατά λάθος συναντιέται με την θεία του Μίκυ, την Πουλχερία κι επάνω στην κουβέντα της λέει ότι είναι Επιθεωρητής της Αστυνομίας. Τότε θα ζητήσει την γνώμη του για μία περίεργη υπόθεση που προβληματίζει το χωριό. Τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις φαγητών από διάφορα σπίτια. Έτσι, λοιπόν, ο αφελής Φούμφο περνάει προσωρινά στην άλλη πλευρά (αυτή του νόμου) και ξεκινάει τις έρευνες. :P Πρόκειται για ένα σενάριο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά διαβάζεται ευχάριστα. Ο Φούμφο έβγαζε το κωμικό στοιχείο και πρωταγωνίστησε σε μία πρωτότυπη υπόθεση. Η πλοκή κινείται σε δύο πεδία. Το πρώτο εκτυλίσσεται στο χωριό και το δεύτερο στο Μίκυ Σίτυ. Δυστυχώς, όμως είναι αρκετά επίπεδη και προβλέψιμη. Ακόμα κι ο τίτλος κάνει spoiler. :lol: Γενικά δεν μετάνιωσα που διάβασα αυτή την ιστορία, αλλά δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη μου. Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Στην “Πιο δυνατή μύτη του κόσμου”, ο Κύρος έχει εφεύρει ένα ρομποτικό λαγωνικό που έχει την ιδιότητα να “μυρίζει” τους τύπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον θείο Σκρουτζ. Φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά, γεγονός που κάνει τον Σκρουτζ να θέλει να το προσαρμόσει σε άλλα δεδομένα. Ζητάει από τον Κύρο, λοιπόν, να το μετατρέψει σε λαγωνικό που βρίσκει πολύτιμους κι άγνωστους θησαυρούς. Εκείνος καταφέρνει να το ρυθμίσει, κι έτσι με το λαγωνικό σαν οδηγό, ξεκινάνε για να ανακαλύψουν νέες πηγές πλούτου. Το ρομποτάκι, όμως, ενώ φαίνεται να κάνει τέλεια την δουλειά για την οποία είναι προγραμματισμένο, δείχνει να δυσκολεύεται να βρει έναν μεγάλο θησαυρό. Τι να φταίει άραγε? :thinking: Ακόμα ένα σενάριο, που μου άρεσε, αλλά δεν με ξετρέλανε. Η πλοκή είναι αρκετά επίπεδη, ενώ όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, είναι πανεύκολο στον αναγνώστη να εξάγει το συμπέρασμα για το τι θα συμβεί στο τέλος. Ένα τέλος που έχει λογική. :) Κι εδώ το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Όλοι ξέρουμε ότι ο Φέθρυ είναι μετρ στην ασυνάρτητη πρωτοτυπία. Εδώ θα τον δούμε να δημιουργεί την “Γκρούνφια δημοσιογραφία”. Βρισκόμαστε στα “Παπιονέα”, την εφημερίδα που έχει ιδιοκτήτη τον θείο Σκρουτζ, όπου ο φίλος μας μόλις έχει επιστρέψει από μία μεγάλη συνέντευξη που πήρε από τον Δήμαρχο. Την ώρα που γράφει το άρθρο του, κολλάει στην επιλογή ενός επιθέτου και τότε γράφει μία λέξη που δεν υπάρχει. Το άρθρο δημοσιεύεται κι όπως είναι φυσικό, δέχεται αρκετή αρνητική κριτική. Δέχεται, όμως, και πολλά θετικά κι άκρως κολακευτικά σχόλια και μάλιστα πολλοί ειδήμονες του χώρου, προτείνουν να μπει η λέξη αυτή στο σύγχρονο λεξικό. Αμέσως ο Φέθρυ γίνεται διάσημος, χαίρει εκτίμησης και φέρνει χαμόγελα κέρδους στον εργοδότη του, ο οποίος τον προτρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Για πόσο, όμως, θα κρατήσει η επιτυχία? :thinking: Κι εδώ μιλάμε για ένα χαλαρό σενάριο, που αναδεικνύει την ανωριμότητα του Φέθρυ. Είναι ίσως από τις ελάχιστες φορές που αυτή την ανωριμότητα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Σκρουτζ. Η πλοκή δεν έχει εξάρσεις, ούτε και δυνατές σκηνές. Γενικά είναι ένα σενάριο, που θεωρώ ότι θα έπρεπε να εκτείνεται σε λιγότερες σελίδες. Το σχέδιο δεν ήταν του γούστου μου. 

 

Στην μικρή ιστορία του τεύχους, ο Μίκυ θα μας διδάξει την “Τέχνη του τέλεια οργανωμένου ταξιδιώτη”. Ο φίλος μας ετοιμάζεται να ταξιδέψει με αεροπλάνο και ξεκινάει να φτιάχνει την βαλίτσα του. Η Μίννι, που βρίσκεται στο σπίτι του, θα απολαύσει ένα ρεσιτάλ οδηγιών για το πώς πρέπει να ετοιμαστεί μία αποσκευή, πώς πρέπει να τοποθετηθούν τα πράγματα και το πώς θα πρέπει να γίνεται η σωστή διαχείριση του χρόνου μέχρι την έναρξη του ταξιδιού. Ακόμα, όμως, και οι καλύτεροι δάσκαλοι, κάνουν που και που μερικά λαθάκια. :P Ένα σύντομο, γελοιογραφικό σενάριο που πετυχαίνει τον σκοπό του. Είναι ευχάριστο και στο τέλος αφήνει ένα χαμόγελο στα χείλη. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. :) Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Το τεύχος θα κλείσει την αυλαία με την ιστορία “Το επίμονο στραβόξυλο”. Ο θείος Σκρουτζ περιμένει να υποδεχτεί έναν επιχειρηματία στον χώρο των αρωμάτων, ο οποίος είναι ισχυρογνώμων και στραβόξυλο και βρίσκεται επί ποδός πολέμου. Στο θησαυροφυλάκιο επικρατεί αναστάτωση κι ο Παντάξιος με τον Ντόναλντ συγυρίζουν, για να μην έχει να πει κάτι το μεμπτό ο μυστήριος καλεσμένος. Εκείνη την ώρα, η απρόβλεπτη μοίρα χτυπάει και, μετά από μία παρεξήγηση, ο καλεσμένος εμφανίζεται στην πόρτα του μεγάρου κι ο πρώτος που αντικρίζει είναι ο Ντόναλντ. Νομίζει τότε ότι εκείνος είναι ο Σκρουτζ και χαίρεται ιδιαίτερα γι’αυτό. Ο...πραγματικός Σκρουτζ, προκειμένου να μην χαλάσει η μπίζνα, δεν του αποκαλύπτει το λάθος και συνεχίζει το παιχνίδι. Έτσι ο Ντόναλντ, μπαίνει στα παπούτσια του θείου του και (με τις οδηγίες του δεύτερου) ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις της μελλοντικής συμφωνίας. Με αυτό το παιχνίδι, όμως, ο Ντόναλντ παραμελεί την Νταίζυ και τότε τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα. :minigun: Προσωπικά το βρήκα ένα ανέλπιστα διασκεδαστικό σενάριο. Μία φαρσοκωμωδία, η οποία περιέχει καλής ποιότητας χιούμορ, που δεν στηρίζεται σε ατάκες, αλλά σε καταστάσεις. Όπως είναι φυσικό, η αρραβωνιαστικιά του φίλου μας κλέβει την παράσταση και είναι από τις λίγες φορές που συντασσόμαστε στο πλευρό της. :P Το φινάλε το βρήκα άκρως ικανοποιητικό, μιας κι όλες οι πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. :) Το σχέδιο δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Μία μετριότητα, θα το χαρακτήριζα.

 


:beer: 

  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  34945
  • Group:  Members
  • Topic Count:  76
  • Content Count:  618
  • Reputation:   3801
  • Achievement Points:  623
  • Days Won:  7
  • With Us For:  1667 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  13

Το διάβασα και αυτό το τευχακι όαση χαλάρωσης.Η  πρωτη ιστορία μέτρια προς καλη.Ποσο μου αρέσει το σχεδιο της Ziche!επτά.Δεν μπορούσαν να βρουν εναν άλλο τιτλο στην δεύτερη ιστορία;Απο τον τιτλο καταλαβαίνεις τον ένοχο αν και υπαρχουν τρεις.Επτά.Η καλύτερη του τεύχους με τέλος αν και λογικό ο αναγνώστης δεν το περιμένει.Επτάμισι με οκτώ.Τέταρτη απο τις ιστορίες που σε χαλαρώνουν πέμπτη μέτρια και έκτη πόλη καλη.

  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  34945
  • Group:  Members
  • Topic Count:  76
  • Content Count:  618
  • Reputation:   3801
  • Achievement Points:  623
  • Days Won:  7
  • With Us For:  1667 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  13

Πανω η δική μου παρουσίαση.

  • Like 1
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 4 weeks later...

  • Member ID:  34945
  • Group:  Members
  • Topic Count:  76
  • Content Count:  618
  • Reputation:   3801
  • Achievement Points:  623
  • Days Won:  7
  • With Us For:  1667 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  13

On 2/1/2020 στο 2:35 ΜΜ, Ilias12 είπε:

Το διάβασα και αυτό το τευχακι όαση χαλάρωσης.Η  πρωτη ιστορία μέτρια προς καλη.Ποσο μου αρέσει το σχεδιο της Ziche!επτά.Δεν μπορούσαν να βρουν εναν άλλο τιτλο στην δεύτερη ιστορία;Απο τον τιτλο καταλαβαίνεις τον ένοχο αν και υπαρχουν τρεις.Επτά.Η καλύτερη του τεύχους με τέλος αν και λογικό ο αναγνώστης δεν το περιμένει.Επτάμισι με οκτώ.Τέταρτη απο τις ιστορίες που σε χαλαρώνουν πέμπτη μέτρια και έκτη πόλη καλη.

 

επανέρχομαι στην παραπάνω κριτική μου αναλυτικότερος και λέγω τα εξής:

 

Κριτική του μίκυ μάους 287.

 

Ξεκινάμε με το εξώφυλλο που απεικονίζει τον Τζιμ τον τρομερό και τον Σκρουτζ να είναι χαρούμενοι και το βιβλιο  οδες του αγρού να είναι κοντά τους.

 

Αρχίζουμε με την ιστορία ορεσίβια ποίηση σε σενάριο Φαουστο Βιταλιάνο και σχεδιο Σίλβια Ζικε.

 

Πρόκειται για μια ιστορία με τον Τζιμ τον τρομερό με θέμα την ποίηση.Ο Τζιμ αυτήν τη φορά δεν πρεπει  να συμπεριφερθεί σαν αγροίκος αλλά σαν κύριος με καλούς τροπους.Έτσι χρειαζεται εναν δάσκαλο.Μα ποιον;Φυσικά, τον Πανταξιο.Όσο ο Πανταξιος διδάσκει τον Τσιμπούρι θα τον κρατήσει ο Σκρουτζ.

 

Μέτρια ιστοριουλα χωρίς κάτι το ενδιαφέρον.Λατρεύω Ζικε.Τέλειο στυλ.Τελειο σχεδιο.Επτά.

 

Συνεχιζουμε με την ιστορία στα ίχνη του αδεσποτου γάτου σε σχεδιο Οταβινο Παναρο.

 

Ο Φουμφο και ο Πητ έχουν κρύψει τη λεία τους στο χωριό της θείας Πουλχερίας.Όμως το μυστήριο στήνεται όταν ο Φουμφο καλείται να λύσει μια υπόθεση με την Πουλχερία.

 

Καλουτσικη ιστορία με κάπως παιδιαστικη υποθεση. Το καλουτσικη περισσότερο για την περιπέτεια με τα κλοπιμαία του Πητ και του Φουμφο.Απο τον τιτλο καταλαβαίνεις εναν απο τους ενόχους.Το σχεδιο το βρήκα μέτριο.Επτά με επτάμισι.

 

Τριτη ιστορία, το απίθανο τοπολαγωνικο σε σχεδιο Ρομπέρτο Βιάν.

 

Ο Σκρουτζ θέλει να βρει τον μεγαλυτερο θησαυρό του κόσμου και βάζει το τοπολαγωνικο του Κύρου να ψάξει.

 

Ωραι ιστορία με λογικό, αλλά αναπάντεχο τέλος.Μέτριο σχεδιο.Οκτώ.

 

Ασ πω και την άποψη μου για τη Γκουνφια δημοσιογραφία.

 

Ο Φέθρυ βάζει δικές του λέξεις στα Παπιονεα και ανεβαίνουν οι πωλήσεις.

 

Όμορφη ιστοριουλα με τη γλώσσα του Φέθρυ.Το σχεδιο και παλι μέτριο.Επτάμισι.

 

Η τέχνη του τέλεια οργανωμένου ταξιδιώτη του Μάσιμο Ασαρο.

 

Ο Μίκυ είναι ο τέλεια ωργανωμενος ταξιδιώτης.

 

Μικρή ιστοριουλα του γκαγκ με μέτριο σχεδιο.Επτά.

 

Τελευταία ιστορία το επίμονο στραβόξυλο του Γκραζιανο Μπαρνταρο.

 

Ο Σκρουτζ πρεπει να κλείσει μια συμφωνία με ενα επίμονο στραβόξυλο, οποτε θέλει να του κανει καλη εντύπωση.Στην υπόθεση μπλέκεται και η Νταίζυ.

 

Καλη ιστορία με την υπόθεση της καλής εντύπωσης και την εκδίκηση της Νταίζυ.Σχεδιο μέτριο.Επτάμισι.

 

 

Κρατάμε στα χέρια μας ενα πολύ καλό τεύχος.Οι τελικές μου εντυπώσεις είναι ωραίες.Για να πούμε και τον μέσο ορο, τώρα.Επτά με επτάμισι.

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.