domercomics 19 Posted October 30 Καλησπερα ηθελα να σας ρωτησω στην ιστοσελιδα myboxes.gr καποια πακετα που δεν ειναι διαθεσιμα υπαρχει περιπτωση να ειναι στο μελλον; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,729 Posted October 30 Αυτό εξαρτάται απ΄την Anubis και κατά πόσο σκοπεύει να επανεκδόσει τα κόμικς που είναι εξαντλημένα και περιέχονται στα boxes. Πχ είχα ρωτήσει (την Anubis) αν θα επανακυκλοφορήσουν τον Α' τόμο από Hush και το Court of Owls και μου είπαν ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Άρα μην περιμένεις να γίνει σύντομα διαθέσιμο το Batman Box 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
domercomics 19 Posted October 30 Χαχαχαχαχα σε ευχαριστώπολυ φιλε..το καταλαβες οτι ηθελα αυτο αλλα αμα ηδη έχουμε ξεκινησει με καποια box και τα υπολοιπα της σειρας δεν ειναι διαθεσιμα...τι κανουμε; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pilgrim 1,508 Posted October 30 Σε κάποια κουτιά πάντως άλλαξαν τα grapchic novel που έδιναν αρχικά αφού είχαν εξαντληθεί. Σε κάποιο άλλο το t-shirt. Μιας που μπαίνει ο Νοέμβριος να θυμίσω ότι πέρυσι είχε και Black Friday σε αρκετά κουτιά 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
domercomics 19 Posted October 30 @Pilgrim Περιμενω φιλε μου και γω το Μπλακ το Φραιντευ! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolas12 334 Posted October 31 Εγώ που είχα πάρει 3-4 κουτιά στο παρελθόν, είχα συνεννοηθεί τηλεφωνικά κάποιο graphic novel που το είχα να το αλλάξουμε με άλλο. Μεγάλο πρόβλημα ειδικά για τα παλιότερα κουτιά είναι το αν υπάρχει στοκ σε μπλούζες και μικρά αντικείμενα, γιατί πολλά που περίσσευαν μετά την κυκλοφορία του κουτιού τα πωλούσαν στο κατάστημα τους ή σε εκθέσεις. Στα πιο πρόσφατα φαντάζομαι δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites