Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 279 [Η ακτίνα τής Ατλαντίδας]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

3 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

mm279-960x600-thumb-large.thumb.jpg.ccd07413cefcab2c3ccc9ffbc86e9490.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ
  Ο ΜΙΚΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΚΛΑΡΑ ΛΟΦΤ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
 • ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
  Η ΤΖΕΝΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
 • ΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
  ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑ ΒΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΑ; Ο ΜΙΚΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ
 • Η ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΔΕΚΑΡΑ
  Η ΜΑΤΖΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΚΑΡΑ
 • ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
  Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου (Νο. 279)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preview στο readpoint :)

1308432448_No.279_1.thumb.jpg.e72a28a63664b2b10cb1502175a78535.jpg1761832136_No.279_5.thumb.jpg.49a1a06ff72a15fc3e8a8802f36ec5a5.jpg1407138528_No.279_6.thumb.jpg.555763e4cf617a0a790b4ffa25be6e76.jpg1890419977_No.279_7.thumb.jpg.f0d2e1e41a42318fa2392bf65578ab96.jpg

 • Like 4
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #279 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από ο εκλαμπρότατο @Βασιλεύς των κόμικς).

tn_MIKYMAOUSE_0279.jpg

Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Η ακτίνα της Ατλαντίδας." (Α' μέρος.)


'Ενας μυστηριώδης ηγέτης επιπλήττει τους υποτακτικούς του.

 

Για τις διάφορες ήττες που έχουν υποστεί σε διάφορες περιπτώσεις. Κυρίως από την παρέα των Μίκυ, Γκούφη και της αρχαιολόγου Κλάρας Λόφτ. Προτείνει την διακοπή της χρηματοδότησης του μουσείου για το οποίο δουλεύει η αρχαιολόγος. Πράγματι έτσι γίνεται και η παρέα πρέπει να βρει άλλον χορηγό για να συνεχίσει τις έρευνες για την Ατλαντίδα.

 


Η Κλάρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη πολλών τηλεοπτικών καναλιών Αβελάρδο Μονκ τον τρίτο. Ο Μίκυ δε τον έχει και σε μεγάλη υπόληψη αλλά η Κλάρα λέει ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Φτάνουν στην έπαυλη του εν ώρα πάρτι. Ο Μονκ μετά από μία μικρή ξενάγηση τους δείχνει ένα πάρα πολύ παλιό βίντεο. Σε αυτό μία μυστηριώδης γυναικεία μορφή τρέπει σε φυγή στρατιώτες χρησιμοποιώντας το "μάτι της φωτιάς." Μία πανίσχυρη ακτίνα. οπότε ζητάει από την τριάδα να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για το βίντεο. Ένα από αυτά είναι ότι το μάτι της φωτιάς είχε αλλάξει πολλά χέρια διά μέσου των αιώνων.

Μετά από μελέτη του βίντεο στο σπίτι της Κλάρα επιστρέφουν στον Μονκ που χρηματοδοτεί την αποστολή τους. Μετά από μία περιπετειώδη εξερεύνηση στο ποτάμι μέσα στην ζούγκλα τους παρασέρνει το ρεύμα. με αποτέλεσμα μέσω μίας υποθαλάσσιας σπηλιάς να βρεθούν στο μέρος της ζούγκλας που επιθυμούσαν. Χωρίς σκάφος όμως. Βρίσκουν τα υπολείμματα του στρατού που είχα καταστρέψει η Αντίνεια με την βοήθεια του "Ματιού της φωτιάς" όταν ξαφνικά ακούνε παιδικά γέλια και εμφανίζονται "σκιές" παιδιών. Επίσης και ένας ενήληκας που με συνοπτικές διαδικασίες βγάζει τους φίλους μας εκτός μάχης. Όχι όμως και την Κλάρα.

Μετά από λίγο εμφανίζεται μία ηλικιωμένη κυρία (Βάντα) που επιπλήττει τα παιδιά που έφυγαν μακρυά  εν ώρα διαλείμματος αλλά και τους τρόπους του ενήλικα. Πηγαίνει τους φίλους μας σε μία πανέμορφη και αυτάρκη πόλη μέσα στην ζούγκλα. Μετά από μία μικρή παρεξήγηση μαθαίνουμε ότι η Βάντα εργαζόταν σε ένα πρόγραμμα με επιστήμονες από όλο τον κόσμο για την δημιουργία ασφαλών και ανεξάρτητων πόλεων όπως αυτή που βρίσκονται τώρα. Αυτάρκεις που επιβιώνουν με ενέργεια από την φύση. Όμως ο χρηματοδότης τους είχε άλλες βλέψεις και αποχώρησαν.

Αποφάσισαν να φτιάξουν μόνη τους την ιανική πόλη στην ζούγκλα αλλά αντιμετώπισαν πάρα πολλές δυσκολίες. Τότε οι ιθαγενείς αποφάσισαν να τους βοηθήσουν και τους μίλησαν για το μάτι της φωτιάς της Αντίνειας. Μετά από μία μικρή αναζήτηση το βρήκαν. Πράγματι τους εξυπηρέτησε πολύ και η πόλη που είχαν οραματιστεί φτιάχτηκε γρήγορα. Όμως πολλοί κάτοικοι αισθάνθηκαν νοσταλγία για την πολιτισμό μετά από κάποια γεγονότα που άκουσαν στο ραδιόφωνο. Ίσως κάποιοι από αυτούς να μίλησαν περισσότερο από ότι πρέπει.

Ο άντρας που είχε "υποδεχτεί" τους φίλους μας εξομολογείται τις ανησυχίες τους στην Βάντα για το κατά πόσο είναι ασφαλείς. Εκείνη είναι σίγουρη ότι μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει λόγο να φοβούνται τον γερό Αβελάρδο Μονκ...

 

 

 


"Το παπί του πύργου."

Η ιπότισσα Τζένυ είναι έτοιμη να περάσει όλες τις προκλήσεις προκειμένου να κερδίσει το παπί της καρδιάς της.

"Φυγή στο άπειρο.

Ο Ήτα-Βήτα φτιάχνει ένα πουγκί που έχει τις ίδιες ιδιότητες με την τσέπη του. Ο Φλιπ όμως πέφτει κατά λάθος μέσα.

"Η πεταμένη δεκάρα."

Η Μάτζικα κόβει ο ρεύμα στην Λιμνούπολη προκειμένου να αποκτήσει ευκολότερα την Τυχερή Δεκάρα του Σκρουτζ.

"Τρομακτική περιπέτεια."

Ο Τζούνιορ και η παρέα του αναζητούν ένα τρόπο ώστε να έχει καλοκαιρία το Παπιοχώρι όλες τις εποχές.

Μονοσέλιδη ιστορία.

Θείος και ανηψιός: "Το ξέσπασμα."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το πρώτο μέρος της νέας περιπέτειας της τριάδας για την αναζήτηση της Ατλαντίδας είναι συναρπαστικό. Χορταστικό, πολυσέλιδο και με πολλές ιστορικές πληροφορίες. Με  σενάριο που καθηλώνει των αναγνώστη. Το τέλος του πρώτου μέρους συναρπαστικό. Η ωραία σύνδεση που κάνει με την αρχή της ιστορίας σε κάνει να αγωνιάς για την συνέχεια!!!

Μία διαφορετική μεσαιωνική περιπέτεια διαβάζουμε στην δεύτερη ιστορία του τεύχους. Σίγουρα θα την χαρακτηρίζα παιδική αλλά την διάβασα ευχάριστα. Μίκυ, Ήτα-Βήτα και Φλιπ πρωταγωνιστούν στην τρίτη περιπέτεια. Όμορφη ιστορία και εμφάνιση του Φλιπ μετά από καιρό. Θα προτιμούσα ο Πλούτο όμως να μη έμενε εκτός δράσης. Επίσης εκεί στην Καθημερινή διάβασαν την ιστορία πριν γράψουν την περίληψη; Τέλος το τεύχος κλείνει με μία καλή ιστορία από το Παπιοχωριό.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Η ακτίνα της Ατλαντίδας. (Α' Μέρος).
2. "Φυγή στο άπειρο."
3. "Τρομακτική περιπέτεια."
4. "Το παπί του πύργου."
5. "Η πεταμένη δεκάρα."

7/10!!!
Η εκπληκτική ιστορία της Ατλαντίδας απογειώνει το τεύχος. Η υπόλοιπη τετράς εμπεριέχει ιστορίες από καλές εως πολύ καλές!!! :D

:hop::hop::hop: 

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Casty θα κάνει την έναρξη του τεύχους #279, με την ιστορία “Η ακτίνα της Ατλαντίδας”. Μία περίεργη σέκτα που αποτελείται από τους διαβόητους “Μωβ λαγούς”, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την δράση της Αρχαιολόγου Κλάρας Λοφτ, που μαζί με τους βοηθούς της (Μίκυ και Γκούφυ), έχει πραγματοποιήσει τρανές ανακαλύψεις στον τομέα της. Έτσι αποφασίζουν να δολοπλοκήσουν και το βήμα τους είναι να κοπεί η κρατική επιχορήγηση για τις έρευνές της. Μόλις το μαθαίνει η Κλάρα, η οποία αυτή την περίοδο αναζητά πληροφορίες για την χαμένη Ατλαντίδα, θα προσπαθήσει να βρει έναν χορηγό για να λάβει την απαιτούμενη χρηματοδότηση. Αυτόν τον βρίσκει στο όνομα ενός εκκεντρικού ιδιοκτήτη ΜΜΕ. Εκείνος, όμως, θα την αποθαρρύνει από αυτές τις έρευνες και θα την πείσει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Για την ακρίβεια, θα της δείξει ένα βίντεο από το μακρινό 1942, όπου μία ομάδα στρατιωτών κατατροπώνεται κι απωθείται από μία περίεργη φιγούρα που φέρει μία ακτίνα λέιζερ και μοιάζει να έχει ζήσει 11500 χρόνια πριν. :wow: Θα τους αναθέσει λοιπόν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ και παράλληλα να ανακαλύψουν την περιοχή και να ξεσκεπάσουν το μυστήριο. Οι φίλοι μας θα ξεκινήσουν τις έρευνες και σύντομα θα αρχίσουν να βγάζουν άκρη. Σε αυτό το ταξίδι τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και τρομερές συνωμοσίες. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν οι φίλοι μας να ανακαλύψουν “Το μυστικό της χαμένης Ατλαντίδας”, αλλά τουλάχιστον στο πρώτο μέρος αυτής της ιστορίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ταλαντούχος Ιταλός δημιουργός, είχε μεγάλα κέφια, όταν την συνέθεσε. :P Το σενάριο διαθέτει πλουραλισμό στοιχείων, όπως μυστήριο, αγωνία, ανατροπές, αλλά κι αρχαιολογική υφή. Η πλοκή έχει πολλές λεπτομέρειες, οι οποίες σε λιγότερες σελίδες, δεν θα μπορούσαν να αναδειχτούν όπως θα άρμοζε. Ο Μίκυ δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον, απεναντίας εκείνη που στέκεται μπροστά είναι η δαιμόνια και δραστήρια Κλάρα. Από την άλλη, ο Γκούφυ διαθέτει τον ίδιο αφελή χαρακτήρα, με ενισχυμένα τα στοιχεία του χαζούλη. :P Το φινάλε του πρώτου μέρους είναι άκρως ανατρεπτικό, προμηνύει πολλούς μπελάδες για τους πρωταγωνιστές και μεγάλη διασκέδαση για τους αναγνώστες. Μάλλον κι εγώ θα πρέπει να  κάνω μία γερή επανάληψη γιατί έχω ξεχάσει τις προηγούμενες ιστορίες. Άτιμα γηρατειά! :lol: Το σχέδιο το βρήκα εξίσου όμορφο με το σενάριο. Ειδικά η απεικόνιση των τοπίων είναι εξαιρετική. :clap2: 


Αφού αφήσουμε προσωρινά την όμορφη ιστορία του Casty, θα μεταφερθούμε στον Μεσαίωνα, κοντά σε ένα κάστρο που μας είναι αρκετά γνωστό, μιας και μοιάζει με το θησαυροφυλάκιο του θείου Σκρουτζ. Ο τίτλος της είναι: “Η ηρωική Τζένυ & το παπί του πύργου”. Μία προγιαγιά της Τζένυ είναι μία απαστράπτουσα ιππότις, που έχει βάλει σκοπό στην ζωή της να μεταδώσει τις αρετές της καθαριότητας και της νοικοκυροσύνης. Κάποια στιγμή θα περάσει μπροστά από το κάστρο του Σκρουτζ κι όταν τον αντικρίσει θα φουντώσει μέσα της ο πόθος κι ο έρωτας. Ξεκινάει, λοιπόν, να τον πολιορκεί στενά, προκειμένου να ενδώσει. Τότε ο φίλος μας, για να την ξεφορτωθεί, της τάζει τον πιο πολύτιμο θησαυρό του κάστρου του, με τον όρο να καταφέρει να νικήσει τους τρεις άγριους ιππότες. Θα καταφέρει η Τζένυ να βγει νικήτρια από αυτές τις δοκιμασίες? Κι αν ναι, ποιος είναι αυτός ο πολύτιμος θησαυρός που κρύβει το κάστρο? :thinking: Συμπαθητικό σενάριο που θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο που το γέννησε το μυαλό της ερωτοχτυπημένης πάπιας. Η πλοκή ξεκινάει λίγο υποτονικά, αλλά στην συνέχεια αποκτά ενδιαφέρον. Μέσα από τις σελίδες της παρελαύνουν αρκετοί από τους χαρακτήρες που πλαισιώνουν τον θείο Σκρουτζ στην Λιμνούπολη και συμβάλλουν στην διασκέδαση. Το φινάλε έβγαζε μία παιδικότητα, αλλά μου άρεσε. Σχεδιαστικά, η ιστορία ήταν καλή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας.

 

Στην “Φυγή στο άπειρο”, ο Μίκυ κι ο Πλούτο περιμένουν επισκέψεις. Οι καλεσμένοι είναι ο Ήτα-Βήτα κι ο σκύλος του ο Φλιπ, ο οποίος έχει αρπάξει ένα γερό κρυολόγημα και χρειάζεται να πάρει σιρόπι, πράγμα που το απεχθάνεται. Ξεκινάει, λοιπόν, να τον κυνηγάει στον κήπο μέχρι να καταφέρει να του δώσει μία κουταλιά. Δυστυχώς, όμως, ο Φλιπ θα γλιστρήσει και θα πέσει μέσα σε ένα σακουλάκι του ιδιοκτήτη του, το οποίο έχει τις ίδιες ιδιότητες με το παντελόνι του. Δεν έχει πάτο. :wow: Ο Ήτα-Βήτα, έντρομος θα χωθεί μέσα στο σακούλι για να σώσει τον σκύλο του και θα έχει και την βοήθεια του Μίκυ. Οι δύο φίλοι, θα γνωρίσουν έναν νέο, παράξενο κόσμο, που εκτός από ευχρηστία, κρύβει και πολλές παγίδες. Πάντα αναρωτιόμουν πώς γίνεται και χωράει τόσα πολλά αντικείμενα το παντελόνι του Ήτα-Βήτα και ήρθε αυτό το σενάριο να μου ικανοποιήσει, εν μέρει, την απορία. Λέω εν μέρει, γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με το παντελόνι, αλλά με ένα πουγγί, που όμως λειτουργεί το ίδιο. Την ιδέα, λοιπόν. την βρήκα ευφυή και πρωτότυπη. :respect: Η πλοκή χαρακτηρίζεται από μεγάλη φαντασία, ενώ ταυτόχρονα είναι γρήγορη κι έχει δράση κι αγωνία, η οποία είναι κλιμακούμενη και κορυφώνεται, όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, ένα φινάλε εξίσου έξυπνο. Γενικά πρόκειται για μία ιστορία που με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος της. :) Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

Από το Μίκυ Σίτυ και τα μυστήριά του θα επιστρέψουμε στην Λιμνούπολη και στην “Πεταμένη δεκάρα”. Η Μάτζικα έχει έρθει αφηνιασμένη από την Ιταλία και είναι αποφασισμένη αυτή την φορά να μην γυρίσει στην πατρίδα της με άδεια χέρια. Από το πρώτο καρέ την βλέπουμε να αναλαμβάνει δράση, κόβοντας το ηλεκτρικό ρεύμα της περιοχής για να μπορέσει να εισβάλει ευκολότερα στο θησαυροφυλάκιο (μα καλά, δεν έχει γεννήτριες? :thinking: ). Αφού, λοιπόν, καταφέρνει να φτάσει μέχρι το γραφείο του Σκρουτζ, εκείνος αντιστέκεται σθεναρά, αλλά δεν φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ βρίσκεται στην δεξαμενή ρευστού κι ακούει τον χαμό. Αποφασίζει, λοιπόν, να επέμβει και να σώσει την δεκάρα, από τα χέρια της σατανικής μάγισσας. Θα τα καταφέρει? Και με ποιο τίμημα? Μιλάμε για ένα σύντομο σενάριο, που διαχειρίζεται ένα κλασικό μοτίβο, όπως η κόντρα Σκρουτζ-Μάτζικα με έπαθλο την πρώτη δεκάρα. Στην πλοκή (η οποία ξεκινάει δυναμικά) θα κλέψει την παράσταση ο Ντόναλντ, που θα δείξει την έμπρακτη (και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, χωρίς αντίκρυσμα) αγάπη προς τον θείο του. Στις σελίδες της ιστορίας, υπάρχει ένταση κι αγωνία (όση μπορεί να χωρέσει σε τόσες λίγες), ενώ το φινάλε κάποιοι θα το έλεγαν κωμικό. Προσωπικά εξαγριώνομαι όταν την πληρώνει ο Ντόναλντ, κάνοντας το καλό. :Ungry: Γενικά ήταν μία μέτρια, προς καλή ιστορία για το είδος της. Το σχέδιο το βρήκα απλά καλό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

 

Κι αφού γελάσουμε με την απογοήτευση του θείου Σκρουτζ στην ιστορία “Το ξέσπασμα”, που μας έρχεται από την σειρά “Θείος & ανιψιός”, θα μεταφερθούμε στο Παπιοχώρι, όπου ο Τζούνιορ και η παρέα του θα ζήσουν μία “Τρομακτική περιπέτεια”. Τα δέντρα χάνουν τα φύλλα τους, τα πρωτοβρόχια κάνουν την εμφάνισή τους και το φθινόπωρο δείχνει ότι έφτασε στο χωριό. Οι φίλοι μας είναι φανερά απογοητευμένοι που έφυγε το καλοκαίρι κι αρχίζουν να αναρωτιούνται για ποιον λόγο έγινε αυτό. Η απάντηση, τελικά, βρίσκεται και είναι πολύ απλή. Ο Στρατηγός Χειμώνας, στέλνει κάθε φθινόπωρο τον μυστικό στρατό του για να κλέψει το καλοκαίρι. Έτσι, αν τα παιδιά εντοπίσουν τον απεσταλμένο του και τον καθυστερήσουν όσο μπορούν, θα καταφέρουν να κρατήσουν λίγο ακόμα την αγαπημένη τους εποχή. :P Αυτός ο εντοπισμός φαίνεται να είναι εύκολος, μιας και τον έχουν ήδη βρει, στο πρόσωπο ενός περίεργου και μουτρωμένου τύπου, που φτιάχνει πάγο. Θα ξεκινήσουν, λοιπόν, να βρουν έναν τρόπο να καταστρέψουν τα σατανικά σχέδιά του, χωρίς να φαντάζονται ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπλέξουν σε μεγάλες περιπέτειες. :help: Καλό σενάριο που ασχολείται με την αγαπημένη μου εποχή (όχι, δεν ανήκω στον στρατό του Στρατηγού Χειμώνα :P ). Γι’ακόμα μία φορά στο προσκήνιο έρχεται η αστείρευτη φαντασία των παιδιών και πώς μπορούν να εκλάβουν κάποια δεδομένα. Η πλοκή, ενώ ξεκινάει με επικεφαλής την παιδική αφέλεια, στην πορεία μεταλλάσσεται και μας δίνει μία κατάσταση πιο σοβαρή κι επικίνδυνη. Άθελά τους, τα μικρά παπάκια του Παπιοχωρίου, θα μεταμορφωθούν σε ήρωες...μέχρι, φυσικά, την επόμενη ιστορία τους. :P Το φινάλε παίζει λίγο με τα όρια του μεταφυσικού. Από την άλλη, το σχέδιο των κακών είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα. :damn: Κλείνοντας, να πω ότι η υπόθεση μού άφησε μία απορία. Για ποιο όφελος ήθελαν να κάνουν ζημιά οι ένοχοι? :thinking: Σχεδιαστικά την βρήκα μέτρια.

 


:beer: 

 • Like 4
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θυμάμαι να διαβαζω μικρός τις ιστορίες με την Κλάρα Λοφτ στο Αλμανακο και να περιμένω με ανυπομονησία την ιστορία με την Ατλαντίδα που έταζαν. Αξίζει λέτε για κάποιον πλέον όχι τόσο Ντισνεικο; να το πάρω; σημειωτέον ότι πριν 2 βδομάδες ξετρελάθηκα με την ιστορία του Καστυ

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

Θυμάμαι να διαβαζω μικρός τις ιστορίες με την Κλάρα Λοφτ στο Αλμανακο και να περιμένω με ανυπομονησία την ιστορία με την Ατλαντίδα που έταζαν. Αξίζει λέτε για κάποιον πλέον όχι τόσο Ντισνεικο; να το πάρω; σημειωτέον ότι πριν 2 βδομάδες ξετρελάθηκα με την ιστορία του Καστυ

Η ιστορία έχει 2 μέρη. Το επόμενο θα βγει αυτή την Παρασκευή. Πρόκειται για σειρά ιστοριών. Για μένα αφού σου άρεσε η προηγούμενη του #276 (αυτή που θα είναι καλύτερη) προτείνεται για αγορά :)

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

To πήρα και διαβάστηκε η βασική ιστορία. Ενδιαφέρουσα αλλά απλοϊκή θα έλεγα. Όπως θυμάμαι πολλά ΜΜ δηλαδή. Θα πάρω και το 2ο μέρος και μετά μάλλον θα συνεχίσω να παίρνω Disney μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως η ιστορία με τα Πλαίσια Αφήγησης.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.