Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 268 [Υπηρέτης κατά παραγγελία]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

2 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

1048965317_No.268_1.thumb.jpg.d4f819e6603bef6739382259b525f535.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
  Ο ΠΑΝΤΑΞΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΙΔΙΟ Μ' ΑΥΤΟΝ
 • ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
 • ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑΣ
  Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΑΛΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΦΑΝΟΥΡΗ
 • ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΣ
  ΕΝΑΣ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ
 • Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΥΦΟΚΟΜΗΤΗΣ
  Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 2 Αυγούστου (Νο. 268)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν αγοράζω το ΜΜ πλέον αλλά τώρα διαπίστωσα οτι έχουν ξαναρχίσει την καλή συνήθεια να βάζουν τα ονόματα των δημιουργών στην αρχή της ιστόρίας. Το έκανε και ο Τερζόπουλος για μια εποχή και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκοψε. Τότε ήταν ο μόνος τρόπος να μαθαίνουμε τους δημιουργούς των ιστοριών. Αν μη τι άλλο έχουν δημοσιεύεσει 10 φορές την ιστορία του Μπάρκς που κανείς δεν τον ήξερε αλλά αναγνώριζαν τα σχέδια του. Γιατί λοιπόν να κάνουν και αυτοί το ίδιο τόσα χρόνια; :thinking:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει αρκετά χρόνια που γίνεται αυτό :)

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, The_Black_Knight said:

Δεν αγοράζω το ΜΜ πλέον αλλά τώρα διαπίστωσα οτι έχουν ξαναρχίσει την καλή συνήθεια να βάζουν τα ονόματα των δημιουργών στην αρχή της ιστόρίας. Το έκανε και ο Τερζόπουλος για μια εποχή και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκοψε. Τότε ήταν ο μόνος τρόπος να μαθαίνουμε τους δημιουργούς των ιστοριών. Αν μη τι άλλο έχουν δημοσιεύεσει 10 φορές την ιστορία του Μπάρκς που κανείς δεν τον ήξερε αλλά αναγνώριζαν τα σχέδια του. Γιατί λοιπόν να κάνουν και αυτοί το ίδιο τόσα χρόνια; :thinking:

 

20 min ago , ΚΟΜΙΞ said:

Έχει αρκετά χρόνια που γίνεται αυτό :)

Για την ακρίβεια, 3 χρόνια και 1 μήνα. Από το τεύχος 107 που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 1/7/2016.

 • Like 3
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #268 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον άνθρωπο που λατρεύει τόσο την Πάτρα ώστε σκοπεύει να περάσει εκεί την άδειά του @Indian )....

tn_MIKYMAOUSE_0268.jpg
Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Υπηρέτης κατά παραγγελία."


Ο Παντάξιος διαβάζει ένα βίβλιο.

 

Οπότε και αποφασίζει να εφαρμόσει άμεσα τα γραφόμενά του. Σπεύδει στο γραφείο του Σκρουτζ και ζητάει δέκα δολλάρια αύξηση μετά από πολλά χρόνια. Φυσικά ο Σκρουτζ αρνείται αλλά και ο Παντάξιος δε κάνει πίσω και επιμένει στην άποψή του. Την ώρα που μαζεύει τα πράγματά του ελπίζει ότι ο Σκρουτζ θα του ζητήσει να μείνει. Από την πλευρά του ο παλαίμαχος χρυσοθήρας ευελπιστεί ότι ο Παντάξιος δε θα πραγματοποιήσει την απείλη του. Δυστυχώς καμία πλευρά δεν υποχωρεί.

 


Ο Ντόναλντ γυρίζοντας στο σπίτι του μαθαίνει από τα ανηψάκια του ότι κάποιος έχει πρόβλημα. Αλλά δεν είναι ο Θείος Σκρουτζ όπως είθισται. Αλλά ο Παντάξιος. Ο Ντόναλντ μαθαίνει τα γεγονότα και πάνε όλοι μαζί πίσω στο Θησαυροφυλάκιο για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Κανείς δεν οπισθοχωρεί και ο Σκρουτζ τους διώχνει κακήν-κακώς. Ο Πάνταξιος λέει ότι θα μείνει σε παναιόν μέχρι να βρει δουλειά. Δε σταματάει όμως να σκέφτεται τον Σκρουτζ. Ο Ντόναλντ του προσφέρει την αμέριστη υποστήριξή του.

Πίσω στο Θησαυροφυλάκιο και Σκρουτζ βλέπει διάφορους υποψήφιους για την θέση του Οικονόμου. Ο πρώτος θέλει σύγχρονες ηλεκτρικές συσκεύες, ο δεύτερος μαγειρεύει μόνο ακριβά εδέσματα και ο τρίτος θέλει πενήντα δολλάρια την ημέρα. Οπότε και οι τρεις πήρανε πόδι. Έτσι ο Σκρουτζ πάει μία βόλτα από το εργαστήριο του Κύρου για να βρει λύση στο πρόβλημά του. Εκείνος έχει ήδη κατασκευάσει ένα ρομπότ. Τον Σάυμπερ. Το οποίο προσαρμόζει στις ανάγκες του Σκρουτζ συνδεόντας το μαζί του.

Ο Σκρουτζ μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του σε όλους τους τομείς. Στα ψώνια, στο καθάρισμα και στην πολλαπλή χρησιμοποίηση φακέλλων τσαγιού. Όμως μιάς και το ρομπότ του μοιάζει υπερβολικά λατρεύει και εκείνο το χρήμα σε σημείο που δένει τον Σκρουτζ για να το κρατήσει για εκείνον. Τελευταία στιγμή ειδοποιεί τον Κύρο πού πήγαινε εκεί τυχαία για να δει πως τα πάει ο Σκρουτζ με τον Σάυμπερ. Εκείνο για να έχει την ησυχία του τον φιμώνει. Ο Κύρος σπεύδει στο σπίτι του Ντόναλντ για βοήθεια.

Εκείνος του λέει πώς η πύλη του Θησαυροφυλακίου ανοίγει με φωνητική εντολή που ο Θείος Σκρουτζ την αλλάζει κάθε τόσο για λόγους ασφαλείας. Μόνο ο Παντάξιος την ξέρει που δέχεται να βοηθήσει. Μπαίνει στο Θησαυροφυλάκιο και με ένα πονηρό τέχνασμα βγάζει εκτός μάχης το ρομπότ. Ελευθερώνει τον Σκρουτζ και κάνει σινιάλο στους υπόλοιπους από το παράθυρο για να μπούνε μέσα. Ο Σκρουτζ ως συνήθως κατηγορεί τον Κύρο για την δική του υπαιτιότητα. Κύρος και ανήψια υποχωρούν. Σκρουτζ και Πάνταξιος μετά από μία μικρή οικονομική διαπραγμάτευση φτάνουν σε διακανονισμό.

 

  

 


"Το μυστήριο της υδροκάθαρσης."

Ο Ντόναλντ κατά τύχη τροποποιεί μία ηλεκτρική σκούπα που αντί να ρουφάει την σκόνη καθαρίζει το νερό.

"Μονομαχία λαιμαργίας."

Ο Πασχάλης αντιμετωπίζει τον ξαδελφό του τον Φανούρη σε ένα διαγωνισμό λαιμαργίας εξ' αιτίας μιάς κληρονομιάς.

"Γιγάντιος Μουργόλυκος."

Οι Μουργόλυκοι κλέβουν μία συσκευή σμίκρυνσης του Κύρου και σπεύδουν να ληστέψουν το Θησαυροφυλάκιο.

"Ο απίστευτος ουφοκομήτης."

Ο Τζούνιορ και η παρέα του ζουν μία όμορφη περιπέτεια στην καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Μονοσέλιδες ιστορίες.

Ο ήλιος καίει: "Πάνω απ' όλα τα σύμβολα."
Ο ήλιος καίει: "Το τέλειο σχέδιο."
Ο ήλιος καίει: "Στο αγρόκτημα."
Ο ήλιος καίει: "Τεχνικές αυθυποβολής."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το τεύχος ανοίγει με μία ιστορία οικονομικής... βάσεως. Μπορεί η ιστορία να φέρει το όνομα του Σκρουτζ στον τίτλο αλλά ξεκάθαρα τον κεντρικό ρόλο τον έχει ο Παντάξιος. Έχουμε μία ιστορία λοιπόν που έχει ως κεντρική ιδέα την σχέση μεταξύ Παντάξιου και Σκρουτζ. Που όλοι ξέρουμε ότι δεν έιναι μία απλή σχέση εργοδότη-υπαλλήλου. Οπότε πλανιέται αρκετά και το συναίσθημα στα καρέ της. Μου άρεσε πολύ με μία εξαίρεση. Τον σχεδιασμό του Παντάξιου. 

Η ατζαμοσύνη του Ντόναλντ του βγαίνει σε καλό στην δεύτερη ιστορία. Αλλά επειδή τα καλά κρατάνε λίγο ως είθισται δεν αργεί να φανεί η ατυχία του. Μέτρια προς καλή ιστορία. Τρίτη ιστορία μία μονομαχία ανάμεσα σε δύο μεγάλα στομάχια. Αρκετά καλός ως πρωταγωνιστής ο Πασχάλης για ακόμα μία φορά. Τέταρτη μία ιστορία τεχνολογίας και διαστάσεων. Όμορφη με μόνο της ελάττωμα την παρουσίαση του ονόματος του Σκρουτζ Μακ στον τίτλο. Δε πρωταγωνιστεί εκείνος. Το τεύχος κλείνει με μία όμορφη ιστορία με φόντο τις καλοκαιρινές διακοπές του Τζούνιορ και της παρέας του...

Το παρόν τευχίδιον εμπεριέχει και τέσσερις (4) συμπαθητικούλες μονοσέλιδες!!!

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Υπηρέτης κατά παραγγελία."
2. "Ο απίστευτος ουφοκομήτης."
3. "Γιγάντιος Μουργόλυκος."
4. "Το μυστήριο της υδροκάθαρσης."
5. "Μονομαχία λαιμαργίας."

7.6/10!!!
Κάποιοες μικρές ατασθαλίες έριξαν λίγο την γενική βαθμολογία... Οι δύο τελευταίες θέσει στην σειρά προτίμηαης μπορούνε να πάνει και τούμπαλιν!!! 

:hop: :hop: :hop:  
 

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στην κεντρική ιστορία του τεύχους, με τίτλο “Υπηρέτης κατά παραγγελία”, θα γίνουμε μάρτυρες μίας διένεξης που η αλήθεια είναι ότι δεν την βλέπουμε συχνά. Ο καλοκάγαθος Παντάξιος φαίνεται να έχει απηυδήσει με τον πενιχρό μισθό που του δίνει ο εργοδότης του και παίρνει την μεγάλη απόφαση. Έτσι θα φτάσει μέχρι το γραφείο του Σκρουτζ και θα ξεστομίσει την χειρότερη λέξη που περίμενε εκείνος να ακούσει από το στόμα του υπηρέτη του. Αύξηση! :wow: Ο Σκρουτζ, γίνεται πυρ και μανία και λόγο στον λόγο αυτή η συνεργασία λήγει άδοξα. Ο Παντάξιος θα στραφεί στο πρόσωπο του Ντόναλντ για βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ παράλληλα ο Σκρουτζ θα απευθυνθεί στον Κύρο και θα του ζητήσει να δημιουργήσει ένα ρομπότ-βοηθό. Εκείνος θα δημιουργήσει έναν μηχανικό βοηθό που έχει ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα με τον νέο ιδιοκτήτη του κι όλα δείχνουν ότι ο Παντάξιος θα είναι μία γλυκιά ανάμνηση στο θησαυροφυλάκιο. Εκείνος όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. :) Σίγουρα μιλάμε για ένα αξιοπρόσεκτο σενάριο, που δεν διστάζει να βάλει σε ρίσκο μία ιδιόμορφη φιλία, αυτήν ανάμεσα στον Σκρουτζ και τον Παντάξιο. Η πλοκή έχει τις στιγμές της κι ενώ φαίνεται κλασική (ακόμα μία εφεύρεση του Κύρου που γύρισε μπούμερανγκ) αποκαλύπτει τον δύστροπο και φιλάργυρο χαρακτήρα του Σκρουτζ...στον ίδιο τον Σκρουτζ. Αρκετά ευφυές θα το χαρακτήριζα. :respect: Το φινάλε έχει δυναμισμό κι έναν Παντάξιο να κλέβει την παράσταση. Εν κατακλείδι, μιλάμε για μία ιστορία που με κράτησε και με διασκέδασε. :clap2: Το σχέδιο το βρήκα πολύ καλό, αλλά μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που ο Pastrovicchio αποδίδει τα σώματα των πρωταγωνιστών. Υπερβολικά στενόμακρα, δεν νομίζετε? :thinking:

 

Στην συνέχεια ο Ντόναλντ θα λύσει άθελά του το “Μυστήριο της υδροκάθαρσης”. Ένα πρωινό στην Λιμνούπολη ο φίλος μας ετοιμάζεται να κάνει την καθιερωμένη φασίνα στο σπίτι του. Από ένα λάθος του χαλάει την ηλεκτρική του σκούπα κι έτσι πάει μέχρι το εργαστήριο του Κύρου για να την επισκευάσει. Εκείνος προσθέτει στην σκούπα μερικούς μηχανισμούς οι οποίοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πολύπλοκοι. Κατά την επιστροφή του στο σπίτι, σε μία διένεξη που έχει με τον γείτονά του τον κύριο Τζόουνς, η σκούπα ξεχαρβαλώνεται κι αναγκάζεται να βάλει τα εξαρτήματα όπως-όπως. Τότε θα παρατηρήσει ότι η σκούπα έχει αλλάξει συμπεριφορά. Για την ακρίβεια έχει αποκτήσει την ικανότητα να καθαρίζει οποιοδήποτε υγρό και να το κάνει γάργαρο νεράκι. Ο φίλος μας φαίνεται ότι αυτή την φορά έχει πιάσει την καλή. Υπολογίζει όμως χωρίς την ατυχία του. Αρκετά χαριτωμένο σενάριο που περιγράφει τα παθήματα του διάσημου πρωταγωνιστή του. Η πλοκή είχε την πλάκα της, αλλά επαναλαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο να μοιάζει να μην κυλάει όπως θα έπρεπε. Οι χαρακτήρες του Τζόουνς και του Φέθρυ παίζουν κομβικό ρόλο στην υπόθεση, ενώ το φινάλε είναι κωμικό. Το σχέδιο μού άρεσε σε μεγάλο βαθμό. Αρκετά καρέ είναι προσεγμένα στην εντέλεια, με αποκορύφωμα το 1ο καρέ στην σελίδα 48, το οποίο το βρήκα εξαιρετικό. :respect: Και φυσικά ο Ντόναλντ με το φακιόλι, στην αρχή της ιστορίας, ήταν όλα τα λεφτά! :lol:

 

Ο Πασχάλης θα πάρει την σκυτάλη και θα κάτσει στο τιμόνι του πρωταγωνιστή, στην ιστορία με τίτλο “Μονομαχία λαιμαργίας”. Ο φίλος μας θα λάβει ένα τηλεγράφημα από έναν συμβολαιογράφο, ο οποίος τον καλεί στην έπαυλη ενός μακρινού του θείου, για να παραστεί στην ανάγνωση της διαθήκης του. Φτάνοντας, λοιπόν, εκεί θα διαπιστώσει ότι δεν είναι ο μόνος συγγενής του θείου του. Υπάρχει κι ο ξάδελφος Φανούρης, ένας μυστήριος τύπος που μυρίζει από μακριά υπόκοσμο. Ο συμβολαιογράφος αναφέρει ότι ο εκλιπών θείος έχει ορίσει στην διαθήκη του τρεις δοκιμασίες γαστριμαργικής φύσεως, τις οποίες καλούνται να υποστούν τα δύο ξαδέλφια, με έπαθλο την περιουσία του. Χαράς Ευαγγέλια για τον λαίμαργο φίλο μας, μιας και τέτοιου είδους δοκιμασίες είναι βούτυρο στο ψωμί του (στην κυριολεξία :P ). Ο Φανούρης όμως φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω και δεν ξέρει τι θα πει ευγενής άμιλλα. Δεν μπορώ να πω ότι το εν λόγω σενάριο μου έκανε κλικ. Ενώ ξεκινάει με ενδιαφέρον, μιας κι αποκαλύπτονται συγγενείς του Πασχάλη, στην συνέχεια νομίζω ότι κρυώνει πολύ και γίνεται σαχλό και υπερβολικό. Το δε φινάλε είναι εντελώς αλλοπρόσαλλο και προσπαθώντας να γίνει ανατρεπτικό, χάνει εντελώς την ουσία. Αλλά κι από το σχέδιο έχω παράπονα. Μιλάμε για τον ορισμό του άκομψου και του χοντροκομμένου. Δεν ξέρω αν είναι καλλιτεχνικό στυλ, αλλά εγώ το βρήκα σχεδιασμένο στο πόδι. Λυπάμαι, αλλά δεν θα πάρω. :(

 

Στην ιστορία “Γιγάντιος Μουργόλυκος”, τα μέλη της γνωστής συμμορίας της Λιμνούπολης, βρίσκονται στο εργαστήριο του Κύρου και κρυφακούνε μήπως και καταφέρουν να αποσπάσουν κάποια πληροφορία για τον Σκρουτζ. Πράγματι ο Σκρουτζ αντιμετωπίζει προβλήματα με την κλειδαριά ασφαλείας του θησαυροφυλακίου και ζητάει από τον Κύρο να έρθει να την επισκευάσει. Μαθαίνουν επίσης για μία νέα του εφεύρεση, μία ζώνη που με την βοήθεια ενός τηλεχειριστηρίου μπορεί αυτός που την φοράει να αυξομειώνει κατά βούληση το ύψος του. Αφού λοιπόν την κλέψουν, θα πάνε την νύχτα να κάνουν μία επίσκεψη στο επιβλητικό μέγαρο του Λιμνουπολίτη μεγιστάνα. Το να καταφέρουν (με την βοήθεια της ζώνης) να μπουν από την...κλειδαρότρυπα φαίνεται εύκολη υπόθεση. Η συνέχεια όμως προβλέπεται δύσκολη. Τελικά τα σενάρια που αφορούν μεγεθύνσεις και σμικρύνσεις χαρακτήρων τείνουν να καθιερωθούν σαν κλασικά. :P Εδώ έχουμε μία συμπαθητική υπόθεση, μόνο που την πλοκή της (από την ώρα που μπήκε ο Μουργόλυκος στο θησαυροφυλάκιο) την βρήκα κάπως στατική. Παραδέχομαι ότι εμφάνιζε γρήγορη ροή κι εναλλαγή των καταστάσεων, αλλά ίσως όλα αυτά να μην είχαν την απαραίτητη “σάλτσα” για να με κρατήσει. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι την διάβασα με ευχαρίστηση. Απλά δεν την τοποθετώ στις πρώτες θέσεις των ιστοριών παρεμφερούς θεματολογίας. Γούστα είναι αυτά. :) Το φινάλε πάντως με έκανε και γέλασα. Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

Για την συνέχεια το τεύχος φιλοξενεί τέσσερις ιστορίες από την σειρά “Ο ήλιος καίει”, όλες τους με θέμα, τι άλλο?, το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν την συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Όλες διασκεδαστικές, με προτίμηση στις ιστορίες των Μικρών Εξερευνητών και των δύο εξαδέλφων. :lol:

 

Και θα κλείσουμε με την ιστορία “Ο απίστευτος ουφοκομήτης”, που μας έρχεται από το Παπιοχώρι του παλιού καλού καιρού. Το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνισή του και στο Παπιοχώρι κι ο Τζούνιορ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την θερινή κατασκήνωση. Εκεί, εκτός από το ατελείωτο παιχνίδι με όλη την παρέα του, είναι εκστασιασμένος και με το γεγονός ότι θα παρακολουθήσουν έναν κομήτη που θα περάσει από εκεί κοντά και, σύμφωνα με το περιοδικό “Απίθανα και φανταστικά”, κρύβει στην ουρά του κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο. :P Τελικά η ζωή στην κατασκήνωση αποδεικνύεται κάτι περισσότερο από βαρετή κι έτσι το μόνο που μπορεί να σώσει την ψυχαγωγία τους είναι αυτός ο κομήτης. Θα καταφέρουν οι φίλοι μας να συναντήσουν το εξωγήινο διαστημόπλοιο και μάλιστα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την αυστηρή ομαδάρχισσα? :thinking: Πολύ όμορφη ιστορία παιδικής αφέλειας, υπογεγραμμένη από την αγαπημένη μας παρέα. Γι’ακόμα μία φορά εντυπωσιάστηκα με το πόσο σοβαρά παίρνουν τα παιδιά κάτι που φαίνεται για τους μεγάλους άνευ σημασίας. Κι ακόμα μία φορά απόδειξαν ότι δεν υπάρχουν όρια στην παιδική φαντασία. Η πλοκή έχει ρυθμό κι αν και δεν είχε στιγμές έντασης, παρόλα αυτά ήταν διασκεδαστική. Το φινάλε με έκανε να υποκλιθώ στους “δευτεραγωνιστές” της ιστορίας και λίγο να συγκινηθώ. :respect: Και σχεδιαστικά με ικανοποίησε.

 


:beer: 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.