Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικό τέλος στο «The Walking Dead» - Σήμερα το τελευταίο τεύχος [?, reader.gr, 3/07/2019]


ramirez

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  2298
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1596
  • Content Count:  5019
  • Reputation:   34448
  • Achievement Points:  5027
  • Days Won:  14
  • With Us For:  6159 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Προσοχή, το άρθρο περιέχει ένα σημαντικό spoiler.

 

 

Το τεύχος 193 της σειράς κόμικς, με τίτλο «The Farmhouse» είναι και το τελευταίο μετά από 16 χρόνια.

 

 

01.thumb.jpg.a67538fdc637bc9e4511f727fcc9b1de.jpg

 

 

Πρώτα πρώτα να πούμε για όσους διαβάζουν τα κόμικς «The Walking Dead», που ενέπνευσαν την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, ότι ΔΕΝ ακολουθούν spoilers (τουλάχιστον όχι για το νέο τεύχος...). Στις 71 σελίδες του τεύχους 193 με τίτλο «The Farmhouse» (Το αγροτόσπιτο) που κυκλοφορεί σήμερα, 3 Ιουλίου, θα δουν κάτι που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: το τέλος της επικής ιστορίας που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2003 (η τηλεοπτική σειρά έκανε πρεμιέρα επτά χρόνια αργότερα).

 

 

02.thumb.jpg.1fce89b90738e7a834f72d6c78e313fc.jpg

Το τελευταίο εξώφυλλο

 

 

Μιας ιστορίας που είχε ξετυλιχθεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από τον σερίφη Ρικ Γκράιμς και, μετά από τον σοκαριστικό θάνατό του στο προηγούμενο τεύχος, δεν πρόκειται να συνεχιστεί άλλο. Δεν θα περιγράψουμε όσα γίνονται στο τελευταίο τεύχος, και θα αρκεστούμε απλά στα σημειώματα του δημιουργού της σειράς, Ρόμπερτ Κέρκμαν, και του εκδότη Έρικ Στίβενσον.

 

Ρόμπερτ Κέρκμαν: «Είμαι κι εγώ ταραγμένος. Θα μου λείψει όσο και σε εσάς, αν όχι περισσότερο. Ραγίζει η καρδιά μου που έπρεπε να το τελειώσω, και πρέπει να προχωρήσουμε... αλλά αγαπώ πολύ αυτόν τον κόσμο για να τεντώνω τα πράγματα μέχρι εκεί που δεν θα είναι πια αυτό που θέλω να είναι. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Ελπίζω εσύ, αγαπητέ αναγνώστη, να ξέρεις πόσο εκτιμώ το δώρο που μου έκανες. Κατάφερα να πω την ιστορία μου ακριβώς όπως ήθελα, για 193 τεύχη, και να την τελειώσω με τους δικούς μου όρους, χωρίς καμία παρέμβαση σε όλη τη διαδρομή, σε κανένα σημείο της. Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο, και δεν θα υπήρχε χωρίς την ασταμάτητη υποστήριξη που η σειρά είχε από αναγνώστες σαν εσένα. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

 

03.thumb.jpg.e8538a70b8f2585ad12c6b68d779f781.jpg

Ένα μικρό teaser του τεύχους 193

 

 

Έρικ Στίβενσον: «Το να καταφέρει ένα μηνιαίο κόμικ να προχωρήσει και να αλλάξει όπως έκανε το “The Walking Dead” είναι κάτι εντελώς μοναδικό, και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το έκανε σε όλη τη διαδρομή των 193 τευχών χωρίς επανεκκινήσεις και επανεφευρέσεις. Ο Ρόμπερτ Κέρκμαν είπε μία ιστορία και την είπε καλά για πάνω από 15 χρόνια, και ενώ τα περισσότερα κόμικς δίνουν την ψευδαίσθηση της αλλαγής, στο “The Walking Dead” τα πάντα έγιναν σε αληθινό χρόνο – χαρακτήρες μεγάλωσαν και από παιδιά έγιναν ενήλικες, έχασαν άκρα, έχασαν μάτια, έχασαν οικογένεια και φίλους, πέθαναν. Όχι “πέθαναν” όπως πεθαίνουν κατά καιρούς ο Σούπερμαν, ο Κάπτεν Αμέρικα ή ο Γούλβεριν, αλλά όσο πιο αληθινά αυτό μπορεί να συμβεί σε μια φανταστική ιστορία. Με τον ίδιο οριστικό τρόπο τελειώνει και η ιστορία, και παρόλο που αυτό θα απογοητεύσει κάποιους, πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα του Ρόμπερτ και των συνεργατών του».

 

 

 

 

Και το σχετικό link...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • Valtasar changed the title to Οριστικό τέλος στο «The Walking Dead» - Σήμερα το τελευταίο τεύχος [?, reader.gr, 3/07/2019]

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.