Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Microsoft παρουσίασε τον διάδοχο του Xbox


Indian

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94405
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

paihnidia.thumb.jpg.a406d2c0ea1a7eecec701738b4bc9a3d.jpg

 

Η Microsoft παρουσίασε (με τη βοήθεια του Κιάνου Ριβς) την επόμενη παιχνιδοκονσόλα της Χbox που θα κυκλοφορήσει το 2020.

 

Η Microsoft παρουσίασε, την Κυριακή, στη διάρκεια της έκθεσης παιγνιδιών Ε3 στο Λος 'Αντζελες, τη νέας γενιάς παιχνιδικονσόλα της Xbox, προς το παρόν γνωστή ως "Project Scarlett", που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος του 2020.

 

Η νέα παιχνιδομηχανή θα έχει τετραπλάσια ισχύ σε σχέση με τη σημερινή Xbox One Χ, χάρη σε ένα νέο πολύ ισχυρότερο επεξεργαστή της AMD. Θα εμφανίζει έως 120 «καρέ» ανά δευτερόλεπτο (διπλάσια από τη μέση τηλεόραση) και θα ενσωματώνει δίσκο στερεάς κατάστασης (SSD), που θα επιτρέπει στα παιγνίδια να «φορτώνονται» πιο γρήγορα. Θα παρέχει επίσης ανάλυση έως 8Κ.

Μαζί με τη νέα κονσόλα -της οποίας δεν αποκαλύφθηκε προς το παρόν ούτε η εμφάνιση ούτε η τιμή- θα κυκλοφορήσει και η νέα έκδοση του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Halo Infinite της Microsoft. Η έκπληξη της παρουσίασης ήταν η παρουσία στη σκηνή του ηθοποιού Κιάνου Ριβς, ο οποίος αποκάλυψε ότι το παιχνίδι Cyberpunk 2077 - στο οποίο εμφανίζεται και ο ίδιος - θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Απρίλιο του 2020.

 

Η Microsoft ανακοίνωσε, επίσης, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς, ότι η νέα online υπηρεσία της βιντεοπαιχνιδιών Project xCloud θα αρχίσει δοκιμαστικά φέτος τον Οκτώβριο. Η ανταγωνίστρια Alphabet (μητρική της Google) έκανε γνωστό ότι η δική της υπηρεσία game-streaming Stadia, που θα προσφέρει online παιγνίδια με ανάλυση 4Κ, θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- ανάλογη υπηρεσία στο υπολογιστικό «νέφος» ετοιμάζει και η Amazon.

 

Η Microsoft θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν streaming των παιγνιδιών απευθείας από τη δική τους κονσόλα Xbox, αντί από τους υπολογιστές-εξυπηρετητές (servers) της εταιρείας. Έτσι, το Xbox One θα μετατρέπεται σε προσωπικό και δωρεάν xCloud server.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, την εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Double Fine Productions με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, δημιουργού πολλών γνωστών τίτλων (Psychonauts, Brutal Legend, Broken Age κ.α.).

 

Η Microsoft παρουσίασε στην Ε3 περίπου 60 βιντεοπαιγνίδια για την κονσόλα της, όπως τα Elden Ring, Minecraft Dungeons, Blair Witch, The Outer Worlds κ.α. Επίσης ανακοίνωσε τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass PC, με κόστος 9,99 δολάρια το μήνα, που θα επιτρέψει στους χρήστες να «κατεβάζουν» και να παίζουν τουλάχιστον 100 παιγνίδια σε υπολογιστές με Windows 10.

 

Έως το τέλος του επόμενου έτους αναμένεται και η ανταγωνίστρια Sony να έχει κυκλοφορήσει την επόμενης γενιάς κονσόλα PlayStation 5, με παρεμφερείς τεχνικές προδιαγραφές.

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

:beer:

  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.