Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 251 [Προϊστορικό φεστιβάλ]


Kriton

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

2 Μέλη έχουν ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  25930
  • Group:  Members
  • Topic Count:  115
  • Content Count:  881
  • Reputation:   5421
  • Achievement Points:  881
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4195 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

mm251-960x600-thumb-large.thumb.jpg.ce5c180c750fc6d82e895f6f786a0a51.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ
    ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο... ΣΚΡΟΥΤΖ
  • ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ
    Ο ΦΑΡΑΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
  • ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
    Ο ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
  • ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ, Ο ΜΙΚΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΝΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΥΝΤΥ
  • Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
    ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΟΛΗ Η ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Ο ΡΟΜΠΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΘΡΥ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 5 Απριλίου (Νο. 251)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Επεξεργασία από Kriton
  • Like 6
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  392
  • Content Count:  4289
  • Reputation:   33964
  • Achievement Points:  4411
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4288 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #251 τεύχους του Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον άνθρωπο που έχει κάνει ύμνο του το τραγούδι του Φίλιππου Νικολάου https://www.youtube.com/watch?v=GRFX2fNCjh@Dr Paingiver).

tn_MIKYMAOUSE_0251.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Σε λάθος μέρος λάθος ώρα."


Ο Ντόναλντ μόλις τελείωσε το εβδομαδιαίο γυάλισμα των νομισμάτων.

 

Πάει να το ανακοινώσει στον Θείο του ώστε να φύγει για τον μεγάλο τελικό μεταξύ Λιμνουπολιακού και Χηνοπουλιακού. Τον βρίσκει στο γραφείο του όπου ο Κύρος του αναλύει το νέο σύστημα συναγερμού. Το νέο σύστημα σαρώνει πρόσωπο, σώμα και φωνή. Ο τριπλός έλεγχος ικανοποιεί τον Σκρουτζ. Διότι θα μπορεί να μπαίνει μόνο αυτός και κανείς άλλος. Όλη αυτή την ώρα ο Ντόναλντ παλεύει με μία μύγα. Ο Σκρουτζ αποχωρεί για το Διαμαντιστάν, αφήνοντας τον Κύρο απλήρωτο φυσικά, και ο Ντόναλντ για το σπίτι του ,πριν τον αγώνα, αφού σκοντάψει στο χαλί.

 


Τι έγινε όμως με την μύγα; Απ' έξω από το Θησαυροφύλακιο υπάρχει ένα φορτηγάκι όπου οι Μουργόλυκοι άκουσαν τα πάντα χάρη στην μύγα. Αποχωρούν. Στο σπίτι του ο Ντόναλντ είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό. Τα έχει όλα εκτός από το εισιτήριο. Τρομοκρατμένος συνειδητοποιεί ότι τό ξέχασε πιθανώς στο Θησαυροφυλάκιο. Ο Θείος Σκρουτζ έχει φύγει και το σύστημα ασφαλείας του Κύρου τον διώχνει κακήν-κακώς. Πήγαινει στον Κύρο ο οποίος όμως θα απουσιάζει για μία εβδομάδα στο ετήσιο σύνεδριο των εφευρετών. Οπότε η μόνη λύση που μένει στον Ντόναλντ είναι να επιστρατεύσει το alter ego του.

Την ίδια ώρα στο τροχόσπιτο των Μουργόλυκων ο Ι-176 αναλύει το νέο σύστημα συναργεμού του Σκρουτζ στα ξαδέλφια του. Φαινομενικά φαίνεται απόρθητο. Όμως αρκεί να εκμεταλευτούν τα δύο λεπτά που χρειάζεται να πάρει μπρος η γεννήτρια ώστε να περάσουν νέα δεδομένα στο σύστημα. Αρκεί να κλείσουν τον υποσταθμό που τροφοδοτεί με ρεύμα την περιοχή που βρίσκεται το Θησαυροφυλάκιο. Στο Θησαυροφυλάκιο όμως την ώρα που δύει ο ήλιος ο "Σκρουτζ" επιστρέφει και το σύστημα ,αναγνωρίζοντάς τον, του επιτρέπει να περάσει. Μέσα πλέον ο Φάντομ δε βρίσκει το εισιτήριο πουθενά. Μάλλον τον έχασε τον τελικό.

Ξαφνικά κόβεται το ρεύμα και μετά απο λίγο επανέρχεται λόγω της γεννήτριας. Ο Φαντόμ άκουει κάποια κίνηση στον λόφο. Ο Μουργόλυκος σκανάρεται από το ηλεκτρονικό μάτι ευελπιστώντας όλα να πάνε καλά. Πηγαίνουν. Αλλά λογαρίαζει χωρίς τον Φάντομ που του έχει στήσει καρούλι μέσα στον χώρο της πισίνας. Οι Μουργόλυκοι οδηγούνται στο φρέσκο και ο Ντόναλντ γυρνάει κατάκοπος ξημερώματα στο σπίτι του. Για να βρει το εισιτήριο στο ταχυδρομικό κουτί του. Ο Θείος του το βρήκε και πέρασε να του το αφήσει. Τζάμπα ο κόπος αν και δε πήγε χαμένος. Έχασε όντως τον τελικό; Βάσει του πρωτοσέλιδου της πρωινής εφημερίδας όχι.

 

 


"Οι προσκλήσεις του Φαραώ."

Βρισκόμαστε στην αρχαία Αίγυπτο το 3000 π.Χ. όπου ο Φαραώ ζητάει από τον Σκρουτζοραμσή να γράψει τις προσκλήσεις για την δεξίωση που θα κάνει στο παλάτι του. Μετά κόπων και βασάνων το αναθέτει τελικά στην ανηψιά του την Νεφερνταίζυ. Οι Μουργόλυκωνες όμως καραδοκούν.

"Προ'ι'στορικό φεστιβάλ."

Ο Σκρουτζ της προιστορικής εποχής γυρίζει από ένα ταξίδι και φέρνει κάποια πράγματα που η οικογένεια και συμπολίτες του αντικρύζουν για πρώτη φορά. Φυσικά το μυαλό του είναι στο κέρδος.

"Το τελευταίο τανγκό."

Μίκυ, Μαύρος Πητ και Ο' Χάρα σε αργαλαστή συνεργασία προκειμένου να αποφύγουν το τανγκό (οι δύο πρώτοι) και να μη ματαιωθεί ο τελικός του μπόουλινγκ.

"Ο μάγος της οικονομίας."

Το λάθος μίας υπαλλήλου κάνει υπόψηφιο τον Φέθρυ για τον τίτλο του τίτλου. Ο Τζον υποψιάζεται δάκτυλο Σκρουτζ...

Μονοσέλιδη ιστορία.

Γλόμπος, φίλος με μπαταρίες: "Σούπερ Γλόμπος."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.


Εν κατακλείδι.

 

Πάρα πολύ καλή η πρώτη ιστορία του τεύχους. Πολύ καλύτερη από αυτή που προτείνεται ως κεντρική στην ράχη και υπάρχει και σχετικό εξώφυλλο. Εικοσιτέσσερις σελίδες με αρχή, μέση και τέλος. Σενάριο που δε κάνει κοιλιά και σου κρατάει το ενδιαφέρον!!!

Δεύτερη ιστορία του τεύχους μία περιπέτεια γραφικού ,στην κυριολεξία, τύπου που διαδραματίζεται στην εποχή της αρχαίας Αιγύπτου. Κινείται σε ήρεμους ρυθμούς και είναι αρκετά συμπαθητική. Συνεχίζουμε με μία περιπέτεια μουσικής κουλτούρας αυτή την φορά σε εποχή πολύ παλιότερη των Φαραώ. Αυτή της προ'ι'στορίας. Ευχάριστη μουσική "περιπέτεια" που εξημερώνει ήθη και λύκο... Προτελευταία του τεύχους μία πρωτότυπη σεναριακά ιστορία που την απόλαυσα. Ειδικά το τέλος ήταν μη αναμενόμενο!!! Το τεύχος κλείνει με μία ευχάριστη ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Φέθρυ. Αυτή την φορά με θύμα τον Τζον. Τέλος, μετά από καιρό, έχουμε και μία μονοσέλιδη ιστοριούλα.  


Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Σε λάθος μέρος λάθος ώρα."
2. "Το τελυταίο τανγκό."
3. "Ο μάγος της οικονομίας."
4. "Οι προσκλήσεις του Φαραώ."
5. "Προ'ι'στορικό φεστιβάλ."


7/10!!! Συνολικά υπέροχο τευχίδιον. Με ικανοποιήσε!!! :D 

:hop:  :hop: :hop: 

Επεξεργασία από Μενίγ Πουαγώ
  • Like 7
  • Αστείο 1
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94408
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Αν και δεν το συνηθίζει, παρόλα αυτά το τεύχος ξεκινάει με μία ιστορία που δεν είναι η κύρια. Ο τίτλος της είναι "Σε λάθος μέρος λάθος ώρα". Ο Ντόναλντ βρίσκεται στο θησαυροφυλάκιο και μόλις έχει τελειώσει το γυάλισμα των νομισμάτων και σπεύδει να την κοπανήσει για να πάει στο γήπεδο. Ταυτόχρονα ο Κύρος εξηγεί πώς δουλεύει το νέο αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει και το οποίο αφήνει ελεύθερη την πρόσβαση μόνο σε όσους έχει καταχωρημένους στην βάση δεδομένων του. Αφού λοιπόν φύγει ο Ντόναλντ, θα διαπιστώσει ότι το εισιτήριο του αγώνα μάλλον του έπεσε στο γραφείο του Σκρουτζ. Δυστυχώς όμως κανένας δεν είναι εκεί για να του ανοίξει κι έτσι θα πρέπει να ακολουθήσει άλλη τακτική, προκειμένου να μην χάσει το ντέρμπι. Την ίδια ώρα οι Μουργόλυκοι, μαθαίνουν για το νέο σύστημα του Σκρουτζ κι αποφασίζουν να το παρακάμψουν και να βάλουν χέρι στο κομπόδεμά του. Πολύ καλό σενάριο, που ανοίγει πολλά παράλληλα μέτωπα και τα ενώνει στο φινάλε με μαεστρία. Ο ρόλος του Φάντομ Ντακ ήταν διεκπεραιωτικός κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σεναριογράφος τον "καίει" κατά την διάρκεια της πλοκής. Έτσι βλέπουμε στο φινάλε ότι συλλαμβάνει της συμμορία, αλλά δεν ξέρουμε πώς. Έτσι δυστυχώς, αφαιρείται μεγάλο μέρος της δράσης. Πολύ κρίμα. :( Αν εξαιρέσουμε λοιπόν αυτό, καθώς και μερικά θέματα που εντόπισα στην σκηνοθεσία (στην εναλλαγή των σκηνών), η ιστορία μού άρεσε. Πολύ καλό ήταν και το σχέδιο.

 

Περιμένατε η δεύτερη να είναι η κύρια ιστορία? Κι εγώ (μιας και δεν ήταν η πρώτη), αλλά φαίνεται ότι την πατήσαμε. :P Στις "Προσκλήσεις του Φαραώ", μεταφερόμαστε στο 3000 π.Χ., στην Αρχαία Αίγυπτο, όπου ο Φαραώ εγκαινιάζει το νέο του παλάτι και διοργανώνει γι'αυτό τον λόγο μία μεγάλη δεξίωση. Αναθέτει λοιπόν στον Σκρουτζ την κατασκευή παπύρων, καθώς και την δημιουργία προσκλήσεων που θα δοθούν σε επιφανείς πολίτες, με σκοπό να παραβρεθούν στο πάρτυ. Ο Σκρουτζ όμως δυσκολεύεται να βρει φθηνό γραφέα, όταν κατά σύμπτωση μαθαίνει ότι η ανιψιά του Νταίζυ, εκτός από κατασκευάστρια διαδημάτων, κάνει κι εξαιρετική καλλιγραφία. Θα αναλάβει λοιπόν εκείνη να συντάξει τις προσκλήσεις. Τι θα γίνει όμως όταν οι τρομεροί Μουργόλυκοι βάλουν χέρι στις προσκλήσεις, με σκοπό να εκβιάσουν τον Σκρουτζ, ζητώντας λύτρα? Η συνέχεια επί των τευχών σας. :P Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία αρκετά τίμια δουλειά, που μου έφερε ασυναίσθητα στον νου τα "7 θαύματα των παπιών". Το σενάριο δικαιολογημένα τοποθετείται στην αρχαιότητα, για να καταφέρει να κρατήσει μακριά το σύγχρονο ταχυδρομείο και τις νέες τεχνολογίες. Η πλοκή έβγαζε λογική, είχε την απαιτούμενη δράση κι αγωνία, ενώ η ανατροπή προς όφελος των καλών στο φινάλε είναι αριστοτεχνική. Γενικά ήταν μία ιστορία που με κράτησε (κι ας μην είμαι φίλος τέτοιου είδους ιστοριών). Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε για την πρώτη ιστορία του τεύχους, η οποία τελικά μπήκε τρίτη στο περιοδικό. :P Ο λόγος για το "Προϊστορικό φεστιβάλ". Θα μείνουμε στο παρελθόν κι αυτή την φορά θα ταξιδέψουμε ακόμα πιο πίσω στον χρόνο, ως την προϊστορική περίοδο. Ο Σκρουτζ επιστρέφει από ένα μακρινό ταξίδι στις χώρες του νότου, φέρνοντας μαζί του μερικά πρωτόγονα μουσικά όργανα. Εξηγεί στον Ντόναλντ ότι αυτά τα όργανα παράγουν μουσικούς ήχους κι ότι προτίθεται να διοργανώσει ένα φεστιβάλ. Εκεί μερικοί από τους μελλοντικούς μουσικούς θα παίξουν κι όποιος κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού (το οποίο θα πληρώσει εισιτήριο), θα λάβει σαν έπαθλο ένα κάρο ξύλα. Ξεκινάει λοιπόν η στρατολόγηση των μουσικών κι έπειτα οι πρόβες αρχίζουν, μακριά όμως από το βλέμμα του Γκαστόνε, που με την απύθμενη τύχη του μπορεί να κερδίσει εύκολα στο φεστιβάλ. Θα μείνει όμως μακριά ο Γκαστόνε ή μία σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα τον φέρει στο προσκήνιο? :thinking: Κατά την γνώμη μου η ιστορία είναι αρκετά αδύνατη και δεν θα έπρεπε να φιγουράρει στον τίτλο του περιοδικού. Το σενάριο προσαρμόζει κάτι πολύ κοινό (όπως οι μουσικές συναυλίες), στα δεδομένα της αρχαιότητας. Αυτό του το αναγνωρίζω. Επίσης, μου άρεσε πολύ κι ο τρόπος που ο Γκαστόνε κλέβει την παράσταση στο φινάλε. Έγινε μία πολύ έξυπνη σύνδεση. :) Από εκεί και πέρα, τίποτα περισσότερο. Προσπερνάμε. (Ακούς εκεί χορδοχτύπα!!! :lol: ) Το σχέδιο το βρήκα επιεικώς μέτριο.

 

Κι αφού κάνουμε μία μικρή στάση σε μία μονοσέλιδη ιστορία (με τίτλο "Σούπερ Γλόμπος"), κατά την οποία ο μικρός και συμπαθής βοηθός του Κύρου προσπαθεί να μιμηθεί τον Φάντομ Ντακ, ομολογώ με κωμικά αποτελέσματα, φτάνουμε στην ιστορία "Το τελευταίο τανγκό". :) Ο Μίκυ με την παρέα του βρίσκονται σε ένα bowling center και σημειώνουν σπουδαίες επιδόσεις. Παίζουν τόσο καλά, που περνάνε στον τελικό που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του...Μαύρου Πητ. Οι δύο αιώνιοι εχθροί όμως έχουν κι άλλες (σοβαρότερες) υποχρεώσεις. Συνοδεύουν τις κοπέλες τους σε μία σχολή χορού, όπου μαθαίνουν τανγκό. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Ο διαγωνισμός τανγκό, στον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να παραβρεθούν, διοργανώνεται την ίδια ημέρα με τον τελικό του bowling. :shit2:  Έτσι, οι δύο πρωταγωνιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να την σκαπουλάρουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Όμως, τόσο η Μίννι όσο και η Τρούντυ, είναι κορίτσια που δεν μπορείς εύκολα να τα κοροϊδέψεις. Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία μέτρια υπόθεση, που βγάζει "Αμερικανιά" (λόγω του bowling) κι έχει μία μεγάλη πρωτοτυπία, καθώς βλέπουμε τον Μίκυ και τον Μαύρο Πητ να είναι περισσότερο "κολλητοί" απ'ότι τους έχουμε συνηθίσει. Ξεφεύγουμε λοιπόν από τα καθιερωμένα κι αυτό είναι ευχάριστο. Επίσης οι σεναριογράφοι έχουν φροντίσει να "παράξουν" δράση κι αγωνία εκεί που δεν υπάρχει. :respect: Όλα αυτά μ'έκαναν να εκτιμήσω περισσότερο το σενάριο, αν κι όπως προείπα, το "ζουμί" της υπόθεσης κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Σχεδιαστικά μού άρεσε. 

 

Και τελειώνουμε με την ιστορία "Ο μάγος της οικονομίας". Από τον τίτλο και μόνο το μυαλό μας πηγαίνει σε μία μάχη ανάμεσα στον Σκρουτζ και τον Ρόμπαξ. Επιβεβαιωνόμαστε αλλά μόνο κατά το ήμισυ. Το κανάλι του Σκρουτζ διοργανώνει ένα ριάλιτυ, κατά το οποίο ένας έμπειρος επιχειρηματίας διαχειρίζεται ένα ποσό που του δίνει η παραγωγή για μία ημέρα και θα πρέπει να κάνει σωστές εμπορικές κινήσεις, προκειμένου να το αυξήσει και να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Ο καλύτερος παίχτης μέχρι στιγμής είναι ο δαιμόνιος Ρόμπαξ, που φαίνεται (αφού δεν υπάρχει ο αιώνιος εχθρός του) να μην έχει αντίπαλο. Από λάθος όμως εγκρίνεται η αίτηση που έχει κάνει ο Φέθρυ κι έτσι ο ατσούμπαλος ξάδελφος του Ντόναλντ θα μπει στο παιχνίδι. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Ρόμπαξ αυτή την εβδομάδα θα κάνει περίπατο. Θα κάνει όμως? :thinking: Έξυπνη ιστορία που φέρνει πιο κοντά δύο εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες στο σύμπαν των παπιών, που δεν τους έχουμε συνηθίσει να συμπρωταγωνιστούν. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι βγήκε καλό. Η υπόθεση μοιάζει με φαρσοκωμωδία, στην οποία ο Φέθρυ κλέβει την παράσταση. Νομίζω ότι εδώ δανείστηκε κάτι που το έχει σε πλεόνασμα ο ξάδελφός του ο Γκαστόνε! ;) Η πλοκή είχε χιούμορ, αλλά ήταν χωρίς εξάρσεις και κατέληγε σε ένα φινάλε ακόμα πιο κωμικό. Γενικά την βρήκα μία αξιοπρεπή δουλειά, δύο "δεύτερων" χαρακτήρων της Λιμνούπολης. :) Το σχέδιο το βρήκα περισσότερο αφηρημένο για τα γούστα μου. Δεν μ'ενθουσίασε.

 


:beer: 

  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.