Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΟΜΙΞ 57 [Η επιστροφή τού Σούπερ Σνούπερ - Don Rosa]


Kriton

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

4 Μέλη έχουν ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  25930
  • Group:  Members
  • Topic Count:  115
  • Content Count:  886
  • Reputation:   5466
  • Achievement Points:  886
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4222 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

cmx57-960x600-thumb-large.thumb.jpg.24b19b0ca568828345178a484956e33a.jpg

9 συναρπαστικές ιστορίες διάσημων σχεδιαστών:

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΝΟΥΠΕΡ Super Snooper Strikes Again
Μια ιστορία σε σενάριο και σχέδιο του Ντον Ρόσα
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Fool’s Errand
Ο Βίκαρ εικονογραφεί ένα σενάριο των Πατ και Κάρολ Μακ Γκρηλ
ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Wait a Minute, Mr. Postman
O Μάρκο Ρότα εικονογραφεί ένα σενάριο των Πατ και Κάρολ Μακ Γκρηλ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ Double Dealers
Μια ιστορία σε σενάριο του Περ Χέντμαν και εικονογράφηση του Σεζάρ Φεριόλι
Ο ΕΝΤΟΜΟΚΥΝΗΓΟΣ Buggy Blitz
Η Λώρα και ο Μαρκ Σω έγραψαν μια ιστορία που σχεδίασε ο Νόελ Βαν Χορν
Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ The Greatest Treasure
Μια ιστορία σε σενάριο του Τέργιε Νόρντμπεργκ και σχέδιο του Άριλντ Μίντουν
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ No Pets Allowed
Μια ιστορία σε σενάριο των Μάιλς Τρέντινικ και Ντον Άβενελ και σχέδιο του Ντάνιελ Μπράνκα
ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ The Wand of Terrible Weather
Μια ιστορία σε σενάριο Πέτερ Σνέιμπιεργκ και Αντρέας Πιλ και σχέδιο του Ντιέγκο Μπερνάρντο
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ The Speech
Μια ιστορία σε σενάριο και σχέδιο του Κάρι Κορχόνεν

 

Το αγαπημένο περιοδικό μικρών και μεγάλων από αυτή την Παρασκευή 29/03 στα περίπτερα.

Επεξεργασία από Kriton
  • Like 8
  • Ευχαριστώ 1
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  397
  • Content Count:  4308
  • Reputation:   34148
  • Achievement Points:  4432
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4315 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Το υπερηρωικού τύπου τεύχος (#57) του ΚΟΜΙΞ κυκλοφόρησε την τελευταία Παρασκευή του Μαρτίου παρέα με το Μίκυ Μάους. Εμπεριέχει εννέα (9) ιστορίες και εξώφυλλο δια χειρός Rosa και το scanner του φίλτατου Αλβέρτου. (@albertus magnus)

tn_KOMIXB_0057.jpg

Ας περάσουμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης και ας δούμε τι έχουν να μας προσφέρουν οι ιστορίες με παπιά και ποντίκια που εμπεριέχονται στο τεύχος.

"Η επιστροφή του Σούπερ Σνούπερ."

Μία αψιμαχία που είχε ο Ντόναλντ με τα ανήψια του τον οδηγεί σε ακραίες λύσεις προκειμένου να ανέβει στα μάτια τους. Όπως το να δοκιμάσει το ραδιενεργό ισότοπο που μεταφέρει αφού συμφωνά με το εσώκλειστο μήνυμα μπορεί να του χαρίσει υπερδυνάμεις.

Εντυπώσεις.

Διακωμώδηση των υπερηρώων μέρος δεύτερο μετά τον Θείο Καρλ. Χιουμοριστικά καρέ και όμορφα μηνύματα σε μία ιστορία που δε συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα του δημιουργού. Χαρίζει όμως γέλιο με το όμορφο σχέδιό της και περνάει και ωραία διδάγματα.

"Πρωταπριλιάτικη περιπέτεια."

Ο Ντόναλντ σηκώνεται νωρίς για να ετοιμάσει τις πρωταπριλιάτικες φάρσες του στα ανήψια του. Όταν όμως τα ανήψια του τον στείλουν για γάλα εκείνος στην επιστροφή θα πέσει θύμα απαγωγής.

Εντυπώσεις.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Μία ιστορία που προσπαθεί να βγάλει γέλιο αλλά δε τα καταφέρνει.

"Ένας ρομαντικός ταχυδρόμος."

Ο Ντόναλντ αποφασίζει να βοηθήσει το ταχυδρόμο της γειτονιάς του να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Εντυπώσεις.

Συμπαθητική ιστορία που περνάει όμορφα μηνύματα αλτρουισμού.

"Ανεξήγητες ληστείες."

Ο Επιθεωρητής  Ο' Χάρα ζητάει την βοήθεια του Μίκυ προκειμένου να ξεδιαλύνει μία σειρά κλοπών συναισθηματικής φύσεως.

Εντυπώσεις.

Η χαρακτηριστική οξυδέρκεια του Μίκυ φέρνει την ανατροπή. Το σενάριο το λες και συμπαθητικό.

"Ο εντομοκυνηγός."

Σκρουτζ εναντίον μηχανικού σμήνους που το χειρίζεται ο Σκληρόκαρδος Χρυσοκούκης. Ο χρυσοθήρας του Κλοντάικ όμως έχει την γαλή της Δεσποινίδος Ευταξίας το πλευρό του.

Εντυπώσεις.

Αρκετά καλή ιστορία  που δείχνει την φιλόζωη πλευρα του Σκρουτζ. Συμφωνώ ότι θέλουν να δώσουν πεδίο δράσης και στον Χρυσοκούκη που προσωπικά τον θεωρώ πιο αντάξιο αντίπαλο για τον Σκρουτζ. Σε κάτι τέτοιες ιστορίες όμως αναλώνεται χωρίς ουσιαστικό λόγο σε ρόλους που ταιριάζουν καλύτερα στον Ρόμπαξ.

"Ο πιο μεγάλος θησαυρός."

Μία βόλτα στο πάρκο της Λιμνούπλης μπορεί να αποκαλύψει ανεκτίμητους θησαυρούς. Ακόμα και να οδήγησει τον Ντόναλντ και την Νταίζυ σε αψιμαχία με παλαίμαχους γκάνγκστερ.

Εντυπώσεις.

Ιστορία συναισθηματικού τύπου που αποκαλύπτει τις ευαισθησίες του Αλ Ντακόνε και μας υπενθυμίζει ότι η Άνοιξη έφτασε. Ψιλοσυμπαθητικούλα.

"Απαγορεύονται τα κατοικίδια."

Τρία μικρά τρωκτικά κάνουν άνω κάτω τον κήπο των Ντακ σε βαθμό Κατρίνα.

Εντυπώσεις.

Ιστορία καταστάσεων που θα μπορούσε άνετα να γίνει και cartoon. Θεωρώ πως διαβάζεται ευχάριστα!!!

"Το ραβδί της κακοκαιρίας."

Η Μάτζικα φτάνει σε ένα νησί εν μέσω κακοκαιρίας προκειμένου να βριε το ραβδί που ελέγχει τον καιρό.

Εντυπώσεις.

Τρισέλιδη ιστορία με την Μάτζικα και μία μητέρα με τα δύο παιδία της που δε κατανοώ τον λόγω ύπαρξής τους στην ιστορία. Τα τρία προτελευταία καρε της ιστορίας ήτο ξεκαρδιστική έκπληξη.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ."

Η "Εύθραυστη δεξιοτεχνία" του Ντόναλντ κερδίζει το βραβείο του καλύτερου Ντοκυμαντέρ και εκείνος αναγκάζεται να ευχαριστήσει τυς πάντς δημοσίως. 

Εντυπώσεις.

Η παράνοια του Ντόναλντ σε όλο της μεγαλείο σε μια ιστορία που απτίει φόρο τιμής στις εύθραυστες περιπέτειες του Ντόναλντ. Η καλοτυχία μέσα στην ατυχία του ήτο το μόνο θετικό. 

Κλείνοντας...

Ένα τεύχος με λίγες καλές στιγμές και πολλές ψιλοσυμπαθητικομέτριες... Η Άνοιξη αργεί πολύ να έρθει στο περιοδικό... 6.5/10...

:hop:  :hop: :hop: 

 

  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  759
  • Content Count:  12982
  • Reputation:   95066
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  428
  • With Us For:  4652 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Το περιοδικό Κόμιξ (τουλάχιστον για εμάς τους παλιούς) συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα με την ποιότητα των ιστοριών που φιλοξενεί. :( Ένας μικρός αναγνώστης που δεν έχει ούτε την ηλικία, ούτε την εμπειρία, ίσως να βρει τις ιστορίες αυτές περισσότερο χαριτωμένες. Εμείς όμως, που γνωρίζουμε τι ήταν το Κόμιξ κι έχουμε ζήσει τις μεγάλες στιγμές της δόξας του, σίγουρα δεν μπορούμε να συμμεριστούμε αυτόν τους τον ενθουσιασμό. Ας ελπίσουμε (γι'ακόμα μία φορά) να αλλάξουν τα πράγματα. :pray: Ας δούμε τις ιστορίες που περιέχονται στο παρόν τεύχος. :) 


"Η επιστροφή του Σούπερ Σνούπερ"
Τα τρία ανιψάκια του Ντόναλντ διαβάζουν μετά μανίας υπερηρωικά κόμικς και είναι εντυπωσιασμένα με τους άθλους του Σούπερ Σνούπερ. Παράλληλα ο Ντόναλντ, που δεν εγκρίνει τέτοιου είδους πρότυπα, τα επιπλήττει κι αυτά αντιδρούν προσβλητικά. Κάποια στιγμή πέφτει στα χέρια του ένα ισότοπο το οποίο προκαλεί τεράστια δύναμη σε όποιον το καταναλώσει. Πίνει λοιπόν μερικές γουλιές, αποκτά υπεράνθρωπη ρώμη και πηγαίνει στα ανίψια του για να τους αποδείξει ότι δεν είναι τόσο looser όπως εκείνα πιστεύουν. Η ατυχία του όμως, παρά τα μεγάλα του ανδραγαθήματα, στέκεται και πάλι τροχοπέδη. Έχουμε να κάνουμε με μία πανέμορφη ιστορία, από τις σύντομες του μεγάλου δημιουργού, που σατιρίζει και παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στα κόμικς, αλλά και στην αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στα τέσσερα αγαπημένα μας παπιά. Στην πλοκή δεν έχουμε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά η εξωφρενική δράση διαδραματίζεται στους δρόμους της Λιμνούπολης, με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα. Την παράσταση κλέβει το φινάλε, το οποίο είναι άκρως συγκινητικό κι αφήνει μία γλυκιά γεύση ικανοποίησης. :hug2: Για το σχέδιο δεν έχει μείνει κάτι άλλο να πούμε. Στέκεται επάξια και σε ιστορία χωρίς λόγια. :respect:

 

"Πρωταπριλιάτικη περιπέτεια"
Η ημέρα που σκαρώνονται οι περισσότερες φάρσες φτάνει στην Λιμνούπολη κι ο Ντόναλντ έχει πάρει πολύ στα σοβαρά να σπάσει πλάκα με τα τρία του ανιψάκια. Έτσι δεν τα αφήνει σε χλωρό κλαρί, με τα διαφόρων ειδών κόλπα του. Η απάθειά τους όμως τον βάζει σε σκέψεις, καθώς νομίζει ότι κι εκείνα θα του έχουν ετοιμάσει κάτι αντίστοιχο. Αποφασίζει λοιπόν να προσέχει τα νότα του. Όταν όμως θα πέσει κατά τύχη επάνω σε μία ληστεία και οι κακοποιοί τον απαγάγουν για να καλύψουν τα νότα τους, νομίζει ότι σε αυτό ευθύνονται τα τρία του ανίψια και πηγαίνει με τα νερά των απαγωγέων. Έτσι θα μπλέξει σε μία περιπέτεια άνευ προηγουμένου. Καλό κι επίκαιρο σενάριο που πατάει σε ένα κλασικό μοτίβο που το βλέπουμε σε πολλά είδη τέχνης. Όλα στηρίζονται σε μία ιδέα και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με το ανάλογο χιούμορ, ακόμα και στο τελευταίο καρέ. Το σχέδιο του μεγάλου Vicar δεν με απογοητεύει ποτέ. :)

 

"Ένας ρομαντικός ταχυδρόμος"
Ο Ντόναλντ χαλαρώνει στην αυλή του σπιτιού του, όταν παρατηρεί τον ταχυδρόμο της γειτονιάς να είναι κατηφής. Όταν τον ρωτάει τον λόγο, εκείνος του αποκρίνεται ότι είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του και λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, δεν έχει βρει το κατάλληλο τρόπο να της κάνει πρόταση γάμου. Τότε ο φίλος μας αποφασίζει να τον βοηθήσει. Θα πιάσει προσωρινά δουλειά σαν ταχυδρόμος, με σκοπό να ξεκουράσει τον ερωτοχτυπημένο του φίλο, αλλά θα διαπιστώσει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι το επάγγελμα αυτό είναι πολύ δύσκολο. Απλό σενάριο που στην αρχή φαίνεται να επικρατεί το κωμικό στοιχείο, αλλά στο φινάλε θα αποθεώσει τον πρωταγωνιστή και θα αποδείξει πόσο αλτρουιστής είναι. Και μόνο γι'αυτό νομίζω ότι αξίζει να διαβαστεί από όλους τους λάτρεις του Ντόναλντ. :hug2: Κι ο σχεδιαστικός τομέας είναι πολύ καλός και προσεγμένος. Σε αυτό έχει ευθύνη ο βετεράνος Marco Rota.

 

"Ανεξήγητες ληστείες"
Ο Μίκυ συναντάει εντελώς τυχαία (και επάνω σε μία απόπειρα ληστείας) τον Επιθεωρητή Ο'Χάρα κι εκείνος του ζητάει να τον συνοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα για να του μιλήσει. Εκεί θα αποκαλυφθεί ότι μερικές περίεργες κλοπές έχουν γίνει στην πόλη, με θύματα επιφανείς δημότες και λεία απλά αντικείμενα, που όμως είναι πολύτιμα για τους κατόχους τους. Ο πρωταγωνιστής μας θα αναλάβει να βοηθήσει στις έρευνες, ενώ παράλληλα ένας δημοσιογράφος παρακολουθεί την καθημερινότητα του Επιθεωρητή (με άδεια εκείνου) για να γράψει ένα άρθρο. Αξιόλογο σενάριο (αλλά από το δεύτερο ράφι), που έχει ανατροπές και κρύβει εκπλήξεις. Επίσης, δεν λείπουν και οι στιγμές δράσης. Την λύση που δίνεται στο μυστήριο στο φινάλε, ομολογώ ότι δεν την περίμενα. Το γεγονός όμως ότι δεν ακολουθεί την πεπατημένη, της έδωσε περισσότερους πόντους. Το σχέδιο είναι πολύ καθαρό κι αξιόλογο. Κρίμα που βλέπουμε τον Μίκυ με αυτό το αχώνευτο σώβρακο. :Ungry:

 

"Ο εντομοκυνηγός"
Ο θείος Σκρουτζ επιδίδεται στην βιομηχανική κατασκοπία, όταν ένας ευτραφής γάτος θα ανέβει επάνω στο γραφείο του. Όπως αποδεικνύεται, αυτός ο γάτος ανήκει στην δεσποινίδα Ευταξία, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον πρωταγωνιστή μας. Την ίδια ώρα κάνουν την εμφάνισή τους μερικά μηχανικά έντομα, που σκοπό έχουν να φωτογραφήσουν τα απόρρητα έντυπα του Σκρουτζ κι έπειτα να τα καταστρέψουν για να μπορέσει ο μισητός του αντίπαλος να πάρει κεφάλι στην αγορά. Η μάχη φαίνεται να είναι σκληρή. Μέτρια υπόθεση που αμέσως μας βάζει σε υποψίες για το ποιο θα είναι το φινάλε, το οποίο δεν μας προκαλεί έκπληξη. Στο μόνο που εστίασα είναι το γεγονός ότι ο Σκρουτζ στην αρχή θέλει να παραβεί τον κώδικα ηθικής που τον διέπει και να παίξει βρώμικα. Ευτυχώς στο τέλος επανέρχεται στην τάξη. Το σχέδιο ήταν απλά ικανοποιητικό.

 

"Ο πιο μεγάλος θησαυρός"
Ο Ντόναλντ με την Νταίζυ απολαμβάνουν την βόλτα τους στο πάρκο, με την ευκαιρία της έλευσης της άνοιξης. Ύστερα από μία σύντομη κόντρα με τον Γκαστόνε, βρίσκει ένα σκοροφαγωμένο πορτοφόλι, το οποίο περιέχει στο εσωτερικό του ένα κλειδί και μία απόδειξη από ενεχυροδανειστήριο. Τόσο στον Ντόναλντ, όσο και στην Νταίζυ ξυπνάει το αστυνομικό δαιμόνιο και ξεκινούν τις έρευνες. Τελικά θα καταλήξουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο στα χρόνια της ποτοαπαγόρευσης, ανήκε σε έναν σκληρό γκάνγκστερ. Ψάχνοντας εναγωνίως να βρουν το χρηματοκιβώτιό του, που ίσως να κρύβει πολλούς θησαυρούς, θα έρθουν αντιμέτωποι και με τα πρώην γερόντια τσιράκια του. Το σενάριο είχε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά στην πλοκή υπήρχαν σημεία που τα βρήκα πέραν του δέοντος υπερβολικά. Το φινάλε είναι άκρως ρομαντικό κι άμεσα συνυφασμένο με την εποχή του χρόνου που διανύουμε. :flowers7: Σχεδιαστικά υπάρχει λεπτομέρεια χωρίς όμως να παραφορτώνονται τα καρέ. Μου άρεσε.

 

"Απαγορεύονται τα κατοικίδια"
Ο Ντόναλντ με τα τρία του ανιψάκια κάνουν βόλτα σε ένα pet shop, όταν εκείνα θέλουν απεγνωσμένα να τους αγοράσει ένα πόνυ. Εκείνος αρνείται και στο τέλος συμφωνούν να αγοράσουν τρία μικρά και χαριτωμένα χάμστερ. Αφού λοιπόν επιστρέφουν στο σπίτι τους, θα ανοίξουν το κλουβί τους και τότε εκείνα θα ξεχυθούν στον κήπο και θ'αρχίσουν να σκάβουν λαγούμια στο χώμα. Έντρομος ο Ντόναλντ, που του χαλάνε τον κόπο του, θα ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τα επαναφέρει στο κλουβί τους. Η επιμονή τους όμως, σε συνάρτηση με την ατυχία του, θα προκαλέσουν χίλια δύο προβλήματα στο σπίτι, αλλά και σε όλη την γειτονιά. :P Όμορφο, καρτουνίστικο σενάριο, που μου θύμισε παλιές ιστορίες με τον Τσιπ και τον Ντέηλ, όταν "έπαιζαν" με τον Ντόναλντ, πριν κάνουν σόλο καριέρα. :P Τα γκαγκ που υπάρχουν είναι πολύ χιουμοριστικά, ενώ το φινάλε καταλήγει σε ξεκαρδιστική πανωλεθρία. Μου έκανε εντύπωση πως οι πρωταγωνιστές για να καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα χάμστερ συμβουλεύονται μία εγκυκλοπαίδεια ζώων κι όχι το αλάνθαστο και πλήρως ενημερωμένο βιβλίο των Μικρών Εξερευνητών. :thinking: Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

"Το ραβδί της κακοκαιρίας"
Η Μάτζικα ταξιδεύει μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα με σκοπό να πάει σε ένα έρημο ξερονήσι. Εκεί υπάρχει ένα ψηλό βουνό, στην κορυφή του οποίου έχει πληροφορίες ότι θα βρει ένα μαγικό ραβδί που μπορεί κι ελέγχει τον καιρό. Η ταπεραμεντόζα Ιταλίδα μάγισσα θα περάσει τα πάνδεινα προκειμένου να φτάσει στην κορυφή του βουνού και να κάνει δικό της το μαγικό ραβδί. Τελικά όμως οι προσδοκίες της θα ικανοποιηθούν? :thinking: Πολύ σύντομη υπόθεση, που δεν έχει αρχή (ξεκινάει υπερβολικά απότομα), η πλοκή είναι αστραπιαία, για να καταλήξουμε σε ένα φινάλε αλληγορικό, που απλά προκαλεί ένα απλό μειδίαμα. Γενικά πρόκειται για μία ιστορία που δεν θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Το σχέδιο κάτι έλεγε. 

 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ"
Ο Ντόναλντ κινηματογραφεί ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την περίφημη "εύθραυστη δεξιοτεχνία" του και κερδίζει το πρώτο βραβείο. Όλοι οι γνωστοί και οι φίλοι του του δείχνουν τον απέραντο θαυμασμό τους κι όλοι έχουν να ζητήσουν μία χάρη από εκείνον. Να τους αναφέρει την ώρα που θα παραλάβει το βραβείο του. Κάποιοι που τον έχουν συνδράμει θα το απαιτήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά θα προσπαθήσουν να τον φέρουν στο φιλότιμο. Δυστυχώς όμως έχει μόλις 20 δευτερόλεπτα για να μιλήσει στην σκηνή και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να μνημονεύσει όλον αυτό τον "στρατό" που του έχει φορτωθεί στην πλάτη. Τι θα κάνει ο φίλος μας για να τα καταφέρει? Έξυπνο σενάριο, που σατιρίζει ευχάριστα την συνήθεια που έχουν όλοι όσοι κερδίζουν κάποιο έπαθλο, να ευχαριστούν μέχρι και τον παπά που τους βάπτισε. :P Υπάρχουν αρκετά επαναλαμβανόμενα γκαγκ, αλλά τουλάχιστον το εκρηκτικό φινάλε φώναζε από μακριά το όνομα του πρωταγωνιστή. Γενικά την βρήκα μία τίμια δουλειά, πάντα από το κάτω ράφι. Αρκετά καλό ήταν και το σχέδιο.

 


:beer: 

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.