Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 250 [Επικίνδυνες ανταλλαγές]


Kriton

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

2 Μέλη έχουν ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  25930
  • Group:  Members
  • Topic Count:  115
  • Content Count:  881
  • Reputation:   5421
  • Achievement Points:  881
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4195 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

mm250-960x600-thumb-large.thumb.jpg.5251818be561a4641e7a38b9676ab3aa.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
    Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
  • ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ
    Ο ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ
  • ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΩΟΥ
  • ΞΙΦΟΣ & ΜΑΝΔΥΑΣ
    ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΑΛΟΓΑ, ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΔΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥΝ;
  • Ο ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΦΕΘΡΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 29 Μαρτίου (Νο. 250)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Επεξεργασία από Kriton
  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  392
  • Content Count:  4289
  • Reputation:   33964
  • Achievement Points:  4411
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4288 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #250 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (Από τον άνθρωπο που έχει ετοιμάσει ήδη τα ξύλινα κόκκινα αυγά του @Dr Paingiver.).

tn_MIKYMAOUSE_0250.jpg

Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Επικίνδυνες ανταλλλαγές."


Ο Χιούη, ο Λιούη και ο Ντιούη διαβάζουν ένα νέο στην εφημερίδα.

 

Όπου αναφέρεται ότι ο Θείος Σκρουτζ θα κατασκευάσει μίνι διαστημόπλοια για ατομική χρήση. Τα εγκαίνια του πρώτου θα γίνουν εντός όλιγου και τα τρία παπιά φτάνουν φουριόζα με τα ποδήλατά τους. Ο Σκρουτζ εκείνη την ώρα βγάζει της απαραίτητες φωτογραφίες για τους δημοσιογράφους. Οι φωτορεπόρτερ θέλουν να τον βγάλουν και στο πιλοτήριο. Εκεί μετά από λίγο ,σαν άλλος Ντόναλντ, ενεργοποιεί τον αυτόματο πιλότο. Μετά απο μερικές τρελές φιγούρες βάζει πλώρη για άλλη γη και άλλα μέρη.

 


Βγαίνει από την τροχιά της Γης και σε λίγο χάνει και την επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου εξ' αιτίας ενός νεφελώματος. Το διαστημόπλοιό του προσεδαφίζεται σε έναν άγνωστο πλανήτη όπου παρατηρεί κάτι. Οι κάτοικοί του ζουν με την μέθοδο της ανταλλαγής. Μετά απο μία κουβέντα που είχε μαζί τους φτάνει και η τοπική αστυνομία που τον πάει στον Άρχοντα του πλανήτη. Ο διπλός πέλεκυς που βλέπει στην προθήκη έξω από το κάστρο δε του περνάει και τα πιο ευχάριστα μηνύματα. Ο Άρχων του λέει ότι ο λαός του άφησε πίσω του το χρήμα ,πλέον, και αποφάσισε να ζήσει με έναν εναλλακτικό τρόπο. Ο Σκρουτζ αποφάσισε να πάει με τα νερά του και να συμφωνήσει. Πίσω στην Γη θείος και ανήψια ανησυχούν. Το κέντρο ελέγχου αποπειράται κάθε μία ώρα να μιλήσει με τον Σκρουτζ. Ανεπιτυχώς. Τα τρία ανηψάκια είναι σίγουρα ότι θα γυρίσει πίσω πιο πλούσιος. 

Πίσω στο πλανήτη και η αστυνομία βλέπει τον Σκρουτζ να γυρνάει άσκοπα ,αφού πήρε τα απαραίτητα από τον Άρχοντα, και του λένε να βρει μία δουλειά. Στην όχθη μίας λίμνης βλέπει έναν που τον περνάει για ψαρά αλλά στην πραγματικότητα μαζεύει μαργαριτάρια από τον πάτο της λίμνης που τα κάνει κουμπιά. Η απληστία του Σκρουτζ αναθερμαίνεται και παίρνει την δουλειά του ανθρώπου που προκειμένου να καλλιεργίσει βλίτα του την δίνει με χαρά. Ο Σκρουτζ αρχίζει τις καταδύσεις. Κρατάει τα καλά μαργαριτάρια κρυμμένα στο πανωφόρι του και τα πιό σκάρτα συνεχίζει να τα κάνει κουμπιά για κάλυψη.

Μετά από λίγο διάστημα όμως καταφτάνει η αστυνομία με τον γιατρό. Αν ο Σκρουτζ με την θεραπεία δεν επιστρέψει στα κιλά του ,όπου οφείλονται καατά τον Σκρουτζ στο καλό φαί του τόπου, θα σημαίνει ότι μαζεύει τα μαργαριτάρια για λόγους απληστίας πράγμα που απαγορεύεται. Το νεφέλωμα όμως από το διάστημα φεύγει και η Γη επικοινωνεί μαζί του και λέει ότι θα καταφτάσουν σε μία εβδομάδα. Λίγο πριν την λήξη της "θεραπείας" του Σκρουτζ το διαστημόπλοιο προσθαλασσώνεται. Ο Σκρουτζ όμως είναι πολύ "βαρύς" για να κολυμπήσει και αναγκάζεται να ξεφορτωθεί μεγάλο μέρος των μαργαριταριών. Σώζεται στο παρά πέντε πριν τον βρει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Πίσω στην Γη πλέον δεν αντέχει να βλέπει τα παιδιά να ανταλλάσουν ούτε κάρτες.

 

  

 


"Στης φυλακής τα σίδερα."

Ροκ και Τζον σε αργαλαστή συνεργασία ώστε να κάνουν έναν κατάδικο να κελαιδήσει που έκρυψε τον διάσημο πίνακα "Το χασμουρητό."

"Γέλιο σε απευθείας μετάδοση."

Η εκπομπή stand up comedy του τηλεοπτικού καναλιού του Σκρουτζ κάνει θραύσει και έτσι η Τζένη και ο Λούλης αποφασίζουν να στήσουν την δικιά τους.

"Ξίφος και μανδύας."

Η Φούξια Πασχαλίτσα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την Μαντμαζέλ Μίννι από τα χέρια του άκαρδου Δούκα που θέλει να της διαβάσει τα ποίηματά του!!!  

"Ο φλύαρος παπαγάλος."

Ο Φέθρυ βρίσκει για αυτόν και τον Ντόναλντ δουλειά ως καθαριστές τζαμιών. Τώρα πως καταλήξαμε να είναι ο Ντόναλντ δεμένος σε μιά καρέκλα και να τον ζαλίζει με την πολυλόγια του ένας παπαγάλος θα το μάθετε αν διαβάσετε την ιστορία.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.


Εν κατακλείδι.

Αρκετά καλή και ευχάριστη στην ανάγνωση η "κεντρική" ιστορία του τεύχους. Σίγουρα κάτι το ιδιαίτερο δεν έχει και είναι σαφώς κατώτερη από άλλες "κεντρικές" των τελευταίων τευχών. Διαβάζεται ευχάριστα όμως και σου κρατάει το ενδιαφέρον.

Η δεύτερη ιστορία είχε μία σεναριακή ανατροπή που την ανέβασε πολύ στα μάτια μου. Πολύ καλός ο Χειροπαίδαρος στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ροκ παρέμεινε... νταμάρης. Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν πολλοί επιθεωρητές να μαζεύτηκαν στην ιστορία... Τρίτη στην σειρά μία ακόμα συνεργασία μεταξύ Τζένυ και Λούλη με πλούσιο cast. Συμπαθητική και αξιόλογη θα την χαρακτήριζα. Το τεύχος μετά από πολύ καιρό συνεχίζει με μία ιστορία της σειράς "Πάμε σινεμά?" που κινείται στα χαλαρά μοτίβα ευχάριστης ανάγνωσης των υπολοίπων. Το τεύχος κλείνει με μία ακόμα φαεινή ,λέμε τώρα, ιδέα του Φέθρυ που ταλαιπωρεί τον Ντόναλντ περισσότερο και από την ατυχία του. Φλύαρη ιστορία και ψιλοσυμπαθητικούλα. 


Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Επικίνδυνες ανταλλαγές."
2. "Στης φυλακής τα σίδερα."
3. "Γέλιο σε απευθείας μετάδοση."
4. "Ξίφος και μανδύας."
5. "Ο φλύαρος παπαγάλος."

7.2/10!!!
Πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι δε χρειάζεται να αλλάξω την σειρά που τις έχει το περιοδικούλι. Επίσης είνα ένα από αυτά τα τεύχη που οι εικόνες στα περιεχόμενα δε συνάδουν με την σειρά των περιλήψεων. Σε γενικές γραμμές αξιόλογο εως πολύ καλό τεύχος. 

:hop:  :hop::hop:  

 

Επεξεργασία από Μενίγ Πουαγώ
  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94406
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Στην κεντρική ιστορία του τεύχους ο θείος Σκρουτζ μπλέκει σε "Επικίνδυνες ανταλλαγές". Όλα ξεκίνησαν όταν ο βαθύπλουτος μεγιστάνας δημιουργεί μία εταιρία που σκοπό έχει να πραγματοποιήσει ταξίδια αναψυχής στην Σελήνη, εννοείται έναντι αδρής αμοιβής. Στα εγκαίνια μπαίνει ο ίδιος σε ένα από τα διαστημόπλοια και κατά λάθος απογειώνεται, για να προσγειωθεί σε έναν απομονωμένο νησί πλανήτη. Εκεί θα διαπιστώσει ότι οι ιθαγενείς είναι κάπως πρωτόγονοι όσον αφορά τις συναλλαγές τους. Φαίνεται ότι μισούν εντελώς το χρήμα κι όλες τις αγορές τους τις πραγματοποιούν με ανταλλαγές προϊόντων. Όπως καταλαβαίνουμε, ο Σκρουτζ βρίσκεται σε δεινή θέση και θα πρέπει να κρύψει και να απαρνηθεί για λίγο καιρό (μέχρι να τον εντοπίσουν τα σωστικά συνεργεία της Λιμνούπολης) το πάθος του. Θα τον αφήσει όμως η απληστία του? :thinking: Αρκετά αξιόλογη σεναριακή ιδέα, που όμως δεν χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και δεν δείχνει μεγάλα σημάδια κορύφωσης (ίσως λίγο στο φινάλε). Την αρχή θα την ήθελα κάπως διαφορετική, ενώ αν μαζί με τον Σκρουτζ ήταν κι ο Ντόναλντ με τα ανιψάκια του, τότε θα μιλούσαμε για μία υπόθεση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των κλασικών ιστοριών του Barks και του Rosa. Και πάλι όμως, δεν μπορώ να πω ότι δεν με διασκέδασε. :)  Σχεδιαστικά ήταν λίγο αφηρημένη, αλλά δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. 

 

Η δεύτερη ιστορία διαδραματίζεται "Στης φυλακής τα σίδερα", κι έχει για πρωταγωνιστές τους πιο άθλιους Επιθεωρητές της Αστυνομίας, μετά τον Κλουζώ. :P Ο Επιθεωρητής Μαγκρίτ, της Αστυνομίας του Μάουσινγκτον, έχει έρθει στο Μίκυ Σίτυ για να ζητήσει την βοήθεια του Ο'Χάρα. Ένας σεσημασμένος κλέφτης έχει κλέψει έναν πανάκριβο πίνακα και συνελήφθη. Όμως ο πίνακας δεν έχει βρεθεί κι εκείνος δεν λέει λέξη. Θα πρέπει λοιπόν να παρεισφρήσει στην φυλακή ένας αστυνομικός και να παριστάνει τον κρατούμενο για να καταφέρει να κερδίσει την φιλία του λωποδύτη και να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία. Ο αστυνομικός που θα αναλάβει αυτή την αποστολή είναι ο Χειροπαίδαρος, με σύνδεσμο έξω τον Ροκ Νταμάρη. :damn: Μιλάμε για ένα σενάριο που πατάει σε χολιγουντιανές ταινίες του αντίστοιχου είδους. Στην πλοκή υπάρχουν επαναλαμβανόμενες σκηνές, αλλά αυτό που επικρατεί κατά κόρον είναι το κωμικό στοιχείο. Μου άρεσε το στυλ των μικρών χιουμοριστικών ανατροπών που υπάρχει, όπως ο αστυνομικός που έχει συλλάβει έναν κακοποιό, στην αρχή της ιστορίας ή οι διάλογοι του πρωταγωνιστή με τον ληστή. :lol: Και το χιούμορ δεν σταματάει αν δεν φτάσουμε στο τελευταίο καρέ. :P Γενικά ήταν μία ιστορία που με κράτησε κι απέδειξε ότι ο Χειροπαίδαρος μπορεί κάλλιστα να σταθεί στο τιμόνι μίας ιστορίας. :respect:  Το σχέδιο μού άρεσε αρκετά.

 

Στην τρίτη ιστορία του τεύχους θα βρούμε τα δύο συνεταιράκια, την Τζένυ και τον Λούλη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν "Γέλιο σε απευθείας μετάδοση". Το τηλεοπτικό κανάλι του θείου Σκρουτζ προβάλει μία κωμική εκπομπή κι όλοι οι Λιμνουπολίτες μένουν στα σπίτια τους για να την παρακολουθήσουν και να γελάσουν με την ψυχή τους. Το ίδιο και οι πρωταγωνιστές μας. Κάποια στιγμή μία ιδέα φυτεύεται στο μυαλό του Λούλη. :idea: Να διοργανώσουν το δικό τους χιουμοριστικό σόου. Το πρώτο λοιπόν που θα πρέπει να κάνουν είναι να βρουν κωμικούς ηθοποιούς και η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίθηκαν αρκετοί από τους γνωστούς χαρακτήρες της Λιμνούπολης. Θα αποδειχτεί όμως ότι είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί κάποιος με πραγματική αίσθηση του χιούμορ. Προσπάθησαν αρκετά τα συνεταιράκια, αλλά δεν κατάφεραν να μας δώσουν μία καλή ιστορία. Το σενάριο το βρήκα ρηχό κι ας έχει μεγάλο cast χαρακτήρων. Η πλοκή έχει επαναλαμβανόμενα και μέτρια γκαγκ, αλλά κάποιες στιχομυθίες με κράτησαν, ενώ το φινάλε κορύφωνε το αστείο κλίμα. Το σχέδιο δεν ήταν κι άσχημο.

 

Μία σειρά από τα παλιά κάνει την εμφάνισή της στις σελίδες του παρόντος τεύχους, που η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να διαβάσουμε. Ο λόγος για την σειρά "Πάμε σινεμά?", από την οποία έχει επιλεχθεί η ιστορία "Ξίφος & μανδύας". Το σενάριο, όπως γίνεται αντιληπτό, αναφέρεται στις ταινίες εποχής και κάνει ιδιαίτερη μνεία στον χαρακτήρα του Ζορρό, τον οποίο υποδύεται εδώ ο αγαπημένος μας Μίκυ. Η πλοκή τοποθετείται στην Γαλλία του 17ου αιώνα κι ο πρωταγωνιστής μας είναι ο υπερασπιστής των αδυνάτων, οι οποίοι δυσανασχετούν με τον βασιλιά τους, που τους έχει φλομώσει στους φόρους. Κι όπως κάθε τέτοιο σενάριο, υπάρχει και η αιθέρια ύπαρξη, που ερωτεύεται ο πρωταγωνιστής και καλείται να ελευθερώσει από τα χέρια του αδίστακτου βασιλιά. Αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση των αντίστοιχων ιστοριών και με μία πλοκή που έβγαζε χιούμορ. Ο μασκοφόρος ήρωας που υποδύεται ο Μίκυ αποκαλείται "Φούξια Πασχαλίτσα". Λύθηκα στο γέλιο όταν το διάβασα!!! :lmao: Γενικά δεν ανήκει στο top-5 των ιστοριών της σειράς, αλλά διαβάζεται ευχάριστα. Σχεδιαστικά με ικανοποίησε.

 

Και τελειώνουμε με την ιστορία "Ο φλύαρος παπαγάλος" που εκτός από τον Ντόναλντ με τον Φέθρυ, στο τιμόνι του πρωταγωνιστή κάθεται κι ένας παπαγάλος που δεν βάζει γλώσσα μέσα. :P Όλα ξεκινάνε στην αυλή του Ντόναλντ όταν έρχεται ο πειραγμένος ξάδελφός του και του ανακοινώνει ότι βρήκε δουλειά και για τους δύο. Η δουλειά τους είναι να καθαρίσουν τα τζάμια σε ένα τεράστιο κτίριο (τι μου θυμίζει αυτό? :thinking: ), όταν πέφτουν και προσγειώνονται μέσα σε ένα φορτηγό, όπου υπάρχει κι άλλος συνεπιβάτης. Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος παπαγάλου που χαρακτηρίζεται από ευφράδεια κι ευρυμάθεια και το οποίο έχει απαχθεί από κακοποιούς με σκοπό το κέρδος. Κι ενώ ο Φέθρυ διαφεύγει, ο Ντόναλντ γίνεται αντιληπτός από τους απαγωγείς και κρατείται. Άραγε θα καταφέρει ο Φέθρυ να απελευθερώσει τον ξάδελφό του και τον σπάνιο παπαγάλο? Κι αν ναι, με ποιόν τρόπο? :thinking: Διασκεδαστικό σενάριο, με το σαματατζίδικο πτηνό να κλέβει την παράσταση και τα δύο ξαδέλφια να βρίσκονται στο στοιχείο τους (ο Ντόναλντ αιώνια γκαντέμης κι ο Φέθρυ αιώνια ατζαμής). Εκτός από χιούμορ, η πλοκή είχε και ικανοποιητική δράση κι ένταση, που έκαναν την ιστορία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Το φινάλε κάνει τον αναγνώστη να κλείσει το τεύχος με ένα χαμόγελο στα χείλη. :P Το σχέδιο το βρήκα μέτριο.

 

 

:beer: 

Επεξεργασία από Indian
  • Like 6
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  392
  • Content Count:  4289
  • Reputation:   33964
  • Achievement Points:  4411
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4288 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

@Indian Στην πρώτη ιστορία άλλαξε το νησί με πλανήτη. Επίσης η τελευταία σου θύμησε και εσένα λόγω του παπαγάλου τον "Τζο από την Σιγκαπούρη" από την ιστορία του Θείου Καρλ;

Γενική ερώτηση προς όλους: Επειδή το έχω δει και σε άλλες ιστορίες: Πότε προάχθηκαν σε Επιθεωρητές ο Χειροπαίδαρος και ο Νταμάρης και δε το πήρα χαμπάρι??? :thinking:

 :hop::hop::hop: 

  • Like 5
  • Ευχαριστώ 1
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  33037
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  523
  • Reputation:   2352
  • Achievement Points:  533
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2110 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Μπας και είναι κομπίνα των μεταφραστών ;; :thinking:

  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94406
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

@Μενίγ Πουαγώ 

 

Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις!  :thanks:

 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πήγε το μυαλό μου στην ιστορία που αναφέρεις, αλλά τώρα που το λες έχει πολλές ομοιότητες με αυτήν. 

 

Όσον αφορά τους δύο αστυνομικούς, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο να προαχθούν σε Επιθεωρητές. Τέτοια σαΐνια πρέπει να κάνουν καριέρα! :lol:  Πέρα από την πλάκα, καλό θα ήταν να δούμε πώς αποκαλούνται στο πρωτότυπο. :thinking:

 

 

:beer: 

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.