Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 246 [Τίμιοι απατεώνες]


Kriton

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

1 Μέλος έχει ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  25930
  • Group:  Members
  • Topic Count:  115
  • Content Count:  881
  • Reputation:   5421
  • Achievement Points:  881
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4195 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

mm246-960x600-thumb-large.thumb.jpg.7e84e21bf574d5a235f257333f3e00fe.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΤΙΜΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
  • ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΩΝ
    Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΜΠΑΞ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ
  • ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ
    Ο ΧΙΟΥΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΪΤΑ
    Ο ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΑΪΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 1 Μαρτίου (Νο. 246)

 

Η προεισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Επεξεργασία από Kriton
  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94408
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Μίκυ Μάους έχει το μενού για την κεντρική ιστορία του τεύχους, που φέρει τον τίτλο "Τίμιοι απατεώνες". Ο πρωταγωνιστής μας βρίσκεται στο σπίτι του και κάνει το τραπέζι στην αρραβωνιαστικιά του, όταν βλέπει στην τηλεόραση μία είδηση που τον γεμίζει απορίες. Ο Μαύρος Πητ πιάστηκε από την Αστυνομία για μία ληστεία που φέρεται να έχει κάνει στην τράπεζα του Μίκυ Σίτυ. Το περίεργο είναι ότι του τηλεφωνεί ο ίδιος ο Μαύρος Πητ από την φυλακή και του εκμυστηρεύεται ότι είναι αθώος κι όλα είναι μία καλοστημένη πλεκτάνη. Σαν να μην έφτανε αυτό, τις επόμενες ημέρες κι άλλα κακοποιά στοιχεία της πόλης συλλαμβάνονται για διάφορες ληστείες, και που κι εκείνοι διατείνονται ότι δεν είχαν καμία σχέση. Ο Μίκυ θα συνεργαστεί με τον Επιθεωρητή Ο'Χάρα και τους άντρες του για να ρίξουν φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση. Σενάριο που με εντυπωσίασε και μου θύμισε τις περιπέτειες του Μίκυ στον πρώτο κύκλο του "Μίκυ Μυστήριο". Η πλοκή διατηρεί την αίγλη του μυστηρίου, ενώ οι έρευνες που πραγματοποιούνται έχουν λογική. Και φυσικά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το φινάλε που είναι ο ορισμός της ανατροπής και της οξυδέρκειας του πρωταγωνιστή μας. Ένα εξαιρετικό noir, που προσωπικά με ενθουσίασε. :respect: Για το σχέδιο η γνώμη μου διχάζεται. Ενώ τα backgrounds είναι πανέμορφα, η απόδοση των χαρακτήρων ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμα.

 

Ο Ντόναλντ κι ο ξάδελφός του ο Φέθρυ πρωταγωνιστούν στην επόμενη ιστορία που έχει τίτλο "Το νησί των γκαφατζήδων". Το αγαπημένο μας ναυτάκι έχει βρει ένα νέο χόμπι και φαίνεται ότι διαπρέπει. Αφού απέκτησε μεγάλη γνώση για τα ζώα της ζούγκλας και την επιβίωση σε ένα τέτοιο μέρος, αποφάσισε να επισκεφτεί μία ζούγκλα με την πεποίθηση να κινηματογραφήσει ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ. Όμως το αιώνιο πρόβλημα εμφανίστηκε. Η ατελείωτη αφραγκία του. Έτσι πήρε το θάρρος να πάει στον θείο Σκρουτζ και να του ζητήσει μερικά χρήματα, με αντάλλαγμα ένα καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ. Ο Σκρουτζ από την άλλη έχει προβλήματα με το ριάλιτυ του καναλιού του, στο οποίο διάφοροι αφελείς τύποι κάνουν βλακείες on camera. Το τηλεπαιχνίδι έχει ρίξει την τηλεθέαση κι έτσι σκέφτεται να βάλει τον Ντόναλντ στην θέση του γκαφατζή, χωρίς όμως εκείνος να το γνωρίζει. Ο ήρωάς μας πηγαίνει στο νησί, αλλά αποδεικνύεται ιδιαίτερα ικανός, βάζοντας τον Σκρουτζ σε απόγνωση. Η επόμενη ιδέα του είναι να στείλει στο νησί και τον Φέθρυ, τον άρχοντα της καταστροφής. :P Όμορφο σενάριο, που μας έκανε να τσατιστούμε με τον εκμεταλλευτή Σκρουτζ. :grr: Ο Ντόναλντ εδώ, δεν έχει μόνο μία "εύθραυστη δεξιοτεχνία", αλλά μοιάζει να έχει βρει την κλίση του. Κρίμα που άλλοι του την στέρησαν. Η πλοκή έβγαζε γέλιο, αλλά το φινάλε δεν ήταν όσο δίκαιο ήθελα. Σχεδιαστικά την βρήκα μέτρια.

 

Τρίτη κατά σειρά ιστορία ο "Τηλεφωνικός παντογνώστης". Ο θείος Σκρουτζ, δεινός επιχειρηματίας, έχει ρίξει στην αγορά μία τηλεφωνική υπηρεσία η οποία προσφέρει απαντήσεις και συμβουλές επί παντός επιστητού, σε οποιονδήποτε την χρειαστεί. Η υπηρεσία αυτή αμέσως γίνεται απαραίτητη, γεγονός που κάνει τον Ρόμπαξ να αφρίσει από τα νεύρα του. Έτσι, κι εκείνος θα λανσάρει την δική του τηλεφωνική υπηρεσία και η κόντρα αρχίζει. Παράλληλα όμως ο Λούλης που στερείται επιχειρηματικών ιδεών, ζητάει την συμβουλή των τηλεφωνικών "επαϊόντων" και δημιουργεί μία τρίτη παρόμοια υπηρεσία. Αν και η δική του επιχείρηση είναι περισσότερο homemade, αμέσως κερδίζει την μερίδα του λέοντος, κάνοντας τους δύο κολοσσούς να χάσουν τον μπούσουλα. :P Ευφυέστατο σενάριο, με τον Λούλη να κλέβει την παράσταση. Φεύγουμε λίγο από την κλασική διαμάχη ανάμεσα στον Σκρουτζ και τον Ρόμπαξ, καθώς η εξίσωση έχει τρεις αγνώστους. Η πλοκή ήταν κλιμακούμενη. Το φινάλε ήταν μεν πανέξυπνο, αλλά καθόλου ανατρεπτικό. Γενικά όμως με ικανοποίησε στο σύνολό της. Μόνο σε μένα φάνηκαν οι τηλεφωνικές υπηρεσίες σαν τις αντίστοιχες της Google? :lol: Αρκετά καλό ήταν και το σχέδιο.

 

Στο "Βιντεοπαιχνίδι" ο Ντόναλντ με τον Χιούη έχουν πάει στα μαγαζιά για να κάνουν ψώνια. Ο μεν θέλει να αγοράσει μία σύγχρονη ηλεκτρική σκούπα, ενώ ο δε πηγαίνει κατευθείαν στο κατάστημα παιχνιδιών για να κάνει δικό του το ολοκαίνουργιο βιντεοπαιχνίδι που τόσο αγαπάει. Ο μικρός καταφέρνει μετά κόπων και βασάνων να αποκτήσει το τελευταίο κομμάτι κι ευτυχισμένος πηγαίνει, μαζί με τον θείο του, σπίτι. Το κουτί όμως δεν είχε το βιντεοπαιχνίδι, αλλά μία μυστική φόρμουλα την οποία είχαν κλέψει κάποιοι βιομηχανικοί κατάσκοποι. Μόλις εκείνοι το συνειδητοποιούν, παρακολουθούν και περνάνε μυστικά το κατώφλι της οικίας του Ντόναλντ (ο οποίος λείπει εκείνη την στιγμή), με την ελπίδα να πάρουν την φόρμουλα. Αυτό όμως θα αποδειχτεί περισσότερο δύσκολο απ'ότι θα περίμεναν. :P Όμορφη κωμωδία καταστάσεων που εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι τα τρία ανιψάκια του Ντόναλντ μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Η πλοκή είχε συνοχή και με έκανε και γέλασα σε πολλά σημεία, ιδιαίτερα με τα παθήματα των δύο κατασκόπων. Γενικά ήταν μία διασκεδαστική ιστορία. Το σχέδιο το βρήκα καλό και οι γκριμάτσες που έκαναν οι κακοί ήταν απολαυστικές.

 

Το τεύχος τελειώνει με την ιστορία "Επιχείρηση σαΐτα". Η κάμερα πηγαίνει στο Παπιοχώρι, όπου διοργανώνεται ένας διαγωνισμός πετάγματος σαΐτας, με έπαθλο 1000 κολλαριστά δολάρια. Ο Τζούνιορ και η παρέα του φαίνεται να είναι άψογα προετοιμασμένοι για το γεγονός και μετά από πολλές προσπάθειες, έχουν φτιάξει την πιο αεροδυναμική σαΐτα. Δυστυχώς όμως υπάρχει ένας διαγωνιζόμενος ο οποίος φαίνεται πραγματικός επαγγελματίας και παίρνει άνετα την νίκη. Όταν όμως έρχεται η στιγμή της απονομής του τροπαίου, έκπληκτοι όλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι τα λεφτά, καθώς και όλες οι εισπράξεις έχουν κάνει φτερά. Ο τοπικός Σερίφης ξεκινάει τις έρευνες, το ίδιο και η αγαπημένη μας παρέα. Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποια από τις δύο πλευρές θα λύσει το μυστήριο. ;) Μιλάμε για ένα σενάριο που με κράτησε. Ενώ διατηρεί την παιδικότητα των ιστοριών με τον Τζούνιορ, ταυτόχρονα έχει μία δυναμική ενήλικων αστυνομικών ιστοριών. Η πλοκή ήταν προσεγμένη, η οποία οδηγεί σε ένα φινάλε έξυπνο. Το μόνο που με χάλασε είναι ο ρόλος του Σερίφη. Εδώ φαίνεται όχι μόνο αφελής, αλλά αγγίζει τα όρια του ηλίθιου. Νομίζω ότι δεν του αξίζει. Το σχέδιο δεν με ενθουσίασε. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.

 


:beer: 

  • Like 8
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  392
  • Content Count:  4289
  • Reputation:   33964
  • Achievement Points:  4411
  • Days Won:  8
  • With Us For:  4288 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #247 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον άνθρωπο που αδημονεί για την Καθαρά Δευτέρα ώστε να "βοηθήσει" τα παιδάκια με τους χαρταετούς τους @Dr Paingiver...)

tn_MIKYMAOUSE_0246.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Τίμιοι απατεώνες."


Ο Μίκυ με την Μίννι ετοιμάζονται να απολαύσουν το γλυκό τους μετά από ένα καλό γεύμα.

 

Παρακολουθόντας τις ειδήσεις στην τηλεόραση ακούνε για την σύλληψη του Μαύρου Πητ μετά από μία ένοπλη ληστεία τραπέζης χωρίς μάσκα. Πράγμα που φάνηκε περίεργο στον Μίκυ. Την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνό του. Είναι ο Μαύρος Πητ και του τηλεφωνεί από την φυλακή ζητόντας του να πάει να τον δει. Ζητάει την βοήθεια του Μίκυ διότι την ώρα της ληστείας κοιμόταν αλλά δυστυχώς δεν έχει άλλοθι. Επίσης του λέει ότι δεν οδηγεί τόσο αδέξια ώστε να χτυπήσει φανοστάτη. Ο Μίκυ του λέει ότι θα το ερευνήσει. Ο Πητ γυρίζει στο κελί της απομόνωσης που δεν έχει και τηλεόραση.

 


Ακολουθεί το ξάφρισμα ενός κοσμηματοπωλείου από τον Φούμφο όπου ούτε εκείνος φορούσε μάσκα. Επίσης πιάστηκε το ίδιο εύκολα με τον Μαύρο Πητ. Μία δεύτερη επίσκεψη στην φυλακή από τον Επιθεωρητή και τον Μίκυ κρίνεται απαραίτητη. Εκεί μαθαίνουν από τον Πητ ότι μαζί με τον Φούμφο παρακολουθούν μαθήματα πληροφορικής τρείς φορές την εβδομάδα. Έπειτα ο Μίκυ και ο Ο' Χάρα πέρασαν από την σχολή όπου οι καθηγητές επιβεβαίωσαν ότι παρακολουθούν τα μαθήματα. Στον υπολογιστή του ενός βλέπει ο Μίκυ σημειωμένη μία διεύθυνση.

 Ακολουθεί μία τρίτη ληστεία με τον ίδιο τρόπο. Ο Μίκυ παρατηρεί ότι έγινε στην συμβολή των οδών που είδε και στον υπολογιστή ενός από τους καθηγητές της σχολής. Ο Επιθεωρητής βάζει τον Χειροπαίδαρο να παρακολουθήσει τον καθηγητή αφού ανακαλύπτει ότι είχε επισκεφτεί τα σπίτια και των τριών ληστών πριν τις ληστείες. Οπότε αντί να πιάσουν επ' αυτοφώρο τον Μακ Νυφίτσα ,που συνάντησε ο καθηγητής πριν την τέταρτη ληστεία, τον παρακολουθούνε. Αυτός πετάει την λεία από μία γέφυρα και την παραλαμβάνει ο καθηγητής Άτκινς. Εισβάλουν στο σπίτι του μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν την εξομολόγησή του μέσω webcam.

Ο Άτκινς πήγαινε στα σπίτια των ληστών και τους υπνώτιζε για να ακολουθούν τις εντολές του. Οπότε μετά την ομολογία του οι τρεις κακοποιοί αφήνονται ελεύθεροι. Στο μπαρ το κακόφημο όμως ο εγκέφαλος Άτκινς συζητάει με τους υπόλοιπους πως κορόιδεψαν την αστυνομία. Την ώρα που ετοιμάζονται να μοιράσουν την λεία μπαίνει η αστυνομία και του συλλαμβάνει επ' αυτοφώρο. Ο Επιθεωρητής ρωτάει τον Μίκυ πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα. Εκείνος του λέει ότι όταν ήταν στο γραφείο του ,του Ό' Χάρα, είδε δύο υπαλήλους του δήμου να αλλάζουν μία καμένη λάμπα. Θυμήθηκε ότι ο Πητ ανέφερε τον χτυπημένο φανοστάτη. Κάτι που δε θα μπορούσε να το ξέρει κλεισμένος στην απομόνωση και χωρίς τηλεόραση. Η συμμορία οδηγείται στην φυλακή.

 

 


"Το νησί των γκαφαντζήδων."

Ο Ντόναλντ αποφασίζει να κινηματογραφήσει άγρια ζώα και πάει στον Θείο Σκρουτζ για χορηγία. Παράλληλα το νέο reality του Σκρουτζ πατώνει στην τηλεθέαση. Οπότε ο Θείος Σκρουτζ σκέφτεται  ότι ο ανηψιός του μες την άγνοιά του μπορεί να τον βοηθήσει. Τα πράγματα δε πάνε καλά όμως και μπαίνει στο παιχνίδι και ο Φέθρυ για να βοηθήσει (:oops:) την κατάσταση.

"Τηλεφωνικός παντογνώστης."

Ο Σκρουτζ δημιουργεί τον απόλυτο ηλεκτρονικό παντογνώστη ώστε να δίνει τηλεφωνικές συμβουλές στους Λιμνουπολίτες. Ο Τζον δεν αργεί να τον αντιγράψει. Μέχρι που μπαίνει στο παιχνίδι το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Λούλη Λουλάκη. 

"Το βιντεοπαιχνίδι."

Ο Χιούη σπεύδει να αγοράσει το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι που είναι σε προσφορά. Καταφέρνει να αγοράσει το τελευταίο αντίτυπο πριν μπουν οι άντρες με τα μπλε.  

"Επιχείρηση σαίτα."

Ένας διαγωνισμός σαίτας, η απώλεια του επάθλου ο Μούργος και ο Όμορφος θα μας απασχολήσουν στην τελευταία ιστορία. Ξέχασα να αναφέρω δύο κλέφτες, έναν απτεώνα και την πασιγνωστή πεντάδα του Παπιοχωριού.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Πολύ καλή και με έξυπνο σενάριο η κεντρική ιστορία του τεύχους. Έχει κλιμακούμενη αγωνία, καλούς χαρακτήρες. Μου άρεσε που είδαμε μία πιο σοβαρή πλευρά του Χειροπαίδαρου κάτι που ευελπιστώ να ξαναγίνει σύντομα!!! Διαβάζεται ,όπως θα καταλάβατε και από τα συμφραζόμενα, πάρα πολύ ευχάριστα!!! Πολύ καλή επιλογή από τον συντάκτη!!!

Και με τον Φέθρυ στο παιχνίδι σίγουρα τα πράγματα θα πάνε χειρότερα στην δεύτερη ιστορία του τεύχους. Όχι για όλους όμως. Έχουμε δει και άλλες ιστορίες στην κατηγορία "Θείος εκμεταλεύεται τα ανήψια του για να βγάλει ,και άλλα, λεφτά" αλλά εδώ μου παραφάνηκε κυνικός. Στα θετικά του σεναρίου οι ικανότητες επιβίωσης του Ντόναλντ. Ήτο ευχάριστη έκπληξις. Το σχέδιο σπάνια το σχολιάζω αλλά εδώ μου φάνηκε "κάπως". Μέτρια προς καλή περιπετειούλα. Η τρίτη ιστορία του τεύχους ξεκινάει με τα γνωστά σεναριακά μοτίβα. Η έξυπνη ιδέα του Σκρουτζ καρπώνεται και από τον Τζον. Εκεί που περιμένεις τη συνήθη εξέλιξη μπαίνει στο παιχνίδι ο Λούλης και πραγματικά απογειώνει την ιστορία!!! Μαθαίνουμε και για το σόι του!!! Τέταρτη ιστορία του τεύχους μία περιπέτεια που κάνει έξυπνη χρήση της διασημότερης τριάδας των κόμικς. Άκρως συμπαθητική, χαλαρή και ευχάριστη ιστορία. Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία πτητικής ικανότητας, ερευνών και κυνηγητού. Μιά χαρούλα ευχάριστη την βρήκα!!!  

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Τίμιοι απατεώνες."
2. "Τηλεφωνικός παντογνώστης."
3. "Το βιντεοπαιχνίδι."
4. "Το νησί των γκαφαντζήδων."
5. "Επιχείρηση σαίτα."

7.8/10!!!
Ο Μάρτης ξεκίνησε με ένα πάρα πολύ καλό τευχάκι!!! :D 

Υ.Γ.: @Indian "Όμορφη κωμωδία καταστάσεων που εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι τα τρία ανιψάκια του Ντόναλντ μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό." Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς... Απλά μου φάνηκε κάπως οξύμωρο!!! :lol: 

:hop: :hop: :hop: 

 

Επεξεργασία από Donald Fauntleroy Duck
  • Like 9
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94408
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

@Donald Fauntleroy Duck Τώρα που το επισημαίνεις το συνειδητοποιώ. :lol:

 

Θυμήθηκα έναν φίλο στο χωριό που κάποια στιγμή ήταν να βγούμε για ποτό με παρέα και πέταξε το θεϊκό. "Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει σήμερα το βράδυ"! :lmao:

 

 

:beer:

  • Like 3
  • Αστείο 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  32011
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  81
  • Reputation:   390
  • Achievement Points:  81
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2588 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

On 2/3/2019 στο 11:38 ΜΜ, Indian είπε:

Το μόνο που με χάλασε είναι ο ρόλος του Σερίφη. Εδώ φαίνεται όχι μόνο αφελής, αλλά αγγίζει τα όρια του ηλίθιου. Νομίζω ότι δεν του αξίζει. Το σχέδιο δεν με ενθουσίασε. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.

 


:beer: 

Νομίζω ότι πάντα έτσι εμφανίζεται! Αφελής μέχρι αηδίας και ερωτοχτυπημένος με την Καλλιγραφία επίσης! 

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94408
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

On 7/3/2019 στο 8:56 ΜΜ, ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ είπε:

Νομίζω ότι πάντα έτσι εμφανίζεται! Αφελής μέχρι αηδίας και ερωτοχτυπημένος με την Καλλιγραφία επίσης! 

 

Η αλήθεια είναι ότι σαν χαρακτήρας είναι αγαθός (με την καλή έννοια του όρου) κι ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι ο έρωτάς του με την δεσποινίδα Καλλιγραφία (που τον κάνει υπερβολικά ντροπαλό κι αδέξιο). Έχω όμως την εντύπωση ότι σ'αυτή την ιστορία το παρακάνει. :) 

 

 

:beer: 

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.