TechManiac 14 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 (edited) Χαιρετώ και 'γω την παρέα! Ξεκινώντας να χτίζω τη μικρή μου συλλογή απο DC αρχικά (και Marvel αργότερα), τι καλύτερο από το να κάνω join για έξτρα knowledge/συζήτηση και νέα; Plotwist: Παρότι σήμερα προτιμώ super heroes, στο παρελθόν ήμουν σταθερος Disney και ίσα ίσα αυτά που μ'αρέσουν την τελευταία δεκαετία δε τα θεωρούσα κατά προτίμηση για "διάβασμα". Edited February 14, 2019 by TechManiac 14 Quote Link to post Share on other sites
GeoTrou 53,185 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Καλώς ήρθες φίλε. Ψάξε τριγύρω, σίγουρα θα βρεις πολλά ωραία για DC και Marvel. Το ίδιο σίγουρο είναι ότι θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και κόμικς που αγνοούσες και θα τα αγαπήσεις με τον καιρό. Για όποια απορία, εδώ είμαστε 6 Quote Link to post Share on other sites
Μενίγ Πουαγώ 27,173 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 και από εμένα!!! Θα περάσεις όμορφα εδώ!!! Καλό κολύμπι στην όαση γνώσης του forum!!! Αναμένουμε και τις δικές σου γνώσεις-εμπειρίες-απόψεις!!! 5 Quote Link to post Share on other sites
Retroplaymo 31,866 Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 on board! 6 Quote Link to post Share on other sites
Indian 63,591 Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Καλωσόρισες στην όμορφη παρέα μας φίλε @TechManiac . Εδώ είναι βέβαιο ότι θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο αγαπημένο σου είδος κόμικς κι ευελπιστούμε να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας με την δική σου συνεισφορά. Εύχομαι καλές περιηγήσεις και να σε βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Και που θα πάει, θα σε πείσουμε να ξαναγυρίσεις στα Disney. 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts