JPapados 252 Posted January 3 Καλή χρονιά! Θεώρησα σωστό για το 19 να ξεκινήσουμε νέο θέμα και να μην χρησιμοποιούμε πάλι το προπέρσινο, εάν διαφωνείτε το διαγράφουμε. Μου είπαν από την ΜΑΜΟΥΘ ότι την επόμενη βδομάδα κυκλοφορεί ο "ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ" και μάλλον την παρα-επόμενη ένα ακόμα ΤΕΝΤΕΝ 12 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeoTrou 53,005 Posted March 7 Το αυτί μου έπιασε την πληροφορία ότι Μάρτιο- Απρίλη θα κυκλοφορήσει καινούργιο Λούκυ Λουκ 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GreekComicFan 113,165 Posted March 7 22 λεπτά πριν, Laz33MS είπε: Όντως το είδα χθες μπροστά μου και ξέχασα να το αναφέρω. 5 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
albertus magnus 8,063 Posted March 7 Δεν βλεπω φως για κανα Ιζνογκουντ και κανα Κορτο. Πως γινεται οτι επανεκδιδεται να το χω και οτι δεν επανεκδιδεται να μην το χω?? 1 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ProfPhillipMortimer 2,580 Posted March 7 32 λεπτά πριν, albertus magnus είπε: Δεν βλεπω φως για κανα Ιζνογκουντ και κανα Κορτο. Πως γινεται οτι επανεκδιδεται να το χω και οτι δεν επανεκδιδεται να μην το χω?? Τσεκάρουν προφανώς τη συλλογή σου πριν αποφασίσουν .... 1 9 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
albertus magnus 8,063 Posted March 7 14 min ago , ProfPhillipMortimer said: Τσεκάρουν προφανώς τη συλλογή σου πριν αποφασίσουν .... Βρε λες??? Και που την ξερουν τη συλλογη που δεν τη εχω δημοσιευσει??? Big Brother is watching us....!!! 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,835 Posted March 7 Τα Ιζνογκούντ υποτίθεται θα έβγαιναν μέσα στο ΄18. Το Δεκέμβριο που τους ξαναρώτησα μου είπαν θα βγουν στο 1ο μισό του ΄19, ενώ μέχρι το καλοκαίρι είναι να βγουν α/μ Μπλούμπερυ, α/μ Θόργκαλ και Τζόε Μπαρ. Επίσης κατά το Πάσχα περιμένουμε το νέο Λούκυ Λουκ. Επειδή βέβαια ΜΑΜΟΥΘ είναι αυτή, μην παίρνετε τοις μετρητοίς το χρονοδιάγραμμα 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JPapados 252 Posted March 7 Μεχρι τέλος μήνα θα επανακυκλοφορήσει το Ο ΤΕΝ ΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Για Κόρτο δεν παίζει, δεν έχουν τα δικαιώματα πιά... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
guskoin 5,052 Posted March 7 Μπλεικ και Μόρτιμερ πότε; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,835 Posted March 7 (edited) Τελευταία φορά μου είχαν πει ότι δεν είναι στα άμεσα πλάνα τους. Και να σου πω την αλήθεια απ΄το να δω τα "30 Αργύρια" ασπρόμαυρα ή γενικώς σε υποβαθμισμένη έκδοση, προτιμώ να μην τα δω καθόλου Τα έχω στην αξιοπρεπέστατη έκδοση της Cinebook. Εδώ το Θόργκαλ και μάλλον δεν θα το πάρω αν όντως βγει σε τέτοιο φορμάτ. Για τα Μπλούμπερυ δεν το συζητώ καν. Τα έχω στην τουμπανο-έκδοση της Epic, τι να μου κλ@σουν ασπρόμαυρα; Edited March 7 by Laz33MS 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tik 58,476 Posted March 7 3 ώρες πριν, albertus magnus είπε: Βρε λες??? Και που την ξερουν τη συλλογη που δεν τη εχω δημοσιευσει??? Big Brother is watching us....!!! Ακόμη δεν την έχεις περάσει στη διαχείριση συλλογής του Greekcomics; 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ProfPhillipMortimer 2,580 Posted March 8 15 ώρες πριν, Laz33MS είπε: Τα Ιζνογκούντ υποτίθεται θα έβγαιναν μέσα στο ΄18. Το Δεκέμβριο που τους ξαναρώτησα μου είπαν θα βγουν στο 1ο μισό του ΄19, ενώ μέχρι το καλοκαίρι είναι να βγουν α/μ Μπλούμπερυ, α/μ Θόργκαλ και Τζόε Μπαρ. Επίσης κατά το Πάσχα περιμένουμε το νέο Λούκυ Λουκ. Επειδή βέβαια ΜΑΜΟΥΘ είναι αυτή, μην παίρνετε τοις μετρητοίς το χρονοδιάγραμμα Αυτό μου φαίνεται σαν πλάνο δεκαετίας όχι ετήσιο. 5 τίτλοι σε ένα έτος .... 1 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,835 Posted March 8 Nα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη; Απ΄όσα είπαν μόνο το Λούκυ Λουκ θα βγει μέσα στο ΄19 και όχι πριν το καλοκαίρι. Τις επανεκδόσεις ΤενΤεν, Αστερίξ κτλ δεν τις λογαριάζω 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepinos 721 Posted March 8 πλανο για το 2019 δεν εχουν ενημερωσει μονο μεχρι το 2018 εκτος εαν υπαρχει link που δεν το ξερουμε http://isbn.nlg.gr/index.php?lvl=publisher_see&id=133&year=2017 http://isbn.nlg.gr/index.php?lvl=publisher_see&id=133&year=2018 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GreekComicFan 113,165 Posted March 19 Το καταχώρησαν. (ISBN:978-960-321-574-5). 84. Ένας Καουμπόυ στο Παρίσι / Achde Τίτλος : Ένας Καουμπόυ στο Παρίσι Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Un Caw-Boy a Paris Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Achde, Σχεδιαστής βιβλίου Έκδοση: 1η Εκδότης: Αθήνα [GR] : Μαμούθ Comix Ε.Π.Ε. Έτος Έκδοσης: 2019 Σελιδοποίηση: 48 Μέγεθος: 21x28 cm ISBN: 978-960-321-574-5 Τιμή: 5,30 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Γαλλική (fre) Ημ/νία Παραχώρησης : 19/03/2019 19 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,835 Posted March 19 (edited) Ευτυχώς που είπε να έρθει ο Ασντέ στο comic con και ενεργοποιήθηκαν εκεί στη ΜΑΜΟΥΘ Πάντως είναι ευχάριστo νέo. Έχω διαβάσει το άλμπουμ στην αγγλική έκδοση και το βρήκα συμπαθητικότατο. Γουστάρω να το διαβάσω και στα ελληνικά Edited March 19 by Laz33MS 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gosvas 115 Posted March 21 On 19/3/2019 στο 6:22 ΜΜ, GreekComicFan είπε: Δεν το πιστευω τοσο γρηγορα...μιλαμε για ταχυτητα φωτος για τα δεδομενα της Μαμουθ 6 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepinos 721 Posted March 25 οποτε θα το περιμενουμε πριν το καλοκαιρι? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Laz33 10,835 Posted March 25 (edited) Ε ναι. Λογικά θα βγει μέχρι τέλη Απρίλη. Κάπου τόσο παίρνει απ΄τη στιγμή που καταχωρείται το ISBN Edited March 25 by Laz33MS 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manitou 8,729 Posted April 1 Αν είναι έξυπνοι θα το έχουν έτοιμο για την comicon Θεσσαλονίκης στις 10 Μαϊου 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepinos 721 Posted April 12 συμφωνα με ανακοινωση στο facebook το νεο τευχος λουκυ λουκ ο λουκυ λουκ στο παρισι βγαινει στην αγορα την ερχομενη τριτη 12 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ProfPhillipMortimer 2,580 Posted April 12 Πάταγος νέα κυκλοφορία από Μαμούθ ... 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kurdy Malloy 15,817 Posted April 12 Ας μην έρχονταν ο Ασντέ... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gosvas 115 Posted April 12 (edited) Και στο μακρινο μελλον... 30 Οκτωβριου.. Στην Ελλαδα?? Asterix e Obelix 10 Απριλίου στις 12:50 μ.μ. · Per Toutatis! Scoprite il titolo del nuovo volume di Asterix! In libreria dal 30 ottobre! Δείτε τη μετάφρα Edited April 12 by gosvas 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepinos 721 Posted April 12 για να δουμε μεχρι ιουλιο θα εμφανιστει τιποτα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepinos 721 Posted April 16 (edited) η ιστορια του λουκυ λουκ που ειχε δημοσιευθει σε βιβλιο γνωριζουμε ποτε θα βγει η συνεχεια? σταματησε στο σημειο που εψαχνε ο λουκυ λουκ την μαμα νταλτον και τα κανακαρια της Edited April 16 by pepinos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites