tik Posted January 2, 2019 Member ID: 25,133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6,460 Reputation: 63,789 Achievement Points: 6,525 Days Won: 44 With Us For: 4,520 Days Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 48 Share Posted January 2, 2019 Μια συλλογή από διάφορους καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, η οποία κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο του ΄18 - νομίζω για πρώτη φορά στην έκθεση Comic 'n' Play στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Αναλυτικά οι ιστορίες και οι δημιουργοί: Γενικά είμαι φαν των ελληνικών ανθολογίων. Η συγκεκριμένη μάλιστα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες ή ακόμη και εξαιρετικές δουλειές σχεδιαστικά. Η ένσταση: Η έκδοση αν κατάλαβα καλά απευθύνεται κυρίως σε παιδιά. Για την ακρίβεια εκμεταλλεύεται τη συγκυρία του αντίστοιχου "θεματικού πάρκου" με του άθλους του Ηρακλή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ΔΕΘ. Ωστόσο οι ιστορίες είναι λίγο σύντομες/συνοπτικές (τετρασέλιδες γαρ) χωρίς καθόλου εισαγωγικό/επεξηγηματικό κείμενο και κάποιες λίγο δυσνόητες, λίγο αφαιρετικές, λίγο κάτι τέτοιο, τόσο που με μπέρδεψαν κι εμένα τον ίδιο μου, που είμαι μεγάλο παιδί. 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
germanicus Posted August 27, 2022 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1,671 Content Count: 28,506 Reputation: 190,805 Achievement Points: 27,559 Days Won: 760 With Us For: 6,512 Days Status: Offline Last Seen: September 8 Age: 52 Share Posted August 27, 2022 On 1/2/2019 at 7:38 PM, tik said: [σνιπ] Η συγκεκριμένη μάλιστα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες ή ακόμη και εξαιρετικές δουλειές σχεδιαστικά. [σνιπ] Ωστόσο οι ιστορίες είναι λίγο σύντομες/συνοπτικές (τετρασέλιδες γαρ) χωρίς καθόλου εισαγωγικό/επεξηγηματικό κείμενο και κάποιες λίγο δυσνόητες, λίγο αφαιρετικές, λίγο κάτι τέτοιο, τόσο που με μπέρδεψαν κι εμένα τον ίδιο μου, που είμαι μεγάλο παιδί. απ'αυτό θα έλεγα πάντως ότι λειτουργεί εξαιρετικά στο να πεις "ω *ακα, ποιος το έκανε αυτό? να ψάξω να δω τι άλλο έχει κάνει" στο δικό μου αντίτυπο, στο όνομα του δημιουργού της πρώτης ιστορίας, έχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει Γιώργος Καμπάδαης. Να υποθέσω ότι άλλος ήταν να το κάνει αρχικά, άλλος το έκανε και ξέχασαν να αλλάξουν το μακέτο? πάντως το σχέδιο κάνει μπαμ για Καμπάδαης 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts