Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super Μίκυ 34 [Βουτιά στα βαθιά]


Indian

Πως σας φάνηκε το τεύχος;  

1 Μέλος έχει ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94400
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

sm34-960x600-thumb-large.thumb.jpg.a0418b77c25607b352e954d3b45ec492.jpg

 

Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 9 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα.

 

 

Από την Τετάρτη 20/6, αναζητήστε το 34ο τεύχος στα περίπτερα.

 

 

:beer: 

Επεξεργασία από Indian
Εισαγωγή links
  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  754
  • Content Count:  12905
  • Reputation:   94400
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  427
  • With Us For:  4624 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Ας πούμε δύο λόγια για τις ιστορίες που φιλοξενούνται στο τεύχος. :)

 

"Βουτιά στα βαθιά"
Ο Μίκυ κι ο Γκούφυ πηγαίνουν για ψάρεμα με βάρκα,αλλά πέφτουν σε μεγάλη θαλασσοταραχή και ναυαγούν. Τους περισυλλέγει ένα σκάφος,ο καπετάνιος του οποίου είναι ένας περίεργος και αυταρχικός τύπος. Για να του ξεπληρώσουν την χάρη οι δύο φίλοι θα τον βοηθήσουν να εντοπίσει ένα παλιό ναυάγιο στο βυθό. Ο Μίκυ αναλαμβάνει την δουλειά του δύτη. Αλλά μέσα στο νερό,εκτός από το ναυάγιο,θα συναντηθεί με έναν φιλήσυχο λαό,που κινδυνεύει να χάσει τον οικισμό του. Ο ήρωάς μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες και τίθεται με το μέρος των αδυνάτων. Όμορφη ιστορία,που έχει χαρακτηριστικά παραμυθιού κι ευχάριστη ροή. Η κοπέλα που γνωρίζει ο Μίκυ,μοιάζει πολύ με την Άριελ την μικρή γοργόνα. :P Σχεδιαστικά με άφησε ικανοποιημένο. Γέλασα που είδα τον Μίκυ με τον γλόμπο στο κεφάλι και το ψάρι κολλημένο πίσω του να φουσκώνει τα μάγουλά του. Έμοιαζε με τους νάνους των κήπων. :lol:

 

"Γκάουτσο Ντόναλντ"
Ο Ντόναλντ και τα τρία του ανιψάκια ξόδεψαν τις οικονομίες τους κι έκαναν ένα ταξίδι στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα της Αργεντινής,το Μπούενος Άιρες. Ενώ τα ανίψια θέλουν να δουν τα αξιοθέατα της πόλης,εκείνος θέλει να γνωρίσει από κοντά τα ινδάλματά του που δεν είναι άλλοι από τους Γκάουτσος,τους θρυλικούς καουμπόηδες της περιοχής. Η αναζήτησή του τον έφερε κοντά σε έναν περιοδεύοντα θίασο. Παράλληλα,μία συμμορία αδίστακτων μαφιόζων λυμαίνονται τα εκεί χωριά και παίρνουν το περισσότερο βιος των κατοίκων. Ένας παραδοσιακός Γκάουτσο δεν θα ανεχόταν μία τέτοια αδικία. Κι ο ήρωάς μας φαίνεται να έχει την καρδιά ενός Γκάουτσο. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν? Ευχάριστη ιστορία,που αποδεικνύει ότι ο Ντόναλντ,μπορεί να είναι άτυχος κι άγαρμπος,αλλά διαθέτει μεγάλα αποθέματα ψυχής κι αίσθηση δίκαιου. :respect: Πολύ καλό βρήκα και το σχέδιο.

 

"Ο κοκκορόμυαλος"
Ο αιώνιος αντίπαλος του Σκρουτζ εξ'Αφρικής,Σκληρόκαρδος Χρυσοκούκης,κάνει την εμφάνισή του στο θησαυροφυλάκιο του αντιπάλου του και θέλει να τον προκαλέσει σε μία μονομαχία κέρδους. Με την βοήθεια ενός τύπου (με το πετυχημένο όνομα "Μπουγιουρντί" :lol: ) έχει ψεκάσει ολόκληρη την περιουσία του σε μετρητά και την έχει μικρύνει,με αποτέλεσμα να χωράει μέσα σε ένα φορτηγό. Την έχει φέρει λοιπόν μέχρι την Λιμνούπολη με απώτερο σκοπό την επανάληψη της ιστορίας "Το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου". Τελικά όμως,αντί να πραγματοποιηθεί αυτός ο διαγωνισμός,όλα θα εξελιχθούν σε μπάχαλο. Καλή ιστορία,που ενεργοποιεί έναν χαρακτήρα,τον οποίο δεν βλέπουμε συχνά. Από εκεί και πέρα υπήρχαν συγγραφικές ευκολίες που δεν μου άρεσαν. Γενικά μέτρια πράγματα. Σχεδιαστικά με ικανοποίησε.

 

"Τάβλι στην ζούγκλα"
Στην ιστορία αυτή βρίσκουμε τον σωβρακοφόρο Μίκυ να επισκέπτεται μία φυλή έξυπνων πιθήκων,που του είναι γνώριμοι και βρίσκονται στην καρδιά της ζούγκλας. Εκεί θα επιδοθεί σε ένα άτυπο τουρνουά τάβλι,με αυτούς :damn: . Το παιχνίδι όμως θα πρέπει να διακοπεί απότομα,καθώς μία περίεργη Αρχαιολόγος έχει κάνει την εμφάνισή της κι έχει σκοπό να πιάσει τους έξυπνους πιθήκους για να τους μελετήσει. Εντάξει,το σενάριο είναι περισσότερο παιδικό από αυτό που μπορώ να αντέξω.  :P Τόσο το τάβλι με τα ζώα,όσο και η εξυπνάδα τους μου κάθισαν άσχημα. Ο Μίκυ εδώ μοιάζει με μία καρικατούρα (και μάλιστα κακή) του Ταρζάν. Το σχέδιο όμως ήταν αξιόλογο. 

 

"Η μαγική μασκώτ"
Η ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχουν ο Μόρτυ κι ο Φέρντυ δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα,με αποτέλεσμα όλοι να είναι στα μαύρα πανιά. Κάποια στιγμή βρίσκουν μία χαριτωμένη γάτα μέσα στα αποδυτήρια τους και διαπιστώνουν στην πορεία ότι αρχίζουν σιγά-σιγά να βρίσκουν την φόρμα τους. Έτσι παγιώνεται η ιδέα ότι το συμπαθητικό αιλουροειδές τους φέρνει γούρι. Τι θα γίνει όμως με την πορεία της ομάδας,αν η γάτα εξαφανιστεί? Όμορφο σενάριο που σκοπό έχει να σατιρίσει την επιμονή των ανθρώπων στις δεισιδαιμονίες και στα διάφορα γούρια,καθώς και το αίσθημα της αυθυποβολής. Το κακό είναι ότι δεν μάθαμε πώς κατέληξε ο τελευταίος αγώνας. :D Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

"Το τεράστιο ρουμπίνι"
Ο θείος Σκρουτζ αφήνει για λίγο τις επιχειρήσεις του και μαζί με την αγαπημένη του ανιψιά Νταίζυ,αποφασίζει να κάνει ένα ταξιδάκι στην ζούγκλα για ένα φωτογραφικό σαφάρι. Τι? Δεν τον πιστεύετε? Ε,ούτε κι εγώ. :P Όπως θα αποδειχτεί,ο απώτερος σκοπός του είναι να βρει έναν παλιό του φίλο,ο οποίος είχε βρει πριν από πολλά χρόνια ένα ρουμπίνι με μεγάλο μέγεθος και να τον πείσει να του το δώσει. Αυτή του η κίνηση,όπως είναι φυσικό,εκνευρίζει την Νταίζυ,αλλά οι καταστάσεις θα δυσκολέψουν περισσότερο όταν θα κάνει την εμφάνισή της η περιβόητη συμμορία των Μουργόλυκων που ακολουθούσε κατά πόδας τα ίχνη τους. Συμπαθητική υπόθεση και πλοκή,χωρίς όμως δυνατές σκηνές. Κατανοώ ότι ο δημιουργός θέλησε να βάλει την Νταίζυ στο τιμόνι για να αλλάξει λίγο τα καθιερωμένα,αλλά προσωπικά μου έλειψε ο Ντόναλντ και τα ανιψάκια του. Σχεδιαστικά ήταν μία όμορφη δουλειά,με έντονα χρώματα.

 

"Οι σούπερ Μουργόλυκοι"
Τα μέλη της περιβόητης συμμορίας παρανόμων εισβάλει κρυφά ένα βράδυ στο σπίτι του Κύρου με σκοπό να κλέψουν κάτι το πολύτιμο. Εντελώς τυχαία τους χτυπάει μία ακτίνα μίας επαναστατικής εφεύρεσης που δημιουργεί υπερδυνάμεις. Έτσι μεταμορφώνονται σε σούπερ κακοποιούς και πάνε να χτυπήσουν το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ. Υπολογίζουν όμως χωρίς τα σούπερ ανίψια του Λιμνουπολίτη κροίσου. Εδώ έχουμε μία υπόθεση που παρωδεί (ή αποδίδει φόρο τιμής,πάρτε το όπως θέλετε) τα υπερηρωικά κόμικς. Είχε πλάκα κι έξυπνο φινάλε. Δεν έβγαζε τον απαιτούμενο δυναμισμό για τέτοια θεματολογία,αλλά και δεν με απογοήτευσε. Κι εδώ το σχέδιο και ιδιαίτερα ο χρωματισμός μού άρεσαν. Η μόνη ένσταση στις μπέρτες που φύτρωσαν στα καλά καθούμενα στις πλάτες των πρωταγωνιστών. :antekale:

 

"Ο βοηθός του Γλόμπου"
Ο Κύρος φαίνεται να μην έχει κανένα παράπονο από τον πιστό του βοηθό,αλλά βλέπει ότι η δουλειά στο εργαστήριο έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα ο Γλόμπος να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στον φόρτο. Έτσι ο αγαπητός εφευρέτης αποφασίζει να του κατασκευάσει έναν βοηθό. Ο Γλόμπος όμως δεν ικανοποιείται με τίποτα κι έτσι ο Κύρος του αφήνει το πεδίο ελεύθερο να σχεδιάσει και να τον δημιουργήσει εκείνος. Αποδεικνύεται όμως ότι δεν μπορούμε να βελτιώσουμε το τέλειο. ;) Έξυπνη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο αγαπημένα πρόσωπα της Disney. Μου άρεσε που ο Γλόμπος πήρε πρωτοβουλίες. Μπορεί να μην μιλάει αλλά κάνει αισθητή την παρουσία του. :respect: Το σχέδιο ήταν επίσης συμπαθητικό.

 

"Διαγωνισμός δημητριακών"
Ο Ντόναλντ σκοπεύει να απαθανατίσει τα ανίψια του και να συμμετάσχει σε μία εκπομπή με αστεία βίντεο για να κερδίσει ένα ταξίδι σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο. Τελικά οι Ντακ κερδίζουν έναν διαγωνισμό,αυτόν που είχαν διοργανώσει τα αγαπημένα τους δημητριακά. Το έπαθλο είναι ένα ταξίδι σε μία χειμερινή τοποθεσία. Ο Ντόναλντ ξενερώνει (μιας και ήθελε διακοπές σε θερμότερα κλίματα),αλλά τα τρία ανιψάκια ενθουσιάζονται. Φτάνοντας όμως στον προορισμό τους θα συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Αχ,αυτά τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων. :moutra2:  Είναι ευχάριστο μέσα στην ζέστη του Ιούλη να διαβάζουμε ιστορίες με χιόνια. :P Εδώ έχουμε μία ενδιαφέρουσα πλοκή που κρύβει ανατροπές και ψήγματα δράσης και περιπέτειας. Κι εδώ το σχέδιο ήταν μία χαρά.

 


:beer: 

  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.