Jump to content

PC ή Κονσόλα;  

15 members have voted

  1. 1. PC ή Κονσόλα; Που έχετε περάσει τις περισσότερες ώρες.

    • PC. Έχω χαλάσει τα WASD μου εδώ και καιρό.
    • Κονσόλα. Τερματίζω το Super Mario Bros με το ένα χέρι
      0
    • Και τα δύο εξίσου. Στο ένα χέρι το ποντίκι, στ' άλλο χέρι το pad


Recommended Posts

Ένα ερώτημα που θα μας πει πολλά! Ένα ερώτημα που θα μας πει πολλά και για το Club μας.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν και έχουν περάσει από τα χέρια μου gameboy, gameboy advance,snes, ps1,ps2 και Xbox, είμαι αθεράπευτος pc-άκιας. 

 

Το τωρινό λαπτοπ που έχω είναι του ‘09 και έχει γραμμένες 42000 ώρες λειτουργιας, ήτοι από τα 9 χρόνια είναι on σχεδόν τα 5. Αν και έχω κόψει το έντονο gaming τα τελευταία 4 χρόνια (παρακολουθώ συγκεκριμένες σειρές και πως εξελίσσονται), τα μεγάλα λιωσιματα τα έκανα μικρός σε μια amiga τετραχιλιαρη του πατέρα μου (ξεκίνησα να παίζω από 3 χρόνων φάση :lol: ) και στον σταθερό που έχω στο πατρικό που τον αναβαθμίζουμε κάθε δυο χρόνια πλέον στα βασικά (επεξεργαστή και κάρτες γραφικών). 

 

Το ρεκόρ μου είναι πάντως στο λάπτοπ όπου στον official server του WoW είχα γραμμένες στον main μου 5.500 ώρες πριν το γυρίσω σε private. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με τη σειρά έχουν περάσει από τα χέρια μου Philips MSX, Amstrad 6128 και ακολούθως μπήκα στα IBM-PC με έναν 386SX στα 25 ΜΗΖ. Από τότε, πιστός και μονογαμικός.

 

Κονσόλες ποτέ, handheld ποτέ με εξαίρεση σε σπίτια φίλων.

 

PC RULEZ!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

πριν ακόμη καταλάβω πολλά υπήρχε στο σπίτι από ξαδέρφια κτλ atari.. εγώ όμως ξεκίνησα σαν παιδάκι με sega master system, super nintendo, game gear μετά όμως ήρθε το pc και τα ξέχασα όλα ! voodoo 3 3000 κάρτα χαχα unreal κτλ

ταυτόχρονα από φίλους υπήρχαν στο σπίτι mega drive, gameboy αργότερα playstation 1, 2, xbox κτλ (μέχρι και κάτι παπατζες sega saturn απο φίλο θυμάμαι έπαιζα χαχα) 

edit: κάπου στο ~2008 είχα πάρει κ ενα psp.. πέρασε κ δεν ακούμπησε ακόμη στο συρτάρι μου καινούργιο το έχω :P

τότε θα έλεγα pc με κλειστά μάτια, πλέον με κατι ps4 και τις hd τηλεοράσεις, ψηφίζω και τα 2.. αν και απέχω πλέον απο τη gaming φάση όλο γλυκό κοιτάω που και που

καμιά κονσόλα νέας γενιάς 

 

αν και είμαι κάθετος fps μόνο στο pc! τέλος, νόμος! επίσης ποτέ δεν συμπάθησα τα ονλαιν στυλ wow κτλ, ποτέ όμως χαχα

 

συμπέρασμα: και τα 2

Edited by mr-d

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 min ago , mr-d said:

αν και είμαι κάθετος fps μόνο στο pc! τέλος, νόμος!

:spidey_yeah_that:

 

Και εγώ του PC είμαι. Από πάντα είχαμε PC στο σπίτι (mame32, AoE II, Jazz Jackrabbit). Στις αρχές του δημοτικού πέρασα μια φάση playstation 2 (ευτυχώς, γιατί γνώρισα πολλά triple A της εποχής) και 3ds λίγο αργότερα (μόδα της γειτονιάς να παίζουμε pokemon :P). Ε, μετά ανακάλυψα το steam και έμεινα για πάντα στο PC.

 

Ωστόσο δεν αποκλείω να αγοράσω κονσόλα σε κάποια φάση. Ας πούμε το Nintendo Switch με έχει σαγηνεύσει. Αλλά πάντα για συνοδεία στη main πλατφόρμα που χρησιμοποιώ, το PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PC. Παίζεις περισσότερα, καλύτερα και με μεγαλύτερη ποικιλία. ΚΑΙ έχεις και έναν υπολογιστή για οτιδήποτε άλλο τον χρειαστείς. Φουλ αναβαθμίσιμος, φουλ εύπλαστος και φουλ οικονομικό (αν το πιάσατε το υπονοούμενο). Οι κονσόλες συμφέρουν μόνο για όσους παίζουν πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια ΙΜΗΟ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω παίξει κι από τα δύο. 

Η κονσόλα είναι βολική γιατί απλά κουμπώνεις το cardidge και ξεκινάς το παιχνίδι. Επίσης οι φορητές κονσόλες πάνε παντού και σου επιτρέπουν να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια ενώ βρίσκεσαι καθ'οδόν. 

 

Προσωπικά όμως είμαι περισσότερο υποστηρικτής του PC. Διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών,τα οποία μπορείς να παίξεις πιο άνετα. Και το βασικότερο,όπως πολύ σωστά είπε κι ο @Kurdy Malloy  είναι ότι το PC είναι αναβαθμίσιμο,με αποτέλεσμα (αν έχεις λεφτά :P ) να φτιάχνεις κάθε φορά ένα ισχυρό μηχάνημα. 

Και βέβαια μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια,αμέσως μόλις τελειώσουμε την δουλειά μας στο PC,χωρίς να πρέπει να τον κλείνουμε και να ανοίγουμε την κονσόλα. :lol: 

 

:beer: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.