Jump to content
 • Announcements

  • Valtasar

   Το GreekComics ψηφίζει!   02/12/2018

   Ψηφίστε τα αγαπημένα σας κόμικς για την χρονιά που πέρασε στην ενότητα ΝΕΑ του GreekComics ή στις δημοσκοπήσεις που φαίνονται καθημερινά στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας!
Μενίγ Πουαγώ

Ντόναλντ 44 [Κρας τεστ Ντακ].

Recommended Posts

5a8287cb30373_.thumb.jpg.4d40114d3f2105ce33c4f06d9f1e54e4.jpg

Και αυτό τον μήνα συναντάμε το αγαπημένο μας παπί σε 3 νέες ιστορίες.

 • Κρας τεστ Ντακ.
 • Κάτω από τον πάγο.
 • Συγγραφέας Ντετέκτιβ.

  Αναζητήστε το τεύχος Νο. 44 από την Πέμπτη 15/2 στα περίπτερα!

  @PhantomDuck Σουλούπωσε ελεύθερα!!! :D 

  :hop::hop::hop: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδέησα πριν πάω να πετάξω τον χαρταετό μου να ασχοληθώ λίγο με τις τρεις (3) παπίσιες ιστορίες που εμπεριέχονται στο τεσσαροκοστό τέταρτο τεύχος (44) του μηνιαίου περιοδικού Ντόναλντ. Πολυσέλιδες είναι... Εδώ θα τσεκάρουμε αν είναι χορταστικές και ευχάριστες ή τσάμπα χάσαμε τον χρόνο μας... Ας αρχίσουμε την παράθεση του εξωφύλλου ορεινού τύπου. Προσφορά του @ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ που όλοι αγαπάμε!!!


tn_DONALDB_0044.jpg

Και τώρα ακολουθεί αυτό που με αγωνία και αδημονία περιμένατε όλες και όλοι!!! Η απόλυτη κριτική!!!

"Κρας τεστ Ντακ."

Η Νταίζυ ξεροσταλιάζει στην βροχή έξω από το σινεμά ενώ ο Ντόναλντ παίζει ένα αγωνιστικό βιντεοπαιχνίδι. Την ταινία την χάνουν και αναγκάζονται να γυρίσουν σπίτι με την βροχή να πέφτει στρέιτ θρου. Το αμάξι του χάλει και ένας αγενής δανδής συνοδεύει την Νταίζυ μέχρι το σπίτι της. Την άλλη μέρα πηγαίνει να την πάρει για να πάνε στο γκραν-πρι του Μονακό όπου θα τρέξει. Μία άποπειρα εντυπωσιασμού της Νταίζυ θα γίνει το εφαλτήριο για ευτράπελες αγωνιστικού τύπου καταστάσεις. Κοινώς το παπί μας θα τρέχει και δε θα φτάνει. 

Εντυπώσεις.

Ξεκινάει με μία βασική σεναριακή ιδέα που που οδηγεί σε καταστάσεις που πιο πολύ θα ταίριαζαν σε κινούμενα σχέδια παρά σε στατικές εικόνες που τα περισσότερα πρέπει να τα πλάσεις με την φαντασία σου (κίνηση, ήχος). Επίσης το δεύτερο αρνητικό ήταν το αμάξι του Ντόναλντ. Ένα είναι το αμάξι του και το ξέρουν όλοι!!! 

"Κάτω από τον πάγο."

Ο Ντόναλντ επιλέγετε για μία άκρως απόρρητη επιστημονική αποστολή εξερεύνησης των πάγων. Τα ανηψάκια υποψιαζόμενα ότι κάτι δε πηγαίνει καλά τον ακολουθούνε μυστικά μέχρι τις παγωμένες θάλλασες. Εκεί παρέα με έναν παραστρατημένο επιστήμονα θα φυλακιστούν από εξωγήινους εισβολείς. Θα καταφέρουν τα ανηψάκια να τους σώσουν;  

Εντυπώσεις.

Ντεμί κατάσταση. Δηλαδή μία ιστορία καλή και χαλαρή που διαβάζεται χααρά και με άνεση αλλά δύσκολα θα επιστρέψεις για μία επάναληψη. Βρε μπάς και η αλήθεια βρίσκεται όντως εκεί έξω; 

"Συγγραφέας ντετέκτιβ."

Ο Γκαστόνε συνοδεύει την Νταίζυ σέ ένα συνέδριο αφιερωμένο στην αγαπημένη της συγγραφέα μυστήριου. Ο Ντόναλντ τον έχει από κοντά με αποτέλεσμα να γίνει φυγάς, να καταστρέψει το συνέδριο, να χάσει ο Γκαστόνε την μνήμη του και στο τέλος η Νταίζυ να βοηθήσει τον αρραβωνιαστικό της να το σκάσουν.  

Εντυπώσεις.

Η τρίτη ιστορία κινείται στα μοτίβα τις πρώτης απλά σε διαφορετικές ιλαρές καταστάσεις. Η εν λόγω μου έκανε ένα click παραπάνω από την πρώτη με αποτέλεσμα να την ευχαριστηθώ περισσότερο...

Κλείνοντας...

Σε γενικές γραμμες το τευχίδιον διαβάζεται ευχάριστα και προτείνεται ανεπιφύλακτα για στιγμές χαλάρωσης!!! :D 

7.2/10!!!    

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 ώρες πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε:

Επίσης το δεύτερο αρνητικό ήταν το αμάξι του Ντόναλντ. Ένα είναι το αμάξι του και το ξέρουν όλοι!!! 

Και εμένα με χάλασε λίγο που ο Ντόναλντ δεν είχε το κλασικό του 313

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.