Jump to content
Valtasar

Αλλαγές - Προσθήκες στο GreekComics

Recommended Posts

repair.jpg

 

Εδώ θα αναφέρουμε ότι καινούργιο έχουμε σχετικά με τις λειτουργίες του board. :)

 

1/ Στη κεντρική μπάρα στο μενού, βάλαμε τα Forums/Ενότητες που πλέον παρουσιάζονται με ένα βελάκι δίπλα τους. Αν το πατήσετε βγαίνει η λίστα των Ενοτήτων και μπορείτε να πλοηγηθείτε. Έτσι σε οποιοδήποτε σημείο του GC και να είστε, μπορείτε να πάτε στην ενότητα που σας ενδιαφέρει άμεσα. Screenshot_1.jpg

 

2/ Επίσης στην μπάρα των μενού, προσθέσαμε ένα βελάκι στα Downloads/Λήψεις που σας εμφανίζει όλες τις κατηγορίες των Downloads για άμεση πρόσβαση. Screenshot_2.jpg

 

 

3/ Στην ενότητα ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ/ΕΚΔΟΤΕΣ--->ΙΣΤΟΡΙΚΟ έχουμε παρουσιάσεις των εκδοτικών οίκων της χώρας μας που εκδίδουν κόμικς. Στην κάθε εκδοτική λοιπόν, προστέθηκε πινακάκι με όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε. Ένα από αυτά είναι και τι έχει εκδώσει κάθε εκδοτικός. Αν πατήσετε λοιπόν το λινκ στις Εκδόσεις,Screenshot_3.jpg παρουσιάζεται μια σελίδα με ΟΛΕΣ οι εκδόσεις τους εκδοτικού οίκου, ταξινομημένες ανά ημερομηνία έκδοσης.Screenshot_4.jpg Αν πατήσετε πάνω σε μια έκδοση, θα σας οδηγήσει στην παρουσίασή της. Εκεί θα παρατηρήσετε στο πινακάκι ότι το όνομα της εκδοτικής είναι λινκ που οδηγεί στην παρουσίαση της εκδοτικής.Screenshot_5.jpg Όσες παρουσιάσεις εκδόσεων δεν έχουν λινκ στον εκδότη, σημαίνει ότι δεν έχει γίνει παρουσίαση του εκδοτικού οίκου.

 

4/ Επειδή υπάρχουν πολλά μέλη που χρησιμοποιούν τα reactions απλά για να τσεκάρουν ότι διάβασαν μια απάντηση, και αυτό δημιουργεί μία σύγχυση με το αν επιβραβεύουν το περιεχόμενο ή όχι, προσθέσαμε ένα ακόμα reaction στη λίστα, το Read.Screenshot_1.jpg Δεν επηρεάζει (θετικά ή αρνητικά) το reputation.

 

5/ Μας αρέσει να επιβραβεύουμε τα ενεργά μέλη και την προσφορά τους :)

 

Εγκαταστήσαμε λοιπόν ένα πρόσθετο που λέγεται Members Shop (Επιβράβευση Μελών). Members_shop_1.jpg

Τι κάνει ; επιβραβεύει τα ενεργά μέλη :)

Κάθε μέλος παίρνει πόντους για οτιδήποτε κάνει μέσα στη Κοινότητα. Μόλις συνδέεται, αν πάρει reaction, αν απαντήσει, αν κάνει θέμα, αν κάποιος απαντήσει στο θέμα του, αν ανεβάσει κάποιο αρχείο στα downloads και πάει λέγοντας.....

Τους πόντους μπορεί να τους εξαργυρώσει σε διάφορα που μπορεί να βρει μέσα στη λίστα στην Επιβράβευση Μελών. Εννοείται ότι οι επιβραβεύσεις θα εμπλουτίζονται συνέχεια.....

Προς το παρόν έχει διάφορα καλούδια εκεί μέσα, αξίζει να τα τσεκάρετε :)

Να διευκρινήσω 3 σημεία :

 • Το παιχνίδι Rock Paper Scissors Lizard Spock, είναι το γνωστό μας Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί. (Το Ψαλίδι κόβει το Χαρτί. Το Χαρτί καλύπτει την Πέτρα. Η Πέτρα συνθλίβει τη Σαύρα. Η Σαύρα δηλητηριάζει τον Spock. Ο Spock χαλάει το Ψαλίδι. Το Ψαλίδι αποκεφαλίζει τη Σαύρα. Η Σαύρα τρώει το Χαρτί. Το Χαρτί απορρίπτει τον Spock. Ο Spock εξατμίζει την Πέτρα. Η Πέτρα συνθλίβει το Ψαλίδι.)
 • Η Ομάδα Watchers που μπορεί να μπει κάποιος με τους πόντους του, είναι ομάδα της ΔΟ, άρα ο καθένας μπορεί να μπει στην ΔΟ για ένα μήνα αν το θέλει (χρώμα κίτρινο) :)
 • Μπορεί κάποιος να δωρίσει πόντους σε όποιο μέλος θέλει :)

Τους πόντους του κάθε μέλους μπορείτε να τους βλέπετε στο προφίλ, στην καρτέλα του μέλους(στις καταχωρήσεις του) αλλά και στα Στατιστικά της καρτέλας της Επιβράβευσης.

 

6/ Πρόσθετο Tutorials. Πάνω στην μπάρα των μενού μπήκαν τα Tutorials που θα βρίσκουμε μαζεμένες τις οδηγίες χρήσης (του board αλλά και άλλων)Screenshot_1.jpg

Προς το παρόν έχει 2 κατηγορίες (Λειτουργίες του GC - Χρήσιμα Προγράμματα) αλλά στο μέλλον θα εμπλουτιστεί και με άλλες που ίσως ενδιαφέρουν τα μέλη.

 

7/ Προσθήκες στο Members Info Panel. Ο πίνακας που εμφανίζεται σε κάθε καταχώρηση μέλους κάτω από το όνομά του, εμπλουτίστηκε με 3 νέα στοιχεία Screenshot_2.jpg

Τον αριθμό θεμάτων που έχει δημιουργήσει, τον μέσο όρο θεμάτων ανά ημέρα (από την εγγραφή) και οι συνολικοί πόντοι που έχει μαζέψει το μέλος από την επιβράβευση μελών (δες Νο5 παραπάνω)

 

8/ Εικόνες (Thumbnails) στην λίστα θεμάτων αλλά και στις ενότητες. Screenshot_3.jpgScreenshot_4.jpg

 

Όπως τυχόν προσέξατε, κάθε θέμα στην λίστα θεμάτων μιας ενότητας, απέκτησε εικόνα (αν πάτε τον κέρσορα πάνω της μεγαλώνει). Αυτή η εικόνα έρχεται αυτόματα από την 1η εικόνα που έχει μέσα ένα θέμα. Αν τυχόν δεν υπάρχει εικόνα, μπορεί να προστεθεί από μέλος της ΔΟ κατευθείαν στη θέση (χωρίς να αλλαχθεί το θέμα).

Φροντίστε λοιπόν, όσοι φτιάχνετε θέματα, να βάζετε μια αντιπροσωπευτική πρώτη εικόνα ώστε να φαίνεται όμορφα απ' έξω.

Το τελευταίο ενεργό θέμα, "δανείζει" την εικόνα του και στην ενότητα και κατ' επέκταση στην κατηγορία.

 

9/ Προσθήκες 2 εργαλείων στον Editor που κάνουμε τις καταχωρήσεις μας (Λεπτομεριακές οδηγίες χρήσης στο Tutorial του Θρηνωδού)Screenshot_7.jpg

Τα κουμπιά λέγονται Imdb & Mal και φέρνουν στοιχεία από 2 διεθνή sites (το IMDB & MyAnimeList αντίστοιχα), δημιουργώντας ένα όμορφο πίνακα μέσα στο θέμα που δημιουργούμε.

Screenshot_5.jpgScreenshot_6.jpg

Το Imdb είναι για ταινίες και το MyAnimeList για Μάνγκα και Anime ταινίες. Οποιοσδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και στα ήδη υπάρχοντα θέματα, προστέθηκαν τα στοιχεία του καθενός.

 

 

Με κάθε νέα λειτουργία που προστίθεται, το αρχικό θέμα θα ανανεώνεται :)

 

:valt:

 • Like 31
 • Thanks 4
 • Read 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ βολικό  (προσωπικά με διευκολύνει πάρα πολύ) αυτό με τα drop down menu !!!

Mπράβο για τις ουσιαστικές και συνεχείς αλλαγές .:respect:

 • Like 17

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η βάση γίνεται σιγά-σιγά streamlined. :cool: Ήταν γελοίο το να πρέπει να ενημερώνεται χειροκίνητα σε κάθε τόπικ εκδοτικού το ποια κόμικ έχει βγάλει. Γελοίο :) Τεράστιο :respect: και :congrats: στον Γιώργο που προσπαθεί να βγάλει νόημα/άκρη στα πράγματα/ιδέες που ακούει και στον Νίκο που κάνει πραγματικότητα τα όσα φτάνουν στα αυτιά του. 

 

Και θα ακολουθήσουν ακόμα πιο φοβερά και εξωφρενικά πραγματάκια :D Όπου κάποιοι θα πούνε "oh yes!" και κάποιοι θα πούνε "wtf?!?!?" :lol: 

 

:cheers5: 

 • Like 20

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όντως,ειδικά η 3 πρόκειται για σημαντική προσθήκη όσον αφορά την ενημέρωση της βάσης. Βολεύει αφάνταστα. :respect: 

Και τα πτυσσόμενα μενού θα πρέπει να είναι χρήσιμα,απλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. :P 

 

 

:beer: 

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγκαταστήσαμε ένα πρόσθετο που λέγεται Members Shop (Επιβράβευση Μελών). Πληροφορίες στο 1ο θέμα.
 

:valt:

 • Like 20
 • Respect 1
 • Thanks 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η δουλειά στο πίσω μέρος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την ΔΟ και σήμερα θα σας αναφέρω 4 προσθήκες που έγιναν στο board :dance:  (Λεπτομέρειες στο 6,7,8,9 στη λίστα του 1ου θέματος)

 

6/ Προστέθηκε καινούργιο μενού στην μπάρα ονόματι Tutorials όπου μπαίνουν οι οδηγίες για οτιδήποτε

7/ Στις λεπτομέρειες του μέλους που φαίνονται σε κάθε ανάρτησή του, μπήκαν τα στοιχεία για το πόσα θέματα δημιούργησε μέχρι τώρα και οι βαθμοί του Members Shop (Επιβράβευση Μελών)

8/ Σε όλα τα θέματα αλλά και τις κατηγορίες, εμφανίζεται εικονίτσα (thumb)

9/ Προστέθηκαν 2 νέα κουμπιά στον Editor (εκεί που γράφουμε), το Imdb & Mal

 

:valt:

 • Like 11
 • Respect 1
 • Thanks 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/29/2018 at 12:20 PM, Valtasar said:

Η δουλειά στο πίσω μέρος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την ΔΟ και σήμερα θα σας αναφέρω 3 προσθήκες που έγιναν στο board :dance:  (Λεπτομέρειες στο 6,7,8,9 στη λίστα του 1ου θέματος)

 

Την περίμενα αυτή την ανακοίνωση με το δίκαννο :)  Ένας αριθμοδείκτης για να το εξηγήσω αυτό το "πίσω μέρος" διότι η χαμαλοδουλειά δεν φαίνεται απ'έξω. Moderating επεξεργασίες που έχουν γίνει από 1/1/2018. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι αλλαγές/διορθώσεις που κάνει κάποιο μέλος σε δικά του ποστ, αν και απ'ότι βλέπω όσοι μνημονεύονται είναι για σουλουπώματα αλλού.

 

Επεξεργασίες name
3637
Valtasar
3214
Γάντζος
1245
Dr Paingiver
932
Θρηνωδός
782
GreekComicFan
754
DaDiRa
531
germanicus
414
Retroplaymo
274
PhantomDuck
271
GeoTrou

 

 

και για να δώσω μια τάξη μεγέθους, η αντίστοιχη λίστα από καταβολής φόρουμ :)

 

Επεξεργασίες name
20265
Valtasar
9626
Dr Paingiver
7872
germanicus
6345
DJO
5219
dionik
4949
YOSHIMITSU
4343
GreekComicFan
3747
Γάντζος
2982
Θρηνωδός
2103
Bonadrug


Αυτά είναι ως επί το πλείστον μεταφορές εξώφυλλων, προσθήκες πληροφοριών στα αρχικά τόπικ/παρουσιάσεις με βάση τα όσα γράφτηκαν σε επόμενα ποστ, διορθώσεις σε ορθογραφικά/μορφοποίηση/τίτλους, προσθήκη του imdb "πρόσθετου" σε ταινίες/κινούμενα κ.ο.κ. Τα πραγματάκια που δεν φαίνονται ένα-ένα όταν γίνονται και πιθανότατα δεν γίνονται καν αντιληπτά αφού γίνουν :)  Να πω επίσης το ότι κάτι που δεν φαίνεται είναι και το πόσα τσέκαρε κάποιος αλλά δεν βρήκε κάτι για να "σουλουπώσει". 

 

Υπάρχει μια τρελή όρεξη για δουλειά και σουλούπωμα αυτή τη στιγμή. :respect: 

 

:cheers5: 

 • Like 9
 • Thanks 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω αν κολλάει σ'αυτό το thread (δεν ήξερα που να το ποστάρω) αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να φαινόταν στις νέες καταχωρήσεις (στην αρχική σελίδα του φόρουμ) το όνομα του τελευταίου πόστερ στα τελευταία θέματα που ανανεώθηκαν αντί για το όνομα αυτού που ξεκίνησε το thread (με το αρχικό post)?

 

5abfa161440d6_postthread.thumb.JPG.6182a2081bf08c3844b3ea9b14793eac.JPG

 • Like 10
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@CaptainMarvel17 Διορθώθηκε

 

Η απάντηση μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα

 

:valt:

 • Like 8
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το φτιάξατε βλέπω. Μπράβο! :)

 

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. :lol::P

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματικά ,αυτή η αναβάθμιση με έκανε να καταλάβω τελικά το πόσο βλάκας είμαι ,σύγχρονη γλώσσα του υπολογιστη που δεν μπορώ να καταλάβω ''κουμπια απο εδω και απο εκει ,πατήστε αυτο ,το άλλο το παραδίπλα .Προσπαθω τόσο καιρο να προσαρμοστω ,μα δεν... Πολύ καλη και σκληρη δουλεια για να μιλάει στην σύγχρονή γεννιά .Μα εγω ζω ακόμα στην παλιά εποχη .Σχεδόν κάθε φορα που μπαίνω λέω ότι θα είναι και η τελευταία:sad1: .Δέκα χρόνια αρκετα ίσως καιρος να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου .Μην ανησυχείτε,θα κοιτάξω προτού την ρίξω μην χτυπήσω κανέναν.:D

 • Like 3
 • Confused 1
 • Sad 6
 • Read 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Βασιλεύς των κόμικς δεν είναι λόγος η αναβάθμιση να ρίξεις μαύρη ή οποιουδήποτε χρώματος πέτρα πίσω σου :lol: Υπομονή θέλει και σιγά σιγά αρχίζεις να απολαμβάνεις τα πααααρα πολλά νέα πράγματα που έχει να προσφέρει (και προφανώς δεν χωνεύονται αμέσως αλλά θέλουν το χρόνο τους). 

 

Παίρνοντας το θάρρος να μιλήσω εκ μέρους των περισσότερων, προτιμάμε να μας ρημάξεις στις διευκρινιστικές απορίες παρά να φάμε καμία κοτρώνα στο κεφάλι :D 

 • Like 4
 • Thanks 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Βασιλεύς των κόμικς Παναγιώτη νοικιάζω μαύρες πέτρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με πολύ φιλικές τιμές, δέχομαι δόσεις, πιστωτικές κάρτες, και δεκτές και επιστροφές. Σε πολλά μεγέθη, με εγγυημένη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. :D

:Paingiver: 

 • Like 1
 • Funny 9
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Βασιλεύς των κόμικςΠαναγιώτη, το λάθος ήταν δικό μας.... είχαμε 2 χρόνια να κάνουμε αναβάθμιση με αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά και απότομα.... από εδώ και πέρα όμως οι οποιεσδήποτε αλλαγές θα γίνονται αργά και βαθμιαία.

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου (και σε εμάς) και θα δεις ότι, τα πράγματα είναι απλά (άσχετα από την εμφάνισή τους) :)

 

Άλλωστε, τι νόημα έχει ένα βασίλειο χωρίς Βασιλιά ;

 

:valt:

 • Like 12
 • Thanks 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Βασιλεύς των κόμικς said:

Πραγματικά ,αυτή η αναβάθμιση με έκανε να καταλάβω τελικά το πόσο βλάκας είμαι ,σύγχρονη γλώσσα του υπολογιστη που δεν μπορώ να καταλάβω ''κουμπια απο εδω και απο εκει ,πατήστε αυτο ,το άλλο το παραδίπλα .Προσπαθω τόσο καιρο να προσαρμοστω ,μα δεν... Πολύ καλη και σκληρη δουλεια για να μιλάει στην σύγχρονή γεννιά .Μα εγω ζω ακόμα στην παλιά εποχη .Σχεδόν κάθε φορα που μπαίνω λέω ότι θα είναι και η τελευταία:sad1: .Δέκα χρόνια αρκετα ίσως καιρος να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου .Μην ανησυχείτε,θα κοιτάξω προτού την ρίξω μην χτυπήσω κανέναν.:D

Μεγαλειότατε !!!!!:div:

Ε'μαι βέβαιος οτι η εκλαμπρότητά σας ,αστειεύεται με κείνη την μοναδική αίσθηση του χιούμορ που μόνο εσείς διαθέτετε ...:nek:

Εξ άλλου όπως πολύ καλά γνωρίζετε πανσοφότατε ,φορουμ χωρίς τον  ΄Ανακτά του δεν υφίσταται.

Και για το GC εσείς είστε ο ένας και μοναδικός Βασιλεύς (μας) :kisses:

 • Like 7
 • Funny 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Βασιλεύς των κόμικς Εκλαμπρότατε!!! Και εγώ τι θα απογίνω. Μόνος και φτωχός  με το μπαρδόν πρωθυπουργός??? Καλά το φτωχός δε το κόβω να αλλάζει ,δε παίζω και joker, αλλά μόνος??? 

Μη φύγεις (διαβάζεται συνοδεία κραυγής απόγνωσης...).

:hop::hop::hop:

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 3
 • Funny 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μίλησα πάνω στα νευρα μου τότε αλλά έψαχνα την πάνω δεξια μεριά το Members shop  να δω τι θέλει να πει ο ποιητης αλλα δεν το έβρισκα ,πάταγα απο εδω παταγα απο εκει αλλα ναδα.Την επόμενη μέρα πως μου κόβει εμένα παταω την σμίκρυνση και μου το βγάζει σαν επιβραβευση μελων και τις λήψεις που ουτε αυτο μου το έβγαζε.

Πριν καιρο δεν εβρισκα τα θεματα που παρακουλουθουσα,στα μηνυματα ειχα προβλημα ,αλλά πραγματακια μου έδειχνε οταν έμπαινα απο το google άλλα απο το internet ex.κ.λ.π. Εκανα αρκετη ωρα μεχρι να κάνω αυτο που θέλω ,και επειδη κουράζομαι οταν είμαι πολυ ωρα στον υπολογιστή  με πιαναν τα νευρα μου .

Παύλο να εισαι σιγουρος οτι αν χρειστει θα σε προτιμήσω αφου δέχεσαι και αλλαγές.Σιγά τον βασιλιά σας βρε παιδια εσεις προσφερεται πιο πολλα, εγώ ενα ψυχασθενες ανθρωπάκι ειμαι.

Και πάλι μπάβο στην δουλεια που ρίξατε για την αναβάθμιση ,νέα επογη για G.C.:congrats: 

 • Like 7
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επαθαν τίποτα τα μάτια και τα βλέπω όλα διπλά?

 

Τα images είναι όλα διπλά. Οχι, δεν είμαι πιωμένος (άλλωστε η ώρα είναι 19.03 το απόγευμα) :lmao:

 

5acf836909bac_doubleimages.thumb.JPG.02a0ef103e6deecf65b7ec6df103dd27.JPG

 • Like 7
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν θυμαμαι καλα, το μικρο εικονιδιο ειναι η εικονα που εχει η καθε ταινια/σειρα στο imdb :)  Αυτη μπηκε αυτοματα μολις ενεργοποιηθηκε το tool απο τον Valtasar

 

Το μεγαλο εικονιδιο ειναι η εικονα που εχουμε επιλεξει εμεις ως thumb για καθε ταινια/σειρα :) Αυτη δηλαδη μπηκε χειροκινητα απο εμας 

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά ρε φίλε Μάρβελ, από τόσο νωρίς πίνεις ; :PPP:  (και τι πίνεις και δεν μας δίνεις; ) :lol:

 

Όλα εντάξει τώρα, κάτι είχε απορυθμιστεί....

 

:valt:

 • Like 5
 • Funny 3
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παίδες, εδώ και αρκετές μέρες δεν μου βγάζει τα τελευταία ποστ...

 

temp5441.thumb.jpg.6b5c51733f5a4c72b66f022110954d8e.jpg

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το πρόβλημα Χρήστο είναι αυτό το Time Period Last Read που το έχεις σεταρισμένο στο "my last visit". Μόλις έφτιαξα και εγώ ένα δικό μου activity stream με τις παραμέτρους που έχεις βάλει εσύ σε αυτό εδώ και δες:

 

blob.png

 

δεν μου βγάζει ούτε εμένα :) προφανώς διότι θεωρεί πως για τον χ/ψ λόγο my last visit ήταν πριν από 2-3 λεπτά (να άλλαξα καρτέλα στο ενδιάμεσο? για κάποιο λόγο), οπότε τι ποστ να έχει γίνει αυτά τα 2-3 λεπτά :)  άμα πάω όμως από το Activity και επιλέξω το Recent Unread Posts, που είναι σεταρισμένο στις "τελευταίες 30 μέρες" βρίσκει υλικό και μου το δείχνει :) 

 

blob.png -> blob.png

 

 

Θα πρέπει λοιπόν να αλλάξεις αυτό το setting :) Επιπρόσθετα πάντως, βλέπω πως είναι ένα Activity stream που έφτιαξες μόνος σου. Προφανώς από τις πρώτες μέρες της αναβάθμισης όταν προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι κάνει το κάθε κουμπί εδώ μέσα :) (είχα φτιάξει κι εγώ καμπόσα :)  ) . Απ'ότι βλέπω δεν έχει κάποια διαφορά από το Recent Unread Posts :) Στα ίδια σημεία ψάχνει, για τα ίδια αντικείμενα, με τις ίδιες παραμέτρους :) Θα σου πρότεινα λοιπόν να το σβήσεις και να χρησιμοποιείς το generic Recent Unread Posts :) 

 

 

:cheers5: 

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ετσι είναι, απλά το Recent Unread Posts δεν βγάζει από την τελευταία μου επίσκεψη μόνο, και θα πρέπει να θυμάμαι πόσο πίσω να πάω. 2 μέρες; 3; 5; Πρέπει να υπολογίζω πότε μπήκα τελευταία φορά για να μην χάσω κάτι που με ενδιαφέρει.

Το παράξενο πάντως είναι το custom που έφτιαξα δούλευε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλλον κάτι άλλαξε / πειράχτηκε

 

Edited by Lord Makro
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς μέχρι τώρα, όπως επίσης δεν ξέρω αν οφείλεται στο 4.3 update ή κάποιο προηγούμενο. Πάντως, αν πας στο προφίλ κάποιου μέλους και πατήσεις πάνω στο πράσινο πλαίσιο που έχει τους πόντους "φήμης" του, σου βγάζει αναλυτικά τι αντιδράσεις έχει δώσει και τι έχει δεχθεί. Πολύ χαβαλετζίδικο στατιστικό :cool: 

 

1.png

 • Like 9
 • Thanks 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το δικό μου πρόβλημα με τα unread posts διορθώθηκε πάντως έτσι ξαφνικά όπως χάλασε...

 

Edited by Lord Makro
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τις τελευταίες 4-5 ημέρες μου έρχονται ελάχιστα mail από τα threads που ακολουθώ.

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολλα μπράβο σε όσους έχουν αφιερώσει χρόνο και κατάφεραν να κανουν ένα σύγχρονο φόρουμ!!! Οι αλλαγές ειναι πολλες και ωραίες!!

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.