Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ [ GREEKCOMICS.GR, ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ ] ( 2017 )


Θρηνωδός

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  30604
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  536
  • Content Count:  6810
  • Reputation:   55520
  • Achievement Points:  6810
  • Days Won:  161
  • With Us For:  3419 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν καρφιά στα πισινά τους :) Δεν μπορούν να κάθονται, κινούνται συνεχώς και είναι γεμάτοι ιδέες, δημιουργούν και προσφέρουν στους γύρω τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο :) Έτσι είναι και ο Άγγελος, ο δικός μας Comicos, αφού ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα πυροτεχνήματα που έχει πετάξει σε αυτό το μέρος που λέγεται GreekComics και τόσο αγαπάει, ήταν η δημιουργία του δικού μας webcomic. Το "Θανάσιμο μυστικό" πέρασε από σαράντα κύματα και δεκάδες στάδια δημιουργίας μέχρι να φτάσει εδώ, με μπόλικες διασκεδαστικές συζητήσεις, προτάσεις και ιδέες που άλλαζαν ξανά και ξανά μέχρι να καταλήξουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. :) 

 

1.jpg

 

Τον όχι και τόσο μακρινό Σεπτέμβρη του 2017, και συγκεκριμένα στις 10 του μήνα, δημιουργήθηκε ένα διαδραστικό παιχνίδι ονόματι "Φτιάξε το σενάριο!". Εκεί ο Άγγελος προσκαλούσε όλα τα μέλη του φόρουμ να δημιουργήσουν, σελίδα-σελίδα, τα δικά τους σενάρια για ένα καινούριο κόμικ. Τα μέλη είχαν μια βδομάδα μπροστά τους να σκεφτούν και να ποστάρουν την εκδοχή τους, ενώ το εκάστοτε θέμα κλείδωνε και ακολουθούσε δημοσκόπηση για να ψηφίσουν τα ίδια τα μέλη την αγαπημένη τους εκδοχή. 

 

Έτσι, προέκυψαν οι δημοσκοπήσεις για την δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη και έκτη (τελευταία) σελίδα του κόμικ, κάτι που μας κράτησε όμορφη παρέα για μπόλικες βδομάδες είτε συμμετείχαμε ενεργά, είτε παρακολουθούσαμε στο παρασκήνιο. :) Έγινε και μια δημοσκόπηση του τίτλου που θα έφερε η προσπάθεια, έτσι για να δέσει το γλυκό. Τα πλήθη αποφάσισαν πως το νεογέννητο του greekcomics θα λεγόταν "Θανάσιμο μυστικό", μια ιδέα του Archon. :) 

 

2.jpg

 

Οι σελίδες μετά το πέρας της κάθε δημοσκόπησης ανέβαιναν σε ξεχωριστό θέμα "Φτιάξε το σενάριο! Η ιστορία" με τις τελικές εκδοχές που είχαν διαλέξει τα μέλη. Ο Άγγελος όμως θέλει συνέχεια παραπάνω. :) Αφήνοντάς μας κάποια υπονοούμενα και υποσχέσεις στην αρχική του ιδέα, συνεργάστηκε με τον δημιουργό Νίκο Γιαλούρη ο οποίος και δύο σελίδες από το κόμικ έγραψε, και το σχέδιο έκανε, και τον χρωματισμό έβαψε :) και συνέντευξη μας έδωσε. :) Εν τέλει ο Νίκος σχεδίασε πέρα από τις σελίδες 3&6 που έγραψε ο ίδιος, τις εκδοχές που κέρδισαν στις δημοσκοπήσεις και ήταν ιδέες των comicos, ΔαΔηράθυμος, germanicus και Lilian. :clap2: 

 

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από όρεξη για συνεργασία και δημιουργία, χαρακτηριστικά που έχουμε δείξει ότι έχουμε σε πληθώρα σε αυτό το φόρουμ. Συνέχεια φτιάχνουμε, είτε μικρά είτε μεγάλα και πάνω απ'όλα γουστάρουμε που το κάνουμε. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον Άγγελο που απογείωσε, προσγείωσε και τροχοδρόμησε την ιδέα αυτή από τα γεννοφάσκια της μέχρι την ενηλικίωση της. Αντίστοιχα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Γιαλούρη για την συμμετοχή του τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι που ανέλαβε εξ'ολοκλήρου όσο και για τα σενάρια που συνεισέφερε. Πάνω απ'όλα όμως, πολλά συγχαρητήρια στην κοινότητα και τα μέλη της που αποδεικνύουν γιατί το GreekComics είναι αυτό που είναι και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται μετά από 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. :respect:


Δύο λόγια από τους συμμετέχοντες

Διαβάστε το "Θανάσιμο Μυστικό" ολοκληρωμένο

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.