Θοδωρής Καραπάνος Posted July 21, 2025 Member ID: 36,975 Group: Moderator Topic Count: 180 Content Count: 5,067 Reputation: 27,403 Achievement Points: 3,030 Days Won: 146 With Us For: 1,934 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 08:48 AM Age: 17 Posted July 21, 2025 10 ώρες πριν, diotsoumas είπε: Κριμα που σταλαμτησε αυτο το ωραιοτατο thread, το διαβασα και μου ανοιξε η ορεξη Ε, από το 2022 τα νέα που αφορούν τους τόμους της Fantagraphics γράφονται στο έτερο νήμα για τις ξένες εκδόσεις Disney! 10 ώρες πριν, diotsoumas είπε: Σκεφτομαι να παραγγειλω το σπαθι των παγων απευθειας απο την fantagraphics, αλλα τα μεταφορικα ειναι παραπανω απο τα ιδια τα κομιξ. Ειδικα αυτα τα 2 disney masters volumes δεν υπαρχουν πουθενα αλλου, τουλαχιστον στα μερη που ψαχνω εγω Να σου πω, είμαι κατά 99% σίγουρος ότι υπήρχαν στη Jemma πριν αρκετό καιρό βέβαια. Και γενικά απ' όσο ξέρω γίνονται παραγγελίες όχι μόνο στη Jemma, αλλά σε οποιοδήποτε κομικσάδικο. Το πώς ακριβώς λειτουργεί όλο το σύστημα δεν το γνωρίζω, καθώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να παραγγείλω, αλλά αν είσαι Αθηναίος ή Θεσσαλονικιός, όπου εδρεύουν καταστήματα εξειδικευμένα στα κόμικς, αξίζει να ψαχτείς! 1 ώρα πριν, Manitou είπε: Εννοείται ότι την μαζεύω και την λατρεύω. Πλέον μου λείπει μόνο ένας τόμος. Είναι η καλύτερη σειρά στα Αγγλικά που μπορείς να μαζέψεις. Καλά τα 'χουμε πει, είσαι διαβόητος φιγουρατζής και αμείλικτος και άκαρδος κομικσοσυλλέκτης.... Πας κι ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες και περιμένεις δεν θα πάθουμε κανένα καρδιακό...;;; Spoiler Εννοείται αστειεύομαι, είναι υπέρχοαααααα 1
petran79 Posted November 21, 2025 Member ID: 2,415 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 337 Reputation: 1,231 Achievement Points: 344 Days Won: 0 With Us For: 6,898 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 46 Posted November 21, 2025 άρχισα και εγώ τη σειρά και είναι ενδιαφέρουσες οι ιστορίες αλλά το κακό είναι πως είναι αποκομμένες από την αμερικανική πραγματικότητα του 50 και του 60, όπως την έπλασε ο Μπαρκς και εν μέρη ο Ρόσα, ο δεύτερος κυρίως μέσω έρευνας και μελέτης. Αν δεν τους διάβαζα πριν, δεν θα με πείραζε και τόσο. Οχι μόνο επειδή οι Ιταλοί ήταν αποκομμένοι από την Αμερική. Αυτό δυστυχώς χάνεται και στις μεταφράσεις του Μπάρκς. Σα να είναι η Λιμνουπολη ελληνική, ιταλική ή γερμανική. Μπορεί οι ιστορίες των άλλων να είναι πότε πότε πιο πρωτοποριακές στο σχέδιο, αλλά τους λείπουν οι ευφάνταστοι διάλογοι και διαβάζονται συντομότερα. Αυτό βέβαια είναι και προς όφελος της κίνησης και της εικόνας . Τα απολαμβάνεις μεν, αλλά με διαφορετικό τρόπο που δεν δένεσαι και τόσο με τους χαρακτήρες. Οι ιστορίες μυστηρίου με τον Μίκυ από την άλλη είναι διαφορετικες μιας και λείπει ενας χαρακτήρας όπως ο Σκρουτζ.
diotsoumas Posted November 21, 2025 Member ID: 38,117 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 334 Reputation: 2,331 Achievement Points: 352 Days Won: 0 With Us For: 1,644 Days Status: Offline Last Seen: 45 min ago Age: 40 Posted November 21, 2025 Εχω και εγω 11-12 τομους και εχω ξεκινησει το διαβασμα. Πολυ ωραια η καθε εκδοση, και οντως οι ιστοριες διαβαζονται ανετα και ευχαριστα, δεν ειναι το χαλι του Κομιξ, ουτε θελει κηνυγι στα μεταχειρισμενα για να βρεις ξεχασμενα μικυ μαους εποχης τερζοπολου. Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν βρισκονται ολοι οι τομοι ευκολα, ειδικα οι δυο με το σπαθι των παγων ειναι OOP εδω και καιρο. Και φυσικα το κοστος. Ωραιες εκδοσεις αλλα ακριβες.
petran79 Posted December 13, 2025 Member ID: 2,415 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 337 Reputation: 1,231 Achievement Points: 344 Days Won: 0 With Us For: 6,898 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 46 Posted December 13, 2025 (edited) Επιτέλους μετά από μήνες ολοκλήρωσα τα Απαντα του Μπαρκς, του Ρόσα και αυτή τη σειρά. 'Ετσι κάλυψα ένα κενό 30 χρόνων από τότε που έπαψα να διαβάζω Μίκυ Μάους. Εννοείται θα διαβάσω και του Γκότφρεντσον, αλλά αυτά είναι comic strips και διαβάζονται αλλιώς. Κάποιοι από τους δημιουργούς είναι φανερά επηρεασμένοι από τον Μπαρκς, ακόμα και τη δεκατία του 90 και 2000. 'Αλλοι ακολουθούν το δικό τους δρόμο, βάζοντας και άλλες επιρροές, βλέπε Cavazzano, ενώ άλλοι αλλάζουν τεχνοτροπία στην πορεία. Τόμος 1ος: Delta Dimension. Πρέπει να είχα πετύχει το πρώτο μέρος από την Delta Dimension δεκαετία 80. Τι καλύτερη εισαγωγή από 2 κλασσικές ιστορίες του Scarpa. 9/10 2ος: Money Rocket Αν και το σχέδιο του Βοttaro ήταν μοναδικό, ωστόσο δεν μου άρεσαν και τόσο οι ιστορίες με τους εξωγήινους από τον Δία και τον Κρόνο, αν και ο επόμενος τόμος με αυτούς είναι κάπως καλύτερος. 'Ισως αν επέλεγαν άλλες ιστορίες του , να μου άρεσαν περισσότερο. 6/10 3os: Case of Vanishing Bandit Δεν νομίζω να έχω πετύχει ποτέ ιστορία σε σχέδιο Murry στο παρελθόν. Από τις καλύτερες ιστορίες, όλες τους. 9/10 4ος: Τhe Great Survival Test Σα να διαβάζω δεκασέλιδες ιστορίες Ντόναλντ του Μπαρκς, χωρίς όμως να είναι μια απλή μίμιση. Πολύ ωραίες ιστορίες από τους Μιλτον και Jippes. 8/10 5os: Phantom Blot Double Mystery Ο Scarpa στο αποκορύφωμα με μοναδικές ιστορίες τον Μίκυ, το Μαύρο Φάντασμα αλλά και τις Πάπιες, που πρωτοεμφανίζεται και η Τζένη. 10/10 6ος: Κing of the Golden River Kαι εδώ αρκετά ωραίες ιστορίες από τον Carpi με Μίκυ, Γκούφυ και Πάπιες. Mou αρεσε ο Μίκυ και ο Γκούφυ στην Αγρια Δύση, που δυστηχώς δεν έτυχε να διαβάσω και άλλες. 8/10 7ος: Pirates of Tabasco Bay Kαι άλλες ιστορίες του Μurry. 9/10 8ος: Duck Avenger Strikes Again Την ιστορία αυτή πρέπει να την διάβασα στην Ελλάδα αρχες 90, αν και μισή. 'Ενας από τους λόγους που μου άρεσε ο Φάντομ. Και οι άλλες δύο ιστορίες επίσης καλές. Scarpa εγγύηση. 9/10 9ος, 11ος: Icesword Saga Από τις καλύτερες ιστορίες φαντασίας με τον Μίκυ με φοβερό σχέδιο. 10/10 10ς: Scandal on the Epoch Express Tα αδέλφια Heymans , όσον αφορά τις δεκασέλιδες ιστορίες, πλησιάζουν ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και τον Ροσα, τον Μπαρκς. Απίστευτη έμφαση στη λεπτομέρεια, τους διαλόγους και το χιούμορ. 9/10 12ος: Forgetfull Hero Δεν γίνεται να μην θυμόμουν το σχέδιο του Cavazzano, μιας και διάβασα τότε κάμποσες ιστορίες του. Πιστεύω είναι ο καλύτερος από τους μεταγενέστερους σχεδιαστές με κινηματογραφικά σχεδόν πλάνα, επηρεασμένος από τα ευρωπαικά κόμικ και την ελαστικότητα των χαρακτήρων. Ιδίως η ιστορία με τον πιλότο έχει πλάνα που κανείς άλλος δεν τόλμησε να βάλει σε Μίκυ Μάους. Επίσης πολύ καλή και η ιστορία με την Νταίζη σε ρόλο Φάντομ Ντακ, παρά τις επιφυλάξεις μου. 9/10 13ος: Τhe Sunken City Oι Μurry και Fallberg συνεχίζουν ακάθεκτοι. 9/10. 14ος: Follow the Fearless Leader To ντεμπούτο του Φέθρυ. Τα λόγια είναι περιττά. 10/10 15ος: Νew Adventures of the Phantom Blot 'Oλες οι ιστορίες με το Μαύρο Φάντασμα του Murry. 10/10 16os: Jumping Jupiter Oπως προείπα, αν και δεν μου άρεσε η ιστορία, ωστόσο το σχέδιο ήταν μοναδικό. Καλύτερες οι ιστορίες εδώ παρά στο 2. 7/10 17ος: Τhe Man from Altacraz Την ιστορία με την Κάλι την διάβασα αρχές 90 ή τέλη 80. Και οι άλλες ιστορίες του Scarpa πολύ καλές. 9/10 18os: Pie in the Sky Kαι εδώ μια άκρως μπαρκσιανή προσέγγιση από τον Van Horn. Oσον αφορά τις δεκασέλιδες σελίδες, αυτός, τα αδέλφια Ηeymans και οι Milton/Jippes κατά τη γνώμη μου ξεπερνάνε τον Ρόσα στο σενάριο αλλά και στο σχέδιο. 8/10 19ος: Τrapped in the Shadow Dimension 'Οταν έγινε γνωστός ο Casty δεν διάβαζα Μίκυ Μάους. Πάντως αυτές οι ιστορίες όντως είναι από τις καλύτερες. 9/10 20ος: 20000 Leaks Under the Sea Kαι άλλο Φέθρυ από Κinney & Hubbard. 10/10 21os: Monster of Sawtooth Mountain 3 κορυφαίες ιστορίες Murry. 10/10 22os: Operation Galleon Crab Tην πρώτη ιστορία με το θησαυρό τη θυμόμουν σα να τη διάβασα χθες. Και οι άλλες πολύ καλές. Και δυστηχώς η μία και μόνη φορά ως τώρα στη συλλογή που εμφανίζεται ο Ρόμπαξ. Μοναδικό σχέδιο από Cavazzano ξανά. 9/10 23ος: Τhe Riddle of Brigaboom Kαι εδώ φοβερές ιστορίες του Scarpa με τον Μίκυ αλλά και μια πρώτη γνωριμία με τον τρελο- Coot που εννοείται πως ο Φέθρυ είναι 1000 φορές καλύτερος. 9/10 24ος: World Wide Witch Aν και λίγο με μπέρδεψε που εκσυγχρόνισαν τις Πάπιες με το Ιντερνετ και τα συναφή, ωστόσο έκανε την εμφάνισή της η Μάτζικα. Ο Daniel Branca είναι ίσως ο μοναδικός που προσπάθησε να δώσει την απαιτούμενη πνοή στο σχέδιο του Μπαρκς και να το οδηγήσει σε κάτι παραπάνω. Και κρίμα που έφυγε πρόωρα γιατί σίγουρα θα άλλαζε η ροή των Μίκυ Μάους αν ζούσε. 9/10 25ος: Τhe River of Time Aπίστευτο σχέδιο από τον Μastantuono, το καλύτερο μαζί με τον Cavazzano, αν και οι ιστορίες ήταν έτσι και έτσι. Δεν ήξερα καν για τον Boomer Buff. Eνδιαφέροντας και μοναδικός χαρακτήρας. 8/10 26ος: Τales of Andold Wild Duck Oτι είναι η Icesword Saga για τον Μίκυ, είναι ο Αndold για τον Ντόναλντ. Απίστευτο σενάριο και σχέδιο από τον Rota, και αυτός πάει την μπαρκσιανή αφήγηση ένα βήμα παραπέρα. 10/10 27ος: Super Goof and the Strange Case of Dr Syclocks Oλες οι ιστορίες του Σούπερ Γκούφυ από Murry. 9/10 Να σταθώ επίσης και στην ιστορία World of the Dragonlords των Erickson και Cavazzano Φεύγει αρκετά από την πεπατημένη με μια πλήρη ιστορία 180 σελίδων, κινηματογραφικές σκηνές χωρίς διαλόγους αλλά και δράμα. Ως προς αυτό είναι ίσως η καλύτερη ιστορία που διάβασα, αλλά θα ήταν άδικο να συγκριθεί με τις υπόλοιπες που πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες. Μένει να δούμε και άλλα παρόμοια παραδείγματα, αν και δύσκολο να το επιτρέψουν οι εκδοτικές, γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ ιδιαίτερες τότε. Μετά από αυτό καταλαβαίνω τι εννοούσε ο Ρόσα όταν έλεγε πως υπάρχουν πολύ καλύτεροι από αυτόν. Οπως και να έχει , συγκαταλέγω τον Βίο και την Πολιτεία του Σκρουτζ στο ίδιο επίπεδο με τον Μπαρκς. Στις υπόλοιπες 10σέλιδες και 20σέλιδες ιστορίες όμως, υπάρχουν και καλύτεροι. Στο σχέδιο ιδίως είναι φως φανάρι και άσχετος να είσαι. Edited December 13, 2025 by petran79 7 3
Manitou Posted December 14, 2025 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 5,311 Reputation: 41,727 Achievement Points: 5,385 Days Won: 109 With Us For: 6,907 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 47 Posted December 14, 2025 8 ώρες πριν, petran79 είπε: Επιτέλους μετά από μήνες ολοκλήρωσα τα Απαντα του Μπαρκς, του Ρόσα και αυτή τη σειρά. 'Ετσι κάλυψα ένα κενό 30 χρόνων από τότε που έπαψα να διαβάζω Μίκυ Μάους. Εννοείται θα διαβάσω και του Γκότφρεντσον, αλλά αυτά είναι comic strips και διαβάζονται αλλιώς. Κάποιοι από τους δημιουργούς είναι φανερά επηρεασμένοι από τον Μπαρκς, ακόμα και τη δεκατία του 90 και 2000. 'Αλλοι ακολουθούν το δικό τους δρόμο, βάζοντας και άλλες επιρροές, βλέπε Cavazzano, ενώ άλλοι αλλάζουν τεχνοτροπία στην πορεία. Τόμος 1ος: Delta Dimension. Πρέπει να είχα πετύχει το πρώτο μέρος από την Delta Dimension δεκαετία 80. Τι καλύτερη εισαγωγή από 2 κλασσικές ιστορίες του Scarpa. 9/10 2ος: Money Rocket Αν και το σχέδιο του Βοttaro ήταν μοναδικό, ωστόσο δεν μου άρεσαν και τόσο οι ιστορίες με τους εξωγήινους από τον Δία και τον Κρόνο, αν και ο επόμενος τόμος με αυτούς είναι κάπως καλύτερος. 'Ισως αν επέλεγαν άλλες ιστορίες του , να μου άρεσαν περισσότερο. 6/10 3os: Case of Vanishing Bandit Δεν νομίζω να έχω πετύχει ποτέ ιστορία σε σχέδιο Murry στο παρελθόν. Από τις καλύτερες ιστορίες, όλες τους. 9/10 4ος: Τhe Great Survival Test Σα να διαβάζω δεκασέλιδες ιστορίες Ντόναλντ του Μπαρκς, χωρίς όμως να είναι μια απλή μίμιση. Πολύ ωραίες ιστορίες από τους Μιλτον και Jippes. 8/10 5os: Phantom Blot Double Mystery Ο Scarpa στο αποκορύφωμα με μοναδικές ιστορίες τον Μίκυ, το Μαύρο Φάντασμα αλλά και τις Πάπιες, που πρωτοεμφανίζεται και η Τζένη. 10/10 6ος: Κing of the Golden River Kαι εδώ αρκετά ωραίες ιστορίες από τον Carpi με Μίκυ, Γκούφυ και Πάπιες. Mou αρεσε ο Μίκυ και ο Γκούφυ στην Αγρια Δύση, που δυστηχώς δεν έτυχε να διαβάσω και άλλες. 8/10 7ος: Pirates of Tabasco Bay Kαι άλλες ιστορίες του Μurry. 9/10 8ος: Duck Avenger Strikes Again Την ιστορία αυτή πρέπει να την διάβασα στην Ελλάδα αρχες 90, αν και μισή. 'Ενας από τους λόγους που μου άρεσε ο Φάντομ. Και οι άλλες δύο ιστορίες επίσης καλές. Scarpa εγγύηση. 9/10 9ος, 11ος: Icesword Saga Από τις καλύτερες ιστορίες φαντασίας με τον Μίκυ με φοβερό σχέδιο. 10/10 10ς: Scandal on the Epoch Express Tα αδέλφια Heymans , όσον αφορά τις δεκασέλιδες ιστορίες, πλησιάζουν ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και τον Ροσα, τον Μπαρκς. Απίστευτη έμφαση στη λεπτομέρεια, τους διαλόγους και το χιούμορ. 9/10 12ος: Forgetfull Hero Δεν γίνεται να μην θυμόμουν το σχέδιο του Cavazzano, μιας και διάβασα τότε κάμποσες ιστορίες του. Πιστεύω είναι ο καλύτερος από τους μεταγενέστερους σχεδιαστές με κινηματογραφικά σχεδόν πλάνα, επηρεασμένος από τα ευρωπαικά κόμικ και την ελαστικότητα των χαρακτήρων. Ιδίως η ιστορία με τον πιλότο έχει πλάνα που κανείς άλλος δεν τόλμησε να βάλει σε Μίκυ Μάους. Επίσης πολύ καλή και η ιστορία με την Νταίζη σε ρόλο Φάντομ Ντακ, παρά τις επιφυλάξεις μου. 9/10 13ος: Τhe Sunken City Oι Μurry και Fallberg συνεχίζουν ακάθεκτοι. 9/10. 14ος: Follow the Fearless Leader To ντεμπούτο του Φέθρυ. Τα λόγια είναι περιττά. 10/10 15ος: Νew Adventures of the Phantom Blot 'Oλες οι ιστορίες με το Μαύρο Φάντασμα του Murry. 10/10 16os: Jumping Jupiter Oπως προείπα, αν και δεν μου άρεσε η ιστορία, ωστόσο το σχέδιο ήταν μοναδικό. Καλύτερες οι ιστορίες εδώ παρά στο 2. 7/10 17ος: Τhe Man from Altacraz Την ιστορία με την Κάλι την διάβασα αρχές 90 ή τέλη 80. Και οι άλλες ιστορίες του Scarpa πολύ καλές. 9/10 18os: Pie in the Sky Kαι εδώ μια άκρως μπαρκσιανή προσέγγιση από τον Van Horn. Oσον αφορά τις δεκασέλιδες σελίδες, αυτός, τα αδέλφια Ηeymans και οι Milton/Jippes κατά τη γνώμη μου ξεπερνάνε τον Ρόσα στο σενάριο αλλά και στο σχέδιο. 8/10 19ος: Τrapped in the Shadow Dimension 'Οταν έγινε γνωστός ο Casty δεν διάβαζα Μίκυ Μάους. Πάντως αυτές οι ιστορίες όντως είναι από τις καλύτερες. 9/10 20ος: 20000 Leaks Under the Sea Kαι άλλο Φέθρυ από Κinney & Hubbard. 10/10 21os: Monster of Sawtooth Mountain 3 κορυφαίες ιστορίες Murry. 10/10 22os: Operation Galleon Crab Tην πρώτη ιστορία με το θησαυρό τη θυμόμουν σα να τη διάβασα χθες. Και οι άλλες πολύ καλές. Και δυστηχώς η μία και μόνη φορά ως τώρα στη συλλογή που εμφανίζεται ο Ρόμπαξ. Μοναδικό σχέδιο από Cavazzano ξανά. 9/10 23ος: Τhe Riddle of Brigaboom Kαι εδώ φοβερές ιστορίες του Scarpa με τον Μίκυ αλλά και μια πρώτη γνωριμία με τον τρελο- Coot που εννοείται πως ο Φέθρυ είναι 1000 φορές καλύτερος. 9/10 24ος: World Wide Witch Aν και λίγο με μπέρδεψε που εκσυγχρόνισαν τις Πάπιες με το Ιντερνετ και τα συναφή, ωστόσο έκανε την εμφάνισή της η Μάτζικα. Ο Daniel Branca είναι ίσως ο μοναδικός που προσπάθησε να δώσει την απαιτούμενη πνοή στο σχέδιο του Μπαρκς και να το οδηγήσει σε κάτι παραπάνω. Και κρίμα που έφυγε πρόωρα γιατί σίγουρα θα άλλαζε η ροή των Μίκυ Μάους αν ζούσε. 9/10 25ος: Τhe River of Time Aπίστευτο σχέδιο από τον Μastantuono, το καλύτερο μαζί με τον Cavazzano, αν και οι ιστορίες ήταν έτσι και έτσι. Δεν ήξερα καν για τον Boomer Buff. Eνδιαφέροντας και μοναδικός χαρακτήρας. 8/10 26ος: Τales of Andold Wild Duck Oτι είναι η Icesword Saga για τον Μίκυ, είναι ο Αndold για τον Ντόναλντ. Απίστευτο σενάριο και σχέδιο από τον Rota, και αυτός πάει την μπαρκσιανή αφήγηση ένα βήμα παραπέρα. 10/10 27ος: Super Goof and the Strange Case of Dr Syclocks Oλες οι ιστορίες του Σούπερ Γκούφυ από Murry. 9/10 Να σταθώ επίσης και στην ιστορία World of the Dragonlords των Erickson και Cavazzano Φεύγει αρκετά από την πεπατημένη με μια πλήρη ιστορία 180 σελίδων, κινηματογραφικές σκηνές χωρίς διαλόγους αλλά και δράμα. Ως προς αυτό είναι ίσως η καλύτερη ιστορία που διάβασα, αλλά θα ήταν άδικο να συγκριθεί με τις υπόλοιπες που πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες. Μένει να δούμε και άλλα παρόμοια παραδείγματα, αν και δύσκολο να το επιτρέψουν οι εκδοτικές, γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ ιδιαίτερες τότε. Μετά από αυτό καταλαβαίνω τι εννοούσε ο Ρόσα όταν έλεγε πως υπάρχουν πολύ καλύτεροι από αυτόν. Οπως και να έχει , συγκαταλέγω τον Βίο και την Πολιτεία του Σκρουτζ στο ίδιο επίπεδο με τον Μπαρκς. Στις υπόλοιπες 10σέλιδες και 20σέλιδες ιστορίες όμως, υπάρχουν και καλύτεροι. Στο σχέδιο ιδίως είναι φως φανάρι και άσχετος να είσαι. Είναι φανερό ότι απόλαυσες τη σειρά. Παρατήρησα ότι και εσύ όπως και εγώ ξεχώρισες τις ιστορίες του Φεθρυ. Για εμένα μετά τον σπαθί των πάγων για το οποίο υπάρχει έρωτας είναι οι καλύτεροι τόμοι. Φοβερά αστείοι. Θα σου πρότεινα επίσης για να ολοκληρώσεις αυτή τη συλλογή να βρεις και αυτό: https://www.amazon.com/Mickey-Donald-Search-Zodiac-Stone/dp/1631407066 Δεν θα το μετανιώσεις! 3
petran79 Posted December 14, 2025 Member ID: 2,415 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 337 Reputation: 1,231 Achievement Points: 344 Days Won: 0 With Us For: 6,898 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 46 Posted December 14, 2025 5 ώρες πριν, Manitou είπε: Είναι φανερό ότι απόλαυσες τη σειρά. Παρατήρησα ότι και εσύ όπως και εγώ ξεχώρισες τις ιστορίες του Φεθρυ. Για εμένα μετά τον σπαθί των πάγων για το οποίο υπάρχει έρωτας είναι οι καλύτεροι τόμοι. Φοβερά αστείοι. Θα σου πρότεινα επίσης για να ολοκληρώσεις αυτή τη συλλογή να βρεις και αυτό: https://www.amazon.com/Mickey-Donald-Search-Zodiac-Stone/dp/1631407066 Δεν θα το μετανιώσεις! Αν είναι 300 και, σελίδες, σίγουρα. Ευχαριστώ. Γιατί τα strips θα μου πάρουν πολύ καιρό και έχω να διαβάσω και άλλα. Με εξαίρεση το διάστημα ανάγνωσης των παραπάνω σειρών, πλέον κάνω και εξάσκηση. Μια μέρα κόμικ στα Αγγλικά, την άλλη στα Γαλλικά, την παράλλη στα Γερμανικά και στο τέλος στα Ιαπωνικά. Στα Αγγλικά θα είναι του Γκοντφρεντσον. 4
Recommended Posts