Jump to content
News Ticker
 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 • Η ΛΕΦΙΚ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2019 στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΟΥΣΗ Παρουσίαση: Σάββατο 14 ΔΕΚ 2019 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ
ΚΟΜΙΞ

Fantagraphics: Νέοι τόμοι Disney Masters

Recommended Posts

disneymasters2.png?w=700

 

Από ότι φαίνεται η Fantagraphics ετοιμάζει μια νέα δυνατή σειρά για το 2018.

 

post-25682-0-08370900-1507476561_thumb.jpgpost-25682-0-71897700-1507476563_thumb.jpgpost-25682-0-34847200-1507476566_thumb.jpg
 

Στο Amazon, ρίχνοντας μια ματιά βλέπουμε ότι πρόκειται να υπάρξει μια νέα σειρά που θα λέγεται Disney Masters! Ο πρώτος τόμος θα είναι αφιερωμένος στον Ρομάνο Σκάρπα. Ο τίτλος του είναι Disney Masters Vol. 1: Romano Scarpa: Walt Disney’s Mickey Mouse: The Delta Dimension. Πάρα πολύ ενδιαφέρον και από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η κύρια ιστορία θα είναι Η Τέταρτη Διάσταση (που εμείς εδώ είδαμε στον δεύτερο τόμο της Βιβλιοθήκης του Σκάρπα). Ελπίζω (μην πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι αυτή η έκδοση μάλλον θα έχει πολύ καλύτερο χρωματισμό από τη δίκη μας. Η Fantagraphics βγάζει τόμους με εξαιρετική ποιότητα τόσο σε χρωματισμό όσο και στο σύνολο της έκδοσης.

Άλλες πληροφορίες που παίρνουμε από τον πρώτο τόμο:

 • Σκληρόδετο με 208 σελίδες
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8 Μαΐου 2018
 • Τιμή: 30 δολάρια
 • ISBN-10: 1683960963
 • ISBN-13: 978-1683960966

Επίσης από το Amazon έχουμε και την εξής περιγραφή για τον πρώτο τόμο:

 

Παράθεση

 

Ο Μίκυ πρέπει να ανακαλύψει το μυστήριο του λαμπερού χιονιού σε αυτή την νέα σειρά που αφιερώνεται σε κλασικούς δημιουργούς κόμικς.

 

Η Fantagraphics είναι υπερήφανη που ξεκινάει μια νέα σειρά τόμων αφιερωμένων στους μεγαλύτερους καρτουνίστες της Disney, ξεκινώντας από αυτόν τον τόμο με κλασικές ιστορίες του Μίκυ Μάους που σχεδίασε ο μεγάλος Ιταλός καρτουνίστας, Ρομάνο Σκάρπα! Όταν η πόλη του Μίκυ χτυπιέται από μια χιονοθύελλα παράξενου λαμπερού χιονιού, όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό. Αλλά ο ιδιοφυής Δόκτωρ Αίνιγμα ξέρει καλύτερα. Ο Μαύρος Πητ είναι εκτός ελέγχου με τα μυστικά ελέγχου του καιρού του Αίνιγμα! Μόνο ο Μίκυ και του Αίνιγμα ο μυστήριος σύντροφος ― ο μικρός παράξενος Ατομίνο Μπι Μπιπ ― μπορούν να σώσουν την ημέρα πριν μια δηλητηριώδης καταιγίδα καταστρέψει το Μίκυ Σίτυ!  Όταν ο Disney Θρύλος Φλόυντ Γκότφρεντσον σταμάτησε να δημιουργεί νέες περιπέτειες με τον Μίκυ Μάους το 1955, ο Ιταλός Disney μαέστρος Ρομάνο Σκάρπα (1927 – 2005) πήρε τον μανδύα του Μίκυ ― και γρήγορα απέδειξε ότι είναι άξιος επίγονος,  παρατείνοντας δεκαετίες άξιων  νέων περιπετειών με το Μίκυ ― οι περισσότερες από τις οποίες δεν ήταν ποτέ διαθέσιμες στα αγγλικά! Τώρα η Fantagraphics μεταφράζει και ανθολογώντας τις καλύτερες ιστορίες του Σκάρπα! Αυτός ο τόμος επανασυνδέει τους Μίκυ, Ατομίνο και Μαύρο Πητ για του Σκάρπα τις ιστορίες «The Bleep-Bleep 15» και «The Fabulous Kingdom of Shan-Grilla», δύο διεθνώς γνωστές ιστορίες που κάνουν το βορειοαμερικάνικο ντεμπούτο τους! Πλήρης έγχρωμη εικονογράφηση σε όλο τον τόμο.

 

Άρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι θα έχει τις εξής ιστορίες:

 1. Η Τέταρτη Διάσταση
 2. The Bleep-Bleep 15 (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 3. The Fabulous Kingdom of Shan-Grilla (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)

Οι παραπάνω ιστορίες είναι συνολικά 200 σελίδων. Βγάζοντας το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο θα τους μείνουν περίπου 4 σελίδες για 1-2 άρθρα για τον Σκάρπα και τις ιστορίες. Μια χαρά.

 

Πάμε όμως να δούμε τι θα έχουμε και στους άλλους δυο τόμους. Στο δεύτερο τόμο (192 σελίδων) με τίτλο Disney Masters Vol. 2: Luciano Bottaro: Walt Disney’s Donald Duck: Uncle Scrooge’s Money Rocket θα έχουμε ιστορίες του Λουτσιάνο Μποττάρο ενώ στον τρίτοDisney Masters Vol. 3: Paul Murry: Walt Disney’s Mickey Mouse: The Case Of The Vanishing Bandit ιστορίες του Πωλ Μάρρυ. Ο δεύτερος θα κυκλοφορήσει 12 Ιουνίου 2018 ενώ ο τρίτος στις 17 Ιούλη.

 

Παρακάτω βλέπουμε την περιγραφή του δεύτερου τόμου από το Amazon:

 

Παράθεση

 

Ο θείος Σκρουτζ μεταφέρει τα λεφτά του στο φεγγάρι σε αυτή την νέα σειρά που αφιερώνεται σε κλασικούς δημιουργούς κόμικς.

 

Ο δεύτερος μας τόμος στην νέα έκδοση προβάλλει έναν από τους καλύτερους Disney σχεδιαστές των Ντακ, Λουτσιάνο Μποττάρο! Όταν ο Σκρουτζ μεταφέρει τα λεφτά του στο φεγγάρι για να τα σώσει από τους άπληστους Μουργόλυκους, ο Ντόναλντ Ντακ τυχαία καταφεύγει στον πύραυλο για να διαφύγει ― και παρασύρεται σε έναν αστεροειδή! Με την Ρέμπο, Βασιλιά του Κρόνου ξαφνικά στην εικόνα, μπορεί ο Ντόναλντ σώσει τον εαυτό του και την περιουσία του Σκρουτζ; Ο Μαέστρος των Ιταλικών κόμικς Λουτσιάνο Μποττάρο (1931–2005), βασισμένος στην παράδοση του Καρλ Μπαρκς, περιστρέφει άγρια, συναρπαστικά και σχεδόν ψυχεδελικά παραμύθια για την Λιμνούπολη για δεκαετίες! Τώρα η Fantagraphics φέρνει την καλύτερη δουλειά του στη Disney για τον αγγλόφωνο κόσμο – ξεκινώντας από τον Ρέμπο τον σπουδαίο sci-fi κακό του Μποττάρο! Μετά από την πρώτη μεγάλη μάχη του Ρέμπο με τον Ντόναλντ και τον Σκρουτζ στην ιστορία «Ο διαπλανητικός πύραυλος», ο άσχημος εξωγήινος επιστρέφει από το διάστημα στο «Rebo Reducks», αυτού του τόμου την δεύτερη κοσμική περιπέτεια. Μετά ο Μποττάρο βάζει τον Σκρουτζ ενάντια στην αγαπημένη μάγισσα του Καρλ Μπαρκς την Φούρκα, στην «Η Τηλεορασόπληκτη Μάγισσα». Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση της νέας σειράς Disney Masters, που προβάλλει έναν από τους πιο αγαπημένους Disney Ιταλούς καρτουνίστες! Πλήρης έγχρωμη εικονογράφηση σε όλο τον τόμο.

 

Άρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι θα έχει τις εξής ιστορίες: 

 1. Ο διαπλανητικός πύραυλος
 2. Paperino e il ritorno di Rebo (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 3. Η Τηλεορασόπληκτη Μάγισσα

Για τον τρίτο ξέρουμε ότι θα έχει σίγουρα την εξής ιστορία σύμφωνα με τον τίτλο του:

 1. The Case of the Vanishing Bandit (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)

Γενικά, μπράβο στη Fantagraphics για τους νέος τόμους και δεν ήταν κάτι περίμενα προσωπικά. Κάτι ακουγόταν για Σκάρπα… Περίμενα κάτι άλλο δηλαδή. Μπορεί να πάρω κάποιον από τους παραπάνω τόμους κάποια στιγμή και γιατί θα έχουν ωραίες ιστορίες συγκεντρωμένος αλλά και γιατί η ποιότητα θα είναι πάρα πολύ καλή. Hype λέμε  :yahoo:Αφού πρόκειται για Best Of διάφορων δημιουργών και έκδοση της Fantagraphics μάλλον θα τιμήσω μερικούς τόμους :D

 

Το άρθρο στο DisneyComicsPress.

Edited by PhantomDuck
 • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι ότι θα τους αγόραζα έτσι κι αλλιώς αλλά με Μποτάρο και Μάρυ...ούτε τζάμπα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι ότι θα τους αγόραζα έτσι κι αλλιώς αλλά με Μποτάρο και Μάρυ...ούτε τζάμπα.

Ε εντάξει είναι τα Best of τους οπότε why not; Μπορεί να έχει τίποτα καλύτερο στο μέλλον ;) Καβατσάνο πχ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

σε λίγες μέρες η fantagraphics βγάζει και το DISNEY RETURN OF SNOW WHITE & SEVEN DWARFS GN του Romano Scarpa

 

post-10732-0-55555600-1507126827_thumb.jpg

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διαγράφηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί μεταξύ μελών. Μην συνεχιστεί το θέμα. :)

 

:beer:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για να μην γίνει τεράστιο το πρώτο ποστ βάζω νέες πληροφορίες εδώ!

 

post-25682-0-08370900-1507476561_thumb.jpgpost-25682-0-71897700-1507476563_thumb.jpgpost-25682-0-34847200-1507476566_thumb.jpg

 

Τελικά τα νέα για την καινούργια σειρά Disney Masters της Fantagraphics δεν αργούν. Για αρχή παραπάνω μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα για τους τρεις πρώτους τόμους. Προσωπικά το δεύτερο μου φαίνεται καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Ακόμα, θα μιλήσουμε και για τον 4 τόμο αργότερα!

 

Στο παρόν άρθρο σας έχουμε νέο υλικό για τον τόμο Disney Masters Vol. 3: Paul Murry: Walt Disney’s Mickey Mouse: The Case Of The Vanishing Bandit με τις ιστορίες του Πωλ Μάρρυ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιούλη. Καταρχάς να πούμε ότι θα έχει τελικά 184 σελίδες.

 

Επίσης από το Amazon έχουμε και την εξής περιγραφή για τον τόμο:

 

 

Σε αυτή την νέα σειρά που αφιερώνεται σε κλασικούς δημιουργούς κόμικς, ο Μίκυ και ο Γκούφυ διερευνούν το έγκλημα στο τσίρκο και πολλά άλλα!

 

Το τσίρκο βρίσκεται στην πόλη – και ο ντετέκτιβ Μίκυ και ο Γκούφυ έχουν το νου τους σε λιοντάρια, τίγρεις και τρομάρες! Μια μυστηριώδης ηλικιωμένη κυρία παρακολουθεί τον θίασο του τσίρκου, ληστεύοντας τις πόλεις που επισκέπτονται – και στη συνέχεια πουφ! – Εξαφανίζεται! Είναι ένας κακός κλόουν, που προσπαθεί να παγιδεύσει τους σόουμεν; Συμμετάσχετε με τον Μίκυ στο μονοπάτι των αστυνομικών και ληστών – από τις σκιερές δραστηριότητες στο «The Last Resort» μέχρι τους θορυβώδεις διαπληκτισμούς του Μαύρου Πητ στο «The Lost Legion!» Τα πρώτα επτά serials του Μίκυ του Μάρρυ είναι όλα εδώ – όλα πρόσφατα ανανεωμένα στα ζεστά χρώματα των αρχικών κόμικ της Dell! Πλήρης έγχρωμη εικονογράφηση σε όλο τον τόμο.

 

Άρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι θα έχει τις εξής ιστορίες (4 και μετά είναι ιστορίες που πιστεύουμε εμείς ότι θα μπουν αφού λέει για τις πρώτες επτά ιστορίες του Μίκυ του Μάρρυ):

 1. The Case of the Vanishing Bandit (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 2. The Last Resort (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 3. The Lost Legion (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 4. The Lens Hunters (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 5. Moaning Mountain (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 6. The Mysterious Crystal Ball (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 7. The Magic Rope (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)

Οι παραπάνω ιστορίες είναι συνολικά 175 σελίδων. Βγάζοντας το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο θα τους μείνουν περίπου 5 σελίδες για 1-2 άρθρα για τον Μάρρυ και τις ιστορίες. Οπότε είναι ευκαιρία να αποκτήσει κανείς αδημοσίευτες ιστορίες.

 

Και τώρα κάτι εντελώς καινούργιο για το οποίο δεν αναφερθήκαμε στο προηγούμενο μας άρθρο! Τελικά θα υπάρξει σύντομα και τέταρτος που θα κυκλοφορήσει έναν μήνα μετά τον τρίτο. Συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου και θα είναι 192 σελίδων. Πρόκειται για τον τόμο Disney Masters 4 – Daan Jippes and Freddy Milton : Walt Disney’s Donald Duck the Great Survival Test που όπως φαίνεται από τον τίτλο του θα έχει ιστορίες του Ντάαν Γίππες και του Φρέντυ Μίλτον.

 

Παρακάτω βλέπουμε την περιγραφή του τέταρτου τόμου από το Book Depository:

 

 

O σεβαστός θείος Ντόναλντ Ντακ δεν θέλει τους Χιούη, Λιούη και Ντιούη να πάνε σε μια τολμηρή αποστολή με τους Μικρούς Εξερευνητές, 20 βαθμούς κάτω από το μηδέν. 

 

Αλλά τα ανιψάκια του Ντόναλντ (που είναι πανέτοιμα για την επιβίωση) επιμένουν ότι μπορούν να διαχειριστούν την πιο κρύα σε ένα εγκαταλελειμμένο ρυμουλκό στην έρημο. Έτσι ο θείος Ντόναλντ αποφασίζει να τους δώσει ένα μάθημα! Όταν ο Disney Θρύλος Καρλ Μπαρκς, σταμάτησε να δημιουργεί νέες ιστορίες με τους Ντακ στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η ολλανδική και η δανική ομάδα των Ντάαν Γίππες και Φρέντυ Μίλτον συνέχισαν ακριβώς από εκεί που έμεινε ο Μπαρκς. Οι Γίππες και Μίλτον ήταν οι πρώτοι που συνέχισαν την τέχνη και το στυλ αφήγησης του Μπαρκς σε νέες ιστορίες. Τώρα, με δημοφιλή απαίτηση, η Fantagraphics συγκεντρώνει τις κλασσικές ιστορίες (στις οποίες συνεργάστηκαν) των Γίππες και Μίλτον και η «The Great Survival Test» είναι μόνο η αρχή του μακελειού! Από τον πόλεμο του Ντόναλντ με τον τυχερό Γκαστόνε στην «The Briefcase Case» στον αγώνα της Νταίζυ ενάντια στο χρόνο στο «Coat of Harms», μια εκπληκτική συλλογή με τις περιπέτειες της Οικογένειας των Ντακ είναι εδώ!

 

Άρα από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι θα έχει τις εξής ιστορίες (από το 4 και μετά είναι ιστορίες που πιστεύουμε εμείς σύμφωνα με τα λεγόμενα και το Inducks):

 1. Trailer for Rent (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 2. A briefcase (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 3. Napkin story (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 4. Διαγωνισμός επιτυχίας
 5. Καθαρή περίπτωση ικανότητας
 6. How to bring up… (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 7. Πωλείται Μουρουνέλαιο
 8. Disco-Ducks (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 9. Το βρωμερό βουνό
 10. Twilight man (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 11. Χρυσές ευκαιρίες
 12. Rewarding formular (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)
 13. Ο άρχοντας της σάλτσας
 14. Απειλή για το δάσος
 15. Ο Σωστός Χήνος στην Σωστή Θέση
 16. Totoloper (αδημοσίευτη στην Ελλάδα)

 

Από ότι φαίνεται η συχνότητα των 4 πρώτων τόμων θα είναι ανά μήνα. Από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο. Αν η Fantagraphics το συνεχίσει θα πρέπει να κρατάμε από ένα εικοσάρικο κάθε μήνα με κάποιον τρόπο :P Πάντως θα ξαναπω μπράβο για την κίνηση. Η ποιότητα θα είναι εξαιρετική και θα μπορούμε έστω και στα αγγλικά να απολαύσουμε ιστορίες που δεν νομίζω να τυπωθούν ξανά εδώ ή που να είναι παλιές και μην πρόκειται να τις δούμε ποτέ στην Ελλάδα. Θα ήθελα πάντως σε επόμενο τόμο να έχουμε και Καβατσάνο  :)

Edited by ΚΟΜΙΞ
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξαιρετικές ειδήσεις! Σίγουρα αγορά όλοι τους, υποθέτω η ποιότητα θα είναι άριστη (αυτό έλειπα άλλωστε τόσα λεφτά κάνουν :P). Ήδη από τα εξώφυλλα φαίνονται πολύ όμορφοι κι ελπίζω κι εγώ για παλιές και δυσεύρετες ιστορίες, Καβατσάνο, Κάρπι, Ντε Βίτα αλλά και κανά αμερικάνο τύπου Χάμπαρντ ή δανό όπως Μπράνκα και Βίκαρ(ναι αυτό θα θελα να δω τι θα επέλεγαν :blob7:  )

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξαιρετικές ειδήσεις! Σίγουρα αγορά όλοι τους, υποθέτω η ποιότητα θα είναι άριστη (αυτό έλειπα άλλωστε τόσα λεφτά κάνουν :P). Ήδη από τα εξώφυλλα φαίνονται πολύ όμορφοι κι ελπίζω κι εγώ για παλιές και δυσεύρετες ιστορίες, Καβατσάνο, Κάρπι, Ντε Βίτα αλλά και κανά αμερικάνο τύπου Χάμπαρντ ή δανό όπως Μπράνκα και Βίκαρ(ναι αυτό θα θελα να δω τι θα επέλεγαν :blob7:  )

Πολύ ωραίες όλες οι προτάσεις/επιλογές :best: Άμα βρω τίποτα παραπάνω θα το ποστάρω ;)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βγήκε και το εξώφυλλο των Jippes & Milton

 

post-2414-0-94453200-1507714421_thumb.jpg

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

παιδιά καλησπέρα έχω κάποιες απορίες σχετικά με την σειρά disney masters τι παίζει με αυτήν τη σειρά λέγεται ότι κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ο έκτος τόμος της πρωτη Ιανουαρίου του 2019 και λένε ότι θα βγεί ο επόμενος 12 Μαρτίου αν ξέρει κάποιος ας μου πει ευχαριστώ πολύ

 • Like 1
 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πού ακριβώς μάθαμε τέτοιες ημερομηνίες και με τέτοια ακρίβεια; Η σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, με την έννοια ότι δεν έχουν βγει στα ελληνικά. Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει εισαγωγή σε κομικσάδικα, όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με ένα σωρό αμερικάνικες εκδόσεις, και σίγουρα δεν περίμεναν μέχρι την αρχή του 2019 για να τους φέρουν.

 

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι πως η ιστορία του πρώτου αμερικάνικου τόμου, δημοσιεύτηκε το 2017, στον δεύτερο τόμο της Βιβλιοθήκης Scarpa. Αλλά μόνο η ιστορία. Είναι διαφορετικός χρωματισμός, χαρτί, άρθρα κλπ, εντελώς διαφορετική έκδοση. Στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στην Αμερική ο έβδομος τόμος της σειράς, λογικά αυτό θα άκουσες.

Edited by PhantomDuck
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Α ευχαριστώ πολύ

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλοι οι τόμοι που έχουν ανακοινωθεί από την Fantagraphics, από την επίσημη ιστοσελίδα της. Βάζω τα εξώφυλλα με τη σειρά παρακάτω:

 

 

Delta-Dimension-3D-cvr.thumb.png.e18b75f1c64486add61462cc53b281c6.pngMoney-Rocket-3D-cvr.thumb.png.7ad5a0621fb3c0fda532e98cf25c41b3.pngVanishing-Bandit-3D.thumb.png.57258cf12e985b3938c2249f41fcd77c.pngGreat-Survival-Test-3D.thumb.png.cfc083c625bc88fab0b1bdd2598d6fa6.pngDisney-Masters-Phantom-Blot.thumb.png.37a7db6c418534c562f3d1b55393ac81.pngDisney-Masters-King-of-the-Golden-River.thumb.png.7e9f3e86140f4e3dce074bbcb19d0247.pngMickeyMouse_Pirates-2.thumb.png.00418fb6a2ae355ea164a41e52f2f704.pngDisney-Masters-Duck-Avenger-3D.thumb.png.8c0faded24a63912335268a605e45ba3.pngDM9-IceSwordSaga-SOLICITATION.thumb.png.0ba0e6e7e67739196403293cd92fba65.png9781683962496-DM10.thumb.png.8bb778c67fe200d288fb8e4a012013f2.png9781683962502-DM11.thumb.png.a1a3d93f8f8589fa1a227973f8b2283d.png

 • Like 10
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρώτησα εάν θα βγάλουνε τη σειρά και σε gift boxsets εκτός από τα collectors boxsets, όμως μου απάντησαν πως δεν σκοπεύουν να τα συνεχίσουν. Θα βγάζουν από εδώ και πέρα μόνο τα collectors, που ουσιαστικά περιέχουν 2 τόμους η κάθε θήκη, με τη σειρά που βγήκαν. Κρίμας, μιας και τα gift είναι πολύ πιο ωραία και είχαν και συνάφεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε π.χ. το σπαθί των πάγων σε μια θήκη, όμως τώρα θα το έχουμε σκόρπιο. Είπαν θα ρωτήσουν και τον editor, και εάν μάθουν κάτι παραπάνω, θα μου ξαναστείλουν.

 

Btw ανακοινώθηκε τόμος 12 με Giorgio Cavazzano (πάπιες) και 13 με Paul Murry (ποντίκια.

1935790724_disneymasters12.thumb.jpg.e6e4cae3e0f3294e0425fdd82f9e38f8.jpg849663213_disneymasters13.thumb.jpg.4a1757fb791ff68a0414814c9bd2ee11.jpg

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως το Iceworld Saga ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο όμορφο είναι και ας μην έχει ούτε ένα έξτρα μέσα!!!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 ώρες πριν, Manitou είπε:

Πάντως το Iceworld Saga ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο όμορφο είναι και ας μην έχει ούτε ένα έξτρα μέσα!!!

Σε καταλαβαίνω. Το έπιασα στα χέρια μου στο μαγαζί του Άγγελου. Εμ, αλλιώς είναι μια έκδοση σε μέγεθος ΜΜ και αλλιώς σκληρόδετη με ωραίο χαρτί. Θα το αγοράσω και εγώ όταν βγει και το δεύτερο :)

Edited by ΚΟΜΙΞ
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όταν βγει και ο 2ος τόμος με το Σπαθί των Πάγων, θα τους βάλω σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη και θα κάνω ετήσιο προσκύνημα με όλα τα διαδικαστικά (κεράκια, προσευχές, τεμένους κλπ). Δεν έχω αγοράσει τον 1ο τόμο επειδή περιμένω να βγει σε boxset, και αισθάνομαι άσχημα, κρατιέμαι με νύχια και με δόντια. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ήθελα να συνεχιστούν τα gift sets, για να έχω μία θήκη με τους δύο τόμους μέσα, δεν πειράζει, θα τους έχω και χύμα.

Edited by PhantomDuck
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ δεν κρατήθηκα!!!! Και είπα ότι δεν μπορούσα να περιμένω το gift set. Εντωμεταξύ έχω και τη ζωδιακη πέτρα από την idw και έχω μαζεμένη την απόλυτη ονείρωξη των παιδικών μου χρόνων σε deluxe edition!!!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.