Μετάβαση στο περιεχόμενο

GODSBLOOD [ FISHER VK ] ( 2016 - )


DaDiRa

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  31052
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  121
  • Content Count:  2070
  • Reputation:   15091
  • Achievement Points:  2070
  • Days Won:  1
  • With Us For:  3174 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  26

HcPYyxC.png

 

 

ch01p10-SMALL.pngch02p10-small.pngch02p12-small.pngch02p31.png

 

 

Ένα κόμικ φαντασίας με τον/την δημιουργό να υπογράφει ως Fisher VK*. Το Godsblood ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016 και μέχρι σήμερα έχει δύο chapters ~35 σελίδων. Ανανεώνεται τις Παρασκευές (αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνέπεια). Πρόκειται για ένα κόμικ φαντασίας, με χιουμοριστικά στοιχεία να εμφανίζονται τακτικά. Η Rivinie έχει ένα ξόρκι κατάρας γύρω από τον λαιμό της και ψάχνει απεγνωσμένα βοήθεια. Έχει προσλάβει τον Barlowe, έναν βετεράνο οδηγό, για να την πάει στην Washa, μια μάγισσα που ζει απομονωμένη στο δάσος. Αν και κρύβει την καταγωγή της, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι έρχεται από κάποια μεγάλη οικογένεια της πρωτεύουσας. Έχοντας την οικονομική άνεση, πείθει την Washa και τον Barlowe να την συνοδεύσουν στην περιπέτεια για τη λύση της κατάρας της.
 
Η ιστορία έχει μόλις αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και τα θεμέλια του σύμπαντος ακόμα χτίζονται. Έχουμε φανταστικά ζώα, και μόλις πρόσφατα εισήχθη η ιδέα για την ύπαρξη ενός είδους φατριών που προφανώς διοικούν κομμάτια του χάρτη. Η προσοχή σε αυτά τα δύο κεφάλαια είναι στραμμένη στους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους. Η Rivinie είναι νέα, ανώριμη και κακομαθημένη, δεν έχει ιδέα από επιβίωση και φύση. Η Washa είναι αντιδραστική, θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο της - τον οποίο η Rivinie δεν μπορεί ποτέ να καταλάβει, επομένως έρχονται σε σύγκρουση. Ο Barlowe είναι ο κλασικός χαλαρός τύπος που δεν πολυνοιάζεται για πράγματα, εκτός αν τον αφορούν άμεσα. Είναι ορθολογιστής και ξέρει αρκετά, αλλά δεν μιλάει πολύ.
 
Στο σχέδιο έχουμε συνηθισμένη γραμμή, μέτριο επίπεδο λεπτομέρειας συνολικά, και κωμικές εκφράσεις/κινήσεις που ξεπετάγονται κάποιες φορές. Χρησιμοποιεί πολλά χρώματα, αλλά δεν είναι συχνά έντονα. Έχω εντοπίσει μικροπροβληματάκια σε μερικές σκιάσεις, αλλά συνολικά μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω.
 
Πρόκειται για ιδανική επιλογή αν θέλετε ένα webcomic με πλοκή που να φτάσετε γρήγορα και μετά να διαβάζετε όσο βγαίνει.
 
 

Webcomic

 

*Το twitter του/της δημιουργού γράφει "they pronouns", που μπορεί να λύνει κάποια γραμματικά θέματα για τους αγγλόφωνους, αλλά στα ελληνικά πρέπει πάλι να χρησιμοποιήσω ένα γένος για το τρίτο ενικό. Το ίδιο ισχύει για τους χαρακτήρες Rivinie και Barlowe - στα ελληνικά πρέπει να βάλω κάποιο άρθρο με συγκεκριμένο γένος πριν τα ονόματά τους. Νομίζω πως χρησιμοποίησα τα σωστά.

 

 

--

Από την αρχή μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη, θα ποστάρεται μια μινι παρουσίαση-κριτική κάποιων webcomics που προτείνουμε για ανάγνωση. Μπορείτε να συμμετέχετε ποστάροντας την δική σας παρουσίαση για κάποιο webcomic που πιστεύετε ότι αξίζει!

 

<- Προηγούμενη Παρουσίαση | Επόμενη Παρουσίαση ->

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • DaDiRa changed the title to GODSBLOOD [ FISHER VK ] ( 2016 - )

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.