albertus magnus 9,680 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 (edited) Τρεις ηθοποιοι εχουν ερμηνευσει (αν δεν κανω καποιο λαθος) σε Live action τη Wonder Woman. Η Cathy Lee Crosby σε τηλεταινια του 1974 οπου θα λειτουργουσε και σαν πιλοτος τηλεοπτικης σειρας αλλα δεν πηρε ποτε το πρασινο φως Η Lynda Carter σε τηλεοπτικη σειρα απο το 1975 εως το 1979 (οπου βγαλανε πιλοτο τηλεταινια και τελικα αλλα 59 επισοδεια) Και τελος η Gal Gadot που εχει εμφανισετι σε δυο ταινιες μεχρι στιγμης το: Batman Vs Superman και το Wonder Woman (και θα παιξει και στο Justice League) Απλα ρωταω (με εντελως υποκειμενικο τροπο!!) ποια θεωρειτε ομορφοτερη! Εβαλα απο 3 φωτογραφιες (1 με στολη συν αλλες 2) ενδεικτικα. Εγω μιας και ανοιγω το Thread να πω οτι ολες ειναι ομορφες κοπελες και με αθλητικο παραστημα (κατι απαραιτητο για τετοιο ρολο) αλλα θα ψηφισω την Lynda Carter. Edited June 9, 2017 by albertus magnus 18 Quote Link to post Share on other sites
BATNICK 5,729 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Η Cathy Lee Crosby όσο ωραία κι αν είναι, και μόνο που τη βλέπω με την ανεκδιήγητη στολή που της έδωσαν, τρώει χυλόπιτα ως WW. Μεταξύ Carter και Gadot θα επιλέξω την Carter που άνετα θα της έδινα τον τίτλο "Αρχαία Ελληνίδα θεά". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η Gadot, επίσης πολύ ωραία γυναίκα και ταίριαξε εξαιρετικά στο ρόλο της. Υ.Γ. Την Wonder Woman έχει ερμηνεύσει και η Adrianne Palicki στον πιλότο της ομώνυμης σειράς του '11, η οποία δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως. 7 Quote Link to post Share on other sites
albertus magnus 9,680 Posted June 9, 2017 Author Share Posted June 9, 2017 Η Cathy Lee Crosby όσο ωραία κι αν είναι, και μόνο που τη βλέπω με την ανεκδιήγητη στολή που της έδωσαν, τρώει χυλόπιτα ως WW. Μεταξύ Carter και Gadot θα επιλέξω την Carter που άνετα θα της έδινα τον τίτλο "Αρχαία Ελληνίδα θεά". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η Gadot, επίσης πολύ ωραία γυναίκα και ταίριαξε εξαιρετικά στο ρόλο της. Υ.Γ. Την Wonder Woman έχει ερμηνεύσει και η Adrianne Palicki στον πιλότο της ομώνυμης σειράς του '11, η οποία δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως. Για την στολη συμφωνω και εγω!! Την Adrianne Palicki δεν την εβαλα γιατι ο πιλοτος δεν βγηκε καν στον αερα. Οποτε ηταν στα χαρτια μονο και δεν την ειδε ποτε το κοινο! Παντως υπαρχουν φωτογραφιες στο ιντερνετ απο τα γυρισματα και αυτη ειχε λιγο μυστηρια στολη με παντελονι κολαν απο κατω. 5 Quote Link to post Share on other sites
Dr Paingiver 101,813 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 θα επιλέξω την Carter που άνετα θα της έδινα τον τίτλο "Αρχαία Ελληνίδα θεά". Συμφωνώ απόλυτα. Η τρίτη φωτογραφία στην πισίνα είναι άπαιχτη. Νομίζω ότι όσοι ψήφισαν την Gadot είναι πληρωμένοι από τον ατζέντη της. 4 1 Quote Link to post Share on other sites
albertus magnus 9,680 Posted June 9, 2017 Author Share Posted June 9, 2017 Συμφωνώ απόλυτα. Η τρίτη φωτογραφία στην πισίνα είναι άπαιχτη. Εμ και εγω απο αυτη την φωτο πειστηκα για και την εβαλα κιολας! 2 Quote Link to post Share on other sites
Murphy Pendleton 9,181 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Lynda Carter δαγκωτό λέμε! 4 Quote Link to post Share on other sites
Indian 63,667 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Κι εγώ ψηφίζω την Lynda Carter...! Έχει πιο Ελληνικά χαρακτηριστικά κι ένα γλυκύτατο προσωπάκι (τουλάχιστον τότε)...! 5 Quote Link to post Share on other sites
christs 18,134 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Ειμαι μεταξυ της Carter και της Gadot... δε ξερω ποια να πρωτοδιαλεξω απ τις 2, μαλλον τις θελω και τις 2 εξισου για WW 4 Quote Link to post Share on other sites
albertus magnus 9,680 Posted June 9, 2017 Author Share Posted June 9, 2017 9-9 οι ψηφοι πλεον και η Λιντα Καρτερ το γυριζει το ματσακι! :clap2: 3 Quote Link to post Share on other sites
ΚΟΜΙΞ 22,879 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Μεταξύ Carter και Gadot θα επιλέξω την Carter που άνετα θα της έδινα τον τίτλο "Αρχαία Ελληνίδα θεά". Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η Gadot, επίσης πολύ ωραία γυναίκα και ταίριαξε εξαιρετικά στο ρόλο της. Συμφωνώ με αυτό 3 Quote Link to post Share on other sites
Blackbeard 11,784 Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Οι μόνες λέξεις που μου έρχονται για τα αποτελέσματα είναι: Χάσμα γενεών. 5 Quote Link to post Share on other sites
Noellian 1,678 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 That Gal has a smile that makes you Wonder.. https://www.youtube.com/watch?v=bn1HX-0__Ys 6 Quote Link to post Share on other sites
konni 2,448 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 η Carter στα δικά μου μάτια είναι γυναικάρα και ψηφίζω αυτήν, αλλά δέχομαι ότι η Gadot είναι πιο κοντά στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς! 5 Quote Link to post Share on other sites
Retroplaymo 31,870 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Αυτο, που δεν υπαρχει η επιλογη "ολες" στην δημοσκοπηση... Anyway...για μενα.....ΟΛΕΣ!!!!! 4 Quote Link to post Share on other sites
dimious200 28,365 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Οι μόνες λέξεις που μου έρχονται για τα αποτελέσματα είναι: Χάσμα γενεών. ρε τι χασμα γενεων;;;; χασμα αρμαγεδων μιλαμε, δεν πιστευα στα ματια μου οταν ειδα τα αποτελεσματα !! 5 Quote Link to post Share on other sites
Paris 5,073 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Που το είδατε το χάσμα γενεών; Γιατί βλέπω και πιτσιρικάδες να έχουν ψηφίσει την Lynda μας 4 Quote Link to post Share on other sites
jimceltic13 893 Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 Lynda Carter! 6 Quote Link to post Share on other sites
BATNICK 5,729 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Είχα μείνει στο 50-50, μπαίνω και τι να δω... Χάσμα γενεών indeed... 3 Quote Link to post Share on other sites
CaptainMarvel17 2,643 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Gal Gadot δαγκωτό. H Carter ήταν όμορφη και συμπαθητική αλλά πολύ γλυκανάλατη ως Wonder Woman. Η Gadot είναι fighter. Εχει υπηρετήσει στο στρατό του Ισραήλ όπου είναι υποχρεωτική η στράτευση για τις γυναίκες. 2 Quote Link to post Share on other sites
paola 19,225 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Ψηφιζω την Gal Gadot. Πολυ ομορφη γυναικα. 2 Quote Link to post Share on other sites
Kabuki 76,183 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Πιο αντιπροσωπευτική WW (και κουκλάρα) απο τις 3 η Gal Gadotως τωρα μπορουν να βρουν παντως και πειστικοτερη WW στο μελλον, αναμενω 2 Quote Link to post Share on other sites
the comic guide 4,127 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Gal Gadot. Όπως είχε πει και ένας στο Wonder Woman ( δε θυμάμαι ποιος χαρακτήρας ) "Αυτή η γυναίκα είναι έργο τέχνης." 2 Quote Link to post Share on other sites
Μπιατριξ Κιντο 126 Posted January 15 Share Posted January 15 Η Gal Gabot δε μ'αρεσει καθολου. Lynda Carter μόνο. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts