Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προστατέψετε τα Κόμικ .Μποϊκοτάρετε την βλακεία.


ΤασίαΚούτ

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1131
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2894 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Κι επειδή χέζουν το μέλλον σου…η λύση σου είναι να χέσεις το παρελθόν σου; "Aπό το κόμικ Yesternow"

 

 

       Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας . Όταν βρισκόμαστε ή, σε μια παρέα, ή σε μια μεγάλη ομάδα ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει να θιγουμε τρία πράγματα.Την πολιτική, την θρησκεία, και το ποδόσφαιρο.Βάζω και έναν τέταρτο στοιχείο.Το οποίο είναι η Γνώμη. Όμως αυτό, δεν ισχύει στον κόσμο των Κόμικ. Με αποτέλεσμα η  σχέση, κόμικ με εκρηκτικούς παράγοντες όπως η πολιτική ή η διαμόρφωση γνώμης να είναι στην ουσία μια ωρολογιακή βόμβα. Την οποία, κάποιες εταιρίες  κουρδίζουν  - Όμως , τι γίνεται με εμάς τους υπολοίπους ; Πως θα πρέπει να αντιδράσουμε έναντι σε αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση; 

 

1))Καταρχάς. Δεν, θα πρέπει να αδιαφορούμε για την κατάντια των χάρτινων ηρώων μας  . Επιβολή χαρακτηριστικών τα οποία προσβάλλουν τον ήρωα ,αντί να τον κολακεύουν  θα πρέπει να καυτηριάζονται.Μπορεί, σε άλλους να αρέσει ο ήρωας να είναι τέτοιος, αλλά για όλους εμάς που αγαπούμε τους ήρωες μας είναι δικαίωμά μας να τους υπερασπιστούμε.Πως ; Με συζητήσεις σε Φόρα, με παράθεση σοβαρών επειχηρημάτων που αποσκοπούν σε μια δυναμική αντίδραση.

 

2) Μήπως το σενάριο αναδεικνύει την οκνηρία έναντι της σκληρής δουλειάς και την θρασύτητα (διθομενιά) έναντι της πραγματικής εξυπνάδας;   Αρνηθείτε και μην αγοράσετε το συγκεκριμένο τεύχος ή την σειρά αν τα τεύχη είναι πολλά.Διότι όπως είναι γνωστό, η αργία μήτηρ πάσης κακίας..Ταυτόχρονα, αναφέρατε αυτά τα στοιχεία ενόποιων των μελών ενός Φόρουμ .Για να το δουν και δη να προστατευτούν και άλλοι.   ;)

 

3))Μήπως, οι μυθοπλασίες  των παρόντων τευχών υπονοούν πράγματα τα οποία θίγουν  την ταυτότητά σας; Είτε πολιτισμική είναι αυτή, είτε θρησκεία, είτε χρώμα, είτε φύλο; Πέταμα και στα σκουπίδια.ΑΝ το δείτε  Δυναμική αντίδραση από παντού. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας προσβάλλει έμμεσα και με αυτόν τον τρόπο.   ;)

 

4) Μήπως διαπιστώσατε, ότι το τεύχος που διαβάζετε αναφέρεται εμμέσως σε καυτά πολιτικά θέματα ;Όπως, σχέσεις μεταξύ κρατών; Μήπως οι ήρωες σας "ενεργούν" υπούλως σε άλλα κράτη; ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. Δουλειά των Κόμικ δεν είναι, ούτε η ανάλυση της διεθνούς εξωτερικής πολιτικής .Ούτε να παίρνουν μέρος υπέρ ή κατά ενός κράτους.

     

     5)Μήπως υποψιαζόσαστε ότι σας χειραγωγούν; Με στόχο την αποβλάκωση σας;

Τότε, στην περίπτωση αυτή  χρησιμοποιησετε  την παρατηρητικότητά σας. Πως σκέπτεται ο ήρωας(και δη ο συγγραφέας) ; Είναι λογικός; Ώριμος; Αν ναι κρατήστε το διότι το τεύχος κόμικ είναι πραγματικό διαμάντι .Αν όχι, αγνοήστε το και μην το πάρετε.Κάνει κακό στην πνευματική σας υγεία. Αν όμως σας αρέσει η κατάσταση του τεύχους και θέλετε να το κρατήσετε; Και δη να πιστεύετε ότι δείχνει; Τότε είναι δικαίωμά σας, το οποίο είναι άκρως σεβαστό. Αλλά προσοχή. Το διανοητικό επίπεδό σας, έγκειται στην δική σας ευθύνη και μόνο. (  Και εκεί, πατούν οι εταιρίες οι οποίες συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια. Και να κερδίζουν. )  :thinking:

     

          Η ουσία της Φαντασίας δεν είναι μονάχα η ξεκούραση ,ούτε μόνο τα ταξείδια σε άλλους ωραίους κόσμους.Και στην τελική, τι είναι το ταξείδι; Μάθημα δεν είναι; Η Φαντασία, θα πρέπει να λέει και δέκα πράγματα σωστά.  Να στέλνει σωστά μηνύματα . Και όχι να αποβλακώνει.Ο ήρωας μας δεν είναι  μονάχα αυτό που φαίνεται.Είναι πρωτίστως  ήθος .Μάλιστα, τι σημαίνει για εσάς ή για  εμένα ο υπερήρωας; Μόνο σπάνια ομορφιά και εξυπνάδα; Μονάχα δυνάμεις πέρα από το ανθρώπινο δυνατό; Μήπως είναι και η ποιότητα του χαρακτήρα του; Μήπως είναι η λογική όπως και το επίπεδο συναισθηματική νοημοσύνης του; Προσωπικά, για μένα όλα αυτά συγκροτούν τον υπέρ ήρωα -. Και αν όλο αυτό αγνοείται συστηματικά; Τότε αμέσως στον κάδο με τα σκουπίδια;)   ;)

 

         Προκειμένου η Τέχνη των Κόμικ να προστατευτεί θα πρέπει οι ακόλουθοι της να είναι άτομα, με πραγματική κριτική σκέψη και άποψη .Να είναι λαγωνικά ,να μυρίζουν τα περιττώματα από μακριά και να γαβγίζουν. Και δη να τσακανούν εκείνους που τα πετούν.Και βρομίζουν τον Κόσμο των Κόμικ στοχεύοντας ταυτόχρονα στην μετατροπή ηρώων και φαν σε ένα μάτσο ωφέλιμους βλάκες   . :thinking:

 

       Με άλλα λόγια ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΙΣΜΑ. Όσο και να μας αρέσει ο ήρωας μας αν διαπιστώνουμε στοιχεία τα οποία, υποδηλώνουν Χειραγώγηση με στόχο τον ,φανατισμό, πολιτική ,φυλετική και θρησκευτική προπαγάνδα και την πολλαπλή αποβλάκωση .Η  και χωρίς λόγο βία τότε, δεν θα  αγοράζουμε τα τεύχη του. Όσο αυτό και αν μας πονάΚαι μην φοβάστε οτι οι εταιρείες θα κερδίσουν όπως και να έχει. Θα χάσουν, θα δουν πτώση κερδών και θα μαζευτούν.Είναι η σφαλιάρα που καταλαβαίνουν .Έτσι θα σωθούν και οι ήρωες μας .Αλλά και τα Κόμικ θα ανακτήσουν την πραγματική τους ουσία.Την Ανάδειξη του Υγιούς Ήθους.

 

.        Διότι κακά τα ψέματα φίλοι μου του Φόρουμ .Οι ήρωες των κόμικ είμαστε όλοι εμείς.Τα νύχια και τα λέιζερ ,είναι το μυαλό και η λογική μας  .Η Κάπα είναι η φαντασία, αλλά και η προστασία του μυαλού μας και των ηρώων μας έναντι των βρωμοσκουπιδιών, :best: Η ασπίδα του Κάπτεν Αμέρικα είναι, η αγάπη μας προς στους χάρτινους χαρακτήρες που λατρέψαμε και λατρεύουμε. Όπως, το αληθινό ήθος, σθένος, και η δίκαιη υπεράσπιση των αδύναμων από εμάς Και τέλος η Φωνή μας - Να φωνάζουμε ότι μας ενοχλεί και αν δεν ακούν.Τότε  ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ. Τότε, να δούμε διορθώνεται το πράγμα ή όχι; Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και περιμένω την κριτική σας.

 

 

Σημείωση

 

Προσέξετε καλά την εικόνα. Πόσο αληθινοί και υπερήφανοι είμαστε όλοι μας όταν υπάρχει σεβασμός ο ένας προς τον άλλο.

post-31587-0-94604400-1494170482_thumb.jpg

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.