Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ευχαριστώ εσάς που μας συστήνετε ωραία κόμικ .Όπως και το κανάλι του Αλφα.


ΤασίαΚούτ

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1131
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2893 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Αγαπητοί φίλοι του Φόρουμ, καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη. Σε αυτήν την θεματική, θέλω οπωσδήποτε να ευχαριστήσω εκείνους του φίλους, που προτείνουν τεύχη πραγματικά διαμάντια. Συν των άλλων, μου έδωσαν την ευκαιρία να δω δουλειές καλλιτεχνών, κυρίως Ελλήνων στοιχείο, που δεν πίστευα ότι υπάρχει. Το ίδιο ισχύει, και για ορισμένους ξένους καλλιτέχνες. Να πω ότι χάρης στο πραγματικό ενδιαφέρον, των μελών μας εδώ γνώρισα κάποια υπέροχα κόμικ; Το The Ghool  των Steve Niles &Bernie Wrihtson και το  Yesternow του Σπύρου Δερβενιώτη; ;) Να αναφέρω το κόμικ The Other Side του Ηλία Πιερρακέα;   Όπως και εκείνο του Βασίλη Δημόπουλου το Life ; Και όχι μόνο αυτό . Θα θυμηθώ ,και τους καλλιτέχνες; τον Νίκο Σκαμάγκα την Κορίνα Μει Βεροπούλου και τον Μπαρμπαλέα;

.Μπράβο, σε αυτά τα μέλη που μας συνέστησαν τις δουλειές του νέου αίματος στα Κόμικ .Ελληνικά και Ξένα. Μπράβο τους διότι ,αυτό που διάβασαν και μάλιστα φαίνεται ότι το έψαξαν πολύ και  το συστήνουν και σε εμάς .Όχι τσαπατσουλιές, όχι βαρεμάρες. :clap2:  :clap2:  :clap2:

       Μόνο να κάτσουν, να σκανάρουν, τα κατάλληλα σημεία, που δεικνύουν την άριστη δουλειά του καλλιτέχνη -κάτι που παίρνει αρκετή ώρα-δηλώνει, αγάπη και ευαισθησία για τα ίδια τα Κόμικ . Όπως, εκτίμηση και σεβασμό στο Φόρουμ που τους έκανε μέλη τους.  Επίσης η ερευνά τους αυτή μας έδωσε την ευκαιρία, να  γνωρίσουμε πραγματικά έργα τέχνης δίνοντας μας παράλληλα την ελπίδα ότι και εδώ γίνεται κάτι πραγματικά καλό και ουσιαστικό. Και αυτό, δηλώνει πραγματική Ευγένεια , και υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Συν των άλλων, εμπνέουν και άλλους να ασχοληθούν, με τα Κόμικ και γιατί όχι να παρουσιάσουν τις δουλειές τους; Αυτό είναι το πρώτο ευχαριστώ. :)  :)

        Το δεύτερο ευχαριστώ ,είναι για το κανάλι του Αλφα το οποίο, κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έβαζε, τις κλασσικές ταινίες του Ντίσνευ . Την Χιονάτη και τους Επτά νάνους και , την Μικρή Γοργόνα . Αυτά, δεν τα είχα δει ποτέ. Και όμως, αξιώθηκα και τα είδα. Σε μια περίοδο, όπου τα κανάλια της τηλεόρασης κυμαίνονται μεταξύ προγραμμάτων γεμάτα από, κάκιστες ταινίες εποχής μέχρι και επαναλήψεις.Την σειρά ο Ιησούς από την Ναζαρέτ, την έχω μάθει απέξω. Και όμως, μου δόθηκε η ευκαιρία ν α απολαύσω δύο ανεπανάληπτα έργα τέχνης. Και πάλι,  ευχαριστώ. :best:  :best:

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.