Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λυκάνθρωποι


ΤασίαΚούτ

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2865 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Άργησα πολύ, να φύγω από την γιαγιά μου. Κάθε φορά ,που πηγαίνω εκεί θα πρέπει να  κάθομαι με τις ώρες. Και το σπίτι της, ένα μικρό ξύλινο οίκημα βρίσκεται στις παρυφές του δάσους. Το οποίο και φοβάμαι. Δεν ξέρω, αλλά τελευταία νιώθω ότι κάτι θα συμβεί .Και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

Προχωρώ, βιαστικά ανάμεσα σε θάμνους -αλλά προσεκτικά μην σκιστεί η κάπα μου. Η οποία  είναι, το αγαπημένο μου κομμάτι. Μου την αγόρασε η μητέρα μου. Με λαμπρά, κόκκινα και μπλε χρώματα. Βλέπω τον ουρανό. Είναι λυκόφως . Αλλα τα πρώτα αστέρια, εμφανίστηκαν στον ουρανό. Θα είναι ωραία νύχτα. Ίδρωσα. Κάνει ζέστη αλλά φοβάμαι να βγάλω τα ρούχα μου, μήπως κρυώσω .Αλλά λίγο νερό, θα έπινα ευχαρίστως. 

 

Με το ελάχιστο φως της ημέρας, διέκρινα μια μικρή λίμνη - Πήγα εκεί, ήπια νερό, και κοίταξα το είδωλό μου στο νερό. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ξανθιά, με ψηλά και πλατιά ζυγωματικά. Με μπλε μάτια, λοξά σαν της γάτας. Τον τελευταίο καιρό, το σώμα μου έχει αλλάξει . Ψήλωσα ,τα στήθη μου μεγάλωσαν και μέστωσαν. Και  τρίχωμα, εμφανίστηκε ανάμεσα στα πόδια και στις μασχάλες- το χρώμα του οποίου, είναι λίγο σκουρότερο από εκείνο του κεφαλιού μου .Οι άνδρες, με κοιτούν περίεργα όταν περνώ από κοντά τους. Τα μάτια τους άλλα λένε. Κάτι όχι και τόσο ωραίο . Συν των άλλων, νιώθω κάτι απροσδιόριστο που κάνει, το αίμα μου να κοχλάζει. Και το σώμα μου, να αντιδρά περίεργα- ιδιαίτερα κάτω χαμηλά -ανάμεσα στα πόδια.

 

Κάθισα ,για λίγο να ξαποστάσω. Ο ήλιος, έχει δύσει εδώ και ώρα .Αλλά το καλοκαίρι, η νύχτα στον Βορρά αργεί να έρθει .Έτσι, έκατσα λίγο να χαζέψω τα λουλούδια όπως, και να ακούσω το κάλεσμα των νυχτοπουλιών.

 

Ξαφνικά, εμφανίστηκε  από το πουθενά  ένας λύκος .Μεγάλου μεγέθους, λευκός, με μπλε έντονα μάτια. Ποτέ, άλλωστε στην ζωή μου δεν είδα, τόσο όμορφο ζώο.Στην αρχή τρόμαξα, αλλά δεν έφυγα. Κάτι επάνω του, με έκανε να κάτσω στην θέση μου. Και παραδόξως, δεν τον φοβήθηκα. Αντιθέτως, τον ερωτεύτηκα σφόδρα. Βαθιά και έντονα. Ένιωθα, ότι δεν ήταν ένας συνηθισμένος λύκος. Αλλα μάλλον ένα πνεύμα του δάσους .Και εμείς εδώ τα πιστεύουμε. 

 

Ο λύκος με πλησίαζε. Πίσω του, οι ακτίνες του φωτός κύκλωναν το κεφάλι του ζώου σαν φωτοστέφανο. Εγώ, έμενα στην θέση μου μαγεμένη . Η καρδιά μου κτυπούσε ξέφρενα,  το σώμα μου ίδρωνε .Η ένταση ,που προ υπήρχε κάτω από την κοιλιά-Εκεί χαμηλά μετατράπηκε  σε άγρια πείνα.Και θυμήθηκα εκείνες, τις συζητήσεις που είχα με τις φίλες μου όπως και με μεγαλύτερες κοπέλες. Ότι η συγκεκριμένη αίσθηση, σημαίνει ότι το γυναικείο κορμί θέλει το σώμα ενός άνδρα.Απεγνωσμένα. 

 

Κοίταξα βαθιά ,στο βλέμμα του λύκου ο οποίος δεν απομάκρυνε το δικό του. Αντίθετα, με πλησίαζε όλο πιο κοντά .Έξαφνα το ζώο αυτό μεταμορφώθηκε  σε έναν νεαρό άνδρα. 

 

Ο ωραιότερος, που έχω δει στην ζωή μου. Επάνω του εξέπεμπε εξουσία και αρχοντιά . Το σώμα του ήταν, σαν εκείνα τα αγάλματα που είχα δει΄σε βιβλία Τέχνης .Που είχε φέρει, ο μπαμπάς μου από ένα ταξείδι στην Ρώμη. (Ο πατέρας μου είναι, έμπορος γούνας). Ακολούθως το πλάσμα αυτό είχε σκούρα  κόκκινα- σχεδόν μαύρα  μαλλιά σαν χαίτη .Και ήταν, λίγο ψηλότερος από εμένα, κάπου μισό κεφάλι. Τα μάτια του ήταν λοξά χρώματος βαθύ μπλε. Το πρόσωπο του ήταν αξύριστο. Αλλά, δεν μπορούσες να το πεις ότι είχε και γένια. Τα ζυγωματικά του, έντονα και πλατιά σαν τα δικά μου. Πόδια δυνατά σμιλευμένα με  μύες.Το ίδιο και με το υπόλοιπο σύνολο.  Με άλλα λόγια ένα κορμί ενός μαρμαρωμένου  αρχαίου Έλληνα θεού που ζωντάνεψε.

 

Στάθηκε, ακριβώς μπροστά μου. Το χέρι του, σήκωσε το πιγούνι μου . Με κοιτούσε έντονα, δεν απομάκρυνε το βλέμμα του από το δικό μου . Το μέρος ανάμεσα στα πόδια του ορθωμένο , ζωώδες και σκοτεινό. Τότε εγώ, έβγαλα τα ρούχα μου,  τα έβαλα στην άκρη, άπλωσα την κάπα μου σαν σεντόνι και ξάπλωσα. Και εκείνος: 

 

Ξάπλωσε, κατά πάνω μου άνοιξε τα πόδια μου, και άρχισε να κινείται. Στην αρχή αργά   αλλά μετά έντονα διεισδύοντας μέσα στο σώμα μου. Στην αρχή πόνεσε, αλλά μετά ο πόνος μετατράπηκε σε κάτι άλλο πρωτόγνωρο. Τον αγκάλιαζα ενώ αγκομαχούσε. Τον φιλούσα στο πρόσωπο στον δυνατό λαιμό του, και του έλεγα πόσο όμορφος είναι. Συνέχιζε, να κινείται μέσα μου.Με γέμιζε.Σε σημείο που  είχα την αίσθηση ότι θα κοβόμουν στα δύο.Αλλά εκείνος, κουνιόταν ακάθεκτος  όλο και πιο έντονα όλο και πιο βαθιά.Κάθε ώση του, ήταν δυνατότερη από την προηγούμενη.  Ένιωθα να συσπάται  . Ταυτόχρονα, τα στήθη μου είχαν πρηστεί .Οι ρόγες μου, είχαν σκληρύνει μέσα στο στόμα του. Και  αυτός, συνέχιζε .Μέχρι που ένιωσα, κάτι σαν αγαλλίαση . Και εκείνος, μετά από λίγη ώρα ολοκλήρωσε αγκομαχώντας.

 

Συνεχίζαμε, μέχρι αργά το βράδυ.  Τα σώματά μας, γινόταν ένα .  Συστρεφόμασταν, πάνω στο γρασίδι. Και παράλληλα,  το κεφάλι του ενός ανάμεσα στα πόδια του άλλου φιλούσαμε  τους πυρήνες της σωματικής ένωσης  . Σαν, να ήταν πηγή.Τα στόματα μας,  αδηφάγα, διψασμένα ,κολλημένα στο επίμαχο σημείο. Εμμέναμε εκεί. Και συνεχίζαμε. Με τα χείλη, και με την γλώσσα.Εγώ για αυτόν, και εκείνος για εμένα  . Δεν χορταίναμε ο ένας τον άλλο .Η ηδονή, ήταν ασύλληπτη.Το αίσθημα, ουσιαστικής πληρότητας γέμισε την καρδιά μου.Τον αγάπησα.  

 

Ύστερα, όλα τέλειωσαν . Το σώμα μου, ήταν σημαδεμένο με τα φιλιά και τις δαγκωματιές του. Όπως, και με το ζωώδες άρωμά του . Και  μέσα μου, ήμουν γεμάτη με τους χυμούς του. Σηκώθηκε, μου έδωσε ένα τελευταίο φιλί στο στόμα. Άγριο και δυνατό. Τον ρώτησα ποιο ήταν το όνομά του. Μου απάντησε ότι ήταν ο  Βασιλιάς Λύκος.Μετά μου χαμογέλασε , έστρεψε την πλάτη μου προς εμέ και ύστερα, με την περήφανη κορμοστασιά του, τον είδα να απομακρύνεται. Προς το δάσος.   Κατά διαστήματα εξαφανιζόταν, και εμφανιζόταν .Σαν φάντασμα. Ενώ τα μαλλιά του, ανέμιζαν στο απαλό αέρα....Και κατόπιν, τον είδα να μεταμορφώνεται σε εκείνον τον λευκό λύκο, και να χάνεται ανάμεσα στα δέντρα.Του δάσους.

 

Η μητέρα μου ανησύχησε.. Της είπα ότι, επειδή μάζευα διάφορα φρούτα του δάσους άργησα. Ζήτησα συγνώμη, και έφυγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου. Για να μην καταλάβει,  τίποτε.Ευτυχώς, ήταν συναχωμένη και δεν μπορούσε να μυρίσει. Αλλιώς, θα είχα πρόβλημα.Το επόμενο διάστημα, επισκεπτόμουν την γιαγιά μου προκειμένου, να συναντήσω ξανά  τον Βασιλιά Λύκο.Αλλά δυστυχώς, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά.Σε μια στιγμή, ρώτησα την γιαγιά μου ,τι γνωρίζει για τα πνεύματα του δάσους .Μου είπε ότι, όποιος τα συναντήσει, θα έχει ευλογία. Αλλά και κατάρα. 

 

Λίγο καιρό μετά μετανάστευσα στον Καναδά.Προκειμένου, να εργαστώ σαν δασκάλα για μικρά παιδιά και συγκεκριμένα,  στο Lonewood στο Cold Lake .Της Alberta.Βρήκα την αγγελία σε μια εφημερίδα .Και  ύστερα, από  σκληρές διαμάχες με τους γονείς μου κατάφερα και έφυγα από το σπίτι.Και από το δάσος, διότι μου γέμιζε πίκρα, που δεν θα τον ξανασυναντούσα. Εκείνον, που μου έκλεψε την καρδιά, και την ψυχή μου. Και ο οποίος, έκτοτε με στοιχειώνει τα όνειρά μου, γεμίζοντας με πόνο.Επειδή, δεν τον έχω κοντά μου, δίπλα μου .Το άλλο μου μισό. Αυτός ήταν . Κανένας άλλος δεν θα τον αντικαθηστούσε. Ποτέ όσο ζω.

 

Παντρεύτηκα, έναν εργάτη ενός ορυχείου της περιοχής ονόματι, Tomas Howlett η γενιά του οποίου, είχε καταγωγή από το Southampton της Αγγλίας.Οι πρόγονοί του, ήρθαν εδώ για καλύτερη ζωή .Και αυτοί, όπως και πολλοί άλλοι από άλλα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου  δημιούργησαν το χωριουδάκι ονόματι Lonewood.Που σημαίνει ή μοναχικό ή  απομακρυσμένο δάσος.

 

Παντρευτήκαμε, λίγο καιρό μετά.Ζούσαμε φτωχικά, αλλά έντιμα και ευτυχισμένα. Ήταν καλός άνθρωπος,αν και με κάποια άγρια ξεσπάσματα. Τις νύχτες κάναμε συχνά΄έρωτα . Και μετά, όταν έπεφτε το βαθύ σκοτάδι της νύχτας .Τότε ο νους μου, πήγαινε σε εκείνη μέσα στο δάσος . Και σε Εκείνον.Τον Λευκό Λύκο...........

 

Λίγους μήνες αργότερα, γέννησα ένα γιο. Ένα υπέροχο αγόρι, που το ονομάσαμε James .Προς τιμήν του πεθερού μου ο οποίος, δεν ζει. Διότι πέθανε, πολλά χρόνια όταν ο άνδρας μου ήταν έφηβος. Ακολούθως,ήμασταν πολύ χαρούμενοι νιώθαμε ευλογημένοι. Και εγώ πιο πολύ .Όμως τις νύχτες, στα όνειρά  μου κοιμόμουν δίπλα σε Εκείνον. Ένιωθα το σώμα του, που ήταν χαλαρό δίπλα μου. Ο ιδρώτας του, να μυρίζει υπέροχα στα ρουθούνια μου. Σαν μόσχος. Και μετά, ξυπνούσα κάθιδρη έχοντας μεγάλη θλίψη στην καρδιά. Διότι, δεν ήταν Αυτός δίπλα μου στο πλευρό μου .Αλλά  ο σύζυγός μου.

 

Μου λείπει Εκείνος ο Λύκος. Και όταν βλέπω τον γιο μου μεγάλο πια , έχω την αίσθηση, ότι μπροστά μου έχω Αυτόν. Με εκείνη, την δυναμική άγρια ζωώδη ομορφιά. Και τα χέρια του παιδιού μου, έχουν κάτι περίεργο.Βγάζουν μεγάλα σουβλερά  νύχια μεταξύ της παλάμης και των δακτύλων. Και τα οποία εμφανίζονται όταν είναι ή θυμωμένο ή αγχωμένο.Πάντως, είναι πολύ έξυπνο παιδί. Θα πάει μπροστά. Και μέσα μου μια φωνή λέει ότι είναι ο Γιος Του.Δώρο του, για μένα επειδή με αγάπησε.Επειδή του ανήκω.

 

Ναι το πιστεύω αυτό .Θέλω να το πιστέψω .Διότι τον λατρεύω.Εκείνον .Και όταν είμαι  έτοιμη να κοιμηθώ, βλέπω σαν όραμα, δύο λοξά έντονα μπλε μάτια να με κοιτούν.Και η φωνή του, να μιλά σε μένα .Ότι του ανήκω .Ότι είμαι δική του. Και ότι δεν πρόκειται κανένας, να με πάρει από Αυτόν. Τον Βασιλιά Λύκο. 

 

Σημείωση.

 

Θα ήθελα εδώ να αναφέρω ότι,  η ιστορία αυτή δεν αναφέρεται στη γέννεση του James Howlett .Ο οποίος είναι γνωστός ως  Wolverine. Αλλά  στον παππού του.Τον  James Senior .Αλλιώς, πως θα δικαιολογόταν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που είναι τα σουβλερά νύχια. Κοιτάξετε προσεκτικά το καρέ από το  Origin 3post-31587-0-71040900-1491338673_thumb.jpg

Τέλος εμπνεύστηκα την ιστορία από τους μύθους της Λήδας και του Κύκνου όπως και από την Κοκκινοσκουφίτσα.

 

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 year later...

  • Member ID:  34099
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  5
  • Reputation:   25
  • Achievement Points:  5
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1854 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  45

μου θυμησε κατι απο contro natura... :xm:

IMG_20190324_110644.jpg

Επεξεργασία από strange_zarco
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.