Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτάσεις ιστοριών για το signing του Fabio Celoni


PhantomDuck

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  2414
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  206
  • Content Count:  5711
  • Reputation:   45682
  • Achievement Points:  5808
  • Days Won:  48
  • With Us For:  6148 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Λοιπόν, κοιτάχτε πώς έχει το θέμα. Ο Fabio Celoni θα έρθει για να μοιράσει τζίφρες στο Athens Con, στις 3&4 Δεκεμβρίου 2016. Επομένως, σαν καλοί καμμένοι Disneyάκηδες που σεβόμαστε τον εαυτό μας, οφείλουμε να τον καλωσορίσουμε εις τας Ελλάδας με έναν πάκο από ψαγμένες προτάσεις, ώστε να του κάνουμε εντύπωση και να πει καλά λόγια για εμάς στους συναδέλφους του στο εξωτερικό, μπας και αξιωθούμε να δούμε κι άλλα ονόματα στο μέλλον. Οι υπόλοιποι που δεν είστε Disneyκοί, θα του πάτε απλά κάποια από τα παρακάτω τεύχη και θα του το παίξετε μούρη, δεν μας πειράζει διόλου. Χαμπάρι δεν θα πάρει, εκτός αν του πιάσετε την κουβέντα με τις ώρες, που αν την πιάσετε, θα είστε Disneyκοί με βούλα, επομένως πάει μία η άλλη :angel:
 
Αρκετά με τις εξυπνάδες όμως, ας μπούμε στο ψητό. Δώστε βάση τώρα τι παίζει με τον τύπο. Δυο λόγια γνωριμίας. Ο Celoni ήταν ένας από τους Ιταλούς που έμαθα από το Κόμιξ (Τερζόπουλου). Μπήκαν μόνο 4 ιστορίες του, οι οποίες όμως ήταν αρκετές για να με κάνουν να ψαχτώ αρκετά ώστε να δω τι μέρος του λόγου είναι και τούτος. Αυτές με έκαναν και άρχισα σιγά σιγά να μαζεύω και άλλα περιοδικά με ιστορίες του, κυρίως δηλαδή Ντόναλντ (Τερζόπουλου). Το ιδιαίτερο στυλ του, στην συνέχεια το «αντέγραψε» ο φίλος του, ο Paolo Mottura, τον οποίον είδαμε στην Θεσσαλονίκη πριν λίγους μήνες. Ο Mottura είναι πιο γνωστό όνομα στον χώρο επειδή είναι πιο ενεργός με περισσότερες ιστορίες, όμως ο Celoni ήταν αυτός που ξεκίνησε αυτό το «διάχυτο πλαστικό» στυλ. Μην παραξενευτείτε δηλαδή αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ορισμένες ιστορίες τους.
 
Αν εξαιρέσουμε κάτι μονοσέλιδες στις οποίες δεν δίνω σημασία, ο άνθρωπας έχει κάνει μόνο καμιά 35αριά ιστορίες. Εις τα πάτρια εδάφη μας έχουμε δει τις 26 εξ αυτών. Ο κύριος όγκος δουλειάς του είναι σε εξώφυλλα, με καμιά 75αριά στο ενεργητικό του. Τα περισσότερα από αυτά είναι με τον Φάντομ Ντακ, και τα είδαμε στο Αλμανάκο, στα τεύχη περίπου από 100-200.
 
 
 

Αυτά είναι τα Inducks links που μας ενδιαφέρουν.

Είμαι αναλυτικός μέχρι αηδίας, για να επιλέξει ο καθένας αυτά που θέλει.

 
 

 

Εξώφυλλα
Εξώφυλλα που έχουν δημοσιευτεί γενικά: Με μικρό μέγεθος εικόνων  / Με μεγάλο μέγεθος εικόνων
Εξώφυλλα που έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα: Με μικρό μέγεθος εικόνων  / Με μεγάλο μέγεθος εικόνων

 

 

 

Ιστορίες με βαθμολογική σειρά

Ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί γενικά: Με μικρό μέγεθος εικόνων / Με μεγάλο μέγεθος εικόνων

Ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα: Με μικρό μέγεθος εικόνων / Με μεγάλο μέγεθος εικόνων

 
 

Το μικρό μέγεθος βάλτε το αν θέλετε να δείτε πιο εύκολα τις συντμήσεις των τευχών, το μεγάλο για να δείτε καλύτερα για ποια ιστορία μιλάμε. Πάρτε τα, ξεσκίστε τα, δείτε τι τεύχη έχετε, ποια τεύχη θέλετε, γενικά κάντε παιχνίδι. Ωραία, το λήξαμε κι αυτό. Και τώρα το αγαπημένο μου κομμάτι, προτάσεις για συγκεκριμένες ιστορίες και τεύχη. Θα ξεκινήσουμε με τις πιο κάζουαλ επιλογές και θα πάμε στις πιο ψαγμένες. Όχι φυσικά επειδή είμαστε κάζουαλς (Θου Κύριε, άκου τι κάθομαι και λέω), αλλά για να τους διευκολύνουμε όλους, μιας και οι ιστορίες του είναι πολύ λίγες, επομένως και τα βολικά τεύχη πολύ περιορισμένα.

 

 
 
Θεματικά τεύχη:

  • Δράκουλας - Κόμιξ #295 & Μίκυ Μάους Editor's Choice 00. Παρωδία του Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ. Ωραία ιστορία, ωραίο εξώφυλλο, ωραίο σχέδιο, ωραία έμπνευση, πολύ καλό πακέτο. Ήταν ένα τεύχος που ξεχώρισε από την μετριότητα των υπόλοιπων τευχών του Τερζόπουλου εκείνης της περιόδου, επειδή είχε ταυτότητα με μία θεματική ιστορία. Το Μίκυ Μάους έχει την ίδια ιστορία, όμως σε μικρό μέγεθος που χάνει αρκετά. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος, μπορεί κάλλιστα να πάει αυτό για υπογραφή. Ειδικά αν έχετε υπογεγραμμένο και το Editor's Choice 1 από την Ziche, θα πάρετε άλλη μία τζίφρα σε αυτό και θα λέτε πως έχετε υπογεγραμμένη όλη τη σειρά.
     
  • Ο επικός Μίκυ - Κόμιξ #274. Η ιστορία έχει φοβερό, φοβερότατο σχέδιο, όμως δυστυχώς είναι προσαρμογή του αντίστοιχου βιντεοπαιχνιδιού. Για εμένα που είμαι φανατικός φαν του παιχνιδιού (lolwut) είναι ταμάμ, όμως για τον κοινό αναγνώστη, δεν είναι παρά μία αρκετά μέτρια ιστορία με καλό σχέδιο. Παραμένει βέβαια η μοναδική περίπτωση θεματικού τεύχους, επομένως δεν είναι και τόσο άσχημα. Ειδικά αν το έχετε υπογεγραμμένο από τον Peter David (σεναριογράφο) και Paolo Mottura (συνσχεδιαστή), θα πάρετε και μία τρίτη υπογραφή από τον Celoni και θα είστε κομπλέ.

 

 

 

Υπόλοιπες ιστορίες του που έχουν δημοσιευτεί στο Κόμιξ.

  • Γύρνα στο σπίτι Ντόναλντ - Κόμιξ #166. Ο Ντόναλντ χάνεται από το σπίτι, και προσπαθεί να γυρίσει πίσω. Αυτό ήταν. Αυτή η ιστοριάρα όμως είναι τόσο σουρεάλ, τόσο όμορφη και τόσο ξεχωριστή λόγω σχεδίου, που ξεχωρίζει από την σαβούρα. Μου είχε κάνει εντύπωση θυμάμαι αυτό το πλαστικό σχέδιο στο Κόμιξ και ήθελα κι άλλο. Πού να ήξερα πως οι ιστορίες του ήταν με το σταγονόμετρο. Και μεταξύ μας τώρα, δεν είναι όλες οι ιστορίες του Celoni αριστουργήματα, μάλλον το αντίθετο, όμως η συγκεκριμένη έχει πάρει 10άρι από εμένα στο Inducks τιμής ένεκεν. Κάντε μία καλή και βρείτε την σκαναρισμένη αν δεν έχετε το τεύχος. Ακόμα και να μην του το πάτε, διαβάστε την.
     
  • Προσωπική υπόθεσηΚόμιξ #149. Από τις πολύ λίγες συγκινητικές και συναισθηματικές ιστορίες με τον Μαύρο Πητ. Αν έχετε βαρεθεί τις χαζοχαρούμενες ιστορίες με τον απλά χαζό και κακό Πητ, διαβάστε αυτήν. Tito Faraci στα καλύτερά του με τον Celoni να δίνει το καλύτερο σχέδιο που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη ιστορία. Την κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με το Ποτάμι του χρόνου και Το αστέρι που έπεσε. Αυτή για εμένα είναι η καλύτερη ιστορία του Celoni, και μία από τις επιλογές που θα έχω στάνταρ μαζί μου. Θα πρότεινα να την βρείτε σκαναρισμένη στο νετ τώρα αμέσως αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Η σειρά γενικά κυκλοφορεί ευραίως, 32 σελιδούλες είναι μόνο, λίγα λεπτά θα σας πάρει να την βρείτε και να την διαβάσετε.

 

 

 

Ιστορίες του σε ειδικά τεύχη.

 

 

 

 

Λοιπές ιστορίες του σε Μίκυ Μάους / Ντόναλντ / Αλμανάκο (ψαγμένο πράμα)

  • Απίστευτη πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια - ΜΜ #1902. Ιστορία 43 σελίδων με «μονοπάτια», η κάθε μία εκ των οποίων από διαφορετικό σχεδιαστή. Μπορείτε να πάρετε το τευχάκι και να βάλετε σκοπό της ζωής σας να μαζέψετε υπογραφές από όοοοολους τους δημιουργούς :P. Από τον καθέναν στην σελίδα του. Με ψήνει τώρα που το λέω αλλά οκ, είπαμε, μην είμαστε και υπερβολικοί.
     
  • Tο πρωτάθλημα των Μούργων - ΜΜ #2000. Επετειακό τεύχος με πολλές επετειακές ιστορίες, από αυτές που μπαίνουν σε κάθε ~500 τεύχη και λατρεύω. Αυτήν την στιγμή χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο επειδή το τευχάκι έχει μέσα όχι μόνο ιστορία Celoni, αλλά και Ziche, και Cavazzano, και σχέδιο Rosa σε μία σελίδα, και γενικά είναι ό,τι πρέπει για μαζικές υπογραφές δημιουργών. Πώς μου ξέφυγε αυτό το πράμα εμένα; Μάλλον θα το πάω φέτος, θα ελπίζω να ξαναδώ τους υπόλοιπους, και στο μέλλον να δούμε και τους εναπομείναντες.
     
  • Η εκδίκηση του τιμωρού - Αλμανάκο #171. Δώστε βάση στον τίτλο. Ιστορία με τον Φάντομ Ντακ. Και εκδικητής και τιμωρός. Μία ιστορία όπου ο Γκαστόνε και ο θείος Σκρουτζ είναι εκνευριστικά εκνευριστικοί, ο Ντόναλντ είναι το παιδί της φάπας, και παίρνει εκδίκηση ως Φάντομ Ντακ για όοοοοολες τις ιστορίες που έχει βγει χαμένος, ουσιαστικά αποτίοντας φόρο τιμής στις πρώτες ιστορίες του Guido Martina, όπου ο Φάντομ δεν ήταν υπερήρωας αλλά ένας εκδικητής που τιμωρούσε όσους δεν γούσταρε. Είναι από αυτές τις ιστορίες που γνωρίζεις πως ο Φάντομ θα ξεφτιλίσει τους αντιπάλους του, αλλά παρ' όλ' αυτά συνεχίζεις να διαβάζεις, επειδή θέλεις να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Και όταν το βλέπεις, εξακολουθεί να σε αποζημιώνει. Από τις ιστορίες του σωρού που έχει φτιάξει, αυτή είναι η καλύτερη <--- Germ, αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα.
     
  • Αλυσιδωτή καταστροφή - Ντόναλντ #5. Αυτή μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική επειδή την είχα διαβάσει πιτσιρικάς πάνω από καμιά 10αριά φορές, επομένως μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο πιστεύω. Βασικά τυπική ιστορία του Celoni την θεωρώ, απλά βολεύει και το τεύχος που είναι σαν τομάκι.
     
  • Σύμβολο κύρους - Ντόναλντ #10. Μία από τα ίδια με το άνωθεν. Με την διαφορά πως αυτό είναι ένα από τα πολύυυυ λίγα τεύχη της σειράς (παίζει να μην ήταν πάνω από 5 αν θυμάμαι καλά) με άρθρα πριν τις ιστοριές. Ήταν την εποχή που το περιοδικό πρωτοξεκίνησε ως μηνιαίο με ξεχωριστή θεματολογία ανά μήνα. Το προηγούμενο τεύχος (#9) ήταν με αφιέρωμα στην Ziche, όμως το #10 δεν έχει αφιέρωμα ούτε για τον Celoni ούτε για κανέναν, απλά μιλάει γενικά για δημιουργούς και για τέχνη. Δεν είναι και άσχημη επιλογή αν κάποιος δεν έχει άλλα τευχάκια, ειδικά αν έχει και το προηγούμενο από την Ziche.
     
  • Ο πράσινος εφιάλτης - Ντόναλντ #127. Τελευταία πρόταση. Πιο πολύ το αναφέρω για το σουρεαλιστικό του πράγματος, μιας και μπορεί να αρέσει σε κάποιον το τρελό αυτό ύφος της ιστορίες σε συνδυασμό με το τρελό ύφος του Celoni. Πώς είναι οι ιστορίες με «μονοπάτια» που πας από σελίδα σε σελίδα; Ε, καμία σχέση. Αυτό είναι πιο πολύ σε ύφος Πασατέμπος. Του στυλ σε μία εικόνα να σε ρωτάει τι είδαν στον μισοσβησμένο πίνακα, από κάτω να σου λέει την λύση, όμως ό,τι και να κάνεις, η ιστορία προχωράει κανονικά. Ή να σε ρωτάει τι θα κάνουν άραγε τα ανιψάκια, αλλά να μην έχει καμία σημασία επειδή η ιστορία συνεχίζει στην επόμενη σελίδα και βλέπεις τι έκαναν τελικά τα ανιψάκια, ό,τι και αν πιστεύεις ότι θα έπρατταν. Ή να βλέπεις τα τανκς να βαράνε ένα δέντρο (ναι, καλά διαβάσατε), και να σε ρωτάει ποια λέξη θα σχηματίσουν με αναγραμματισμό τα γράμματα που εμφανίστηκαν στην έκρηξη. Και προφανώς, όταν τα βάλεις στην σειρά, όχι μόνο δεν θα αλλάξει την ροή της ιστορίας αφού συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα, αλλά δεν θα έχουν και καμία απολύτως σχέση με την όλη ιστορία. Όχι πως ο όλος παραλογισμός που εξελίσσεται στις σελίδες που κρατάμε έχει κάποια ιδιαίτερη συνοχή, όμως κουβέντα να γίνεται.

 

 

 

Αυτά τα ολίγα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποιες αξιόλογες ιστορίες σε τεύχη που δεν έχω, άρα δεν έχω διαβάσει για να ξέρω. Ποια τεύχη τώρα θα πάω προσωπικά για υπογραφή. Ενδεικτικά με σειρά προτίμησης αναφέρω:
 

1) Κόμιξ 274 Επικός Μίκυ (για να έχω υπογραφές από όλον τον ντουνιά)

2) Κόμιξ 295 Δράκουλας

3) Κόμιξ 149 Προσωπική υπόθεση

4) Κόμιξ 166 Γύρνα στο σπίτι Ντόναλντ

 

Τα 4 Κόμιξ, δηλαδή οι 4 καλύτερές του ιστορίες. Και ύστερα

 

5) Η εκδίκηση του τιμωρού - Αλμανάκο 171

6) Το πρωτάθλημα των Μούργων - Μίκυ Μάους 2000

7) Σπόροι - Φάντομ #9

 

Από εκεί και πέρα παίζουμε με τις μέτριες ιστορίες. Μπορεί κάποιες από αυτές να αξίζουν, όμως το ότι είναι σε ξέμπαρκα τεύχη δεν με τραβάνε σχεδόν καθόλου. Νομίζω πως κλείσαμε. Περιμένω φυσικά κι εγώ προτάσεις που μπορεί να μου διαφεύγουν ή κακώς να μην τους δίνω βαρύτητα. Η ιστορία που περιμένουμε αυτόν τον καιρό από τον Celoni, είναι ο Δόκτωρ Μίκυ Χάιντ ή όπως εν τέλει το μεταφράσουνε, παρωδία του γνωστού βιβλίου / έργου. Θεωρώ πως έχουν κρατήσει την ιστορία για το Κόμιξ, όμως μέχρι τον Δεκέμβριο θα βλέπουμε μόνο Rosa, επομένως πιστεύω πως θα την δούμε μετά το signing.Το ιδανικό θα ήταν να κυκλοφορήσει αυτόνομο ένα τευχάκι, όμως αφού δεν το έκαναν για τον Mottura τον οποίον υποστήριξαν στα πρώτα τεύχη του περιοδικού, δεν νομίζω πως θα το κάνουν για τον Celoni. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια σε όλα αυτά.

 

 

 

Υ.Γ.

Αν καταφέρω και πετύχω από κάνα ιταλικό ebay / amazon τούτο εδώ το ιταλικό Kingdom Hearts διά χειρός Celoni που δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά εκτός Ιταλίας, θα το δώσω για υπογραφή πρώτο πρώτο και θα το βάλω σε βιτρίνα μαζί με τα limited edition Kingdom Hearts βιντεοπαιχνίδια και soundtracks για να πουλάω μούρη σε όλη την υφήλιο.

 

 

 

 

Εσωτερικό λινκ για το Άθενκς Κον εδώ
Facebook λινκ για την εκδήλωση εδώ
Προτάσεις ιστοριών για το signing του Cavazzano εδώ
Προτάσεις ιστοριών για το signing του Mottura εδώ

Επεξεργασία από PhantomDuck
  • Like 35
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31289
  • Group:  Members
  • Topic Count:  36
  • Content Count:  703
  • Reputation:   5976
  • Achievement Points:  723
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3019 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  59

Για εμάς που ενδιαφερόμαστε μεν, αλλά δεν τυγχάνουμε μύστες, υπαρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι από τα παραπάνω - εννοώ σχετικά εύκολα- και πού?

  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2414
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  206
  • Content Count:  5711
  • Reputation:   45682
  • Achievement Points:  5808
  • Days Won:  48
  • With Us For:  6148 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Ο Δράκουλας και ο Επικός Μίκυ (Κόμιξ 274 & 295) είχαν κυκλοφορήσει σε διπλά τεύχη Τερζόπουλου. 164 σελίδες με 6€. Αυτά τα είχε βγάλει σε πολύ μεγαλύτερο τιράζ από τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν με Β' διανομή σε ένα σωρό περίπτερα. Θυμάμαι στο κέντρο συνέχεια βλέπω τα 6-7 διπλά τεύχη, μεταξύ των οποίων και αυτά τα δύο. Τα έχω πετύχει επίσης κατά καιρούς και σε διάφορα βιβλιοπωλεία, όμως δεν θυμάμαι τώρα περισσότερα.

 

Η καλύτερη και πιο φθηνή λύση, είναι να τα τσιμπήσετε από το Άργος που τα δίνει και σε πολύ καλές τιμές. 2,36€ ο Επικός Μίκυ, 2,36€ και ο Δράκουλας. Και μιας και θα είστε εκεί, τσιμπήστε και κάνα από τα Μεγάλα Σήριαλ που προανέφερα με ένα δίευρο, ή κάναν Άρχοντα των δράκων με 4€ που δεν έχει ιστορία του Celoni, αλλά αξίζει να το πάρει όποιος δεν το έχει. Χρεώνουν κάποια παραπάνω τιμή ανά κιλό, ενώ με αγορές άνω των 30€ κάνουν δώρο τα μεταφορικά.

 

Το Μίκυ Μάους Editor's Choice πιστεύω πως θα είναι ακόμα προσβάσιμο στο μαγαζί της Καθημερινής στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 49 Στοά Αρσακείου. Τηλ 210.33.16.825. Κι αυτό προτείνεται, είναι ωραία έκδοση, ωραία ιστορία, απλό, φθηνό και εύκολο να βρεθεί (αν το δίνουν ακόμα στην στοά).

  • Like 11
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30290
  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Content Count:  1113
  • Reputation:   6473
  • Achievement Points:  1116
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3528 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  21

Ο Δράκουλας και ο Επικός Μίκυ (Κόμιξ 274 & 295) είχαν κυκλοφορήσει σε διπλά τεύχη Τερζόπουλου. 164 σελίδες με 6€. Αυτά τα είχε βγάλει σε πολύ μεγαλύτερο τιράζ από τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν με Β' διανομή σε ένα σωρό περίπτερα. Θυμάμαι στο κέντρο συνέχεια βλέπω τα 6-7 διπλά τεύχη, μεταξύ των οποίων και αυτά τα δύο. Τα έχω πετύχει επίσης κατά καιρούς και σε διάφορα βιβλιοπωλεία, όμως δεν θυμάμαι τώρα περισσότερα.

 

Η καλύτερη και πιο φθηνή λύση, είναι να τα τσιμπήσετε από το Άργος που τα δίνει και σε πολύ καλές τιμές. 2,36€ ο Επικός Μίκυ, 2,36€ και ο Δράκουλας. Και μιας και θα είστε εκεί, τσιμπήστε και κάνα από τα Μεγάλα Σήριαλ που προανέφερα με ένα δίευρο, ή κάναν Άρχοντα των δράκων με 4€ που δεν έχει ιστορία του Celoni, αλλά αξίζει να το πάρει όποιος δεν το έχει. Χρεώνουν κάποια παραπάνω τιμή ανά κιλό, ενώ με αγορές άνω των 30€ κάνουν δώρο τα μεταφορικά.

 

Το Μίκυ Μάους Editor's Choice πιστεύω πως θα είναι ακόμα προσβάσιμο στο μαγαζί της Καθημερινής στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 49 Στοά Αρσακείου. Τηλ 210.33.16.825. Κι αυτό προτείνεται, είναι ωραία έκδοση, ωραία ιστορία, απλό, φθηνό και εύκολο να βρεθεί (αν το δίνουν ακόμα στην στοά).

Από εκεί πήγα να πάρω ακριβώς τα Κόμιξ # 274 και Άρχοντα των Δράκων αλλά με ΦΠΑ βγήκε γύρω στο δεκάευρο... Και με έβγαλε εκτός προγράμματος :(

Επεξεργασία από Billy Uchiha
  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2414
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  206
  • Content Count:  5711
  • Reputation:   45682
  • Achievement Points:  5808
  • Days Won:  48
  • With Us For:  6148 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Α, βάζουν επιπρόσθετο ΦΠΑ; Δεν έχω παραγγείλει για να ξέρω. Κρίμα αν όντως ισχύει. Και πάλι βέβαια είναι πολύ πιο φθηνά από τα 16€ της ονομαστικής τους τιμής, αλλά ναι, ένα ξενέρωμα το τρως αν όντως ισχύει.

  • Like 8
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6342 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

Δε νομίζω ότι 6% ΦΠΑ είναι κάτι το φοβερό και τρομερό :) Το 2,60 του Ιντιάνα Γκουφυ (ΜΣ 30) γίνεται 2,76 :) Το 2,28 Παρασκευές του Γκούφυ (ΜΣ 33) γίνεται 2,42 :) Οι Άρχοντες των Δράκων από 3,96 γίνονται 4,20... φοράδα-αλώνι :)

 

Εκτός εάν εννοούμε +τα μεταφορικά +κόστος αντικαταβολής :)

 

:cheers5:

  • Like 8
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30290
  • Group:  Members
  • Topic Count:  38
  • Content Count:  1113
  • Reputation:   6473
  • Achievement Points:  1116
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3528 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  21

Δε νομίζω ότι 6% ΦΠΑ είναι κάτι το φοβερό και τρομερό :) Το 2,60 του Ιντιάνα Γκουφυ (ΜΣ 30) γίνεται 2,76 :) Το 2,28 Παρασκευές του Γκούφυ (ΜΣ 33) γίνεται 2,42 :) Οι Άρχοντες των Δράκων από 3,96 γίνονται 4,20... φοράδα-αλώνι :)

 

Εκτός εάν εννοούμε +τα μεταφορικά +κόστος αντικαταβολής :)

 

:cheers5:

Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά μάλλον τελικά βγήκε στα 3€ ή διαφορά. Δε λέω ότι είναι και το τεράστιο ποσό, αλλά δεν το περίμενα. Ο αρχικός μου σκοπός εξάλλου ήταν μόνο το Κόμιξ και λόγω των χαμηλών τιμών λέω "Άντε να χώσω κι ένα Άρχοντες των Δράκων μέσα". Επεξεργασία από Billy Uchiha
  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31289
  • Group:  Members
  • Topic Count:  36
  • Content Count:  703
  • Reputation:   5976
  • Achievement Points:  723
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3019 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  59

Thanks Phantom,

Πηρα και γω μερικά απο κει. Δεν ξέρω γενικά τιμές, όμως δύο ΚΟΜΙΞ και δύο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΞ μου βγήκαν 15 εβραιοι, αντικαταβολής περιλαμβανομένης.

Ελπίζω να μην αρχίσω να βγάζω πούπουλα.

  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  8571
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  450
  • Reputation:   1814
  • Achievement Points:  450
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5543 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

Αυτό είναι το topic που γύρευα..

Μετά απο δυο ώρες ψάξιμο στα ξένα sites το google μου πέταξε αυτό το thread! Μπράβο στον PhantomDuck για την πρωτοβουλία και για το ξεχωριστό σχολιασμό!

 

Έχω δυο ερωτήσεις:

 

1. Πόσα τεύχη/υπογραφές δικαιούμαστε να δώσουμε;

2. Σε περιπτώσεις που δεν είναι εξώφυλλο δικό του αλλα ιστορία μεσα στο τεύχος (όπως πχ με το ΜΜ 2000) πού θα τον βάλεις να υπογράψει; Μεσα/πάνω στην σελίδα;

 

2α) σκοπεύω να του πάρω και ένα blank cover απο τα καινούργια της αμερικανικής IDW. Ξέρουμε αν συνήθως χρεώνουν οι artists για ένα γρήγορο σχέδιο;

  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6342 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

Δεν έχουν ανανεώσει ακόμα το κείμενο, αλλά λογικά θα ισχύει για τα signings ότι ίσχυε και πέρυσι:

 

"   ε. Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να υπογράφει μέχρι ΕΞΙ (6) τεύχη - αντικείμενα τη φορά. Σε περίπτωση που θέλει να πάρει περισσότερες υπογραφές μπορεί να ξαναπάει στο τέλος της ουράς, και να περιμένει μέχρι να έρθει πάλι η σειρά του γιαι να υπογραφούν τα επόμενα έξι. Αυτό μπορεί να επαναλαμβάνετε ωσότου που να τελειώσουν τα τεύχη - αντικείμενα που θέλει να του υπογράψουν."

 

:cheers5:

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31289
  • Group:  Members
  • Topic Count:  36
  • Content Count:  703
  • Reputation:   5976
  • Achievement Points:  723
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3019 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  59

Αυτό με το σκετσάκι θα με ενδιέφερε. Τι συνηθίζεται γενικά, μπορώ να έχω κάποιο σκέτσμπουκ, χαρτί κτλ, να ζητήσω και οτι βγεί?? Ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά??

  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  8571
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  450
  • Reputation:   1814
  • Achievement Points:  450
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5543 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

Αυτό με το σκετσάκι θα με ενδιέφερε. Τι συνηθίζεται γενικά, μπορώ να έχω κάποιο σκέτσμπουκ, χαρτί κτλ, να ζητήσω και οτι βγεί?? Ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά??

 

στο δικό μας comic con και γενικά όμως ισχύει ο κανόνας του σκίτσο = αμοιβή

Εξαρτάται πάντα απο τον artist όμως ειναι δική του ευθύνη όχι των διοργανωτών και μάλιστα με το που έρχεται η σειρά σου σε ενημερώνει ο ίδιος για την τιμή για να ξέρεις τα options σου και να αποφασίσεις. Μη φανταστείς όμως τρελά ποσά. 10 ευρώ ηταν πχ ο artist του Asterix που ειχε έρθει στην Κυπρο και που μου σχεδίασε μέσα στο βιβλίο τον Αστερίξ

  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.