Jump to content
Sign in to follow this  
Valtasar

MEMBER OF THE YEAR 2015-2016 (MOY)

Member of the Year 2015-16  

147 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν από τα γενέθλια του Greekcomics, ψηφίζουμε για να βγάλουμε το καλύτερο μέλος της χρονιάς που πέρασε.   :)

Στην λίστα μπαίνουν όλα τα ψηφισμένα Μέλη του Μήνα του προηγούμενου χρόνου, η Διοικητική Ομάδα και κάποια από τα πιό ενεργά μέλη. Εξαιρούμαι εγώ και αυτοί που ψηφίστηκαν ΜΟΥ τα προηγούμενα χρόνια. Τα Νέα Μέλη δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Άσχετα από το αποτέλεσμα είναι ΤΙΜΗ για όποιον μπει σε αυτή τη λίστα καθώς αυτά τα ονόματα ήταν η αφρόκρεμα της Κοινότητάς μας για τον τελευταίο χρόνο. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς που μας τίμησαν με την προσφορά και την συμμετοχή τους.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα της 1ης Οκτωβρίου 2016 και ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του στην γιορτή που θα γίνει για τα 10α γενέθλια του GC το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2016  :dance:

 

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή ψηφοφορία θα ακολουθήσει νέα δημοσκόπηση δύο εβδομάδων για το Καλύτερο Μέλος της Δεκαετίας (ΜοD) !!!!!!!!!! (2006-2016)

ΠΡΟΣΟΧΗ : αν δεν ψηφίσετε και πάτε να δείτε τις ψήφους, μετριέται ΚΕΝΗ ψήφος και δεν θα μπορέστε να ψηφίσετε !

 

Επιτρέπετε να ψηφίσετε όσους θέλετε συγχρόνως.

Οι απαντήσεις σε αυτό το θέμα θα διαγράφονται έως ότου ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Καλή ψήφο

:valt:

  • Like 47

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ισοψηφία 3 μελών για πρώτη φορά στην ιστορία του GC..... η ψηφοφορία παρατείνεται μέχρι σήμερα το βράδυ στις 12

 

:valt:

  • Like 22

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια που η ψηφοφορία έληξε και επίσημα. Πέρα από τα συγχαρητήρια που αξίζουν σε όλους της λίστας ανεξαιρέτως.  Πέρα από τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όσους με επέλεξαν και μου έδειξαν ότι γουστάρουν αυτό που προσφέρω εδώ (οπότε μια επιλογή μου μένει, να συνεχίσω να προσφέρω, και ως άνθρωπος των άκρων μόνο προς τα πάνω θα πάει).

 

Επειδή δεν είμαι φτιαγμένος για διθυράμβους και λοιπά. :) Είναι για άλλους αυτά, όχι για μένα. Θα πω μια ιστορία μικρή. Αρχικά δεν ψήφισα τον Νίκο (ngramm). Δεν συμμετείχε στο φόρουμ, δεν φαινόταν πουθενά. Με τα κριτήρια μου δεν "άξιζε" την ψήφο. Λογική σκέψη για κάποιον που δεν ξέρει. Γιατί εγώ δεν ξέρω από προγραμματισμό ιδιαίτερα, δεν ξέρω από στήσιμο φόρουμ. Κόμικς γουστάρω και διαβάζω. Έτυχε λοιπόν αυτό τον πολυτάραχο μήνα που μας πέρασε να βρεθώ με φίλους από εδώ και να τα πούμε. Για τα άλλα. Για αυτά. Για εκείνα. Για ότι. Και με έκατσε ο θείος κάτω και τα μιλήσαμε. Ποιος είναι ο θείος; Ο πρόξενος του γερμαγεδώνα είναι ρε :D. Και μου είπε ποιος είναι ο ngramm και τι έχει κάνει για αυτό το φόρουμ. Τι δουλειά έχει ρίξει. Ότι το 80% των λειτουργιών που όλοι μας, και τονίζω το όλοι, απολαμβάνουμε ως δεδομένες, κάποιος άτιμος έκατσε νύχτες, μέρες, χειμώνες, καλοκαίρια και σπατάλησε αφιλοκερδώς τον χρόνο του για να τις φτιάξει. 

 

Οκ, και εγώ αφιερώνω χρόνο εδώ. Και ο οποιοσδήποτε λίγο πολύ. Αυτό όμως γιατί πάνω από όλα κάνουμε αυτό που γουστάρουμε. Όσο και να γουστάρεις όμως, δεν είναι το ίδιο να κάθεσαι να γράφεις σελίδες επί σελίδων κώδικα για να λειτουργήσει ένα κουμπάκι που εγώ και εσύ θεωρούμε δεδομένο. Όσο και να γουστάρεις δεν είναι το ίδιο να τρέχεις ανά πάσα στιγμή να ισιώσεις την κατάσταση επειδή το φόρουμ έπεσε (θυμόμαστε όλοι τις φορές που δεν μπορούσαμε να μπούμε και χτυπιόμασταν τι έγινε) και να το έχεις όρθιο σε 2-3 ώρες. Δεν είναι το ίδιο να κάθεσαι και να ικανοποιείς το κάθε καπρίτσιο του εκάστοτε αντμιν/μοντ/δενξερωτι επειδή πρέπει να φτιαχτεί κάτι. Δεν είναι το ίδιο πάνω από όλα να τα κάνεις όλα αυτά χωρίς δραχμή στην τσέπη απλά γιατί γουστάρεις. Και γιατί έτσι. :) Ε αυτός το κάνει. Επειδή αυτός το κάνει, μπορώ εγώ να γράφω την μ@λ@κία μου αυτή τη στιγμή. Επειδή το κάνει, μπορείς να την γράψεις και εσύ. 

 

Δεν τα ήξερα όλα αυτά, μην παρεξηγηθώ ως ετερόκλητος προστάτης. Γιατί δεν το χρειάζεται κιόλας. Μου τα είπανε, τα σκέφτηκα, τα απορρόφησα, κατάλαβα και έπραξα. Μου τα είπε ο θείος, μου τα είπε η Καμπούκ,μου τα είπε ο Δήμος, μου τα είπε ο πρόεδρος και ξέρετε τι; Είχαν δίκιο. Όταν τα έμαθα, αναθεώρησα. Τα λάθη για να διορθώνονται είναι. Και πολλοί εδώ έπραξαν ανάλογα και χαίρομαι γιατί δεν πάει πάντα η προσπάθεια χαμένη. 

 

Δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Έπρεπε να γίνει, το άξιζε και με το παραπάνω. Πολλά μπράβο στον Νίκο, ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε και από κοντά να σου πω μερικές τρελιάρικες ιδέες μου.  :mafia: Μέχρι τότε 2.png

  • Like 18

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.