Jump to content

Recommended Posts

Τίτλος:
ΜΠΛΕΚ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Εκδοτική:
COMICS & CROSSWORDS PUBLICATIONS E.E. Λίστα εκδόσεων
Hμερ. έκδοσης:
05-06-2016
Εξώφυλλα:
8 + 8 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
8
Κατηγορία:
Αυτοτελές
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Περιπέτεια
Μέγεθος:
14.0 x 20.5
Σελίδες:
132
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ιταλική
ISBN:
977-245-943-300-5
ISSN:
2459-4334
Ονομαστική τιμή:
3,50€
Ομαδοποίηση:

tn_BLEK EIDEKD_0001.jpg tn_BLEK EIDEKD_0002.jpg tn_BLEK EIDEKD_0003.jpg

 

Το πρώτο  από τα 4 τεύχη της συνεργασίας της COMICS & CROSSROADS PUBLICATIONS (Λ.Ανεμοδουράς) και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ για το καλοκαίρι του 2016 είναι γεγονός.

 

Η Ειδική έκδοση Νο1 περιλαμβανει 3 ιστορίες του Μπλεκ σχεδιασμένες από τον Β.Απτόσογλου σε σεναριο Σ.Ανεμοδουρά.

Πρόκειται για τις : "Ο μικρός όμηρος" ,"Το Αστρο των Πατριωτών " και "Ατιμη Πλεκτάνη " που είχαν δημοσιευθεί τη δεκαετία του 1970 στο Μεγαλο Μπλεκ στα τευχη #47 (10/1974),#68 (7/1976) και #69 (8/1976) αντίστοιχα.

 

tn_MplekMegalos_0047.jpg    tn_MplekMegalos_0068.jpg     tn_MplekMegalos_0069.jpg

 

 

Οι δυο τελευταίες ιστορίες είναι στην ουσία η μια συνέχεια της άλλης .

 

Πρόκειται για χαρακτηριστικά δείγματα ιστοριών Ελληνικής εμπνευσης από τους μοναδικούς στο είδος δημιουργούς.Πρόσφατα το Ιταλικό "Il Grande Blek" τις δημοσίευσε επίσης στο τευχος του Νο157.

 

Το τευχος είναι έγχρωμο ,έχει 132 σελίδες ,τιμή 3,50 euro και ISSN 2459-4334.Υπάρχει στις πρώτες σελίδες δισέλιδο αφιέρωμα στον ήρωα και τους δημιουργούς του από τον Λευτέρη Ταρλαντέζο ,για τους παλιούς στο φόρουμ tounas1.

 

 

Eνα χρόνο μετά ,κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 7 της Ειδικής Εκδοσης του Μπλεκ με την εφημερίδα Ελευθερος Τύπος.

Περιέχει 2 αδημοσίευτες ιστορίες Μπλεκ των Mitton -Navaro ,η πρώτη αυτοτελής και η δεύτερη θα συνεχιστεί στο τεύχος 8 της Ειδικής Εκδοσης .

Επίσης από τις 100 σελίδες του τεύχους οι 30 ανήκουν στο Παιδί Πάνθηρα που δημοσιεύεται μετα από πολλά χρόνια .

 

Ευχαριστούμε για τις υπόλοιπες πληροφορίες τον Βασιλέα των κόμικς και για τα εξώφυλλα τους φλοκ, nquees, KILLMATH & Billy Uchiha.

 • Like 30
Link to comment
Share on other sites

Όταν ξεκίνησε η τελευταία σειρά του ΜΠΛΕΚ είχα μια επικοινωνία με τον εκδότη τόσο τηλεφωνική όσο και δια αλληλογραφίας. Αυτή η έκδοση είναι αυτό ακριβώς που του περιέγραφα σαν ένας παλιός φίλος του ΜΠΛΕΚ, τι θα ήθελα δηλαδή να δώ από μια νέα έκδοση. Ολόκληρες χορταστικές ιστορίες, τεύχη που δεν έχει σημασία το πότε θα τα αγοράσεις ή αν δεν τα διαβάσεις με την σειρά. Αυτά είναι που έχουν διαχρονική και μεγάλη εμπορική αξία τόσο από εμάς τους φαν αλλά καί από κάποιους τυχαίους που θέλουν να διαβάσουν μια ιστορία κάτω από την ομπρέλλα τους, το καλοκαιράκι παρέα με το δροσερό αεράκι της παραλίας και το καλοχτυπημένο φραπόγαλο.

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ(ΜΕ)! :yahoo:

Edited by Spirous Fon Kourt
 • Like 23
Link to comment
Share on other sites

Αγόρασα κι εγώ τον Ε.Τ. (Ελεύθερο τύπο όχι τον εξωγήινο ) και πραγματικά καταχάρηκα!

Είναι όπως ακριβώς τα λέει πιο πάνω ο φίλος Spirous:ωραίες αυτοτελής ιστορίες με πολύ όμορφη εκτύπωση και χρώματα που αν για κάποιο λόγο έπεφταν στα χέρια κάποιου "άσχετου" θα τα διάβαζε ευχάριστα!Το λέω αυτό γιατί θυμάμαι τα νεύρα ενός παιδιού που διάβασε τον συλλεκτικό Μπλεκ Νο 1 νομίζω που δεν ήταν αυτοτελής και συνεχίζονταν στο επόμενο τεύχος!

Καλό είναι οι εκδότες να ακούν κι εμάς τους αναγνώστες, ειδικά τους παλιούς, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για τον φίλο Spirous που έβαλε το νερό στο αυλάκι!

Εννοείται περιμένω και τα επόμενα με ή χωρίς ΕΤ!!1

 • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Πήρα το θάρρος να ετοιμάσω τον πίναξ,βλέπεται ο Φλοκ γέρασε πια και ας τον περναω ενα μήνα.Οποτε τον βλέπεται δώστε του κάποιο χαδάκι και λίγα φρισκις αλλά μουσκεμένα στο γάλα γιατι πάνε και τα δόντια.Αχ τι να πεις,σκυλίσια ζωή.

 

 • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Το διάβασα κι εγώ και μπορώ να πω ότι μου δημιούργησε θετικότατες εντυπώσεις...!

 

Δεν είχα την τύχη να έχω διαβάσει τις ιστορίες αυτές στα παλιά τεύχη του Μεγάλου Μπλεκ και ήταν μία ευχάριστη έκπληξη...!

 

Δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενικός ή εάν έχω πλημμυρίσει από εθνική υπερηφάνεια για την δουλειά των λαμπρών συμπατριωτών μου,αλλά νομίζω ότι οι ιστορίες αυτές άνετα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις κλασικές ιστορίες των essegesse...! :yes:

 

Το σενάριο ήταν πολύ όμορφο,είχε σασπένς κι ανατροπές...!Εντύπωση μου έκανε η περιγραφή του αείμνηστου Ανεμοδουρά...!Σε κάθε σχεδόν καρέ υπήρχε και το αντίστοιχο κείμενο σε ορθογώνιο πλαίσιο,στο οποίο ο μεγάλος διηγηματογράφος περιέγραφε την συνέχεια...!Ήταν αρκετές οι στιγμές που ένιωσα ότι διαβάζω Μικρό Ήρωα...! :P Επίσης στα θετικά βάζω και την έλλειψη ωμής βίας,καθώς και τους πολλούς σκοτωμούς...!Ο Μπλεκ και η παρέα του χτυπούσαν όσο έπρεπε,χωρίς υπερβολές...!

 

Το σχέδιο του έτερου βετεράνου και αείμνηστου Απτόσογλου είναι κι αυτό με την σειρά του αξιοπρεπέστατο...! :best: Σίγουρα δεν φτάνει εκείνο των "πατέρων" του Ξανθού Γίγαντα αλλά είναι απολαυστικό και πιστεύω ότι καλύπτει τα στάνταρ που έχουν θέσει...!

 

Όσον αφορά την έκδοση έμοιαζε με τον μηνιαίο Μπλεκ...!Είναι έκδοση ένθετου εφημερίδας...!Έχει χοντρό εξώφυλλο και φθηνό ματ χαρτί στο εσωτερικό του...!Για μία τέτοια έκδοση μου φαίνεται τσιμπημένη η τιμή των € 3,50,όταν θα πουληθεί αυτόνομα...!

 

 

 

:beer:

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Τα εξώφυλλα από την ειδική έκδοση του Μπλεκ ν2

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

Την επόμενη εβδομάδα , ειδική έκδοση του Μικρού Ήρωα

 

post-22418-0-62118300-1467495766_thumb.jpg

 

:)

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Η πρώτη ιστορία του τεύχους,το "Κατόρθωμα δύο παιδιών" ήταν αρκετά εντυπωσιακή...!Το σενάριό της ήταν καλογραμμένο, που πιστεύω πως αγγίζει τα Ευρωπαϊκά στάνταρ...!Εδώ ο αείμνηστος Ανεμοδουράς μας παρουσιάζει μία ασυνήθιστη πολιορκία,με τους ρόλους να αντιστρέφονται,μιας και οι πολιορκημένοι είναι οι κακοί και οι πολιορκητές οι καλοί...!Σε πολλά σημεία χάνεται η ελπίδα να νικήσει το καλό,αλλά μαεστρικά η πλάστιγγα γέρνει προς την σωστή μεριά...! :best: Εδώ το σχέδιο δεν μ'ενθουσίασε...!

 

Και η δεύτερη ιστορία,η "Επικίνδυνη αποστολή" ήταν όμορφα στημένη...!Το σενάριό της είχε συνεχείς ανατροπές χωρίς όμως να κουράζουν τον αναγνώστη,καθώς ήταν αρκετά συμπαγές,αλλά είχε και μία φυσική ροή...!Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό...!

 

Η τελευταία ιστορία,η "Δυναμική δράση" νομίζω ότι ήταν η πιο αδύναμη του τεύχους...!Εδώ μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν βγήκε το μεράκι και δεν ξεδιπλώθηκε το υπέρμετρο ταλέντο του Έλληνα δημιουργού...!Κάποιες σκηνές είναι αφύσικες κι ασύνδετες μεταξύ τους...!Τέλος,η παρουσία του τσακαλιού κι ο ρόλος που έπαιξε στο φινάλε τα βρήκα λίγο υπερβολικά...!Το σχέδιο ήταν συμπαθητικό...!

 

 

:beer:

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Για την ιστορία και για την πληρότητα της παρουσίασης να αναφέρουμε οτι οι ιστορίες του τεύχους είχαν δημοσιευθεί την δεκαετία του 70 στο Μεγάλο Μπλεκ και συγκεκριμένα :

 

Η πρώτη στο τεύχος Νο 67 (Ιουνιος 1976) οι  δεύτερη και τρίτη  ιστορίες , έχουν δημοσιευθεί στα Μεγάλα Μπλεκ  Νο 70 και  71 αντίστοιχα τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 1976.

 

tn_MplekMegalos_0067.jpg          tn_MplekMegalos_0070.jpg           tn_MplekMegalos_0071.jpg

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο από την ειδική έκδοση του Μπλεκ Νο 3

 

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

 

:)  :)  :beer:  :beer:  :beer:

 • Like 18
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Πολύ αξιόλογη η ιστορία που μέρος της φιλοξενείται στο τρίτο τεύχος...! :best:

 

Το σενάριο ουσιαστικά κατάφερε να "χωρέσει" δύο ιστορίες μαζί...!Η πρώτη (support) είναι η ιστορία κατά την οποία οι τρεις διάσημοι φίλοι μας είναι στην φυλακή και περιμένουν την εκτέλεση και η δεύτερη (κύρια) είναι η ιστορία της γέννησης αυτού του θρυλικού πατριώτη που λέγεται Μπλεκ...!Βρήκα εξαιρετικά ευφυή τον τρόπο που ο συγγραφέας ενσωματώνει την κύρια ιστορία μέσα στην δευτερεύουσα,με την διήγηση και την αναδρομή στο παρελθόν...!Επίσης βρήκα πολύ δυνατό συναισθηματικό σημείο εκεί που παρακολουθούμε τον Ρόντυ να κλαίει που θα εκτελεστεί και οι υπόλοιποι να του δίνουν την τελευταία παρηγοριά...!Με άγγιξε πολύ αυτή η στιγμή...! :( Ανυπομονώ να διαβάσω την συνέχεια του βίου και της πολιτείας του Ξανθού Γίγαντα,αλλά και να δω πως θα την σκαπουλάρουν αυτή την φορά οι φίλοι μας...! :)

 

Όσον αφορά το σχέδιο το βρήκα πάρα πολύ ζωντανό και λεπτομερές...!Τα σημεία των εκρήξεων και της θάλασσας μ'εντυπωσίασαν...!Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα ζωηρά χρώματα...!Παρατηρήστε μία ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων που υπάρχει στα δεύτερα καρέ των σελίδων 82 και 83...!Εκπληκτικά...!

 

Να επισημάνουμε ότι σε αυτό το τεύχος η διαρρύθμιση των καρέ και η γραμματοσειρά είναι διαφορετική από τα προηγούμενα...!Μοιάζει έντονα με τον Μπλεκ της ΣΤ' Περιόδου...!

 

 

:beer:

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο από την ειδική έκδοση του Μπλεκ Νο 4

 

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

 

:)  :)  :beer:  :beer:  :beer:

 • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Η ιστορία που μας αποκαλύπτει την πορεία της ζωής του Ξανθού Γίγαντα μέχρι να φτάσει στην Αμερική και να μάχεται για την ελευθερία,συνεχίστηκε με ωραίο ρυθμό...!Αυτή την φορά ξεναγούμαστε στις Βερσαλίες,παρακολουθούμε μία καλή μονομαχία,παρατηρούμε την είσοδο του Μπλεκ στην κουλτούρα και στον τρόπο ζωής των Ινδιάνων και βλέπουμε το τέλος του πατέρα του...!Στο δεύτερο μέρος η υποστηρικτική ιστορία δεν παίζει μεγάλο ρόλο παρά μόνο στο τέλος...!Εκεί ομολογώ ότι γέλασα με την πιο περίεργη απόδραση που θα μπορούσε να γίνει,αλλά ταυτόχρονα δεν την ήθελα τόσο εύκολη και βιαστική...!Βεβαία η ιστορία ήθελε να μας μιλήσει για τον Μπλεκ κι όχι για μία ακόμη απόδραση...!Δικαιολογείται...! :) Το σχέδιο εξακολουθεί να είναι πολύ καλό...! :best:

 

Η δεύτερη ιστορία του τεύχους,σαν ιδέα,ξεκινάει πολύ περίεργα και πρωτότυπα για τα δεδομένα του ήρωά μας...!Το σενάριο έχει κάποιο ενδιαφέρον,αλλά δυστυχώς ολόκληρο το πρώτο μέρος αναλώθηκε στο να παρουσιάζει στον αναγνώστη τα διάφορα κωμικά γκαγκ του Ρόντυ και του καθηγητή Μυστήριου...!Ήταν μεν διασκεδαστικά,αλλά και παρατραβηγμένα...!Ξέφευγαν από το "ζουμί" της υπόθεσης,της οποίας σίγουρα θέλω να διαβάσω την συνέχεια...!Κι εδώ το σχέδιο και τα χρώματα δεν μ'απογοήτευσαν...! :)

 

 

:beer:

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του 5ου τεύχους! :)

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Αναρωτιέμαι αν το εξώφυλλο είναι εμπνευσμένο από κάποιον πίνακα ή κάτι παρόμοιο. Αυτή την εντύπωση μου δίνει.

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγεται ακόμα "Ειδική έκδοση" και όχι "Ακόμα πιό νέος Μπλεκ" ή "Ακόμα μιά έκδοση Μπλεκ" κ.ο.κ. :)

 

:valtnino:

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Πλάκα πλάκα, τα περίφτερα είναι τίγκα από τεύχη Μπλεκ, Μιστερ Νο και ειδικών εκδόσεων και τόμους αυτών! 

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Η συνέχεια της ιστορίας "Μαγική χώρα" ομολογώ ότι μ'απογοήτευσε...! :( Από τις 40 περίπου σελίδες του Β' μέρους,στις μισές βλέπουμε τον Μπλεκ να παλεύει με φίδια,τίγρεις,κροκόδειλους,αρκούδες και...κουρδιστά στρατιωτάκια...!Απλά έλεος...!  :NoNo: Αν ήθελα να διαβάσω τέτοιες μονομαχίες θα διάβαζα Ταρζάν,που είναι και στο στοιχείο του...!Στο φινάλε γίνεται μία καλή ανατροπή (η οποία ανατρέπεται και πάλι) αλλά αυτό δεν ήταν ικανό να αλλάξει το κακό κλίμα...!Το σχέδιο ήταν διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε...!Άλλοτε όμορφο και ζωντανό κι άλλοτε πλαστικό κι άκαμπτο...!

 

Η "Σαρατόγκα" ξεκινάει πολύ δυναμικά,όπως τις ταινίες με τον Bruce Willis...!Λίγες σελίδες παρουσιάζουν την ανάθεση της αποστολής και οι υπόλοιπες είναι καθαρή δράση,αγωνία,αλλά και συγκίνηση...!Και φυσικά το Α' μέρος κλείνει εκεί που ο αναγνώστης νομίζει ότι όλα πια έχουν χαθεί για τους ήρωές μας...!Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια και το τέλος να είναι το ίδιο έντονα...!Το σχέδιο το βρήκα καλό,αλλά τα χρώματα ήταν πολύ σκοτεινά...!

 

 

 

Εγώ πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγεται ακόμα "Ειδική έκδοση" και όχι "Ακόμα πιό νέος Μπλεκ" ή "Ακόμα μιά έκδοση Μπλεκ" κ.ο.κ. :)

 

:valtnino:

 

Στο editorial του Μπλεκ Ζ' Περιόδου # 33,αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσουν άλλες δύο Ειδικές Εκδόσεις,από τις οποίες η μία ήταν η Σαρατόγκα...!Οπότε λογικά θα βγει άλλη μία τελευταία Ειδική Έκδοση,η # 6,με την ιστορία "Ο ήλιος του θανάτου"...!

 

 

:beer:

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Επιβεβαιώθηκε στο facebook οτι ειναι η τελευταία η 6η

 

Cb5IsZg.png

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο από την ειδική έκδοση του Μπλεκ Νο 6

 

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

 

:)  :)  :beer:  :beer:  :beer:

 • Like 20
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Τα 5 πρώτα τεύχη της σειράς τα έχει πακέτο στο σάιτ του Τερζό στα 11€.

 

http://terzopoulosbooks.com/index.php/comics/blek-eidiki-ekdosi/5-tomoi-blek-eidiki-ekdosi-detail

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

http://www.ccpublic.gr/2015-03-17-08-11-51/product/2088-2016-08-31-08-aug-st

 

Ειδική Έκδοση Μπλεκ Προσφορά  14,90€ 

 

Καλό φθινόπωρο με μια μοναδική προσφορά!
 

Αποκτήστε τώρα τα αγαπημένα σας κόμικς - ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - με 10% έκπτωση! Μη χάσετε τη μεγάλη φθινοπωρινή μας προσφορά!

Το eshop του www.ccpublic.gr προσφέρει 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες κόμικς άνω των 40 ευρώ! Η έκπτωση ισχύει και για τις προσφορές, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!

Επιπλέον, συνεχίζει να ισχύει η μη χρέωση εξόδων αποστολής για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ!

Η φθινοπωρινή μας προσφορά ισχύει για τους πελάτες εσωτερικού και θα κρατήσει έως τις 31 Οκτωβρίου. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν είτε online στο www.ccpublic.gr είτε τηλεφωνικά στο 210-8983824.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν πλέον και πιστωτική/χρεωστική κάρτα!

Edited by averel
 • Like 5
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να τους εμειναν και για τα δισέγγονα τους να τα μοιράσουν στους φίλους τους στο σχολείο

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

   Στην πρώτη ιστορία του δευτέρου τεύχους η ινδιάνα λέγεται μικρή σελήνη, στην τρίτη ιστορία λέγεται πακαχόντας.

Λίγο περίεργο ολόιδια ινδιάνα να έχει άλλο όνομα!

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Απλά θα μοιάζουν. Άλλη θα είναι.

Φαντάσου πώς νοιώθει ένας Κινέζος όταν χωρίζει. Την βλέπει παντού.

(αστείο ήταν, move along :D )

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

   Μόλις ολοκλήρωσα το διάβασμα τους! Ωραίες ιστορίες, ωραία χρώματα, το χαρτί κάπως κακής ποιότητας. Αν ήταν σε γυαλιστερό θα ταν τέλεια έκδοση.Αξίζει να παραγγείλετε όλη τη συλλογή!

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Άργησα λίγο αλλά ήρθε τελικά η σειρά του να διαβαστεί...! :P

 

Η ιστορία "Σαρατόγκα",στο τελευταίο μέρος της,χτίζει μεγάλη ένταση,καθώς βλέπουμε τους πρωταγωνιστές μας σε πλήρη απόγνωση...!Μέχρι κι ο Μπλεκ έκλαψε...! :( Έντονα συναισθήματα...!Το φινάλε όμως το βρήκα υπερβολικό...!Είπαμε ότι είναι δυνατός ο ήρωάς μας,αλλά να σηκώνει μόνος του ένα κανόνι και να ρίχνει μετά από τόση εξάντληση,μου κάνει κάπως...!   :shit2:  Το σχέδιο δεν ήταν άσχημο,αλλά ο χρωματισμός ήταν σκοτεινός...!

 

Ο "Ήλιος του θανάτου" ήταν μία πανέμορφη ιστορία,φτιαγμένη από τα χέρια δύο κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών του χώρου...!Γι'άλλη μία φορά το σενάριο ήταν καλοδουλεμένο και δεν έκανε κοιλιά σε κανένα σημείο...!Η πλοκή ήταν συναρπαστική,αν και στο τέλος έγινε λίγο μελό...!Τι λίγο δηλαδή...?Τύφλα να έχει ο Ξανθόπουλος...! :P Οφείλω όμως να δώσω τα εύσημα στην τροπή που πήρε...!Οι περιγραφικότατοι διάλογοι και οι γεμάτες λεζάντες φανέρωναν τον συγγραφικό χαρακτήρα του αείμνηστου Ανεμοδουρά...! :best: Κι εάν υπήρχε μία καθαρή κι ευδιάκριτη γραμματοσειρά θα έδειχνε πολύ καλύτερα...!Μ'αυτήν μου βγήκαν τα μάτια...! :( Το σχέδιο του αείμνηστου Απτόσογλου ήταν αξιόλογο,αλλά κάπως άγουρο...!

 

 

:beer:

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Εγω κι αν αργησα να πιασω την ειδικη εκδοση..Πριν λιγο διαβασα τις ριζες του Μπλεκ.Φανταστικη ιστορια!Ποτε δεν περιμενα οτι ο Μπλεκ ηταν 

Γαλλος και απο τι δυσκολιες περασε μεχρι να φτασει να γινει ο Μπλεκ που ξερουμε

Το τελος της ιστοριας ειναι λιγο κωμικο-ο τροπος που απεδρασαν-κατα τα αλλα νιωθω μια ολοκληρωση αφου καταφερα να μαθω τις ριζες του ξανθου Γιγα,και μια συγκινηση,μια νοσταλγια,για τα παιδικα μου χρονια που τα περασα διαβαζοντας Μπλεκ,Μαρκ και τους υπολοιπους ηρωες! :)

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Eνα χρόνο μετά ,κυκλοφόρησε το τεύχος Νο 7 της Ειδικής Εκδοσης του Μπλεκ με την εφημερίδα Ελευθερος Τύπος.

 

Περιέχει 2 αδημοσίευτες ιστορίες Μπλεκ των Mitton -Navaro ,η πρώτη αυτοτελής και η δεύτερη θα συνεχιστεί στο τεύχος 8 της Ειδικής Εκδοσης .

Επίσης από τις 100 σελίδες του τεύχους οι 30 ανήκουν στο Παιδί Πάνθηρα που δημοσιεύεται μετα από πολλά χρόνια .

 

 

 

 

Να τα εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους :

 

Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.

 

 

Την επόμενη Κυριακή η εφημερίδα κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος της Ειδικής έκδοσης Ταρζαν  με τίτλο "Η επιστροφή του Ταζαν"

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Περιέχει 2 αδημοσίευτες ιστορίες Μπλεκ των Mitton -Navaro ,η πρώτη αυτοτελής και η δεύτερη θα συνεχιστεί στο τεύχος 8 της Ειδικής Εκδοσης .

 

Πρώτα κλείνει ο εκδοτικός οίκος και μετά βγαίνει το χούι...

 

Αγόρασα σήμερα τον πρώτο Ταρζάν και είδα ότι και εκεί η ιστορία συνεχίζεται στο επόμενο και ξενέρωσα.

Edited by thor77
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

τελος του μηνα ο ΤΑΡΖΑΝ #2

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • Loss changed the title to ΜΠΛΕΚ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.