Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόναν ο Βάρβαρος –Γιατί μου αρέσει;


ΤασίαΚούτ

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Ονομάζομαι ΤασίαΚουτ και παρότι, μου αρέσουν τα παλαιά Γιαπωνέζικα Παραμύθια που προβάλλονταν, από την ΕΡΤ, η Μάγια η Μέλισσα , η Χαιντι η Καντι Καντι (παρόλο που η ιστορία της είναι αρκετά μελαγχολική εξαιτίας των δοκιμασιών, που πέρασε η εν λόγω ηρωίδα)ωστόσο, πάνω από όλα αυτά μου αρέσει ο Κόναν ο Βάρβαρος. Ακολούθως, πολλοί από εσάς θα αναρωτηθούν για την προτίμηση μου αυτή. Πως είναι δυνατόν, μια γυναίκα να έχει ως αγαπημένο της ήρωα τον Κόναν; –μιας και ο συγκεκριμένος απευθυνόταν ποιο πολύ σε αγόρια; Μήπως, κάποιοι από εσάς αναρωτηθούν ότι είμαι μια εξαίρεση; Ή μια παραδοξότητα; Η, πίσω από την προτίμηση μου αυτή να υπάρχει κάποια συγκαλυμμένη αλλόκοτη επιθυμία ερωτικής φύσεως;(Μα καλά ο Κόναν; Τι του βρήσκει; Ή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κλπ κλπ).Και όμως, θα εξηγήσω τους λόγους που συμπαθώ τόσο πολύ αυτόν τον συγκεκριμένο  ήρωα και οι οποίοι αναφέρονται πιο κάτω.Πιό αναλυτικά :

            1)Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους υπέρ-ήρωες, ο Κόναν είναι έξοχα ανθρώπινος με τις αδυναμίες που έχουν όλοι οι άνθρωποι και ειλικρινής –Δεν έκρυβε τις επιθυμίες του. Διασκέδαζε πολύ και το έδειχνε, και χαιρόταν την ζωή του, όπως αυτή του ερχόταν. Ούτε ο Σούπερμαν, ούτε ο Λυκάνθρωπος, και βεβαίως ούτε ο Μπάτμαν και Ρόμπιν, δεν είχαν αυτήν την πινελιά, που τους συνδέει με το ανθρώπινο είδος όπως έχει ο Κόναν.Ίσως, δια μέσω του ήρωα αυτού τόσο ο συγγραφέας –δημιουργός του όσο και οι καλλιτέχνες που τον απεικόνισαν πχ ο Φραζέττα, ήθελαν να διακυρήξουν μια αλήθεια στον κόσμο. Ότι όλοι οι άλλοι ήρωες που προωθούνταν στο κόσμο ώς τα απόλυτα ιδεατά στο επίπεδο του φαντασιακού είναι, ή ένα καλοφτιαγμένο ψέμα ή μια συγκαλυμμένη παράνοια ενω ταυτόχρονα ενας απλός αλλά χαρισματικός άνθρωπος μπορεί να γίνει υπέρ-ήρωας δια μέσω του ανθρώπινου δυνατού -.Όπως, άλλωστε συμβαίνει και στην πραγματική ζωή…

            2) Σε αντίθεση με άλλους υπέρ-ήρωες οι οποίοι είναι αποκυήματα, είτε μετάλλαξης από χημικά-ραδιενέργεια είτε, από ένα τραυματικό ψυχικό γεγονός πχ ο Μπάτμαν είτε, προέρχονται από άλλους πλανήτες- και συνεπώς η ιδιότητά τους αυτή τους δίνει υπερφυσικές δυνάμεις- όπως για παράδειγμα ο Σούπερμαν- η μεταμόρφωση του Κόναν, σε αυτό που θαυμάζουμε όλοι όσοι είναι φανατικοί οπαδοί του, δεν είχε τίποτε από όλα αυτά. Οι μόνες του δυνατότητες ήταν εκείνες με τις οποίες ήταν προικισμένος και τις οποίες τις  ανέπτυξε ή στα πεδία των μαχών ή, διαμέσω της αντιμετώπισής του με κλέφτες και ληστές.

            3) Η πορεία του Κόναν, από την απόλυτη φτώχεια στην διακυβέρνηση του τότε πιο πλούσιου κράτους της ηπείρου που ήταν η Ακουιλόνια, ήταν κατά κάποιο τρόπο, έντιμη και ηθική. Ο ήρωας αυτός δεν διέθετε, ούτε υπερφυσικές δυνάμεις ούτε, τα πολλά χρήματα τα οποία του έδιναν την δυνατότητα, στο να ντύνεται πίσω από μια στολή βγάζοντας παράλληλα, τα απωθημένα και δη την εκδίκησή του. Με το σπαθί του και δη με την αξία του όπως επίσης, και με τις ικανότητές του απέδειξε και κατάφερε αυτό που ξέρουμε όλοι μας.Τίποτε δεν του χαρίστηκε τίποτε δεν του δωρίστηκε. Θα μπορούσε δε κανείς να θέσει και θέμα αξιοκρατίας – Σωστά. Έτσι δεν γίνεται σήμερα και σε άλλες χώρες; Ποιο τρανταχτό παράδειγμα, είναι η περίπτωση του Σβατζενέγκερ ο οποίος, από ένας φτωχός και άσημος εργάτης -δούλευε στις οικοδομές- κατάφερε να γίνει διάσημος ηθοποιός παίζοντας με επιτυχία τον ρόλο του Ήρωα Κόναν και ύστερα μετά από μια α χρονική πορεία στο Χόλυγουντ, να αναδειχθεί σε κυβερνήτη της Καλιφόρνιας. Και ο νοών νοείτω….

            4) Ο Κόναν αγαπούσε τις γυναίκες, το έδειχνε και δη το χαιρόταν-Δεν υπήρχε τίποτε το κρυφό, στην συμπεριφορά του αυτή. Δεν ήταν δειλός, στο να διεκδικήσει την αγάπη όπως ο Σούπερμαν με την Λόις δίνοντας, παράλληλα μάταιες ελπίδες για την πιθανότητα ύπαρξης μιας σχέσης στο μέλλον …Ούτε βεβαίως να διαθέτει συμπεριφορές και τρόπους συμπεριλαμβανομένου και εκείνους του  ντυσίματος οι οποίοι, υπονοούν ότι κάτι άλλο κρύβεται από  πίσω (Μπάτμαν Ρομπιν)….Επιπρόσθετα, η συμπεριφορά του αυτή τον έκανε πιο προσιτό, ποιο ελκυστικό, και πιο σέξι (Μάλιστα κύριες και κύριοι φίλοι και φαν των κόμιξ) Πιστέψτε με, μια γυναίκα θα ήθελε πολύ να την αγκαλιάζει ένας πραγματικός άντρας παρά, κάποιος που με την συμπεριφορά του θα έθετε αμφιβολίες στην σύντροφό του. Αλήθεια, όσες κυρίες διαβάζουν την γραπτή μου άποψη, θα μπορούσαν να συνεχίσουν μια σχέση με κάποιον, ο οποίος να τους ομολογεί ότι τα βράδια ντύνεται, ή με κάπα ή, με μάσκα με μυτερά αυτιά και πάει και βαρεί κόσμο; Μάλλον θα φοβόντουσαν και θα έλεγαν μα αυτός πάει γυρεύοντας. Η, πως θα ένιωθαν οι κύριοι αν η γυναίκα που αγαπούν μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Όπως για παράδειγμα να σηκώνει σπίτια σαν σίφουνας, να βαρά κακούς, και να πετά στους ουρανούς ; Μάλλον στην καλύτερη περίπτωση θα έλεγαν « αφού είσαι υπεράνθρωπη τι το θέλω το πλυντήριο πιάτων;» Άρα, στην περίπτωση αυτή, δεν είναι καλύτερος ο Κόναν- και οι γυναίκες του;

            5) Ο Μπάτμαν, όπως και οι άλλοι με εξαίρεση ίσως τον Σούπερμαν δεν είχαν θέματα ουσιαστικής επιβίωσης,και βεβαίως δεν χρειάστηκαν να παλέψουν για να αναδειχθούν στην κορυφή-που κάποιοι άλλοι δικαίως την άξιζαν Αναφερόμενη στον Μπάτμαν, ο τελευταίος, δεν ήταν καν αυτοδημιούργητος σε σχέση με τον Κόναν. τα χρήματα άλλων του έδιναν, την δυνατότητα να αφιερώνεται, ελεύθερα στην τρέλα του .Ένας λογικός άνθρωπος ,δεν θα καθόταν όλη μέρα περιμένοντας το σήμα της νυκτερίδος ή στο να αδημονεί την ευκαιρία για να βγει στους δρόμους προκειμένου να εκδηλώσει την εκδικητικότητά του, κάτω από τον μανδύα της υπερασπίσεως της πόλεως κράτους στην οποία διαμένει –θα δημιουργούσε, θα αφιερωνόταν στο έργο του που ήταν το πώς θα κρατήσει, τις επιχειρήσεις του να τις κάνει εύρωστες και να δώσει με αυτόν τον τρόπο, την δυνατότητα σε κόσμο να ζήσει και με την σειρά του να δημιουργήσει. Ή, να πιάσει μια δουλεία όπως έκανε ο Σούπερμαν.

             Σε αντίθεση όμως με αυτόν, ο Κόναν και τον κλέφτη έκανε για να ζήσει, και τον πειρατή, και τον μισθοφόρο. προς θεού, δεν θέτω τις εν λόγω πράξεις παραδείγματα προς μίμηση –Όμως, αυτοί οι δρόμοι του είχαν δοθεί από εξ αρχής –ίσως να γινόταν κάτι άλλο όμως, πόσοι και πόσοι άνθρωποι της ιστορικής πραγματικότητας ανεδείχθησαν στην εξουσία ύστερα, από κάτι τέτοιες επιλογές (Όπως για παράδειγμα οι Αρματολοί επί Τουρκοκρατίας κάποιοι από αυτούς στην συνέχεια έγιναν πετυχημένοι οπλαρχηγοί και ηγέτες; ). και βεβαίως να μην ξεχνούμε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησαν και έδρασαν όλοι αυτοί, και δη ο Κόναν.

            6)Ο Κόναν, εκπέμπει έντονη ζωώδη σεξουαλικότητα και αυτή είναι η ομορφιά του. Με άλλα λόγια, είναι το απόλυτο καθαρό αρσενικό, που κάθε κυρία θα ήθελε να έχει δίπλα της –και το δείχνει. Δεν είναι γλυκανάλατος πχ Σούπερμαν ούτε άσχημος όπως ο άνθρωπος Αράχνη. Αλήθεια, θα ήθελαν οι κυρίες του φόρουμ να έχουν σύντροφο έναν που ντύνεται αράχνη ; Ακόμη, και το σώμα του είναι άσχημο. Όπως άλλωστε και η αμφίεσή του-Επιπρόσθετα, η ασχήμια του εν λόγω ήρωα χάνει την σημασία της μπροστά στην βλακώδη φύση του τελευταίου. Είδατε ποτέ σας, κυρίους να πετούν, από ένα κτήριο στο άλλο, χρησιμοποιώντας σκοινιά όντας ντυμένοι έτσι; Βεβαίως, υπάρχουν λειτουργήματα όπως οι Κομάντο αλλά, άλλο αυτοί και άλλο η ιπτάμενη ασάφεια, τα όρια της οποίας χάνονται μέσα στην σαχλαμάρα.

             Από την άλλη μεριά, ο Κόναν έχει ένα υπέροχα ωραίο κορμί, σμιλευμένο από μάχες (και το οποίο δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων μαγικών χημικών-ραδιενεργών σκευασμάτων) στοιχείο, που δεν διαφέρει από τους προγόνους-αρχαίους πολεμιστές των σύγχρονων πολιτισμών συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας. Ένα παρόμοιο παράδειγμα, είναι ο δικός μας Αχιλλέας. Ή, οι σύγχρονοι αθλητές ή, οι κύριοι που γυμνάζονται και προσέχουν με αυτόν τον τρόπο, το σώμα τους κάνοντας το παράλληλα θελκτικό και όμορφο .Είναι ψέματα ένα ωραία γυμνασμένο ανδρικό κορμί; Και ας μην έχει την τελειότητα του Κόναν ή κάποιου άλλου ήρωα. Ωστόσο,αν κοιτάξουμε προσεκτικά γύρω μας υπάρχει σ'εκείνους τους  κυρίους οι οποίοι σέβονται πραγματικά τόσο τον εαυτό τους όσο και την σύντροφο τους.Ταυτόχρονα, όσον αφορά την αμφίεσή του, δεν ντυνόταν αλλόκοτα όπως ο Μπάτμαν ο οποίος ήταν ένας βαθύπλουτος μεγιστάνας – και βεβαίως τόσο η συμπεριφορά του αυτή όσο και φόρμα του, έκρυβε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ούτε, ήταν ντυμένος με κόκκινη κάπα και μπλε κορμάκι όπως ο Σούπερμαν. Ο Κόναν, ντυνόταν με αυτόν τον τρόπο διότι, έτσι ντυνόταν οι φυλές του Βορρά (και όχι μόνο) οι οποίες διαβιούσαν σε εκείνη την μυθική ήπειρο.Στοιχείο, που ο συγγραφέας το είχε αντλήσει, ύστερα από σοβαρή μελέτη του τρόπου ζωής των προγόνων της Βορειοδυτικής Ευρώπης(με κάποιες βεβαίως εξαιρέσεις οπου παρουσιάζεται με εξοπλισμό που παραπέμπει σε αρχαία ελληνο-ρωμαική πανοπλία)…

            Συμπερασματικά, ο Κόναν ( ή η Red Sonja για να αναφέρω μια από τις συντρόφους του) υπάρχει, σε κάθε έναν από εσάς και εμάς αρκεί να τον ανακαλύψουμε. Δεν είναι απαραίτητα, να είναι όμορφος ή, να φορά κράνος με κέρατα (ή να πετά με κόκκινη κάπα)ή να είναι πανύψηλη ντυμένη με μπικίνι αποτελούμενο απο  παγγέτες ή, να έχει τις σωματικές αναλογίες των προαναφερθέντων ηρώων. Όχι. Απλώς να είναι ανθρώπινος .Αυτή είναι η άποψή μου για τον συγκεκριμένο ήρωα και ευχαριστώ το μπλογκ για την τιμή που μου κάνει στο να ανεβάσω το θέμα μου και βεβαίως περιμένω τις κριτικές σας.

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25157
  • Group:  Members
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  445
  • Reputation:   2778
  • Achievement Points:  475
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4345 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  55

πολύ καλό και εμένα μου άρεσε ο Κόναν από μικρό παιδί πριν από οτιδήποτε άλλο!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Ο επισκέπτης minerboh

Πολύ καλό το κείμενό σου αλλά επέτρεψέ μου μια μικρή παρέμβαση. Ο Πήτερ Παρκερ δεν ήταν άσχημος, ήταν αυτό που λέει ο κοινός νούς φυτό.

Όταν απέβαλε το φλωρίστικο στύλ του, έδειξε τη πραγματική γοητεία του.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31428
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  54
  • Content Count:  3101
  • Reputation:   23542
  • Achievement Points:  2541
  • Days Won:  10
  • With Us For:  2943 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  53

Ωραίο το κείμενο και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η μεροληπτικότητά του. Έτσι πρέπει να είναι οι σωστές απόψεις, με πάθος.

 

Εγώ βέβαια θα μπορούσα να συνοψίσω την κριτική σε μία μόνο φράση: Ο Κόναν σου αρέσει γιατί είναι απίστευτα σέξι κτήνος.  :cheers4:   

 

Πέρα από αυτά η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Χάουαρντ αλλά και οι επίγονοί του, έκαναν μία πολύ πετυχημένη κριτική του "πολιτισμένου κόσμου" του 20ου αιώνα και χρησιμοποίησαν όλα του τα χαρακτηριστικά ως αδυναμίες, επιτρέποντας τον Κόναν να τα εκμεταλλευτεί προς όφελός του. Αυτό δίνει σε όλους τους ανθρώπους την ελπίδα ότι η γύρω τους κατάσταση θα αλλάξει. Ο Κόναν χωρίς να έχει καμμία υπερδύναμη αποκτά ψυχολογική θέση Μεσσία, ο οποίος με την απλότητά του και τη βαρβαρότητά του θα μπορέσει να συντρίψει τους στολισμένους με πετράδια θρόνους της σύγχρονης άρχουσας τάξης κάτω από τα σανδαλοφορεμένα πόδια του.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Ωραίο το κείμενο και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η μεροληπτικότητά του. Έτσι πρέπει να είναι οι σωστές απόψεις, με πάθος.

 

Εγώ βέβαια θα μπορούσα να συνοψίσω την κριτική σε μία μόνο φράση: Ο Κόναν σου αρέσει γιατί είναι απίστευτα σέξι κτήνος.  :cheers4:   

 

Πέρα από αυτά η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Χάουαρντ αλλά και οι επίγονοί του, έκαναν μία πολύ πετυχημένη κριτική του "πολιτισμένου κόσμου" του 20ου αιώνα και χρησιμοποίησαν όλα του τα χαρακτηριστικά ως αδυναμίες, επιτρέποντας τον Κόναν να τα εκμεταλλευτεί προς όφελός του. Αυτό δίνει σε όλους τους ανθρώπους την ελπίδα ότι η γύρω τους κατάσταση θα αλλάξει. Ο Κόναν χωρίς να έχει καμμία υπερδύναμη αποκτά ψυχολογική θέση Μεσσία, ο οποίος με την απλότητά του και τη βαρβαρότητά του θα μπορέσει να συντρίψει τους στολισμένους με πετράδια θρόνους της σύγχρονης άρχουσας τάξης κάτω από τα σανδαλοφορεμένα πόδια του.

Αγαπητέ κύριε Malloy καλησπέρα σας, και καλό σας μήνα.Καταρχάς χαίρομαι για την απάντησή σας και βεβαίως, ένα απο τα πράγματα που μου αρέσει στον Κόναν είναι η Ζωώδης Σεξουαλικότητά του με άλλα λόγια είναι οπως εσείς το περιγράψατε.Σέξι κτήνος.Ωστόσο και βεβαίως δεν θα ήθελα να είμαι η σύζηγός του παρότι θα το επιιθυμούσα χε χε !!!Γιατί; διότι θα αγαπούσε και άλλες και εγώ θα υπέφερα απο τις απιστίες του διότι πολύ απλά αγαπάει όλες τις γυναίκες . Πάντως όσες κυρίες έχουν τον Κόναν τους οι οποίοι είναι πιστοί σε αυτές είστε πολύ τυχερές και οι κυρίοι πολύ τυχεροί επίσης.Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας  και για το σχόλιό σας.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Ωραίο το κείμενο και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η μεροληπτικότητά του. Έτσι πρέπει να είναι οι σωστές απόψεις, με πάθος.

 

Εγώ βέβαια θα μπορούσα να συνοψίσω την κριτική σε μία μόνο φράση: Ο Κόναν σου αρέσει γιατί είναι απίστευτα σέξι κτήνος.  :cheers4:   

 

Πέρα από αυτά η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Χάουαρντ αλλά και οι επίγονοί του, έκαναν μία πολύ πετυχημένη κριτική του "πολιτισμένου κόσμου" του 20ου αιώνα και χρησιμοποίησαν όλα του τα χαρακτηριστικά ως αδυναμίες, επιτρέποντας τον Κόναν να τα εκμεταλλευτεί προς όφελός του. Αυτό δίνει σε όλους τους ανθρώπους την ελπίδα ότι η γύρω τους κατάσταση θα αλλάξει. Ο Κόναν χωρίς να έχει καμμία υπερδύναμη αποκτά ψυχολογική θέση Μεσσία, ο οποίος με την απλότητά του και τη βαρβαρότητά του θα μπορέσει να συντρίψει τους στολισμένους με πετράδια θρόνους της σύγχρονης άρχουσας τάξης κάτω από τα σανδαλοφορεμένα πόδια του.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και καταρχάς σας εύχομαι καλό μήνα .Ο Κόναν ήταν απλά ανθρώπινος και μακάρι να συντρίψει όλους αυτούς τους θρόνους στημένους με ανθρώπινο αίμα .Αλλά και απο όλους εμάς.Με το κατάλληλο πλέον μέσο που είναι η ουσιαστική πραγματική γνώση και όχι τα σκουπίδια που μας σερβίρουν χρόνια τώρα ως ωφέλημα για μάθηση και όχι μόνο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10466
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  265
  • Content Count:  3512
  • Reputation:   36502
  • Achievement Points:  3528
  • Days Won:  88
  • With Us For:  5386 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Μπράβο,καλό το κειμενό σου μου άρεσε και ο τρόπος γραφής σου.Αλλά κατα την γνώμη μου συνχέεις δύο ανόμοια πράγματα.Συγκρίνεις τους ήρωες του Φανταστικού με τους ήρωες του Υπερηρωικού.Και ο Πητερ Παρκερ δεν είναι ασχημος αλλά συμβαινει στα τόσα χρόνια ''ζωης'' να έχει κακοπέσει σε σχεδιαστες που του αλλάξαν φυσιγνωμια χάρη στο στυλ που τους πηγαινε οπως ο Todd mc Farlane (ο πιο ασχημος σπάΐντερ που εχω δει).

  Πάντως θα προτιμούσα (εκεινη εμενα πάλι οχι) μια γυναίκα ντυμένη σαν μαύρη γατά να μου ''νιαουρίζει''και τα βράδυα να κυκλοφορει κλέβοντας διαμάντια και άλλα τιμαλφη,ώστε να αγοράζω οσα κομικς θέλω. :) 

   Το τραγούδι που έλεγε ο ΚΟΝΑΝ οταν σκότωνε: https://www.youtube.com/watch?v=4xBQ_iydufE

Επεξεργασία από Βασιλεύς των κόμικς
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6266
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  410
  • Reputation:   2264
  • Achievement Points:  411
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5726 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

Αρκετά καλό και ενδιαφέρον κείμενο :up: . Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Κόναν αρέσει στις γυναίκες. Σίγουρα και οι άλλοι ήρωες έχουν τα ελαττώματα τους, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο χάλια όσο τους περιγράφεις (εξάλλου θέμα γούστου είναι όλα). Πάντως ο Κόναν όταν έγινε βασιλιάς της Ακουιλόνια, παντρεύτηκε και ήταν και πιστός σύζυγος.  

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Αρκετά καλό και ενδιαφέρον κείμενο :up: . Δεν μου κάνει εντύπωση που ο Κόναν αρέσει στις γυναίκες. Σίγουρα και οι άλλοι ήρωες έχουν τα ελαττώματα τους, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο χάλια όσο τους περιγράφεις (εξάλλου θέμα γούστου είναι όλα). Πάντως ο Κόναν όταν έγινε βασιλιάς της Ακουιλόνια, παντρεύτηκε και ήταν και πιστός σύζυγος.  

Αλήθεια; παντρέυτηκε και ήταν και πιστός σύζυγος; Τέλειο.Υπάρχει επεισόδιο που να το δείχνει αυτό ; μπράβο .Πόσο τυχερή ήταν η κυρία αυτή.Απο που καταγόταν ; ήταν αρχοντικής γενιάς ή μια κυρία προερχόμενη απο άλλη κοινωνική τάξη; Ηταν όμορφη ; νομίζω οτι μαζί του είχε κάνει εναν γιό ή οχι; Παιδιά  στείλτε μου πληροφορίες περιμένω.....Καλό σας βράδυ.

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6266
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  410
  • Reputation:   2264
  • Achievement Points:  411
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5726 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

Γυναίκα του Κόναν ήταν η Ζηνοβία, πρώην σκλάβα απο την Νεμέδια με την οποία απέκτησε ένα γιό. Τώρα για την ομορφιά της, φαντάζομαι πως έχεις υπόψη σου τι είδους γυναίκες αρέσουν στον Κόναν. Η γυναίκα και ο γιός του Κόναν εμφανίζονται στις ιστορίες στις οποίες ο Κόναν είναι βασιλιάς.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Πως γνωρίστηκε με την συζυγό του; Υπο ποιές συνθήκες ; Μάλιστα δεν θυμάμαι πώς ο Κόναν έγινε βασιλιάς της Ακουιλόνια.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  14558
  • Group:  Members
  • Topic Count:  49
  • Content Count:  3365
  • Reputation:   28681
  • Achievement Points:  3365
  • Days Won:  2
  • With Us For:  4784 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

Ο γιος βγήκε τελειομηνος;εκλαψε αμέσως μόλις βγήκε;

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4671
  • Reputation:   26347
  • Achievement Points:  4705
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6180 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Καλά όλα αυτά άλλα όχι και άσχημος ο Πήτερ Πάρκερ βρε παιδιά!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6266
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  410
  • Reputation:   2264
  • Achievement Points:  411
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5726 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

Δεν θυμάμαι και πολλά απο τις ιστορίες, αλλά νομίζω πως του είχε σώσει την ζωή και έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  11736
  • Group:  Members
  • Topic Count:  103
  • Content Count:  5173
  • Reputation:   55405
  • Achievement Points:  5344
  • Days Won:  265
  • With Us For:  5207 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  107

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Conan Wiki:

 

http://conan.wikia.com/wiki/Zenobia

 

thebarbariancouple1.jpg

Επεξεργασία από constantinople
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  21842
  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1519
  • Reputation:   9671
  • Achievement Points:  1519
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4610 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Σκίτσο του Rubus. Τυχαίο; Δε νομίζω...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1671
  • Content Count:  28465
  • Reputation:   190010
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  758
  • With Us For:  6342 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  51

Λογικό. Το κόμικ τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα και η ταινία Αδάμαστος είναι ότι πλησιέστερο στον Κόναν από Έλληνα δημιουργό.

 

:cheers5:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Λογικό. Το κόμικ τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα και η ταινία Αδάμαστος είναι ότι πλησιέστερο στον Κόναν από Έλληνα δημιουργό.

 

:cheers5:

Πολύ ωραίο Σκίτσο και μάλιστα απο δικό μας παιδί και αντί να γίνεται γνωστα τα έργα ελλήνων καλητεχνών φτάσαμε να πιστεύουμε οτι δεν διαθέτουμε δυναμικη σε αυτόν το τομέα .Μπράβο μπράβο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Καλά όλα αυτά άλλα όχι και άσχημος ο Πήτερ Πάρκερ βρε παιδιά!!

Μα δεν είναι ; αν όντως είναι πολύ όμορφος τότε γιατί φορά αυτή την εμφάνιση που δεν τον κολακεύει καθόλου;

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2066
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  79
  • Content Count:  4671
  • Reputation:   26347
  • Achievement Points:  4705
  • Days Won:  4
  • With Us For:  6180 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Για να μην του την πέφτουν οι γκόμενες την ώρα που κυνηγάει κακοποιούς φυσικά... ;)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Για να μην του την πέφτουν οι γκόμενες την ώρα που κυνηγάει κακοποιούς φυσικά... ;)

Ο χαζός !!!έχει ενα τόσο δυναμικό ατού ένα τέτοιο χάρισμα και να κρύβεται πίσω απο μια στολή που δεν τον κολακεύει καθόλου!!Σαν ο κύριος Σπαλιάρας- ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο- να θέλει να ντύνεται πως να το περιγράψω -να ντύνεται σαν χαζός -Και υπάρχουν τόσες όμορφες μεταφιέσεις. :wall:  :wall:  :wall:

Επεξεργασία από ΤασίαΚούτ
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  31587
  • Group:  Members
  • Topic Count:  62
  • Content Count:  574
  • Reputation:   1130
  • Achievement Points:  574
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2866 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Βρε παιδιά γιατί τόσο μα τόσο καιρό δεν εβγαινε ενα κόμικ με σκίτσα τόσο ωραία σαν αυτό του Rubbus; γιατί αυτός και τόσοι άλλοι ταλαντουχοι καλλιτέχνες να μην αναδεικνύονται; Μα προσωπικά έφτασα να πιστεύω ότι δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους σε αυτόν τον τομέα οι οποίοι να καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα φάσματα της διανόησης(η ανθρώπινη διανόηση οπως ειναι γνωστό δεν καλύπτει την φιλοσοφία ή την πολιτική) όπως για παράδειγμα η επιστημονική φαντασία και οι μύθοι.Υπάρχουν κάποια δέιγματα αλλά αυτά δεν είναι αρκετά....

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Conan Wiki:

 

http://conan.wikia.com/wiki/Zenobia

 

thebarbariancouple1.jpg

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.