Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Μικρός Ήρωας, 1ο Συλλεκτικό Μετάλλιο


Bonadrug

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  1271
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  715
  • Content Count:  3478
  • Reputation:   20255
  • Achievement Points:  3535
  • Days Won:  16
  • With Us For:  6287 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

metallio-hroa.jpg

 

Σας παραθέτω το δελτίο τύπου, όπως ήλθε στο σχολείο μου

 

 

Ο μεγάλος ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ, Γιώργος Θαλάσσης! Για 1η φορά στην Ιστορία, σας παρουσιάζουμε το Αναμνηστικό Μετάλλιο του Θρυλικού μας Ήρωα

 

Οταν είμαστε παιδιά...

... το "βδομαδιάτικο", είχε μεγάλη σημασία.. Ηταν ένα ποσό που μπορούσαμε να ξοδέψουμε σε ότι θέλαμε. Δεν ήταν πολλά χρήματα, αλλά ήταν δικά μας! Απο το χάραμα, το περίπτερο του κυρίου Μανώλη, στην οδο Πατησίων, γέμιζε με εφημερίδες,  περιοδικά, αλλά τα μάτια μα ήταν καρφωμένα στα... κόμικς! Τι αγωνία κάθε εβδομάδα! Να κάτσουμε στη ουρά με τα άλλα παιδιά για να πάρουμε το δικό μας τεύχος! Κατερίνα, Μπλέκ, Μικρός Ηρωας, Ζαγκόρ... Τα χρήματα βέβαια δεν ήταν ποτέ αρκετα για παραπάνω απο ένα οπότε και τα ανταλλάσαμε για να τα διαβάσουμε όλα!

Σε ξαναβρίσκω Μικρέ μου Ήρωα, Γιώργο Θαλάσση...!

O Μικρός Ηρωας, επανήλθε στη μνήμη μου όταν είδα την επανέκδοσή του στις εφημερίδες και συνειδητοποίησα ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα η μεταφορά των ηρώων του δημοφιλέστερου Ελληνικού αναγνώσματος σε μια σειρά Συλλεκτικών Μεταλλίων! Για χρόνια παρατηρούσα τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες να εκδίδουν σειρές νομισμάτων και μεταλλίων με ήρωες κόμικς και παραμύθιών. Η Γαλλία αφιέρωσε πολλές εκδόσεις στον Αστερίξ η τον Μικρό Πρίγκηπα, η Γερμανία στους αδερφους Γκριμ, η Αυστραλία στον Μπάτμαν, και στον Σούπερμαν, η Νεα Ζηλανδία στους ήρωες της Ντίσνει.

Το ΠΡΩΤΟ συλλεκτικό μετάλλιο του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ!

Η συνεργασία μας με τον Λεωκράτη Ανεμοδουρά που έχει αναλάβει την συνέχιεα του έργου του παππού του ήταν άψογη! Έτσι δημιουργήσαμε το 1ο Συλλεκτικό Μετάλλιο του Μικρού Ηρωα, αφιερωμένο, μα σε ποιόν αλλον, απο τον Γιώργο Θαλάσση!.  7b0b1921-066c-4e42-a90c-1198c12450d4.jpgΟι γλύπτες που πήραν στα χέρια τους το τελικό σχέδιο για να χαράξουν την μήτρα του μεταλλίου φρόντισαν να μη χαθεί τόποτα! Από το πρόσωπο, την έκφραση, έως και τη έκρηξη του πλοίου στο φόντο. 
Οι διορθώσεις έγιναν πολλές φορές, και με περισσή προσοχή προσθέσαμε την χειροποίητη πατίνα για να ξεχωρίζουν όλες οι λεπτομέρειες. Στην Β όψη το μετάλλιο απεικονίζει τους 3 ήρωες, την Κατερίνα, τον Σπιθα και τον Γιώργο Θαλάσση, κάτω απο το τόσο γωστό λόγοτυπο του αγαπημένου μας αναγνώσματος. 

Διαφανής κάψουλα, Μοναδική Αρίθμηση!

Κάθε μετάλλιο είναι ανάγλυφο, μπρούτζινο με χειροποίητη πατίνα και έχει διάμετρο 30 χιλιοστά, μια διεθνώς αναγνωρισμένη διάσταση για συλλεκτικά μετάλλια και νομίσματα. Κάθε μετάλλιο, φινίρεται και γυαλίζεται στο χέρι για να αποκτήσει την χρυσή λάμψη για να αναδεικνύεται η αντίθεση με την μαύρη πατίνα. Είναι τοποθετημένο σε διαφανή κάψουλα  για μπορείτε να βλέπετε και τις 2 όψεις και φέρει το Πιστοποιητικό  Αυθεντικότητας με μοναδική αρίθμηση.

Με χαμηλή τιμή, 14,90 Ευρώ μόνο!

Η τιμή κάθε μεταλλίου έχει οριστεί σε 14,90 ευρώ μόνο για κάθε μεταλλιο, 19,50  Ευρώ για το επιχρυσο με 24Κ και 59,60 Ευρώ για το μασίφ Ασήμενιο 925 βαθμών.Έχουμε κρατήσει τη τιμή χαμηλά για να μπορέσετε όλοι οι λάτρεις του παιδικού μας ήρωα να αποκτήστε το Μετάλλιο αυτό και να το δείχνετε στα παιδιά σας  διαβάζοντας  μαζί τα τεύχη που κυκλοφορούν.

Επιπλέον όμως σας προτείνουμε το βιβλίο, "ΗΡΩΕΣ του Στελιου 0608973f-faf6-4836-92f6-cf6ba0f20aaf.jpgΑνεμοδουρά"
εναν τόμο των Γιώργου Βλάχου, Γιώργου Παπαδάκη, Νίκου Νικολαΐδη και Κώστα Φραγκιαδάκη που περιλαμβάνει, στις 340 σελίδες του, ολόκληρο το συγγραφικό και εκδοτικό έργο του Στέλιου Ανεμοδουρά από τα μέσα της δεκαετίας του ’40, μέχρι και σήμερα. Αξιοσημέιωτο όμως, είναι ότι έχει διανθιστεί με 3 νέες ιστορίες, μία του Μικρού Ήρωα και 2 του Μπλεκ, σε σενάριο των συγγραφέων και εικονογράφηση Κώστα Φραγκιαδάκη δίνοντας μια νέα πνοή στην εκδοτική αυτή προσπάθεια. 

Ευκολος τρόπος παραγγελίας

Μπορείτε να το αποκτήσετε με πολύ εύκολο τρόπο! Αντικαταβολή, καταθεση σε τράπεζα, πιστωτική κάρτα η PayPal ! Κάθε μετάλλιο  τοποθετείται σε μια όμορφη κασετίνα- συσκευασία δώρου για να το προσφέρετε, να το προστατεύετε και να τα αναδεικνύετε. Ειναι το πρώτο μετάλλιο του δικού μας Χαρτινου ήρωα!

  • Like 11
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.