Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΙΖΛΟΝΓΚ [WALLY BOUMP]


petross21

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  30826
  • Group:  Members
  • Topic Count:  103
  • Content Count:  1210
  • Reputation:   11286
  • Achievement Points:  1210
  • Days Won:  15
  • With Us For:  3291 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

post-30826-0-52220200-1439748968.txt

 

Ο Σαιζλόνγκ ανήκει στο σύμπαν των ιστοριών με τον Τζούνιορ Ντακ. Οι ιστορίες αυτές διαδραματίζονται την εποχή που ο Ντόναλντ ήταν μικρός, έμενε μαζί με τη γιαγιά του στο Παπιοχώρι και τον φώναζαν Τζούνιορ.

 

 

 

Ο Σαιζλόνγκ είναι σύμβουλος του Δημάρχου και υπεύθυνος για τον τουρισμό του Παπιοχωριού. Παρόλαυτα τα φαινόμενα απατούν. Δεν είναι είναι ένας απλός σύμβουλος,ο οποίος κανονικά θα ήταν ταγμένος με το μέρος του νυν Δημάρχου του Παπιοχωριού, ονόματι Αγαμέμνονα Αρπακόλλα. Αντίθετα, είναι με το μέρος του Μπο Μπότα, καθώς και ''μυστικός πράκτορας'' του. Ο Μπότας, ο οποίος είναι πολιτικός αντίπαλος του Αρπακόλλα του έχει υποσχεθεί ότι στην περίπτωση που καταφέρει να γίνει Δήμαρχος θα του προσφέρει τη θέση του Αντιδημάρχου. Ο Σαιζλόνγκ, θέλοντας να κατακτήσει πάση θυσία την πολυπόθητη θέση του Αντιδημάρχου προσπαθεί να σαμποτάρει τα σχέδια επανεκλογής του Δημάρχου σε συνεργασία με τον Μπότα.

 

 

 

Ο Μπο Μπότας και ο Σαιζλόνγκ στην προσπάθειά τους να πάρουν την εξουσία και τι δεν έχουν κάνει! Έχουν προσπαθήσει να καταποντίσουν τον τουρισμό, να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο για αμέλεια συντήρησης του σχολείου του χωριού, να τον κατηγορήσουν ακόμα και για κλέψιμο κτλπ. Πάντα, όμως τα σχέδιά τους καταστρέφονται εξαιτίας του Τζούνιορ και της παρέας του. Βέβαια, ο Τζούνιορ, ο Σπιν,ο Μπουλ, η Μπουμπού και η Ρόζα δεν τα οδηγούν σε αποτυχία εσκεμμένα. Συνήθως, η πίστη τους σε γεγονότα της φαντασίας τους που σχετίζονται με τέρατα, εξωγήινους, φαντάσματα κτλ και οι προσπάθειές τους να τα αντιμετωπίσουν οδηγούν σε όλεθρο τα σχέδια του Μπότα και του Σαιζλόνγκ, (βλέπε ''Το στοιχειωμένο νησί'', ''Το φάντασμα του σχολείου'', ''Οι εισβολείς του ξερόλακκου'').

 

 

 

Στις πρώτες ιστορίες στις οποίες εμφανίζονται οι Μπο Μπότας και Σαιζλόνγκ, τα σχέδια τους καταστρέφονται αλλά δεν αποκαλύπτεται το ότι προσπάθησαν να σαμποτάρουν τον Δήμαρχο. Στις δύο τελευταίες ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούν, όμως, φανερώνεται σε όλους τους Παπιοχωρίτες, ότι προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον Δήμαρχο. Ένα παράδοξο είναι το ότι στην τελευταία ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπότας και ο Σαιζλόνγκ, προσπαθούν και πάλι να ανατρέψουν τον Δήμαρχο, ενώ έχουν αποκαλυφθεί οι παρανομίες τους στην προηγούμενη χρονολογικά ιστορία.

 

 

 

Η πρώτη εμφάνιση του Σαιζλόνγκ έγινε στην ιστορία Paperino paperotto e l'isola che sbuffa (ελληνικά: Το στοιχειωμένο νησί) των Bruno Enna και Antonello Dalena που δημοσιεύθηκε το 2002.

 

 

ΠΗΓΕΣ:

 

inducks

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.