Μετάβαση στο περιεχόμενο
petross21

ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΡΟΜΠΑΞ [HOWARD ROCKERDUCK]

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

post-30826-0-30480500-1437984773.txt

 

 

Ο Χαόυαρντ Ρόμπαξ είναι ο πατέρας του Τζων Ρόμπαξ, του μεγάλου εχθρού του πιο πλούσιου παπιού στον κόσμο, του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

 


post-30826-0-68855400-1437984803.txt

 

 

Ο Χάουαρντ Ρόμπαξ προερχόταν από φτωχή οικογένεια αλλά πλούτισε στον πυρετό του Χρυσού του 1849. Παντρεύτηκε μια σνομπ γυναίκα της οποίας το όνομα δε γνωρίζουμε και έκανε έναν γιο, τον Τζων Ρόμπαξ, ο οποίος βγήκε επίσης σνομπ εξαιτίας της μητέρας του και του οικογενειακού πλούτου.

 

 

post-30826-0-50460900-1437984833.txt


 

Η πρώτη εμφάνιση του Χάουαρντ Ρόμπαξ έγινε στην ιστορία '' The King Of The Copper Hill'' (ελληνικά: ''Ο πόλεμος του χαλκού'') του Don Rosa που αποτελεί το 4ο επεισόδιο του Βίου και της Πολιτείας του Σκρουτζ Μακ Ντακ και δημοσιεύθηκε το 1993. Στην ιστορία αυτή, ο Χάουαρντ Ρόμπαξ συναντά τον νεαρό Σκρουτζ εν έτει 1884 στη Μοντανα και τον βοηθάει να μάθει πως να ψάχνει χαλκό. Μάλιστα, συγκινημένος από την τιμιότητα που διακατέχει τον Σκρουτζ, κάνει τα πάντα για να αποκτήσει ο Σκρουτζ το ορυχείο ''Ανακοντα'' το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε χαλκό. Όταν ο Σκρουτζ μαθαίνει ότι ο Χάουαρντ είναι μέτοχος του ορυχείου τον ρωτάει γιατί τον βοήθησε να το πάρει και ο Χάουαρντ του απαντά χαρακτηριστικά ''Είμαι αρκετά πλούσιος! Θα κάνει καλό στον γιο μου να κληρονομήσει λιγότερα πλούτη!'' Έτσι, ο πατέρας του Τζων Ρόμπαξ, θανάσιμου εχθρού του Σκρουτζ Μακ Ντακ βοήθησε και ενθάρυνε τον Σκρουτζ. Ο γιος Ρόμπαξ μάλλον ακόμα θα τρώει καπέλα για να ξεχάσει το γεγονός αυτό! :P

 

 

 

 

Ο Χάουαρντ Ρόμπαξ κάνει μια ακόμη εμφάνιση στην ιστορία '': Of Ducks And Dimes And Destinies'' (ελληνικά: ''Μιας δεκάρας νιάτα'' ) του Don Rosa που αποτελεί το 0 επεισόδιο του Βίου και της Πολιτείας του Σκρουτζ Μακ Ντακ και δημοσιεύθηκε το 1995. Στην ιστορία αυτή μάλλον δεν έχει γεννήσει ακόμα τον Ρόμπαξ και δεν έχει παντρευτεί καθώς έχει ταξιδεψει στη Σκωτία και η κύρια ενασχόλησή του είναι να φλερτάρει Σκωτσέζες.

 

 

 

Κάνει και μια μικρή εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του Βίου και της Πολιτείας ως ανάμνηση του Σκρουτζ!!!

 

 

 

Ονόματα του Χάουαρντ Ρόμπαξ ανά τον κόσμο:

 

Αγγλικά
Howard Rockerduck
Βραζιλιάνικα Πορτογαλικά
Howard Patacôncio
Γαλλικά
Rockerduck
Γερμανικά
Kuno Klever
Δανέζικα
Howard Anderbilt
Ελληνικά
Χάουαρντ Ρόμπαξ
Νορβηγικά (bokmal)
Gamlerik Rikerud
Πολωνικά
Howard Kwakerfeller
Πορτογαλικά
Howard Patacôncio
Φινλανδικά
Howard Pennonen

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΗΓΕΣ:

 

 

inducks

  • Like 13

Κοινή χρήση αυτής της καταχώρησης


Σύνδεσμος προς την καταχώρηση
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.