Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Ducks] Το Δίλημμα του Θείου Σκρουτζ


Angel.tze

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

 

Μια νέα ιστορία! Θα είναι πολύ μεγάλη και θα έχει πολλές ανατροπές. Ειδικά το τέλος (κάποιοι που το γνωρίζουν {ξέρουν εκείνοι} ας σωπάσουν πληζ) είναι ό,τι πιο παράξενο. Λοιπόν, που και που θ' ανεβάζω ένα κεφάλαιο. Άντε για την αρχή, σας βάζω δύο κεφάλαια. Enjoy.

 

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖarrow-10x10.png

Σημειώσεις:  Όπου έχει «» τότε είναι τα κίτρινα πλαίσια αφήγησης.

 

Κεφάλαιο 1

Ιμαλάια.

 

Οι Ντακ σκαρφαλώνουν σε μια απόκρημνη πλαγιά με σκοινιά. Όλοι φορούν φουντωτά μπουφάν και σκούφους. Έχουν εξαντληθεί από την ανάβαση, ενώ υπάρχει και ομίχλη.

 

Ντόναλντ (ελαφρώς εκτός εαυτού :P): Εμείς φταίμε που δεχτήκαμε να έρθουμε μαζί σου! Σαν να μην έφτανε που δεν έχουμε προμήθειες, δεν σταματάμε ούτε λεπτό την ανάβαση! Έτσι μου ‘ρχεται να σε πνίξω, παλιό@#&*$! Και δεν μας είπες τι στο καλό γυρεύουμε εδώ!

 

Σκρουτζarrow-10x10.png Υπομονή, ανιψιέ! Σε λίγο φτάνουμε σε ένα πλάτωμα. Εκεί θα ξεκουραστούμε και θα σας εξηγήσω τα πάντα!

 

Ντόναλντ: Καλά καλά, σωθήκαμε…

 

Όταν επιτέλους φτάνουν στο πολυπόθητο πλάτωμα, ο Σκρουτζarrow-10x10.png εξηγεί πως ένα ελικόπτερο της εταιρίας του, καθώς έκανε μετεωρολογικές μετρήσεις, τράβηξε μια φωτογραφία από το θρυλικό πλάσμα Νίαν.

 

Σκρουτζarrow-10x10.png Σύμφωνα με τον κινέζικο θρύλο, η έλευση του νέου έτους αρχίζει με την πάλη κατά ενός μυθικού τέρατος, του Νίαν που είχε σώμα ταύρου και κεφάλι λιονταριού. Λέγεται πως ήταν πολύ άγριο ζώο που ζούσε στα βουνά και κυνηγούσε τη λεία του. Προς το τέλος του χειμώνα, που δεν υπήρχε τροφή, το Νίαν περίμενε την πρωτοχρονιά για να πάει στα χωριά. Εκεί έτρωγε τα ζωντανά, τις σοδειές αλλά και τους χωρικούς, ιδίως τα παιδιά. Οι χωρικοί για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους έβαζαν φαγητό μπροστά στις πόρτες των σπιτιών τους την πρωτοχρονιά. Πίστευαν ότι ανarrow-10x10.png το Νίαν έβρισκε τροφή δεν θα κυνηγούσε τους ανθρώπους. Όλο το χειμώνα ζούσαν υπό το καθεστώς τρόμου, ώσπου κάποια στιγμή έμαθαν ότι το άγριο τέρας φοβόταν τρία πράγματα : τη φωτιά, τον θόρυβο και το κόκκινο χρώμα. Γι αυτό λίγο πριν την πρωτοχρονιά κρεμούσαν κόκκινα φανάρια στα παράθυρα και τις πόρτες. Επίσης χρησιμοποιούσαν πυροτεχνήματα για να τρομάζουν το τέρας. Σύμφωνα με τον θρύλο το Νίαν πιάστηκε από έναν Ταοϊστή καλόγερο τον Laozu και έγινε το υποζύγιό του. Αφού πιάστηκε το Νίαν , οι χωρικοί έκαναν μια μεγάλη γιορτή που επαναλαμβανόταν κάθε χρόνο τις ίδιες μέρες. Έτσι από γενιά σε γενιά καθιερώθηκε το έθιμο να γιορτάζεται η πρωτοχρονιά με πυροτεχνήματα, θόρυβο και το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί στη διακόσμηση ως και στις μέρες μας...! (αυθεντικό!)

 

Τους δείχνει τη φωτογραφία που τράβηξε το ελικόπτερο.

 

Ανιψάκια: Συναρπαστική ιστορία!

 

Ντόναλντ: Και… Θες να πεις πως… Θέλεις να πιάσουμε αυτό το τέρας;!

 

Σκρουτζ: Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο! Ο Κύρος εφεύρε ένα πιστόλι που έχει ακτίνα τέηζερ, η οποία ακινητοποιεί το θύμα για ώρες! Μέχρι τότε θα έχουμε φωνάξει ενισχύσεις για να φορτώσουμε το τέρας και να το πάμε στο Ζωολογικό Κήπο μου!

 

Ντόναλντ: Αααχ… Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να μην αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εδώ πάνω!

 

Ύστερα από πολλές ημέρες αναρρίχησης, φτάνουν επιτέλους στο επίμαχο μέρος…

 

Ντόναλντ: Ωραία. Να ‘μαστε. Πού είναι το Νίαν;

 

Σκρουτζarrow-10x10.png Ας δούμε στην σπηλιά.

 

Την εξερευνούν. Τίποτα απολύτως. Ξαφνικά, βλέπουν μια μορφή να πλησιάζει από το άνοιγμα της σπηλιάς και να κρατά ένα κόκαλο! Έχει σχήμα λιονταριού και είναι πάνοπλο.

 

Ντόναλντ: Ωχθεέμου! Το Νάναν!

 

Χιούη: Νίαν…

 

Το Νίαν επιτίθεται στον Ντιούη!

 

Ντιούη: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΘΕΙΕ ΣΚΡΟΥΤΖ, ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΟ! ΓΡΗΓΟΡΑ!

 

Σκρουτζarrow-10x10.png Α ναι! Μισό λεπτό να βγάλω το τέηζερ από την τσάντα μου!

 

Και ξαφνικά ανακαλύπτει πως έχει κάνει φτερά!

 

Σκρουτζ: Εχμ… Σχετικά με αυτό, έχουμε ένα μικρόόόόόόόό προβληματάκι… Χε χε…

 

Ο Ντιούη τρέχει πανικόβλητος! Ο Ντόναλντ τρέχει να τον σώσει από τα δόντια του Νίαν! Τα δύο άλλα αδέλφια προσπαθούν να βρουν κάτι το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει την υπόθεση. Ο Σκρουτζ τα έχει χάσει!

 

Χιούη: Αρχίστε να φωνάζετε και να βαράτε τα τοιχώματα της σπηλιάς! Ίσως το Νίαν να τρομάξει και να μας αδειάσει τη γωνία!

 

Τίποτα. Το Νίαν έχει αρπάξει τον Ντιούη από την μπλούζα και τον παρασέρνει όλο και πιο βαθιά στη σπηλιά! Ο Λιούη ρωτάει αλαφιασμένος τον Σκρουτζ ανarrow-10x10.png έχει φέρει σπίρτα! Εκείνος γνέφει καταφατικά και ανάβουν ένα! Καίνε την μπλούζα του Χιούη και αρχίζουν να κυνηγούν το τέρας. Πολλάαααα μέτρα παραπέρα, βρίσκουν το Νίαν να έχει στριμώξει τον Ντιούη στη γωνία του τοιχώματος και να είναι έτοιμος να βυθίσει τα δόντια του στη σάρκα του παιδιού!

 

Σκρουτζ: ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

 

Το Νίαν γυρίζει το κεφάλι του παραξενεμένο ποιος τον διέκοψε από το δείπνο του. Ο Σκρουτζ τον πλησιάζει με την φωτιά στο χέρι να την κουνά! Το πλάσμα μαζεύεται, διότι η φωτιά το τρομάζει, όπως κάθε ζώο.

 

Σκρουτζ: Χαarrow-10x10.png Τώρα είσαι άκακο σαν γατάκι!

 

Νίαν: Τώρα με πρόσβαλες! Θα δεις! (Στο word λεχω βάλει την γραμματοσειρά Alabama, διότι υποδηλώνει κάτι μυστηριώδες :P)

 

Οι Ντακ εντυπωσιάζονται! Το Νίαν μπορεί να μιλήσει! Και μάλιστα στη γλώσσα τους!

 

Ντόναλντ: Αυτό δεν βγάζει νόημα.

 

Ξάφνου, από το πουθενά, όλα εξαφανίζονται! Οι Ντακ αιωρούνται πια!

 

ΤΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

 

---------------------------------------------------------------

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Ξαφνικά, βλέπουν τα πάντα να στροβιλίζονται! Τελικά, βρίσκονται σε μια κόκκινη διάσταση που στροβιλίζεται και αιωρούνται! Ακόμη πιο ξαφνικά, προσγειώνονται στην… Λίμνη Σάι (Ιαπωνία).

 

Σκρουτζ: Παιδιά, το ξέρω αυτό το μέρος! Είναι η λίμνη Σάι! Είμαστε στη Ιαπωνία! Εδώ πουλούσα το 1904 χάρτινα καραβάκια στους Ιάπωνες σαν «Εκπληκτικά και Οικονομικά Πλεούμενα για Ψάρεμα»!

 

Ντόναλντ: Μα… Πώς βρεθήκαμε εδώ; Ήμασταν στα Ιμαλάια, κυνηγώντας το Νίαν, ένα μυθικό τέρας από τους Κινέζικους θρύλους! (Πανέξυπνη ανασκόπηση)

 

Χιούη: Και το πιο περίεργο… Κοίτα με!

 

Ο Χιούη φορούσε μπλούζα!

 

Ντόναλντ:

 

Σκρουτζ: Τέλος πάντων. Ίσως το Νίαν να είχε μαγική ενέργεια ή κάτι τέτοιο. Άλλο είναι το παράξενο. Μιλούσε.

 

Λιούη: Μα… Δεν βγάζει νόημα.

 

Ντιούη: Κάτι μου λέει πως πολλά πράγματα στο μετέπειτα δεν θα βγάζουν νόημα…

 

Σκρουτζ: Τώρα ας χαλαρώσουμε. Θα σας διηγηθώ έναν θρύλο που στοιχειώνει τις λίμνες της Ιαπωνίας! Είναι ένα μυθικό τέρας… Το Κάππα… Στην αρχαία γιαπωνέζικη λαογραφία το Κάππα είναι ένας δαίμονας του νερού που ζει σε ποτάμια και λίμνες και καταβροχθίζει μικρά άτακτα παιδιά. Το Κάππα σημαίνει, «παιδί του ποταμιού» και απεικονίζεται με σώμα χελώνας, άκρα βατράχου και κεφάλι με ράμφος. Στην κορυφή της κεφαλής υπάρχει μία κοιλότητα με νερό. Ενώ υποτίθεται ότι είναι υδρόβιο όν, η δράση του είναι κυρίως στην ξηρά. Σύμφωνα με τον μύθο, το κοίλωμα στο κεφάλι πρέπει να διατηρείται υγρό διαφορετικά θα χάσει τη δύναμή του.  Πολλοί εξηγούν το θρύλο του Κάππα με την τεράστια γιαπωνέζικη σαλαμάνδρα, το χανζάκι που είναι ιδιαιτέρως επιθετικό και αρπάζει τη λεία του με τα δυνατά του σαγόνια…! Πολλοί εδώ πέρα θεωρούν πως υπάρχει! Χα χα! Όλοι ξέρουν πως αυτά είναι μπαρούφες για να τραβήξουν τουρισμό! Φανταστείτε ότι σε πολλές λίμνες της Ιαπωνίας έχουν βάλει πινακίδες οι οποίες προειδοποιούν για την ύπαρξή του!

 

Ντόναλντ (ελαφρώς ανήσυχος): Πολλούς θρύλους θεωρούσαμε αβάσιμους… Όμως είδες! Υπάρχει και ο Κέρβερος, οι Άρπυιες, οι δράκοι, οι Λυκάνθρωποι, οι Χθόνιοι, ο Μονόκερως… Οπότε, μην είσαι τόσο σίγουρος…

 

Σκρουτζ: Εχμ… Ας ελπίσουμε να είναι βλακείες… Χε χε… (Παύση. Ο Σκρουτζ κοιτά τριγύρω. Σκοτεινιάζει.) Η πρόσβασή μας στο πολιτισμό είναι λίγο δύσκολη. Οπότε θα κοιμηθούμε εδώ για το βράδυ κι αύριο με το καλό ξεκινάμε για το αεροδρόμιο… Αν θυμάμαι καλά, είναι πενήντα μίλια στα δυτικά. Καληνύχτα σας.

Αργότερα, μες στο σκοτάδι, μια μορφή βγαίνει από το νερό… Έχει σώμα χελώνας, άκρα βατράχου και κεφάλι με ράμφος… Αρπάζει το πόδι του Ντόναλντ κα τον σέρνει προς το νερό. Ο Ντόναλντ ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι κάποιος τον απάγει! Πάει να βάλει φωνές, αλλά ένα γλοιώδες χέρι του σφραγίζει το στόμα…

 

ΜΠΛΟΥΜΠ!

 

Μες στο νερό.

 

Ο Σκρουτζ ακούει το παφλασμό του νερού και πετάγεται από τα φύλλα που είχε σαν στρώμα. Κοιτάει τριγύρω και δεν βλέπει πουθενά τον Ντόναλντ! Ξαφνικά, μια μορφή τον πλησιάζει από πίσω… Τον αρπάζει κι αυτόν.

 

ΜΠΛΟΥΜΠ!

 

Μες στο νερό.

 

Τ’ ανιψάκια ξυπνούν κι αυτά.

 

ΜΠΛΟΥΜΠ!

 

Μες στο νερό.

 

ΤΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Τ’ ανιψάκια βλέπουν μες στο νερό πεντακάθαρα! Βλέπουν τους δράστες! Είναι οι Κάππα -(ολοφάνερο… :P)- ! Το περίεργο είναι πως μπορούν να αναπνεύσουν χωρίς προβλήματα πνιγμού! Φτάνουν πολύ βαθιά, σε ερείπια παλατιού. Τότε οι πύλες ανοίγουν και μέσα είναι ένα μουχλιασμένο αντίγραφο του Κάστρου των Μακ Ντακ! Στην αίθουσα του θρόνου, τα ανιψάκια βλέπουν γονατιστούς, υπό την απειλή δοράτων, τους θείους τους, στραμμένοι προς τον άδειο θρόνο. Τους τοποθετούν κι αυτούς εκεί.

 

-(Ο παρακάτω διάλογος γίνεται ψιθυριστά)-

 

Χιούη, Λιούη και Ντιούη: Θείε Σκρουτζ! Θείε Ντόναλντ! Τι συμβαίνει;

 

Σκρουτζ: Άστα να πάνε! Έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Τους άκουσα να λένε πως θα φωνάξουν τον βασιλιά κι αν αυτός το κρίνει απαραίτητο, θα γίνουμε επιδόρπιο! Κλαψ!

 

Χιούη: Κατάλαβες ότι το μέρος είναι πιστό αντίγραφο του Κάστρου των Μακ Ντακ, εκτός φυσικά από την αίθουσα θρόνου;!

 

Σκρουτζ: Φυσικά, νεαρέ! Αυτό είναι παράξενο… Όπως και οτιδήποτε ως τώρα! Στα Ιμαλάια το θυμάμαι πως είχα μαζί μου το τέηζερ! Είμαι σίγουρος! Κόβω το χέρι μου!

 

Λιούη: Μην ανησυχείς γι’ αυτό. Θα μας τεμαχίσουν όλο το σώμα!

 

Ντόναλντ: Να λείπουν οι κρυάδ---*

 

Την πρότασή του διακόπτει ο ήχος τρομπέτας (κι όμως!) που αναγγέλλει την άφιξη του βασιλιά των Κάππα! Στον θρόνο ανεβαίνει ο…

 

ΤΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

 

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Σκρουτζ: Ο ΧΡΥΣΟΚΟΥΚΗΣ!

 

Χιούη: Μα πώς…;!

 

Χρυσοκούκης: Χα χα χα! Κέρδισα την εμπιστοσύνη των Κάππα προσφέροντάς τους μια άλλη πηγή τροφής… Τα μοσχάρια! Μου είπαν μάλιστα πως τους άρεσαν πιο πολύ! Πάντως δεν θα έλεγαν όχι σε μια πάπια… Ωμή και μάλιστα ζωντανή!

 

Λιούη (προς τον Σκρουτζ): Λάθος έκανα. Θα μας φάνε ζωντανούς!

 

Σκρουτζ: Χρυσοκούκη, τι γυρεύεις εδώ;! Τι όφελος έχεις από αυτό;! Γιατί μπορούμε να αναπνεύσουμε μες στο νερό; Γιατί έχεις ένα κάστρο σαν αυτό των Μακ Ντακ στην Σκωτία; Θα σου κάνω μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων!

 

Χρυσοκούκης: Δεν μπορώ να ξέρω… Εσύ αποφασίζεις γι’ αυτά…

 

Με αυτά τα λόγια, έφυγε από την αίθουσα κάνοντας νεύμα στους Κάππα. Αυτοί αμέσως έστρεψαν το βλέμμα τους στους Ντακ και έγλυφαν τη γλώσσα τους…

 

Σκρουτζ: Ουπς…

 

Ντόναλντ: Και τώρα; Τι κάνουμε;!

 

Ξαφνικά όρμησε στην αίθουσα ένα Κράκεν, σπάζοντας την πύλη!

 

ΚΡΑΤΣ! ΜΠΑΜ!

 

Σκρουτζ: Τι γυρεύει εδώ ένα Κράκεν; Αυτά ζουν στους Ωκεανούς! Όχι σε σχετικά ρηχές λίμνες!

 

Ντόναλντ: Εμένα ρωτάς;!

 

Το Κράκεν έπιασε με τα πλοκάμια του πολλούς Κάππα και τους έκανε μια χαψιά! Οι υπόλοιποι σκορπίστηκαν έντρομοι! Ο Σκρουτζ βρήκε την ευκαιρία και έβγαλε τον σουγιά του από την τσέπη του. Έκοψε τα σκοινιά τους και άρχισαν να κολυμπούν. Βγήκαν από το σπασμένο τμήμα της αίθουσας προτού το καταλάβει το Κράκεν και τους κυνηγήσει κι αυτούς! Δυστυχώς, όμως, το Κράκεν τους κατάλαβε και ξεκίνησε από πίσω τους. Άνοιξε το στόμα του με τα τέσσερα δόντια και άρχισε να ρουφά τα νερά ώστε να πιάσει τους Ντακ έτσι! Μέχρι τότε, τα παπιά είχαν πάει στην πύλη του Κάστρου! Άρχισε ένα κυνηγητό! Οι Ντακ είχαν κουραστεί, διότι προσπαθούσαν να κολυμπήσουν αντίθετα στο ρεύμα νερού που δημιουργούσε το Κράκεν! Άπλωσε το πλοκάμι και έπιασε τον Ντόναλντ! Αυτός άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από το πλοκάμι του! Ο Σκρουτζ έπρεπε να κάνει κάτι επειγόντως! Αμέσως, χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει, άφησε το ρεύμα να τον παρασύρει. Βρέθηκε κοντά στο στόμα του Κράκεν και επιτόπου έκανε μια προσπάθεια να καταλήξει στο μάτι του πλάσματος. Έβαλε όλη τη δύναμη που του είχε απομείνει και κολύμπησε προς το μάτι του προτού το ρεύμα τον… Κάνει δείπνο! Κάπως, δεν ξέρει κανείς πως, τα κατάφερε ενάντια στο φονικό ρεύμα νερού! Ήταν στο μάτι του καλαμαριού! Ήταν κατάμαυρο, γλοιώδες, θύμιζε κάτι σαν βλήμα καλυμμένο με ωμό αυγό. Μεμιάς, το χτύπησε (το μάτι) και το χέρι του κόλλησε σε αυτή τη γλίτσα! Δεν μπορούσε να φύγει! Ξαφνικά, τον έπιασε μια σκέψη «Θα μπορούσα να συλλέξω αυτή τη γλίτσα και να την πουλήσω σαν σούπερ ενισχυμένη κόλλα στα 10 δολλάρια»! Αμέσως, θύμωσε με τον εαυτό του! Παρατήρησε ότι το Κράκεν άφησε τον Ντόναλντ και είχε ήδη απλώσει ένα μεγάλο πλοκάμι του προς το μέρος του! Ήταν χαμένος. Έπρεπε να βρει τρόπο να ξεκολλήσει το χέρι του από το μάτι του πλάσματος και να φύγουν από αυτό το καταραμένο μέρος! Το μόνο που του ήρθε αυτή τη στιγμή στο μυαλό του ήταν…

 

ΤΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

 

 

Νίαν: the-legend-of-nian-3.jpg

 

Κάππα: kappa-mythological-creature-2.jpg

 

Θέλω γνώμες. Σε όλη την ιστορία θα προσπαθώ να χρησιμοποιώ αυθεντικά στοιχεία! ;)

Επεξεργασία από Angel.tze
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

 

Απντέιτ! Μπήκε και το δεύτρο κεφάλαιο!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30150
  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  300
  • Reputation:   2080
  • Achievement Points:  300
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3605 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Πολύ ωραίο φαίνεται φίλε μου! Το έχεις! Έχεις βρει και καταπληκτικές εικόνες!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

 

Ευχαριστώ! :)

 

Οι εικόνες είναι όντως πολύ ωραίες. Τις βρήκα σε ένα σάητ το οποίο θα παραθέσω στο τέλος της ιστορίας ως credit.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33635
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4574 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι χρησιμοποιείς ανατολίτικα μυθικά πλάσματα, αρκετά ασυνήθιστο.

 

Σε διάφορα σημεία ο διάλογος δεν μου αρέσει. Φαντάσου ότι είσαι στην ίδια κατάσταση με τους Ντακ, θα έλεγες το ίδιο πράγμα; Πχ κάθε φορά ο Σκρούτζ κάνει μια συνοπτική περιγραφή του τέρατος, και μετά από λίγο τα παπιά το συναντάνε. Δεν θα έπρεπε να του πουν να το βουλώσει; :P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι χρησιμοποιείς ανατολίτικα μυθικά πλάσματα, αρκετά ασυνήθιστο.

 

Σε διάφορα σημεία ο διάλογος δεν μου αρέσει. Φαντάσου ότι είσαι στην ίδια κατάσταση με τους Ντακ, θα έλεγες το ίδιο πράγμα; Πχ κάθε φορά ο Σκρούτζ κάνει μια συνοπτική περιγραφή του τέρατος, και μετά από λίγο τα παπιά το συναντάνε. Δεν θα έπρεπε να του πουν να το βουλώσει; :P

:lol: Υπαρχει εξήγηση και για αυτο στο τελος. ;) ύστερα απο τους Κάππα, δεν νομίζω πως θα υπάρξει άλλο τέρας. Ίσως κανα δυο. :P Η ιστορια εχει άλλο σκοπό πάντως. Επεξεργασία από Angel.tze
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

 

Θπδατε. :D

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33635
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4574 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Btw, δυο πράγματα που ξέχασα:

 

1) Τα κεφάλαια δεν είναι μεγάλα, δεν χρειάζεται ανασκόπηση του Κεφαλαίου Α'.

 

2) Αυτό:

 

Εδώ πουλούσα το 1908 χάρτινα καραβάκια στους Ιάπωνες σαν «Εκπληκτικά και Οικονομικά Πλεούμενα για Ψάρεμα»!

Θα πρότεινα να το κάνεις 1904/1905, γιατί ο Ρωσο-Ιαπωνικό πόλεμος είχε σημαντικές ναυμαχίες. :best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

Btw, δυο πράγματα που ξέχασα:

 

1) Τα κεφάλαια δεν είναι μεγάλα, δεν χρειάζεται ανασκόπηση του Κεφαλαίου Α'.

 

2) Αυτό:

 

 

Θα πρότεινα να το κάνεις 1904/1905, γιατί ο Ρωσο-Ιαπωνικό πόλεμος είχε σημαντικές ναυμαχίες. :best:

Σωστός! Θα το φτιάξω αμέσως! Για την ανασκόπηση, πλάκα ήταν και αυτό ήταν όλο. :P Διάβασες και το τρίτο κεφάλαιο που ανέβασα πριν από λίγο;

 

Btw, αυτή τη στιγμή γράφω το κεφάλαιο 5. Το μόνο που θα πω είναι πως στο άμεσο μέλλον έχουμε καλαμάρια και πατρίδα! :magic:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

Με μεγάλη δυστυχία μου, δηλώνω πως το σενάριο διακόπτεται για τον κύριο λόγο πως η πλοκή έχει γίνει πολύ περίπλοκη και δεν μπορώ να βρω μια λογική σειρά. Θα αναδομήσω το σενάριο και θα το ξαναγράψω από την αρχή με τρόπο που να μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό θα γίνει στο έμμεσο μέλλον, μιας και έχω καταπιαστεί με άλλα σεναριάκια για δεκασέλιδες κυριώς και για μεγαλύτερες βεβαίως. Επιγραμματικά, κάποια από αυτα λέγονται: "Μ(π)ούσκουλα για Κλάματα", "Η ιστορία των Κουμπιών" αλλά και φυσικά έχω ξεκινησει πολύ πολύ αχνά το Star Ducks... Ειδικά το τελευταίο θα αργήσει πολύ. Τώρα πολλά από αυτά θα ξεκινησω να τα δημοσιεύω και περιμένω με αδημονία την κριτική του Tightwad. :P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33635
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4574 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

1) Κακώς βασίζεσαι πάνω μου τόσο πολύ, δεν είμαι ειδικός σε τίποτε απολύτως. :P

 

2) Καλώς ξαναξεκινάς απ'την αρχή, κατά την γνώμη μου. Ωραία η φαντασία, αλλά καλύτερα να ξεκινάς από κάτι απλό και να την εμφυσάς σε αργότερο στάδιο. :best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30399
  • Group:  Members
  • Topic Count:  23
  • Content Count:  1480
  • Reputation:   8971
  • Achievement Points:  1480
  • Days Won:  3
  • With Us For:  3502 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  22

1) Κακώς βασίζεσαι πάνω μου τόσο πολύ, δεν είμαι ειδικός σε τίποτε απολύτως. :P

 

2) Καλώς ξαναξεκινάς απ'την αρχή, κατά την γνώμη μου. Ωραία η φαντασία, αλλά καλύτερα να ξεκινάς από κάτι απλό και να την εμφυσάς σε αργότερο στάδιο. :best:

1) Κακώς που είσαι τόσο μετριόφρων. :P

 

2) Εκεί συμφωνώ κι εγώ. Το είχα παρακάνει τόσο πολύ που δνε μπορούσα να βρω λογική συνέχεια χωρίς να κάνει κοιλια.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.