Μετάβαση στο περιεχόμενο
petross21

ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΟΥΠΙΑΣ [HANK]

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

post-30826-0-77927200-1436986656.txt

 

 

Ο Καπετάν Σουπιάς ανήκει στο σύμπαν των ιστοριών με τον Τζούνιορ Ντακ. Οι ιστορίες αυτές διαδραματίζονται την εποχή που ο Ντόναλντ ήταν μικρός, έμενε μαζί με τη γιαγιά του στο Παπιοχώρι και τον φώναζαν Τζούνιορ.

 

post-30826-0-14997300-1436986703.txt
 

Ο Καπετάν Σουπιάς μένει σε ένα μικρό σπίτι δίπλα στον Παπιοποταμο. Αγαπάει τα παιδιά του χωριού και ειδικά τον Τζούνιορ, τον Μπουλ, τον Σπιν, τη Μπουμπού και τη Ρόζα. Πολλές φορές, συνήθως μόνο αυτά τα 5 αυτά παιδιά, πάνε στο σπίτι του Καπετάν Σουπιά. Εκεί, ο ίδιος, τους διηγείται παράξενες και υπερφυσικές ιστορίες που ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας! Ο Καπετάν Σουπιάς μάλλον γνωρίζει ότι οι ιστορίες που λέει στα παιδιά είναι αρλουμπες αλλά τα παιδιά χάρη στην αχαλίνωτη φαντασία τους πείθονται για τη γνησιότητά τους (και ιδίως ο Τζούνιορ!). Οι ενήλικες του Παπιοχωριού λένε γι αυτόν ότι είναι μεγάλος παραμυθάς! Έχει καλή καρδιά και πάντα βοηθάει τα παιδιά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

 

 

post-30826-0-64984400-1436986736.txt

 

Η πρώτη σελίδα της ιστορίας <<Τα Τέρατα του Καταρράκτη>>

 

 

Από την ιστορία <<Τα Τέρατα του Καταρράκτη>> των Valentina Camerini και Emilio Urbano στην οποία βλέπουμε μερικά αποσπάσματα από το παρελθόν, όταν ο Καπετάν Σουπιάς ήταν παιδί, μαθαίνουμε ότι ο Σουπιάς είχε παρόμοιο χαρακτήρα με τον Τζούνιορ. Πίστευε στους εξωγήινους και στα τέρατα και ριχνόταν με τα μούτρα στην προσπάθεια να τους ξεσκεπάσει. Ίσως, από αυτό το γεγονός να οφείλεται η αγάπη του για τα παιδιά και ο ενθουσιασμός με τον οποίο διηγείται τις υπερφυσικές αυτές ιστορίες.

 

 

Παππούς του Καπετάν Σουπιά ήταν ο Ζεβεδαιος, ο οποίος έχει γίνει γνωστός διότι πριν πολλά χρόνια είχε ανακαλύψει ένα τεράστιο χρυσωρυχείο το οποίο κανείς δεν γνώριζε πού είναι. Ο Καπετάν Σουπιάς, όμως, αποκάλυψε στον Τζούνιορ, στον Μπουλ και στην Μπουμπού ότι το ορυχείο ήταν κάτω από το σπίτι του Ζεβεδαιου το οποίο έχει κληρονομήσει και είναι το... σπίτι στο οποίο μένει!

 

post-30826-0-94584500-1436986809.txt

 

Η πρώτη σελίδα της ιστορίας <<Η αγάπη της γιαγιάς>>

 

Η πρώτη καταγεγραμμένη εμφάνιση του στο inducks έγινε στην ιστορία <<Η αγάπη της γιαγιας>> των Diego Fasano και Donald Soffritti που δημοσιεύτηκε στην Ιταλία το 2000.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΗΓΕΣ:

 

http://coa.inducks.org/index.php

Επεξεργασία από petross21
  • Like 9

Κοινή χρήση αυτής της καταχώρησης


Σύνδεσμος προς την καταχώρηση
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.