Jump to content
Το Σάββατο 25/1 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ (Ιερά Οδός 14) κόβουμε τη πίτα μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες!
Valtasar

Αγαπάμε και ΤΙΜΑΜΕ ngramm ! Σάββατο 20 ΔΕΚ 14 στις 10 το βράδυ

Recommended Posts

Γιώργο μάλλον γι' αυτό είσαι πρόεδρος. Για να θυμάσαι και να σκέφτεσαι κάτι τέτοια που οι υπόλοιποι κακώς τα παραβλέπουμε.

 

Αξιόλογη σκέψη για ένα αξιόλογο μέλος που όντως χωρίς τη δουλειά που κάνει στο παρασκήνιο δεν θα υπήρχε τίποτα. Κάτι που έπρεπε να γίνει.

 

Συγχαρητήρια.  :respect:

 • Like 37

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η δουλειά που ρίχνει o Νίκος ώστε ένα τσούρμο τρελλοί να απολαμβάνουμε το Fοrum είναι απίστευτη. Από το ελάχιστο που τον έχω δει από κοντά και το λίγο που μιλήσαμε κατάλαβα ότι είναι πολύ καλό παιδί. Με μεράκι, αγάπη και πολύ πείρα κάνει το forum να ρολάρει άψογα!!! Αν δεν είχε να τα βάζει και με τα κουμπάκια που ανακαλύπτει και πατά ο :germ: η δουλειά του θα ήταν λίγο πιο εύκολη!!! :lol:

Ραντεβού για άλλη μία υπέροχη βραδυά στην Λέσχη!!!

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολλά πολλά συγχαρητήρια κι από μενα για την σκέψη σου Γιώργο.

 

Πολλοί ,αναμεσά τους κι εγώ ,έχουμε  κατα καιρούς πει σε κατ ιδίαν συζητήσεις οτι ο ngramm θα έπρεπε να έχει τιμηθεί για την τεράστια προσφορά του στο forum με τον τίτλο του μέλους της χρονιάς ή με κάποια πολύ ξεχωριστή διάκριση.

Οσοι έχουν έστω και μικρή σχέση με τον κόσμο των Η/Υ μπορούν να καταλάβουν το τιτάνιο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια  και εξακολουθεί ακούραστα και αθόρυβα να κάνει.

Ειλικρινά μόνο θαυμασμό και απεριόριστο σεβασμό νοιώθω γι αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να γνωρίσω προσωπικά .Κατι που θα εξακολουθήσει να συμβαίνει γιατί για λόγους ανωτέρας βίας θα βρίσκομαι εκτός Αθήνας και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στη γιορτή που του ετοιμάζετε .Πραγματικα λυπάμαι γι αυτό .

Γι αυτό θα σου γραψω εδώ Νίκο αυτό που θα ήθελα να σου πώ από κοντά :

Σ ευχαριστώ από την καρδιά μου για όσα μας προσφέρεις όλα αυτά τα χρόνια με την αθόρυβη και τόσο δύσκολη και ουσιαστική δουλεια σου .

Σου αξίζει κάθε τιμή και διάκριση και πιστεύω οτι θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα έρθουν να σε γνωρισουν και να σε συγχαρούν από κοντά .

 

Με απειρο σεβασμό

Δημοσθένης

 

:respect::cheers3:

 • Like 31

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργο είσαι/σαστε μέσα στο μυαλό μου. Ο Νικόλας μας είναι ανυπέρβλητος στον τομέα του, χαρισματικός, αθόρυβος, σεμνός, ακέραιος, έτοιμος να βοηθήσει όποιον του το ζητήσει και φίλος πιστός. Του ταιριάζει απόλυτα η φράση του Μενάνδρου"Ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾗ" (Πόσο ωραίο πράγμα είναι ο άνθρωπος όταν είναι άνθρωπος). 

 

Θεωρώ την φιλία που μας συνδέει τίτλο τιμής για μένα.

 

Δεν εκλέχθηκε ΜΟΥ, παρά την υποστήριξη όσων τον ξέρουμε καλά, όμως θα του άξιζε να ανακηρυχθεί, τιμής ένεκεν, Μέλος της Οκταετίας 2006-2014.

 

Δεν θα πω περισσότερα για να μην τον φέρω  σε αμηχανία.

Edited by tryfev
 • Like 33

Share this post


Link to post
Share on other sites

η δουλεια κι η προσφορά του Νίκου στο φόρουμ ειναι ανεκτίμητη!

Πολλές εργατοώρες για να έχει το φόρουμ τη μορφή που έχει σήμερα και να εξελίσσεται συνεχώς,

πολλή ενασχόληση για να λύνει άμεσα όλα μας τα τεχνικά προβλήματα και πάντα πρόθυμος, χωρίς να γκρινιαζει ποτε!!! :respect:

 

post-5259-1221643069.gifΑγαπάμε και τιμάμε ngramm!!!emoticonmagianatal1.gif

 

post-5259-1222878626.gifpost-5259-1222878626.gifpost-5259-1222878626.gifpost-5259-1222878626.gifpost-5259-1222878626.gif

 • Like 31

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ό,τι και να λέμε για τον Νίκο είναι λίγα.. Είναι ο λόγος που έγινε εφικτό το όνειρο του Γιώργου όπως το ζούμε σήμερα και ο άνθρωπος που το κρατάει ζωντανό μέχρι τώρα.. Θυσιάζει ανύπαρκτο για αυτόν χρόνο, για να στηρίζει όλα αυτά που μας έρχονται κατά καιρούς. :spidey_yeah_that: Και πάνω από όλα είναι άνθρωπος! Το Ανοιχτόκαρδος σε όλη του την σημασία. Έχει και ένα πρόβλημα... Δεν τολμάς να πεις ότι χρειάζεσαι κάτι... την επόμενη στιγμή έχει βρει τρόπο για να σε εξυπηρετήσει! :D

 

Σε ευχαριστώ Νίκο, αν και το νοιώθω πολύ λίγο! :hug2: Για όσα μικρά θαύματα έχεις κάνει εδώ μέσα :respect:  και για την έννοια που δίνεις στη λέξη φίλος και έξω από εδώ!

 • Like 32

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια εξαιρετική σκέψη και πρωτοβουλία για τον αφανή ήρωα του φόρουμ, τον άνθρωπο που θα έπρεπε να ψηφίζεται ΜοΥ κάθε χρόνο ανελλιπώς! 

:respect:

Ο,τιδήποτε άλλο και να προσθέσω, θα είναι απλά αναμασήματα των όσων έχουν ήδη γράψει άτομα που ξέρουν το Νίκο και την πολύτιμη συνεισφορά του στο GC πολύ καλύτερα από εμένα!

Συνεπώς, το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ένα απλό, αλλά ειλικρινέστατο "ευχαριστώ"!

 

:)

 • Like 33

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ δύο πράγματα γνωρίζω για τον ngramm: 1) ότι είναι ένα συμπαθέστατο άτομο που χαίρεσαι να συνομιλείς μαζί του και να είναι στην παρέα σου, και 2) ότι αυτά τα παλαβά που γράφει σε κάτι topics αόρατα στους εκτός ΔΟ τελικά δεν είναι τόσο παλαβά όσο φαίνονται στα δικά μου μάτια... είναι κώδικας και είναι αυτά που κρατάνε όλο το forum όρθιο.

 

Η συμβολή του είναι τεράστια, δεν ξέρω καν γιατί μας ανέχεται, δεν ξέρω καν αν διαβάζει ποτέ του κόμικς :) , ξέρω μόνο ότι του αρέσουν πολύ οι rock / metal συναυλίες και τα ταξίδια και τρέμω στην ιδέα ότι θα πάρει μεταγραφή στο greekmetalσυναυλίες.gr ή στο greekταξίδια.gr ...  :SmokingDevil:

 

Είναι λογικό πολλά μέλη του forum να μην τον γνωρίζουν αφού κινείται στα παρασκήνια, και χαίρομαι πολύ για αυτήν την πρωτοβουλία το ερχόμενο Σάββατο ώστε να πάψουν οι δικαιολογίες. Πολύ κρίμα που δε θα μπορώ να είμαι και εγώ εκεί. Ευχαριστούμε για όλα!  :gift:

 

:cheers2:

 • Like 32

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματικά καταπληκτική ιδέα! :respect: Τον Νίκο τον ξέρω λίγο αλλα κερδίζει εύκολα τη συμπάθεια και το θαυμασμό σου. Προσιτός, καλοσυνάτος, έτοιμος να βοηθήσει και να συμβουλέψει με το που νιώσει οτι μπορεί (πριν το ζητήσεις). Κρίμα που δε μπορώ να είμαι οπότε θα πω μέσα από αυτο το ποστ το δικό μου ειλικρινές "ευχαριστω" στον ΝΙκόλα. Ξέρω οτι δεν αρκεί αλλα νομιζω δεν ειναι και στον χαρακτηρα του τα μεγάλα λόγια :)

Να περασετε όμορφα :)

 • Like 30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εγώ με την σειρά μου θεωρώ πολύ καλή την κίνηση να τιμηθεί ο Νίκος,ο οποίος είναι από του στηλοβάτες του GC...!Είναι πολύ σημαντικό να τιμάμε τους ανθρώπους που μοχθούν για να μπορούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι να απολαμβάνουμε αυτό το φόρουμ...!Και πραγματικά δεν το λέω απλά για να το πω...!Αναλογιστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος,μαζί με τους εμπνευστές του φόρουμ φυσικά,κατάφερε να φέρει σε "επαφή" και να ενθαρύνει φιλίες ανάμεσα σε άτομα που έχουν κοινό χόμπυ τα κόμικς...!

Αν τελικά δεν φύγω εκτός Αθηνών αυτό το ΣΚ,είναι σίγουρο ότι θα έρθω...!

 • Like 30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έτσι, να υπάρχουν και μερικά μέρη που τηρείται η αξιοκρατία και να τιμούνται τα άτομα που συνεισφέρουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ιδίως ο Νίκος, έδωσε άλλη διάσταση στο φόρουμ απ' όταν ανέλαβε. :)

 • Like 28

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους και με συγκινήσατε πολύ με τα όμορφά σας λόγια! 

Εντάξει βέβαια μην υπερβάλετε: καλό είναι να με αγαπάτε, καλό είναι να κουβεντιάσουμε και να με γνωρίσετε και να γνωρίσω (τους νεώτερους του forum)

αλλά το "να με τιμάτε" μου ακούγεται κάπως...σαν να είμαι ετοιμοθάνατος και ξοφλημένος :lol:

OK, εσείς το λέτε μετριοφροσύνη και απέχθεια στα "μεγάλα λόγια" αλλά εγώ το λέω ρεαλισμό: τελικά ένας απλός προγραμματιστης είμαι.

Απλά πριν το forum ήξερα προγραμματισμό αλλά δεν ήξερα πολλά από web development. Μελετώντας τον κώδικα του forum και των επεκτάσεων που γράψαμε (συχνά σε μια αρκετά επώδυνη διαδικασία διαλόγου σχετικά με το τι είναι εφικτό από μένα να κάνω και του τι θέλετε εσείς να κάνω) νομίζω βελτίωσα πολύ τις γνώσεις μου στο χώρο του web development (και πλέον μπορώ να λέω ότι σκαμπάζω αρκετά από php και mysql). Για όσους δεν "συλλαμβάνουν" το τι είναι  forum και τη φιλοσοφία του, επιμένω να λέω ότι όλη η περίφημη "βάση" του forum δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σύνολο από πίνακες (ακριβώς σαν "φύλλα excel"), που απλά ένα πρόγραμμα μπορεί να τους διαβάζει/γράφει/ψάχνει κατάλληλα για να παρουσιάζει στην οθόνη αυτά που περιμένει να δει ο χρήστης του forum. Φυσικά όπως σε κάθε πρόγραμμα μπορούν να υπάρχουν bugs (λάθη) και τότε έχουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα/καταστάσεις! 

 

Μερικές απαντήσεις σε ερωτήσεις σας και παρατηρήσεις:

- Όντως συγνώμη που ούτε μπαίνω πολύ στο forum τελευταία, ούτε ποστάρω πολύ ούτε ξέρω πολλούς προσωπικά - φταίει κυρίως η κουραστική δουλειά μου και τελευταία ούτε καν λίγη τεχνική δουλειά δεν προλαβαίνω να κάνω και όλο και μένουν ανοιχτές εκκρεμότητες.

- Κόμικ διαβάζω (με προτίμηση στα BD) αλλά μόνο όταν έχω καιρό (και τελευταία δεν έχω καθόλου). Οι παλιότεροι ξέρουν ότι ξεκίνησα κάνωντας κάποια scanlations - τότε όντως είχα αρκετά περισσότερο χρόνο - τώρα είναι πραγματικά πολύ πιο δύσκολα...

- Θα ήθελα να συζητάτε ιδέες για "επεκτάσεις" που θεωρείτε ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για την κοινότητα του GC και να ευκολύνουν τη ζωή σας. Όπως έλεγα στον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη, συγκινήθηκα όταν είδα τον Βασίλη να χρησιμοποιεί την συλλογή του forum για να δει αν έχει ή όχι στη συλλογή του κάποια τεύχη που σκεφτόταν να αγοράσει.

- Μην περιμένετε λόγους κλπ. από μένα, αλλά συζήτηση και "καφεδάκι εργασίας" για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον.

 

Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους και τα λέμε το Σάββατο (θα έχω όλη μέρα ελεύθερη για καφεδάκια κλπ με όσους με πεθύμησαν!).

:beer:

 • Like 41

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι περίφανη για τον Φίλο μου!!! Νgramm σε περιμένουμε πισω γρήγορα!! εχουμε να παμε και διακοπές!!!! :P

 • Like 20

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΟΚ Πόπη, Κυριακή επιστρέφω και ετοιμάζω βαλίτσες!

Αφιερωμένο εξαιρετικά :)

...και φυσικά θα κοιτάξουμε και για Ρουμανικά κόμικς στα Καρπάθια  :lol:

Καλές γιορτές σε όλους!

:beer:

 • Like 24

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνάδελφε Scanlator Ngramm

Πάει καιρός από εκείνο το ιταλικό δείπνο, αλλά οι καλές εμπειρίες δεν ξεχνιούνται!

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την τιμή και λυπάμαι συνάμα που δε θα είμαι κι εγώ εκεί να προσθέσω στις ιαχές.

Κουράγιο κι είμαστε κοντά αν και μακριά!

 • Like 20

Share this post


Link to post
Share on other sites

΄Εγινε χτες βράδυ στη λέσχη, σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα η εκδήλωση αναγνώρισης της προσφοράς (αφού δεν θέλει να λέει πως τον τιμάμε) του αγαπητού μας Νικόλα aka ngramm. Ο Πρόεδρας είπε λίγα αλλά μεστά λόγια για την ανεκτίμητη συμβολή του στην ύπαρξη και την καλή λειτουργία του greekcomics και εμείς οι υπόλοιποι συμπληρώσαμε και χειροκροτήσαμε.

 

Προσωπικά είχα τη χαρά να πιω ένα καφεδάκι παρέα με τον ξεχωριστώ μου φίλο Νίκο στο Poems and Crimes κουβεντιάζοντας για μια ωρίτσα για πολλά και διάφορα πράγματα.

Edited by tryfev
 • Like 24

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.