Lord Vek 46 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Γεια σας. Οταν πρωτομπήκα στο Greek Comics, κάποιο από τα μέλη είχε σαν υπογραφή μια εικόνα από κόμικ που έδειχνε έναν λαγό (λαγός νομίζω ότι ήταν) τρομαγμένο και στριμωγμένο σε ένα δωμάτιο με την λεπίδα ενός τσεκουριού να προβάλει από την σπασμένη πόρτα (τοίχο) του δωματίου. Δεν θυμάμαι ποιό μέλος ήταν, και θα ήθελα να ρωτήσω από ποιό κόμικ προερχόταν η εικονίτσα αυτή. Ευχαριστώ. 10 Quote Link to post Share on other sites
Tightwad 33,348 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 τρομαγμένο και στριμωγμένο σε ένα δωμάτιο με την λεπίδα ενός τσεκουριού να προβάλει από την σπασμένη πόρτα (τοίχο) του δωματίου Παρωδία του Shining; 7 Quote Link to post Share on other sites
GeoTrou 53,221 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Έτσι νομίζω κι εγώ. Δε θυμάμαι ποιο μέλος το είχε, αλλά ήταν σίγουρα παρωδία του Shining. 5 Quote Link to post Share on other sites
tik 58,949 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Αυτό; Εγώ θυμάμαι ποιο μέλος το είχε αλλά δεν καταδίδω. 11 Quote Link to post Share on other sites
christs 18,271 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Εγω παλι θελω να γινω ο καταδοτης, αλλά δε θυμαμαι ποιο μελος το ειχε! 10 Quote Link to post Share on other sites
zade 27,256 Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Έλα εγώ το 'χα. Αλλά το είχα βρει τυχαία στο ίντερνετ. Ούτε που ξέρω από που προέρχεται. Και ναι είναι παρωδία του shining. 5 Quote Link to post Share on other sites
Σνούπης. 1,765 Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 Είναι απ' το Angry Alien Productions που ανεβάζει μικρά cartoon (30 δευτερολέπτων) και αναπαριστούν διάφορες ταινίες. Το συγκεκριμένο είναι αυτό. 8 Quote Link to post Share on other sites
Lord Vek 46 Posted December 9, 2014 Author Share Posted December 9, 2014 Είναι απ' το Angry Alien Productions που ανεβάζει μικρά cartoon (30 δευτερολέπτων) και αναπαριστούν διάφορες ταινίες. Το συγκεκριμένο είναι αυτό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts