Jump to content

Recommended Posts

 warcraft-one-sheet.jpg

 

Αποκαλύφθηκαν οι χαρακτήρες του «Warcraft»

 

 

Όπως είχαμε αναφέρει πρίν από λίγο καιρό, αυτόν τον καιρό διεξάγεται το Blizzcon, η συνεδρίαση που είναι αφιερωμένη στις παραγωγές της Blizzard. Και όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Duncan Jones, τον άνθρωπο δηλαδή που ανέλαβε να μεταφέρει το «Warcraft» στη μεγάλη οθόνη.

Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα ήταν το τι νεότερο θα αποκαλυφθεί στη Blizzcon, και η απορία λύθηκε καθώς ο Jones παρουσίασε τους χαρακτήρες της ταινίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ήρωες χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, την Alliance και την Horde.

 

 

Από την Alliance έχουμε:

 

 IMG_8810.jpg   warcraft-movie-character-details-revealed3.jpg  9.jpeg  1.jpeg  2.jpeg 12.jpg

 

1. Anduin Lothar (Travis Fimmel)

Ο Lothar είναι ο βασικός ήρωας της Alliance, ένας ήρωας πολέμου που θυσίασε τα πάντα για να διατηρήσει ασφαλή την Azeroth.

 

2. King Llane Wrynn (Dominic Cooper)

Ο King Llane είναι ο ηγέτης της Alliance στην πόλη του Stormwind και μια ακτίδα ελπίδας για το λαό της σε μια περίοδο σκότους.

 

3. Medivh (Ben Foster)

Γνωστός και ως «Guardian» ο Medivh είναι ένας μυστηριώδης και μοναχικός υπερασπιστής με εκπληκτικές δυνάμεις.

 

4. Khadgar (Ben Schnetzer)

Ο Khadgar είναι ένας χαρισματικός νέος μάγος που ξεκινάει μια τολμηρή αναζήτηση για την αλήθεια.

 

5. Garona (Paula Patton)

Διχασμένη ανάμεσα στην Alliance και την Horde, η Garona είναι μια ισχυρογνώμων επιζόντας που θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιόν είναι πραγματικά αφοσιωμένη.

 

6. Lady Taria (Ruth Negga)

Η Taria είναι η Βασίλισσα του Stormwind, ο μεγάλος έρωτας του King Llane και η πιο έμπιστή του σύμβουλος.

 

 

 

Από την Horde έχουμε:

 

 5.jpeg   Orgrim(1).jpg   7.jpeg   20141108084814a0dxqizd74ah9sbt.jpg

 

1. Durotan (Toby Kebbel)

Ο βασικός ήρωας της Horde είναι ο Durotan, ο αρχηγός της φατρίας των Frostwolf, που μάχεται για να σώσει την οικογένειά του από τον αφανισμό.

 

2. Orgrim (Rob Kazinsky)

Ο Orgrim είναι το δεξί χέρι του Durotan και ένας γενναίος πολεμιστής του οποίου η μοίρα είναι να κραδαίνει το Doomhammer, ένα θρυλικό όπλο των orc.

 

3. Blackhand (Clancy Brown)

Γνωστός και ως Destroyer, o Blackhand είναι ένας από τους πιο τρομερούς αρχηγούς φυλής των orc.

 

4. Gul’Dan (Daniel Wu)

Ο Gul’Dan είναι ο απόλυτος ηγέτης των Orc, τον οποίο τροφοδοτεί μια σκοτεινή μαγεία τόσο έντονη που δεν μπορεί να την τιθασεύσει.

 

 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου του 2016.

 

 

Τα graphic novel της Anubis

 

============================================================================

Η παρακάτω προσθήκη/ενσωμάτωση πληροφοριών έγινε από τον Θρηνωδό
 
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο παιχνίδι Warcraft που πρωτοκυκλοφόρησε το 1994. Η υπόθεση είναι μεταφορά του πρώτου παιχνιδιού του franchise, "orcs and humans", ενώ η σειρά απέκτησε μεγάλη αναγνώριση όταν βγήκε το πασίγνωστο παιχνίδι MMORPG "World of Warcraft" το οποίο στις καλές του μέρες είχε φτάσει τα 8 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Η δημιουργός εταιρία Blizzard βλέποντας την επιτυχία του τίτλου τα τελευταία 23 χρόνια (από τα παλιότερα franchises που κρατάνε μέχρι σήμερα) θέλησε από το 2006 ακόμα να κάνει την κινηματογραφική μεταφορά με την Legendary Pictures. Εκείνη η προσπάθεια δεν ευδοκίμησε και μετά από διαβουλεύσεις 8 ετών η ταινία πέρασε στα χέρια της Universal στην διανομή και της Legendary (ξανά) στην παραγωγή με καταληκτική ημερομηνία πρεμιέρας την 10η Ιουνίου του 2016. 
 
 
Πέρα από τα βιντεοπαιχνίδια έχει κυκλοφορήσει και σειρά βιβλίων που αναπτύσσει το lore του σύμπαντος, αλλά και κόμικ. Η ταινία θάφτηκε αρκετά από τους κριτικούς ως μια ακόμα από τις πολλές cgi-based περιπέτειες με μηδενικό character development αλλά αγαπήθηκε από το κοινό αφενός γιατί έφερνε στην οθόνη το σύμπαν και τους ήρωες πλάι στους οποίους μεγάλωσαν πολλοί από μας, αφετέρου γιατί η υπόθεση έμεινε πιστή στην αρχική ιστορία χωρίς "κινηματογραφικά πειράματα". Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι πολλοί από τους συντελεστές της ταινίας είναι ή ήταν αφοσιωμένοι παίκτες WoW. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε όχι μια, αλλά πολλές συνέχειες. 
 
Gul`DanM.jpgWarcraftOrcs.0.png
 
Η υπόθεση είναι textbook fantasy. Χρησιμοποιώντας μαύρη μαγεία ονόματι Fel που απορροφά τις ψυχές των πλασμάτων, ο ορκ σαμάνος Gul'Dan με την βοήθεια μιας άγνωστης οντότητας καταφέρνει να ανοίξει μια πύλη προς τον κόσμο των ανθρώπων. 
 
Χώρα: Η.Π.Α. 
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 123 Λεπτά
Σκηνοθέτης: Duncan Jones
Παραγωγοί: Thomas Tull, Jon Jashni, Charles Roven, Alex Gartner
Σεναριογράφοι: Chris Metzen, Charles Leavitt, Duncan Jones
Πρωταγωνιστούν: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Daniel Wu
Μουσική επένδυση: Ramin Djawadi
Εταιρίες Παραγωγής: Legendary Pictures, Blizzard Entertainment, Atlas Entertainment
Εταιρία Διανομής: Universal Pictures
Πρεμιέρα: 10/06/2016
Budget: 160 εκ. $
Box Office: 433 εκ. $
 
 
:alex: 
 

Warcraft (2016)

 1. PG-13
 2. 2 hours 3 minutes
 3. Movie

Details

 1. Rating
  6.8/237K
 2. Director
 3. Writer
 4. Release Date
  Jun 10, 2016
 5. Country
  • China
  • Canada
  • (and 2 more)
   • China
   • Canada
   • Japan
   • United States
 6. Language
 7. Genres

Cast

  • Anduin Lothar
  • Garona
  • Medivh
  • Llane Wrynn
  • Durotan
  • Antonidas
  • Khadgar
  • Orgrim

When the world of the Orcs of Draenor is being destroyed by the evil fel magic that uses life-force, the powerful warlock Gul'dan creates a portal to the world of Azeroth and forms the Horde with members of the Orc clans. He also captures many prisoners to keep the portal open. The king of Azeroth, Llane Wrynn and his brother-in-law, Anduin Lothar are informed by the apprentice of magician Khadgar that he has found fel magic in dead bodies and the king decides to summon the Guardian of Tirisfal, Medivh, to protect his kingdom. Lothar and Khadgar head to Kharazhan to meet Medivh and an ominous shadow points a book out to Khadgar, who takes it and hides. Anduin, Khadgar and Medivh and a group of soldiers are attacked by Orcs and they capture the slave Garona, who is released by King Llane, and she shows them the location of the portal. Garona is contacted by the Orc chief of a clan Durotan that wants to meet King Llane to stop the fel magic. Meanwhile Khadgar learns that the gate was ... written by Claudio Carvalho, Rio de Janeiro, Brazil from IMDb
 1. USD 160M budget
 2. USD 439M gross
 3. 2 awards
 4. 3 nominations
Updated

 

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βλέπουμε τα πρώτα promo posters για το «Warcraft»

 

promo-art-for-duncan-jones-warcraft-movie2.jpegpromo-art-for-duncan-jones-warcraft-movie3.jpegpromo-art-for-duncan-jones-warcraft-movie4.jpegpromo-art-for-duncan-jones-warcraft-movie1.jpeg

 

 

Πηγη

Edited by Γάντζος
 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξέρουμε ποιο κομμάτι της ιστορίας θα έχει η ταινία ή θα είναι απλά τοποθετημένη στο κόσμο του Warcraft;

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξέρουμε ποιο κομμάτι της ιστορίας θα έχει η ταινία ή θα είναι απλά τοποθετημένη στο κόσμο του Warcraft;

At BlizzCon in November 2013, four pieces of concept art were unveiled, and Jones announced that the plot would focus on the initial meeting of humans and orcs, with Lothar and Durotan being the central characters. Jones said the orcs would be portrayed as empathetically as the Humans, in line with their representation in the games.

 

Αυτα μεχρι τωρα απ΄ο,τι βλεπω..

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οπότε, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα δείξουν τη δημιουργία της Συμμαχίας ή όπως είπα είναι απλά τοποθετημένο στο κόσμο του Warcraft και δεν είναι μεταφορά της ιστορίας όπως παρουσιάστηκε στα παιχνίδια και τα βιβλία. Μακάρι να είναι το πρώτο γιατί το Warcraft έχει μερικά μαμάτα arcs που θέλω πάρα πολύ να δω σε ταινία.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Duncan Jones μιλάει για τη πλοκή του «Warcraft»

 

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι το θρυλικό «Warcraft» της Blizzard θα έπαιρνε το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη δια χειρός Legendary και Duncan Jones, έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς να έχουμε μάθει σχεδόν τίποτα για τη πλοκή του.

Πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκαν οι βασικοί χαρακτήρες αλλά τίποτα περισσότερο.

Σήμερα, ο Duncan Jones, μιλώντας στο κινέζικο site Mtime, αποφάσισε να μιλήσει λίγο για την υπόθεση της ταινίας, η οποία όπως είπε θα εξερευνάει τις πρώτες επαφές μεταξύ orcs και ανθρώπων, που θα οδηγήσουν στη μεγάλη σύγκρουση:

Όσον αφορά την έμπνευσή του για το εικαστικό μέρος:''Από τη στιγμή που πρωτομίλησα με τη Blizzard, το πλάνο ήταν να ξεκινήσουμε από τη πρώτη φορά που συναντιούνται Orcs και Άνθρωποι. Η πρώτη επαφή! Πιστεύω ότι για έναν κόσμο που ουσιαστικά συστήνουμε για πρώτη φορά σε κινηματογραφικό κοινό, αυτή είναι μια σοφή επιλογή. Και ήταν σημαντικό να δείξουμε και ορισμένους χαρακτήρες της ταινίας να βλέπουν κάποια πράγματα αυτού του κόσμου για πρώτη φορά, καθώς το κοινό θα τα δει μέσα από τα δικά τους μάτια. Μια ταινία Warcraft δεν θα έπρεπε να είναι απλά «καλοί άνθρωποι εναντίον κακών orc». Το Warcraft πρέπει να αφηγείται τις ιστορίες των ηρώων και από τις δύο πλευρές που προσπαθούν να αποφύγουν τη σύγκρουση, αλλά κάποιοι μοχθηροί χαρακτήρες δεν τους αφήνουν''.

Μακάρι να πετύχει ο Jones, γιατί τώρα που τελείωσε η 6λογία του Jackson, αποτελεί την τελευταία μας ελπίδα για καλή επική φαντασία (μετά την απογοήτευση που προκάλεσε το «Seventh Son»).''Ο Peter Jackson ουσιαστικά μας έδειξε το δρόμο καθορίζοντας οπτικά τον σύμπαν του Tolkien με το πρώτο «Lord of the Rings». Ξέρω ότι η δουλειά μου σε αυτή τη ταινία είναι να καθορίσω κι εγώ ορισμένους χαρακτήρες, μέρη και κουλτούρες, αφηγούμενος παράλληλα μια ιστορία που θα ενθουσιάσει το ευρύ κοινό. Ελπίζουμε, ότι εφόσον έχω κάνει καλά τη δουλειά μου, ο κόσμος θα θέλει να δει κι άλλο. Σίγουρα έχουμε πολλές ιστορίες να αφηγηθούμε. Πολύ θα ήθελα να είμαι μέρος της διαδικασίας που επεκτείνει τη μυθολογία του Warcraft, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν η ταινία θα αρέσει στο κοινό''.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Rob Kazinsky, Dominic Cooper, Daniel Wu, και Clancy Brown.

Η κυκλοφορία του «Warcraft» αναμένεται τον Ιουνιο του 2016.

 

πηγη

Edited by Γάντζος
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επιτέλουυυυυς!!!!! είναι από τους αγαπημένους μου κόσμους και τον παρακολουθώ είτε μέσα απο τα games της (wow, warcraft) είτε από τα βιβλία, comics που βγαίνουν για το συγκεκριμένο σύμπαν.

 

 

Χρόνια το ακούμε για ταινία στον συγκεκριμένο σύμπαν και είναι η πρώτη φορά που το πιστεύω οτι όντως θα βγεί και επειδή βάζει και το χεράκι της η blizzard θα βγεί και καλή (απ ότι καταλαβαίνω δεν δίνει απλά τα δικαιώματα ποντάρει σε αυτό).

 

Αργεί πολύ το 2016!!

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά, λέτε να έχουμε το νέο LοtR στα χέρια μας???

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνήθως videogames μεταφορές σε ταινίες αποτυγχάνουν. Και το plot που περιγράφεται παραπάνω είναι λίγο κλισέ. Παρότι κι εγώ λάτρης της blizzard και του warcraft δεν είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα...

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ας ελπίσουμε με  αυτήν την ταινία σε ... reverse the trend! ;)

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά, λέτε να έχουμε το νέο LοtR στα χέρια μας???

Μπααααα.... τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνήθως videogames μεταφορές σε ταινίες αποτυγχάνουν. Και το plot που περιγράφεται παραπάνω είναι λίγο κλισέ. Παρότι κι εγώ λάτρης της blizzard και του warcraft δεν είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα...

 

καθαρά θέμα ικανοτήτων σεναριογράφου/ων  -σκηνοθέτη. Θα δείξει...

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lothar_Warcraft-ComiConCharacterArt_Web.jpg -------------> Anduin Lothar

                                                                                CS0YrN0VAAA-JIW Alphanutauiotagammarhoalphaphi_zps1yuweejv.jpg

warcraftposter.jpg -----------------> Durotan         

Edited by Γάντζος
 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warcraft (teaser trailer)                 

 

 

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Edited by Γάντζος
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

:woots: :woots: :woots: :woots: :woots: :woots:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πόσο τέλεια φαίνεται η ταινία από το trailer...

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lothar_Warcraft-ComiConCharacterArt_Web.jpg   llane_3v4x.jpg    durotan_qgrz.jpg    blackhand_8hdt.jpg    guldan.0.jpg    doomhammer_zb5a.jpg    12512235_1579790602336592_1663313723931885004_n.jpg    12987132_1579790599003259_5914580257325396977_n.jpg             Anduin Lothar        Llane Wrynn           Durotan              Blackhand               Gul'dan                  Orgrim                 Medivh                 Khadgar

 

 garona_gkwn.jpg    lady-taria_pf6c.jpg

     Garona               Taria Wrynn

Edited by Γάντζος
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

στην Ελλάδα πότε έρχεται? 30 Μαϊου ή 10 Ιούνη?

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 Ιουνιου

 

στην Ελλάδα πότε έρχεται? 30 Μαϊου ή 10 Ιούνη?

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warcraft Movie vs WoW           :yahoo:  :valt:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια πρώτη κριτική της ταινίας αναφέρει ότι έχει πολλά πράγματα στριμωγμένα σε πολύ λίγο χρόνο.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν και έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την ενότητα το θέμα για την ταινία...

 

Η ταινία αναμένει να πατώσει στην Αμερικάνικη πρεμιέρα της μιας και δεν έχει λάβει καλές κριτικές, ενώ και η προβολή της στις διεθνείς αγορές δείχνει πως δεν υπάρχει ανταπόκριση ούτε εκεί, για άλλη μια φορά όμως έρχεται η Κίνα να σώσει την κατάσταση με 45 εκατομμύρια άνοιγμα. Και ήδη το άρθρο που παραθέτω έχει μείνει πίσω στα ποσά, μιας και έκτοτε έχει φτάσει τα 91 εκατομμύρια εκεί και διεθνώς έχει φτάσει στα 168 εκατομμύρια, σύμφωνα με το box office mojo. 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preview: WARCRAFT: BONDS OF BROTHERHOOD.  Take a look to the upcoming graphic novel from Legendary.      :havefun:

 

5254664-warcraft_bonds+of+brotherhood.jpg

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

7/10 στο blu-ray.com, με την επανειλημμένη διευκρίνηση όμως σε όλο το κείμενο πως οι αμύητοι στον κόσμο των παιχνιδιών θα έχουν πρόβλημα.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

7.8/10  στο IMDB εδω και αρκετο καιρο    :havefun:

Edited by Γάντζος
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

7.8/10  στο IMDB εδω και αρκετο καιρο    :havefun:

 

Αλλά μόλις 22% στο rotten tomatoes   :mera2:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αλλά μόλις 22% στο rotten tomatoes   :mera2:

 

Δεν με νοιαζει η βαθμολογια των κριτικων, τουλαχιστον σε τετοιου ειδους ταινιες...    :aria:  

 

Με νοιαζει η αποψη του κοινου, το οποιο εχει, στην πλειοψηφια του, εντελως διαφορετικη αποψη... η οποια θα φανει και απο το rating που θα εμφανιστει σε λιγες ωρες στο rotten tomatoes (οπως συνεβη και με το BvS)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά. Άραγε ποιο κοινό ψήφισε στο imdb και έχει πάρει τόσο ψιλή βαθμολογία; Οι Κινέζοι; Οι άλλοι δεν φαίνεται να το έχουν δει.

 

Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε το κοινό ούτε οι κριτικοί, εκτός από αυτούς που έχω εντοπίσει να ταιριάζουν οι γνώμες τους με τα γούστα μου. Όμως αυτά που πόσταρα δεν είναι ένδειξη για το τι πιστεύω εγώ για το φιλμ, αλλά για την γενική άποψη που επικρατεί, που συνήθως είναι και ενδεικτική για την υποδοχή που θα έχει.  :)

Edited by GreekComicFan
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.