Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ - 13η ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΚΣ & ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (20-23/11/2014)


DJO

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120954
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

13η Έκθεση Κόμικς & Eπιτραπέζιων Παιχνιδιών Θεσσαλονίκης

 

20-23 Νοεμβρίου

 

post-10460-0-14571900-1414421729_thumb.jpg

 

"ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ"

 

Η εκδοτική "Ένατη Διάσταση", μαζί με τον Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ. (Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Ιστορίας και Παιχνιδιών Στρατηγικής) και την ομάδα ανεξάρτητων δημιουργών κόμικς Inkorrekt, σε συνεργασία με την σχολή σχεδίου COMINK, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και με την υποστήριξη του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, διοργανώνουν φέτος, από Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, την έκθεση κόμικς και επιτραπέζιων παιχνιδιών με τίτλο "ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ".
Η έκθεση αυτή, όπως και τις τρείς προηγούμενες χρονιές, θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α) και αποτελεί τη συνέχεια ενός επιτυχούς θεσμού στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, με δωδεκαετή πλέον συνεπή παρουσία.
 
Στην φετινή διοργάνωση θα μπορεί κανείς να δει από κοντά την διαδραστική μακέτα/παιχνίδι του συλλόγου Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ., με θέμα «Το Μακεδονικό Μέτωπο-1916», με αφορμή την επέτειο των εκατό χρόνων από την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ή να συμμετάσχει στο τουρνουά μαχών, με μινιατούρες εμπνευσμένες από τον κόσμο φαντασίας του λογοτεχνικού βιβλίου/τηλεοπτικής σειράς «Το παιχνίδι του στέμματος» (Game of Thrones).
 
Στην διάρκεια της εκθέσεως θα στηθούν και πολλά ακόμα επιτραπέζια παιχνίδια επίδειξης και συμμετοχής, με πολυάριθμα έπαθλα για τους συμμετέχοντες επισκέπτες και απευθυνόμενα σε όλες τις ηλικίες, με την συμμετοχή των συλλόγων επιτραπέζιων παιχνιδιών "Ωρίωνας" από την Καβάλα, την ομάδα "Dragon Tale" από Σέρρες, την ομάδα "Gamecraft" και την "Ομάδα Παιχνιδιών Ρόλων και Φαντασίας Θέρμης".

Επίσης, στην έκθεση θα λειτουργεί και φέτος παζάρι εκδόσεων και καταστημάτων, από το απόγευμα της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 23 Νοεμβρίου,(10.00π.μ.-22.00μ.μ.) με ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες, βιβλιοπαρουσιάσεις, προσφορές και ευκαιρίες για τους επισκέπτες, στο οποίο θα συμμετέχουν οι εκδόσεις Jemma Press, Web Comics, Ένατη Διάσταση, Τερζόπουλος καθώς και η Λέσχη Φίλων Κόμικς, αλλά και τα βιβλιοπωλεία Comicstrip, Cosmic Realms, Photo Stories-Comic Store και το Λεξικοπωλείο (με γαλλόφωνες κομιξικές εκδόσεις), καθώς και τα καταστήματα Anime House και Ηobby Games με έξυπνα επιτραπέζια παιχνίδια και κατασκευές.
 
Προάγγελος των εγκαινίων της φετινής έκθεσης κόμικς θα είναι η διάλεξη του καθηγητή κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου της Λωραίνης, Jean-Marc Leveratto, με τίτλο «Το πάθος για τα κόμικς. Μια κοινωνιολογική μελέτη για την κουλτούρα των κόμικς και τις διακυβεύσεις της», την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού (αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης - 18.00 μ.μ.). Στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
 
Η φετινή διοργάνωση θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους εξής διακεκριμένους δημιουργούς:
o Βασίλη Γκογκτζιλά: με την παράλληλη έκθεση έργων του, με τίτλο "Endless Possibilities" στην γκαλερί Les Yper Yper (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 4), από Τετάρτη 19 έως Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.
o Soloup: Για την πανελλήνια πρώτη βιβλιοπαρουσίαση του graphic novel του με τίτλο «Αϊβαλί» (Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ), στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης), Σάββατο 22 Νοεμβρίου (19.00 μ.μ.).
o Τ. Αποστολίδη: Ομιλία με θέμα: «Τεχνική γραφής των σεναρίων μου», στο Γαλλικό Ινστιτούτο (αίθουσα Nehama), Σάββατο 22 Νοεμβρίου (21.00 μ.μ.)
o Will Simpson: O Iρλανδός δημιουργός κόμικς, του οποίου η πένα έπλασε τις εικόνες για τα κείμενα του συγγραφέα G. R. Martin, για την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, με ομιλία του στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης), Παρασκευή 21 Νοεμβρίου (18.00 μ.μ.) και με εργαστήριο του, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο (αίθουσα Nehama) (19.00 μ.μ.). Προλογίζει ο Αβραάμ Κάουα.
 
Τέλος, η διοργάνωση θα έχει φέτος το προνόμιο της ειδικής προβολής των καλύτερων ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους του φετινού "Be there: Corfu Animation festival", την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ Βασίλη Κρουστάλλη, ενώ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, Christophe Le Rigoleur, θα προσκαλέσει τους φίλους του Γαλλικού Ινστιτούτου στην αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ, στις 21.00μ.μ., σε μια βραδιά Beaujolais nouveau - αφιερωμένη στις γεύσεις του φημισμένου κρασιού και υπό την μουσική αργεντίνικου tango με χορευτές της σχολής χορού You can dance- τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης» και «Γαλλικός Σύλλογος Αλληλοβοήθειας-Entraide».

Την έκθεση στηρίζει και φέτος η επιχείρηση T.G.I. Friday's με εκπλήξεις για τους επισκέπτες της έκθεσης κατά την τελετή εγκαινίων, καθώς και στο party γνωριμίας στο κατάστημα τους στην πλατεία Αριστοτέλους, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 22.00 μ.μ..

Αποχαιρετιστήριο party για τους φιλοξενούμενους δημιουργούς, αλλά και επιχειρηματίες και συλλόγους που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση «ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ», θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Pepper Hot Spot, στην λεωφόρο Νίκης 55, στις 22.00 μ.μ., με special guest d.j. από τον ραδιοφωνικό σταθμό FM 105,5!

Την όλη διοργάνωση και φέτος, θα πλαισιώνει και πλήθος εργαστηρίων, με ελεύθερη είσοδο προς το κοινό και που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, αλλά και ομιλίες με σχετικές θεματικές. Αναλυτικό πρόγραμμα τους υπάρχει στον ιστότοπο της διοργάνωσης:
www.comic-n-play.gr

 

Τα σχολεία θα ενημερωθούν με ξεχωριστό έγγραφο για τα εργαστήρια και το περιεχόμενό τους, όπως και για τις δηλώσεις συμμετοχής. Τα εργαστήρια αυτά θα λειτουργήσουν μόνο για τα σχολεία την Παρασκευή 21, αλλά και την εβδομάδα από 24 έως 28 Νοεμβρίου, κατά τις πρωινές ώρες. Τα αναλώσιμα των εργαστηρίων είναι ευγενική χορηγία του καταστήματος ειδών καλλιτεχνίας και hobby, Art Time (πεζόδρομος Γ. Σταύρου 3&5).
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνεργάτες της εκδήλωσης θα βρείτε στους παρακάτω ιστότοπους:
Σχολή Σχεδίου Comink: http://www.comink.gr/
Ομάδα Inkorrekt: http://inkorrekt-comics.blogspot.gr/
Ένατη Διάσταση: http://enatidiastasi.blogspot.gr/
Σύλλογος Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Στρατηγικής: www.esfips.com

Για άλλη μία φορά, επίσημος χορηγός επικοινωνίας θα είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός 1055 ROCK (FM 105,5 ) της Θεσσαλονίκης! http://www.1055rock.gr/

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: www.comic-n-play.gr

 

Πληροφορίες:
Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 821 231, www.ift.gr
Ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ. με 22.00 μ.μ.
Εγκαίνια: Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, ώρα 20.00 μ.μ.
Η είσοδος για το κοινό είναι φυσικά ελεύθερη!

 

post-10460-0-31413500-1414420795_thumb.jpg

 

 

Ανθολογίες των προηγουμένων εκθέσεων

Λευκώματα Εκθέσεων Κόμικς Φοιτητικής Εβδομάδας (2001-2010) ~

Μπουγάτσα Με Μελάνι (2012) - Το 2011 δεν έγινε έκθεση. ~

~ Τα Παίξαμε (2013) ~

post-556-0-63255200-1397001242.gif

Επεξεργασία από The_Sandman
  • Like 25
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25133
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  281
  • Content Count:  6395
  • Reputation:   63201
  • Achievement Points:  6458
  • Days Won:  42
  • With Us For:  4349 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έκθεση μας πλέον φιλοξενείται στην γκαλερί «Αλλατίνι-Ντασσώ» (salle Allatini Dassault) του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, έναν άρτια εξοπλισμένο και καλαίσθητο εκθεσιακό χώρο 300 τ.μ., ικανό να στεγάσει τόσο τα έργα των δημιουργών comics, όσο και το bazaar εκδοτών και καταστηματαρχών, αλλά και τα εκθέματα/μακέτες του συλλόγου Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ.
Παράλληλα , όλες σχεδόν οι παρουσιάσεις και ομιλίες φιλοξενούνται πλέον στην αίθουσα διαλέξεων «Γιόζεφ Νεχάμα» (salle Joseph Nehama), χωριτικότητας 50 ατόμων, στον 2ο όροφο του Γαλλικού Ινστιτούτου.
Τα διάφορα εργαστήρια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων μας, φιλοξενούνται επίσης σε αίθουσες διδασκαλίας, που μας παρέχει το Γαλλικό Ινστιτούτο για τον σκοπό αυτό.
Κατά περίπτωση, ειδικές εκδηλώσεις, φιλοξενούνται παράλληλα σε άλλους χώρους, που τους διαχειρίζονται άλλοι συνεργαζόμενοι με την διοργάνωση μας φορείς. Ενημέρωση για αυτό υπάρχει στο πρόγραμμα των εκάστοτε εκδηλώσεων μας.

 

 

Πάνω σε αυτό που αναφέρεται για το χώρο κλπ κλπ

 

Όντως ο χώρος στο  Lycee είναι φιλόξενος, καλός, αρκετά λειτουργικός, υπάρχουν επιπλέον αίθουσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πολλά άλλα θετικά. 

 

Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι και τις δύο φορές στα εγκαίνεια, όπου εμφανίζεται και ο περισσότερος κόσμος, επικρατεί αρκετό στριμωξίδι. Επειδή ο χώρος του bazaar και της έκθεσης είναι κοινός δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Επίσης ο χώρος των όποοιων αυτοεκδόσεων είναι περιορισμένος.

 

Γενικά έχω την εντύπωση ότι αν θέλουν έστω και με μικρά βήματα να προχωρήσουν σε κάτι μεγαλύτερο/πιο οργανωμένο θα πρέπει αργά η γρήγορα να ψάξουν για άλλο χώρο.

  • Like 15
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1506
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  46
  • Content Count:  410
  • Reputation:   4261
  • Achievement Points:  410
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6238 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Να γράψω και κάτι που μπορεί να μην αναφερθεί: προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η παρουσία του δημιουργού κατά τη διάρκεια της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω.

  • Like 9
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 6 months later...

  • Member ID:  2285
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  940
  • Content Count:  4356
  • Reputation:   35540
  • Achievement Points:  4409
  • Days Won:  26
  • With Us For:  6160 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Aπό Thessaloniki2014:

 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΚΣ «ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ»

 

miso-lepto.jpg

 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, 20 - 23 Νοεμβρίου 2014 | Αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ, ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης ενώ ιδρύθηκε το 2001. Κάθε χρόνο η Έκθεση Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής υποδέχεται εκατοντάδες άτομα κι αποτελεί πλέον το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών και ερασιτεχνών του χώρου. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του προγράμματος « Θεσσαλονίκη – Ευρωπαïκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 ».

 

Η Έκθεση Κόμικς 2014, με τίτλο «ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ» θα αποτελείται από μια έκθεση τουλάχιστον 50 πρωτότυπων σχεδίων, εγκατάσταση παιχνιδιών στρατηγικής (αναπαράσταση γνωστών μαχών που σχετίζονται με την ιστορία της Γαλλίας), διαλέξεις και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Πληθώρα εκδοτικών οίκων και επιχειρήσεων από το χώρο αυτό θα είναι επίσης παρόντες στην έκθεση.

 

Για το 2014, στόχος των τριών συντελεστών (Γ.Ι.Θ., Ομάδα δημιουργών κόμικς και Οργανισμός Ε.Π.Ν. 2014) είναι καταρχάς να δώσει την ευκαιρία σε έναν νέο δημιουργό της πόλης να συμμετάσχει σε μια μεγάλη εκδήλωση κόμικς στη Γαλλία το 2015 (φεστιβάλ, σεμινάριο, κλπ) κι επίσης να δημιουργήσει ένα χώρο συνάντησης και ανταλλαγών μεταξύ νέων και καταξιωμένων δημιουργών κόμικς.

 

Η Έκθεση Κόμικς 2014 θα υποδεχθεί δυο φημισμένους δημιουργούς κόμικς, έναν Γάλλο και έναν Ιρλανδό, όπως κι έναν Γάλλο ακαδημαϊκό ο οποίος θα δώσει διάλεξη με θέμα την κοινωνιολογική προσέγγιση του κόμικς.

Όπως και πέρυσι, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης θα προτείνει εργαστήρια κόμικς σε μαθητές σχολείων (400 μαθητές συμμετείχαν το 2013), παρουσιάσεις νέων ελληνικών εκδόσεων και άλμπουμ γαλλικών εκδοτικών οίκων.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ομάδα δημιουργών κόμικς Inkorrekt, εκδοτικός οίκος κόμικς Ένατη Διάσταση, Σχολή σχεδίου κόμικς « Comink », σύλλογος Ε.Σ.Φ.Ι.Π.Σ., με την ευγενική υποστήριξη του οργανισμού « Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 ».

 

comic-n-play.gr

  • Like 19
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1710
  • Content Count:  9040
  • Reputation:   64278
  • Achievement Points:  8896
  • Days Won:  155
  • With Us For:  6407 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  61

Να ενημερώσω ότι Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ θα συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση (όπως συμμετείχαμε και στις προηγούμενες)...... θα πάρουμε τα μεταχειρισμένα κόμικς μας και θα πάμε βόλτα στην αγαπημένη Σαλονίκη μας !!!!!!!!!!!!!!!!

 

:valt:

  • Like 25
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1506
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  46
  • Content Count:  410
  • Reputation:   4261
  • Achievement Points:  410
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6238 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Και η Webcomics με τον νέο της τίτλο. Για να γουστάρουμε ζόμπια. 

 

Και μην ξεχνάτε ότι θα υπάρχει και το Κατανοώντας τα Κόμικς, το οποίο βγήκε τον Απρίλιο.

  • Like 22
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82077
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6035 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Will Simpson :valt:

  • Like 6
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  30431
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  122
  • Reputation:   364
  • Achievement Points:  122
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3467 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Αν θυμαμαι καλα περσυ στη δεθ ειχε γινει μια εκθεση για κομικ και παιχνιδια ειναι η ιδια (δηλ η 12 ; )η  ειναι αλλη και μπερδευομαι εγω; 

Επεξεργασία από Thoba
  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7777
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  43
  • Content Count:  863
  • Reputation:   6049
  • Achievement Points:  863
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5582 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  46

Αυτή που έγινε στη ΔΕΘ ήταν κάτι διαφορετικό. Αυτή εδώ είναι η κλασική- πλέον- έκθεση κόμικς που ξεκίνησε το 2001 και φέτος διοργανώνεται για 13 συνεχόμενη χρονιά (με μόνη απουσία το 2011). Και ναι, σωστά το μαντέψατε: Και η Ένατη Διάσταση θα είναι εκεί, με δύο νέες εκδόσεις + τον κατάλογο της έκθεσης. :banana: 

  • Like 11
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

To event στο fb :)

 

ψηνόμουνα πολύ να ανεβω φέτος, αλλά δε θα τα καταφερω τελικα :(

 

φωτογραφικό υλικό μην ξεχάσετε να ανεβασετε οι βορειοι! :pray:

  • Like 19
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10460
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  340
  • Content Count:  5714
  • Reputation:   52789
  • Achievement Points:  5714
  • Days Won:  38
  • With Us For:  5386 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  40

Έσκασαν και οι δύο πρώτες νέες κυκλοφορίες που θα κάνουν ντεμπούτο στο φεστιβάλ  :D

 

post-10460-0-14067400-1415754665_thumb.jpg post-10460-0-15241900-1415754667_thumb.jpg

 

Για να δούμε τι άλλο θα έχουμε :)

  • Like 24
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1506
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  46
  • Content Count:  410
  • Reputation:   4261
  • Achievement Points:  410
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6238 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  48

Μην ξεχνάτε και το OMG, Zombie!

  • Like 14
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  14558
  • Group:  Members
  • Topic Count:  49
  • Content Count:  3365
  • Reputation:   28681
  • Achievement Points:  3365
  • Days Won:  2
  • With Us For:  4784 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

και το προγραμμα :)

 

10409235_316696248531703_318836057135839

  • Like 15
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7472
  • Group:  Members
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  80
  • Reputation:   537
  • Achievement Points:  80
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5604 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Παιδιά επειδή μπέρδευτηκα στο πρόγραμμα που ανέβασε ο dimious στο ωράριο λειτουργίας γράφει τα περίπτερα θα λειτουργούν απο 20-24 αλλά ακριβώς απο κάτω γράφει παρασκευή έως κυριακή στις ώρες που γράφει άρα την πέμπτη στα εγκαίνια δεν θα είναι ανοιχτά?

  • Like 5
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7777
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  43
  • Content Count:  863
  • Reputation:   6049
  • Achievement Points:  863
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5582 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  46

Τα περίπτερα θα είναι ανοιχτά κανονικά και τις τέσσερεις μέρες. Απλώς, επειδή θα στηθούν την Πέμπτη το πρωί, ουσιαστικά θα λειτουργήσουν μόνο το απόγευμα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Από την Παρασκευή, όμως θα λειτουργούν κανονικά και τις πρωινές ώρες. :nek:

  • Like 13
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7472
  • Group:  Members
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  80
  • Reputation:   537
  • Achievement Points:  80
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5604 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Οκ ευχαριστώ για τη διευκρίνιση τώρα το είδα οτι γράφει και στο πρώτο ποστ "από το απόγευμα της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 23 Νοεμβρίου,(10.00π.μ.-22.00μ.μ.)"

  • Like 4
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  13626
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  256
  • Content Count:  1846
  • Reputation:   22770
  • Achievement Points:  1847
  • Days Won:  16
  • With Us For:  4875 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Το BeThere! συμμετέχει για πρώτη φορά στη 13η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Θεσσαλονίκης «ΜΙΣΟΛΕΠΤΟ» στις 24 Νοεμβρίου.

post-13626-0-33069400-1416170952_thumb.jpg

 

Μετά την τέταρτη συνεχόμενη διεξαγωγή του στην Κέρκυρα, το Be there! Corfu Animation Festival κατευθύνεται προς Βορρά και φεύγει για Θεσσαλονίκη.
Στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας με φεστιβάλ κι εκθέσεις εντός της χώρας, το BeThere! συμμετέχει για πρώτη φορά στη 13η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Θεσσαλονίκης «ΜΙΣΟΛΕΠΤΟ» στις 24 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, εγκαινιάζει το πρόγραμμα προβολών των καλύτερων ταινιών της 4ης έκδοσής του που περιλαμβάνει τις ταινίες

Η αίσθηση της επαφής (Lesensdutoucher) του Jean-Charles Mbotti Malolo (Γαλλία/Ελβετία, 2014, Μέγα βραβείο φεστιβάλ), Ο μαύρος Κανούκ (CanuckBlack, Μ. Βρετανία, 2014) της Rebecca Archer,που απέσπασε το βραβείο της καλύτερης φοιτητικής ταινίας, Η Γιαγιά μου είναι πάντα γεμάτη(MyStuffedGranny, Μ.Βρετανία/Ελλάδα, 2014) της Έφης Παππά (καλύτερη ελληνική φοιτητική ταινία), αλλά και άλλες ταινίες που επιλέχθηκαν από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ.

Η 13η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Θεσσαλονίκης «ΜΙΣΟΛΕΠΤΟ» (Πέμπτη 20 Νοεμβρίου-Κυριακή 23 Νοεμβρίου) θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Στρατού 2Α) και αποτελεί τη συνέχεια ενός επιτυχούς θεσμού στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, με δωδεκαετή πλέον συνεπή παρουσία, με αφιερώματα στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και τουρνουά μαχών εμπνευσμένο από το Game of Thrones.

Η προβολή των καλύτερων ταινιών animation του φετινού Be there! Corfu Animation festival θα γίνει τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ Βασίλη Κρουστάλλη.
 

 

:beer7:

  • Like 17
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  7777
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  43
  • Content Count:  863
  • Reputation:   6049
  • Achievement Points:  863
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5582 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  46

Να προσθέσω και εγώ σε αυτό το topic τα εξώφυλλα των δύο νέων εκδόσεων της Ένατης Διάστασης που θα παρουσιαστούν στην έκθεση:

 

post-7777-0-74321000-1416176728_thumb.jpg   post-7777-0-35978100-1416176769_thumb.jpg

 

Και το εξώφυλλο του φετινού καταλόγου (176 σελίδες!) που θα περιλαμβάνει ολόκληρα όλα τα έργα της έκθεσης.

 

post-7777-0-53121100-1416176814_thumb.jpg

  • Like 19
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2976
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  26
  • Content Count:  237
  • Reputation:   1912
  • Achievement Points:  237
  • Days Won:  1
  • With Us For:  6100 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  116

Και επίσης θα έχουμε και "Αϊβαλί".

Επίσημη πρώτη παρουσίαση το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 7:00, στο Βυζαντινό μουσείο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Εύη Σαμπανίκου (Ιστορικός Τέχνης και Αναπληρώτρια καθηγήτρια ΤΠΤΕ Πανεπιστημίου Αιγαίου) και Λέων Α. Ναρ (συγγραφέας, αρθογράφος και Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ.)'

 

soloup_aivali_coverjjj.jpg

  • Like 20
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

φωτο του παγκου GC/ΛΕΦΙΚ απο την εκθεση, που αλιευθηκαν απο το fb του Valtasar και του ConB :)

 

10404230_751327278281909_7118692871682663165_n.jpg   10698553_10204872023017637_5997157517615267755_n.jpg

 

 

  • Like 26
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26001
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  97
  • Content Count:  7145
  • Reputation:   85677
  • Achievement Points:  7165
  • Days Won:  165
  • With Us For:  4183 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  57

Η Λέσχη στέλνει πολλά και καλά κομικς  από τα μεταχειρισμένα της πρός πώληση   . :rainbow:

 

Ετυχε να είμαι μπροστά κατα την συσκευασία και μπορώ να πω οτι με το ζόρι μας κράταγε ο Πρόεδρας να μην τα "σηκώσουμε" οι παρευρισκόμενοι...

 

Θεσσαλονικείς  σπεύσατε  !!!!! :best:

 

Καλα να περάσετε ,θα θελα να μουν κι εγώ εκεί ...... :havefun::beer:

  • Like 19
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1001
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116905
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6161 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Κυριολεκτικά το λέει. Δεν χαριτολογεί. Μπορεί να μην έχετε την σταθερή εισροή τευχών που έχουμε εδώ, αλλά μια φορά τον χρόνο ο valt σας ετοιμάζει «λουκούλλειο γεύμα». :)

  • Like 18
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30431
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  122
  • Reputation:   364
  • Achievement Points:  122
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3467 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Μπορουν να αναφερθουν μερικοι τιτλοι για να παρουμε καμια ιδεα μεχρι να παμε το σαββατο;

Επεξεργασία από Thoba
  • Like 2
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1001
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116905
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6161 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Από το facebook του Comic 'N' Play, διάφορες εικόνες της εκδήλωσης.

 

1513674_319405478260780_7340462475425007388_n.jpg1932241_319405468260781_8366336136211026178_n.jpg10603543_319405444927450_1835536327799496061_n.jpg10647115_319405514927443_8021657812733384266_n.jpg10712987_319405424927452_6550066807033497534_n.jpg

 

 

Επεξεργασία από GreekComicFan
  • Like 17
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30431
  • Group:  Members
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  122
  • Reputation:   364
  • Achievement Points:  122
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3467 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Πραγματικα ανεβηκε πολλη πραγμα .και πραγματικα μετανιωσα που δεν πηρα το μουντιαλ 2010 και τον πραχτορα ντοναλτ.

  • Like 3
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25932
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  134
  • Reputation:   1164
  • Achievement Points:  134
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4194 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

οποιος δεν περασε απο την εκθεση....

ας περασει....πολυ καλο το σκηνικο και φετος με υπεροχες μουσικες στον κυριως χωρο της εκθεσης και με αρκετο κοσμο....

 

οτι πρεπει και για αγορες.....αν εχει μεινει τιποτα βεβαια γιατι σηκωσα πολυ πραμα :mafia:

  • Like 8
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25133
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  281
  • Content Count:  6395
  • Reputation:   63201
  • Achievement Points:  6458
  • Days Won:  42
  • With Us For:  4349 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Αύριο ξανά;

  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25932
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  134
  • Reputation:   1164
  • Achievement Points:  134
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4194 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

φωτη ναι...αυριο σιγουρα....μαλλον βραδακι....το χεις?

παλι νομιζω θα μαζευτουμε αρκετοι :up:

  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25133
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  281
  • Content Count:  6395
  • Reputation:   63201
  • Achievement Points:  6458
  • Days Won:  42
  • With Us For:  4349 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Σκεφτόμουν για πρωί. 

 

Θα το μελετήσω το θέμα.

  • Like 7
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  6121
  • Group:  Members
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  351
  • Reputation:   2737
  • Achievement Points:  356
  • Days Won:  0
  • With Us For:  5745 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  60

Επιβλητική και πάλι η παρουσία της Λέσχης στο φεστιβάλ. Παλια αξιόλογα κομμάτια ιδιαίτερα για μας τους νοσταλγούς της παλιάς εποχής. O Valtasar έφερε σπουδαίο υλικό, μερικά τεύχη τρομερά σπάνια και σε εκπληκτική κατάσταση, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα.

  • Like 13
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.