Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  13626
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  256
  • Content Count:  1846
  • Reputation:   22770
  • Achievement Points:  1847
  • Days Won:  16
  • With Us For:  4875 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ZOOTROPE 2013
17 - 24.6.2013
 
Μετά το επιτυχημένο πρώτο του αφιερώμα στην κινούμενη εικόνα το ZOOTROPE επιστρέφει τον Ιούνιο του 2013 στο CAMP. Σύγχρονοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και δημιουργικές ομάδες θα βρεθούν στο CAMP, από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουνίου 2013 για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με κοινό παρανομαστή την κινούμενη εικόνα και τα στάδια παραγωγής της.

Ανάμεσα στις ενότητες που θα συμπεριληφθούν στη φετινή διοργάνωση είναι το διαγωνιστικό αφιέρωμα σε νέους δημιουργούς με τίτλο Zootrope Calling «Young minds in action – Rebuilding the future», το αφιέρωμα στην διεθνή εταιρεία παραγωγής Blacklist με έδρα τη Νέα Υορκη καθώς και η έκθεση με τίτλο THE METAMORPHOSIS. Ένα character based project στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από το κλασσικό έργο του Φραντς Κάφκα, την ομότιτλη εμβληματική νουβέλα των αρχών του 20ου αιώνα, αλλά και βασισμένοι στην έννοια της μεταμόρφωσης σε κυριολεκτικό αλλά και μεταφορικό επίπεδο: η μεταμόρφωση ως κομμάτι της ανθρώπινης εξέλιξης και ιστορίας, ως μέρος της φύσης αλλά και ως σημείο αναφοράς στην τέχνη, στον κινηματογράφο, στη λογοτεχνία καθώς και στα κόμικς και στο animation.

Παράλληλα η έκθεση θα πλαισιωθεί από μια σειρά από παράλληλες δράσεις όπως είναι η ηχητική performance της Αφροδίτης Ψαρρά με τίτλο Idoru την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00 και οι προβολές της σειράς Art21 - 100 Artists σε συνεργασία με το Art21 και με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα την Τετάρτη 19 και την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00.


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Αφροδίτη Ψαρρά, brittle, Dreamer, Hypokondriak, Versaweiss, NΣ 2013, These are a few of our favorite things, RTMone, junkart, SER!(Αργύρης Σαρασλανίδης), Χρύσανθος Χριστοδούλου, Θεοδώρα Μαλάμου, Σοφία Χατζηγεωργίου, Όλγα Δουλκερίδου, Holbrooks, Pistachios, Polynoid, Saiman Chow, Wizz, Άγης Κελπέκης, Παντελής Μάκκας, Στάθης Πετρόπουλος

Zootrope Calling artists:
Κώστας Μακρινός, Μαρία Δούνη, Έφη Αντουράκη, Έφη Σπύρου, Ελένη Κολιοπούλου, Νικολέττα Κατσάμπερη, Γιώργος Ροσολύμος & Μαρία Παπαδάκη, Παναγιώτης Βούλγαρης, Gm Touliatou, Πάνος Λαγάρας-Λάγιος, Ευαγγελία Νιάρχου, Μαρία Κόζαρη Μελλά, Λυκούργος Πορφύρης, Λητώ Κάττου, Αναστάσιος Γιαπουντζής, Γιάννης Ρουβάς, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Ειρήνη Στείρου

Επιμέλεια ZOOTROPE:
Μαρία Λούκα, Πάνος Ξενάκης, Κίκα Κυριακάκου

Art21 Access Partner:
Κίκα Κυριακάκου
 
Διάρκεια: 17 – 24.6.2013
Ώρες λειτουργίας: κάθε μέρα 14:00 -21:00
 
 
link 1: facebook
Επεξεργασία από Strativarious
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.