Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

God of War series

(2005 - 2013)

Παραγωγός: Sony Computer Entertainment

Δημιουργός: Santa Monica

Systems: Only on Playstation (PS3), PSP

Είδος: 3rd person, action, adventure, puzzles, hack and slash

 

god-of-war-3-logo.jpg

το logo της σειράς

 

This-Weeks-New-Releases-God-of-War-III-Dragon-Age-Awakening-Metro-2033.jpg

Ο αιμοδιψής Σπαρτιάτης Kratos, topless ως συνήθως!

 

 

Ποιος λοιπόν θα ήθελε ένα παιχνίδι βασισμένο στην ελληνική μυθολογία; Όλοι μας! Ποιος θα ήθελε όμως ένα αμερικάνικο παιχνίδι ελληνικής μυθολογίας; Η απάντηση είναι λίγο δύσκολο να δοθεί! Σίγουρα αν έχετε παίξει έστω και ένα παιχνίδι της σειράς, τότε γνωρίζετε πως ο τίτλος είναι το καλύτερο hack and slash franchise όλων των εποχών! Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, οι δημιουργοί σέβονται απόλυτα την ελληνική μυθολογία (εντάξει ξεφεύγουν λίγο σε ορισμένα θέματα αλλά η κύρια ιδέα παραμένει ίδια) και μάλιστα υπάρχουν τα βασικά δομικά στοιχεία του ελληνικού δράματος.

 

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Καλλίφας, συντάκτης του site Gameover, αναφέρει:

 

"Η ιστορία του Kratos είναι μια εύπεπτη, και προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή και στο μέσο από το

οποίο εκφράζεται τραγωδία. Πιστό -και θα παρακαλούσαμε να μη θεωρηθεί ύβρις αυτό- στην τεράστια κληρονομιά των τραγωδών μας, το σενάριο της τριλογίας περιγράφει τον αγώνα ενός ανθρώπου για δύναμη και εξουσία, την πτώση του, την προδοσία που υπέστη, το πώς χειραγωγήθηκε από τους θεούς και, εν τέλει, την προσπάθεια να πάρει εκδίκηση για όλα τα δεινά του."

 

Συγκεκριμένα, η Santa Monica, δημιουργεί το δικό της έπος χρησιμοποιώντας ήρωες και τέρατα της μυθολογίας μας όπως κάποιος θα χρησιμοποιούσε υπερήρωες ή λογοτεχνικούς ήρωες για να αφηγηθεί την δική του ιστορία. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και δεν θα έκανε καμία εντύπωση αν βρισκόταν γραμμένο σε ένα μυθολογικό βιβλίο!

Το αιματοβαμμένο σενάριο συνιστάται αυστηρά για ηλικίες άνω των 18 ετών. Υπάρχουν εξαιρετικά βίαιες σκηνές σε όλη την σειρά που φτάνουν στο μέγιστο βαθμό βιαιότητας στο τελευταίο παιχνίδι που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα γραφικά της κονσόλας!

 

Παρακάτω θα ασχοληθούμε κυρίως με τους 3 βασικούς τίτλους της σειράς, θα υπάρχουν μικρές αναφορές στα παιχνίδια του PSP και θα παραβλέψουμε τελείως το παιχνίδι God of War: Betrayal που κυκλοφόρησε για κινητά.

 

god_of_war_iii.jpgΣφαξε! Σφαξε! Σφαξε!

 

god_of_war_3_e3.jpg

 

 

 

Σφάζοντας κένταυρους μπροστά σε έναν τιτάνα! Μια συνηθισμένη μέρα για τον πάντα topless Kratos!

 

 

Παρακαλείσθε να μην γράψετε κάτω από αυτό το ποστ γιατί στις επόμενες μέρες πρόκειται να ακολουθήσουν συνέχειες!

Επεξεργασία από Mouse
Διόρθωση χρωμάτων γιατί δεν εμφανίζονταν σωστά στο subblack theme
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

God of War (2005)

 

GodOfWar-Cover-1.jpg

 

Στην "δύση" του playstation 2, το στούντιο santa monica, προσφέρει στο κοινό μια πραγματική καινοτομία στον χώρο των βίντεοπαιχνιδιών. Το πρωτοεμφανιζόμενο τότε, God of War εισάγει ένα νέο σύστημα μάχης, που θα ονομαστεί hack and slash. Το σύστημα αυτό θα υιοθετήσουν πολλά παιχνίδια λίγα χρόνια αργότερα όπως το Castlevania: Lords of Shadow και το Dante's inferno. Το παιχνίδι δανείζεται αρκετούς χαρακτήρες της ελληνικής μυθολογίας τους οποίους ωστόσο τροποποιεί προκειμένου να προσαρμοστούν στην ιστορία του τίτλου. Να αναφέρουμε πως οι χαρακτήρες αλλάζουν κυρίως όσον αφορά την μυθολογία τους και τον λόγο για τους οποίους τους συναντά ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Εμφανισιακά παραμένουν πιστοί στην μυθολογία. Το God of War κυκλοφόρησε και για PS3 μαζι με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στην God of War Collection το 2010, με επεξεργασία HD.

 

 

Πλοκή

Στο παιχνίδι χειριζόμαστε τον Σπαρτιάτη Kratos. Ο ήρωας μας, υπηρέτης των θεών για 10 χρόνια, αναλαμβάνει να βρει το κουτί της Πανδώρας προκειμένου να καταφέρει να σκοτώσει τον θεό του πολέμου, Άρη. Ο θεός έχει τρελαθεί και καταστρέφει την πόλη της Αθήνας. Στο πλευρό του, ο Σπαρτιάτης έχει την Αθηνά, που λειτουργεί σαν το ψυχολογικό στήριγμα του, αλλά και ολόκληρο το 12θεο, το οποίο ενισχύει τον ήρωα με διάφορες δυνάμεις. Μέσα από flash backs, ο παίκτης ανακαλύπτει πως ο Κρατος ήταν κάποτε πολεμιστής του θεού Άρη. Σε μία μάχη στο παρελθόν, ο Σπαρτιάτης προκειμένου να σώσει την ζωή του από βέβαιο θάνατο πούλησε την ψυχή του στον θεό του πολέμου. Το αντίτιμο ήταν τεράστιο. Ο Kratos τυφλωμένος από την δίψα του για πόλεμο καθώς και από τον έλεγχο που είχε από τον Άρη, σκότωσε την γυναίκα και την κόρη του. Για να καταφέρει να ξεφύγει από τις τύψεις και τις Ερινύες που τον κυνηγούν, ο Kratos αποφασίζει να γίνει υπηρέτης των Θεών, αναζητώντας την λύτρωση. Ο ήρωας καταφέρνει να βρει το κουτί, να σκοτώσει τον θεό και να γίνει ο νέος θεός του πολέμου.

 

 

Mini Review

Το παιχνίδι προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Θυμίζοντας έντονα το ύφος και το στυλ των αρχαίων Ελλήνων τραγωδών, η υπόθεση μοιάζει σαν να εχει βγει κυριολεκτικά από κάποιο βιβλίο μυθολογίας. Όλοι οι χαρακτήρες που εντάσσονται στον τίτλο ταιριάζουν άψογα με την πλοκή και πολύ γρήγορα ο παίκτης ξεχνάει τις όποιες αμφιβολίες και ενστάσεις. Τα γραφικά δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο για τις μέρες μας αλλά πριν 7 χρόνια ήταν χάρμα οφθαλμών. Και φυσικά δεν γίνεται να παραλείψουμε το εξαιρετικό soundtrack του παιχνιδιού! Το πιο αξιοπρόσεχτο είναι το σύστημα μάχης. Πραγματικά χαίρεσαι να χειρίζεσαι το Kratos και να αντιμετωπίζεις ορδές στρατιωτών! Η ατμόσφαιρα, η ήχοι, η κινηματογραφικότητα του τίτλου και γενικά το God of War αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα κεφάλαια του gaming και έβαλε τα θεμέλια για ένα από τα εντυπωσιακότερα franchises όλων των εποχών!

 

+ Ελληνικα Μυθολογία

+ Συστημα μάχης

+ Πλοκή

+ Μουσική και ήχοι

+ Ατμόσφαιρα αρχαιοελληνικής εποχής

+ Χειρισμός ήρωα

 

- Σύντομο

 

Βαθμολογία 8

 

Αποδοχή

Το παιχνίδι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και κέρδισε τον θρόνο του καλύτερου action παιχνιδιού της εποχής. Το ign του κατάταξε σαν το 7ο καλύτερο παιχνίδι του PS2 ενώ βρίσκεται μέσα στην 25άδα των καλύτερων παιχνιδιών του playstation.

 

god_of_war_collection_2010_ntsc_back_cover_39729.1032x7bvxzlcs8g44osgkcgcc.ei3320h1mlkos0g4gc0scg40c.th.jpeg

 

tumblr_m0sur5WPzL1qkf8q8o1_1331602273_cover.jpg

"Πω πω! Τι μεγάλα δόντια που έχεις!"

 

Παρακαλείσθε να μην γράψετε κάτω από αυτό το ποστ γιατί στις επόμενες μέρες πρόκειται να ακολουθήσουν συνέχειες!

Επεξεργασία από Mouse
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

God of War II (2007)

 

Gow2-2.jpg

 

Έχοντας γνωρίσει τρομακτική επιτυχία το πρώτο παιχνίδι της σειράς, ήταν αυτονόητο πως κάποια στιγμή θα κυκλοφορούσε η συνέχεια του. Ευτυχώς για τους gamers, η Santa Monica δεν καθυστέρησε πολύ. Βρισκόμαστε στο 2007, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου God of War. Πρόκειται να κυκλοφορήσει το God of War II (Με λατινικά το νούμερο παρόλο που η υπόθεση του παιχνιδιού είναι ελληνική). Το αξιοπρόσεχτο στον συγκεκριμένο τίτλο είναι η υιοθέτηση νέων συστημάτων Gameplay που το διαφοροποιούν δραματικά από εκείνο του πρώτου και συνεχίζονται μέχρι το τρίτο παιχνίδι. Το God of War II, κυκλοφορεί ενώ έχει βγει πλέον και στην Ευρώπη το Playstation 3. Ωστόσο η ζήτηση και η επιτυχία του είναι μεγάλη λόγω της εμπορικής επιτυχίας του ps2.

 

Πλοκή

Έχοντας προδοθεί από τον Δία, ο Κράτος σώζεται από την τιτάνα Γαία. Η Γαία, του λέει πως πρέπει να βρεί της Αδελφές της Μοίρας, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν και να αποτρέψουν τον θάνατο του ήρωα από το χέρι του Δία. Ο Κράτος τελικά καταφέρνει να επιτύχει και επιστρέφει στην στιγμή που πολεμούσε τον πατέρα των θεών. Κατά την μάχη, σκοτώνει κατα λάθος την Αθηνά η οποία χρησιμοποίησε το σώμα της σαν ασπίδα για να σώσει τον Δία. Ετοιμοθάνατη καθώς έιναι, αποκαλύπτει στον Κράτος πως είναι γιός του Δία. Το παιχνίδι κλείνει με

. Ο Κράτος έχει συμμαχίσει με του Τιτάνες και ανεβαίνει το βουνό του Ολύμπου για να πάρει εκδίκηση...

 

Mini Review

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε για το GoW II. Το επίπεδο των γραφικών είχε φέρει την κονσόλα (ps2) στα όρια της που αγκομαχούσε στην κυριολεξία, να το τρέξει. όπως καταλαβαίνετε το οπτικό θέαμα του παιχνιδιού ήταν μοναδικό. Το soundtrack παρέμεινε σε εξαιρετικά επίπεδα κάνοντας τον παίκτη να θέλει να τα ρημάξει όλα στο πέρασμα του. Εξαιρετικά δομημένη ιστορία που δείχνει τον αγώνα του ανθρώπου να αλλάξει την μοίρα του και το πείσμα να τα καταφέρει μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία. Νέα τέρατα έρχονται να δοκιμάσουν τις αντοχές του αιμοδιψή Σπαρτιάτη, ενώ η αίσθηση της αδικίας που ο ηρωας έχει υποστεί είναι ισχυρότερη από ποτέ για τον gamer. Νέα στοιχεία στον χειρισμό έχουν επιτυχώς προστεθεί και διευκολύνουν αρκετά ενώ υπάρχουν και κάποιες νέες κινήσεις μάχης! Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ πολλών όπλων για το πως θα προχωρήσουμε την ιστορία και φυσικά μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας πόντους που έχουμε συγκεντρώσει από τα Kills μας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το παιχνίδι είναι άξια θαυμασμού όπως έχουν επισημάνει πολλά γνωστά game sites όπως το ελληνικό Gameover.gr αλλά και ξένα όπως το Ign.com και το Gamespot. Όπως και να έχει το GoW II πρέπει να βρίσκεται στην συλλογή σας!

 

+ Cutscenes

+ Γραφικά

+ Χειρισμός

+ Soundtrack

+ Υπόθεση

 

- Απότομο τέλος

- Σε πολλά σημεία το περιβάλλον είναι νεκρό

 

Βαθμολογία: 9

 

Ο Γιώργος Καλλίφας (συντάκτης το gameover) αναφέρει:

"Το God of War II είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο συναρπαστικό και σπουδαίο είναι το Μέσο και, συνάμα, αποτελεί το «Κύκνειο Άσμα» του PlayStation 2, ένα κύκνειο άσμα, το οποίο - φυσικά, μαζί με τα τόσα άλλα σπουδαία παιχνίδια του- θα μας κάνει να θυμόμαστε για πάντα το δεύτερο σύστημα της Sony."

 

god_of_war_2.jpg

"Μίλα ρε! Ποιός έφαγε το υπόλοιπό ψητό;"

 

Παρακαλείσθε να μην γράψετε κάτω από αυτό το ποστ γιατί στις επόμενες μέρες πρόκειται να ακολουθήσουν συνέχειες!

Επεξεργασία από Mouse
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

God of War III (2010)

 

God_of_War_III_not_final_art.jpg

 

 

Και φτάνουμε στο 2010. Τρία χρόνια μετά το GoW II, η Santa Monica αποφασίζει να κλείσει τις εκκρεμότητες που είχε ανοίξει! Έχοντας αφήσει την ιστορία του Kratos σε κρίσιμο σημείο, όλοι περίμεναν με αγωνία το τελευταίο (?) κεφάλαιο των God of War. Η διαφήμιση για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πραγματικά τεράστια! Θυμάμαι να βλέπω εξώφυλλα του παιχνιδιού στην τηλεόραση, στις στάσεις λεωφορείων ακόμα και σε περιοδικά! Το

είχε βάλει φωτιές και είχε προκαλέσει πλήθος συζητήσεων! Αλλά και το trailer που ακολούθησε είχε το ίδιο αποτέλεσμα! Τα γραφικά του τίτλου φώναζαν πως είχε γίνει τρελή δουλειά από την εταιρεία! Δεν νομίζω να είχε γίνει τέτοιος ντόρος πρόσφατα για άλλο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Ούτε κάν για τα Uncharted 2 και Uncharted 3!! Άλλωστε γνωρίζω προσωπικά πολλά άτομα που αγόρασαν ps3 μόνο και μόνο για το God of War III !! Άξιζε όμως όλο αυτό το ντόρο η τελευταία περιπέτεια του οργισμένου Σπαρτιάτη; Πολύ απλά η απάντηση είναι ναι! Δείτε μια
και θα καταλάβετε!

 

Πλοκή

Ο Kratos δίνει επικές μάχες με θεούς και τιτάνες στον κάτω κόσμο και στον Όλυμπο. Έχοντας προδοθεί και από τους δύο, όλοι θα νιώσουν την οργή του Σπαρτιάτη ο οποίος είναι πιο διψασμένος από ποτέ για εκδίκηση! Με την βοήθεια του πνεύματος της νεκρής θεάς Αθηνάς και της ίδιας της Πανδώρας σκοτώνει τον Δία. Αλλά το τίμημα είναι τεράστιο.

Είναι όμως ο Kratos νεκρός; Αυτό πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ.

 

Mini Review

Το God of War III αποτελεί το κλείσιμο μιας επικής τριλογίας. Τα γραφικά είναι πανέμορφα σε σημείο να ξετρελαίνουν ακόμα και τους μη-gamers. Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί η ιστορία δεν παρουσιάζει το ενδιαφέρον που παρουσίαζε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Η υπόθεση είναι απλή σε σημείο που να γίνεται και κουραστική. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά το τέλος αφορά την σύγκρουση του Kratos με θεούς και τιτάνες οπότε δεν θα μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα. Το φινάλε αναφέρεται αποκλειστικά στα παραπάνω και δεν εντάσσει κάποια επιπλέον, "δευτερεύουσα" ιστορία, η οποία κατα την γνώμη μου θα έκανε το παιχνίδι τέλειο. Ο χειρισμός θυμίζει πολύ το δεύτερο παιχνίδι κάτι το οποίο δεν είναι ούτε θετικό αλλά ούτε και αρνητικό. Πάλι έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε κι άλλα όπλα τα οποία τα αποκτάμε συνήθως από θεούς που πετσοκόβουμε! Η μουσική είναι με μία λέξη επική! Αν δεν το πιστεύετε,

! Oι μάχες με τα αφεντικά είναι αξέχαστες και εντυπωσιακότατες! Η βία είναι εντονότερη από ποτέ στο συγκεκριμένο τίτλο και καλύτερα να αποφευχθεί ο τίτλος σε ηλικίες κάτω των 16. Το cast κάνει πολύ καλή δουλειά με μεγάλη έκπληξη τον Kevin Sorbo (τηλεοπτικός Ηρακλής) που δίνει την φωνή του στον... Ηρακλή του παιχνιδιού.

 

+ Φανταστικά γραφικά

+ Μουσική

+ Voice Acting

+ Ελληνική Μυθολογία

+ Επικές μάχες με αφεντικά

+ Βια

+ Μια από τις συναρπαστικότερες εισαγωγές όλων των εποχών

+ Αρμονικό κλείσιμο της τριλογίας

+ Gameplay...

 

- ...το οποίο όμως δεν έχει εξελιχθεί αρκετά

- Συχνά επαναλαμβανόμενα επίπεδα

- "Φτωχή" υπόθεση

 

Βαθμολογία: 9,5

 

Είπαν για το God of War 3

 

Σπύρος Κλαουδάτος (Game 2.0):

"Στο διά ταύτα, το God of War III ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες και θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των hack-and-slash. Πέρα από το ότι αποτελεί το “καινούριο God of War” και άρα πρέπει να το πάρετε, είναι ανώτερο από τον ανταγωνισμό σε όλους τους τομείς, που σημαίνει ότι πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνετε οπαδοί της σειράς, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα επικό τέλος για μία επική τριλογία!"

 

Γιώργος Καλλίφας (Gameover)

"Ναι, σαφώς και δεν εξελίσσει ούτε στο ελάχιστο τη σειρά (πέραν της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί), αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα θέλαμε στο κλείσιμο της τριλογίας πειράματα; Θα θέλαμε ελεύθερη κάμερα, διαφοροποιημένο σύστημα μάχης και άλλες αλλαγές που μπορεί να μην λειτουργούσαν; Αυτό θα το κρίνει το κοινό, ο πιο σημαντικός κριτής όλων. H άποψη του υπογράφοντος, ωστόσο, είναι ότι το Santa Monica studio αποδεικνύεται σε μια σημαντική και σταθερή αξία για τη βιομηχανία, αφού για τρίτη συνεχόμενη φορά κατάφερε να μας προσφέρει ένα αριστουργηματικά δομημένο και με αξιομνημόνευτη ποιότητα πόνημα.

 

Φίλοι του Kratos και μη, θα πράξετε κακώς αν δεν ζήσετε τη νέα περιπέτεια του οργισμένου Σπαρτιάτη."

 

ΤΕΛΟΣ

Επεξεργασία από Mouse
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Nέο God of War! Το GoW 0! Για το PS3! Δείτε το πρώτο trailer

!
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23811
  • Group:  Members
  • Topic Count:  12
  • Content Count:  1004
  • Reputation:   6928
  • Achievement Points:  1004
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4504 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

Βαρέθηκα ήδη.. :moutra2:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23772
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  643
  • Reputation:   3597
  • Achievement Points:  643
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4510 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Βαρέθηκα ήδη

Αμήν ! Πραγματικά!!! :respect:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Αυστηρώς ακατάλληλα βίντεο

 

Επεξεργασία από Mouse
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5032 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Τα γραφικά είναι πολύ ωραία! Για την ακρίβεια, είναι σχεδόν ίδια με το 3, από το οποίο άξιζε μόνο ο τεχνικός τομέας (κυρίως).

 

Αλλά έχει multiplayer;;;;;;;;;;;;;;; Μποϊκοτάζ! :gyros:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Αλλά έχει multiplayer;;;;;;;;;;;;;;;

 

Περισσότερο για να του δώσουν replayability αξία. Το 3 π.χ. το έπαιζες μια, δύο, άντε τρεις φορές και μετά στο ράφι.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5032 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Ποιο replayalitiy;;;;;;; Χρήμα θέλουν να βγάλουν και το προσπαθούν μέσω της εύκολης και χειρότερης λύσης. Της προσθήκης multi σε καθαρά single τίτλους!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  17295
  • Group:  Members
  • Topic Count:  171
  • Content Count:  2190
  • Reputation:   11191
  • Achievement Points:  2190
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4689 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  30

Ποιο replayalitiy;;;;;;; Χρήμα θέλουν να βγάλουν και το προσπαθούν μέσω της εύκολης και χειρότερης λύσης. Της προσθήκης multi σε καθαρά single τίτλους!

 

Δεν διαφωνώ. Αλλά μπορεί και να πετύχει. Όπως στο

που πέτυχε. Και ένας άλλος τρελός τίτλος είναι το Max Payne 3 που εκτός του ότι θα είναι επικό (Rockstar :) ) έχει επίσης
. Πλέον όλοι οι μελλοντικοί τίτλοι οδεύουν προς το multi.
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  22483
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  263
  • Reputation:   1129
  • Achievement Points:  263
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4579 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  36

γιατι prequel δεν κατάλαβα. Επίσης mouse υπάρχουν άλλα 2 games. Ειδικά το chains of olympus τα σπάει!!! Τες πα θεωρώ πως καλύτερα να βλέπαμε το μετά. Έτσι κιαλιώς δεν είναι τόσο deep το παιχνίδι που θα πεις καλύτερα να το αφήσουμε εκεί και τέτοια. ΟΧΙ θέλουμε να μάθουμε! Τι θα γίνε ιμετά... τες πα multiplayer? ίλεος ...

 

Επίσης thanks για το fun fact ότι ο kevin sorbo είναι ο Ηρακλής, καταπληκτικό homage!!!!

Επεξεργασία από maullives
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 9 months later...

  • Member ID:  24291
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  376
  • Reputation:   2891
  • Achievement Points:  376
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4445 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούσα να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα το 2013, είναι ότι θα βγει το καινούργιο God of War. Περιττό να σας πω ότι έχω τρελλαθεί από τη χαρά μου!!!

Στις 13 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, απολαύστε:

 

post-24291-0-08783200-1362157429_thumb.jpg

post-24291-0-75924400-1362157469_thumb.jpg

post-24291-0-33163100-1362157491_thumb.jpg

post-24291-0-71030900-1362157514_thumb.jpg

post-24291-0-87324900-1362157534_thumb.jpg

post-24291-0-84448000-1362157564_thumb.jpg

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25978
  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  927
  • Reputation:   7609
  • Achievement Points:  927
  • Days Won:  3
  • With Us For:  4186 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  43

Και εγώ το περιμένω!!!

:blob3:
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  24291
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  376
  • Reputation:   2891
  • Achievement Points:  376
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4445 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Αλήθεια;

Κι εγώ που νόμιζα ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που απολαμβάνει τη βία και τα αίματα του God of War. Πολύ χαίρομαι που αρέσει και σε σένα το παιχνίδι!!

Ποιά άλλα παιχνίδια έχεις παίξει;

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120954
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Συμπτύχθηκε με την ήδη υπάρχουσα υπερτούμπανη παρουσίαση.

 

Τζιμ ρε συ τσέκαρε και φτιάξε 5-6 εικόνες που σου σβήστηκαν, κάντες επισύναψη. :)

 

 

 

σσ.Gears Of War forever. :P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  24291
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  376
  • Reputation:   2891
  • Achievement Points:  376
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4445 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

 

Kratos!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  24291
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  376
  • Reputation:   2891
  • Achievement Points:  376
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4445 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Την Τετάρτη πήγα στο Public της Αθήνας και έπαιξα God of War. Παρόλο που τα γραφικά ήταν άπαιχτα, το παιχνίδι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προηγούμενα.

Επίσης, μου την έδωσε που πολλοί χαρακτήρες μοιάζουν με έντομα! Το καλύτερο μου ήταν όταν πάλεψα με τον Εκατόγχειρα!! Τρελλαίνομαι για μυθολογία και ήταν ένας από τους χαρακτήρες που έλειπαν από το G.O.W.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25951
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  265
  • Reputation:   1686
  • Achievement Points:  265
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4191 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Σιγουρα θα παιχτει οπως τα υπολοιπα αλλα η σειρα τελειωσε στο 3 κ δεν ειχε κ καλο τελος... τα υπολοιπα ειναι απλα ξεζουμισμα της σειρας..

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25951
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  265
  • Reputation:   1686
  • Achievement Points:  265
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4191 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Επισης στα συν και πλην του God Of War II να διαφωνησω καθετα με το "αποτομο" τελος... Μακαρι να ηταν ολα τα τελη σε παρομοιες σειρες ετσι αποτομα! Το συγκεκριμενο ισα ισα σε hyparei για το επομενο μερος οπως επισης πιστευω οτι το 2 ηταν το καλυτερο μερος της σειρας! Το τρια ανεξαρτητα απο τα απιστευτα γραφικα που ειχε οταν βγηκε και τα μοναδικα set pieces της αρχης στην συνεχεια και μεχρι το τελος το χανει απο σεναριο.. Δεν μπορεις να σκοτωνεις τους θεους λες και ειναι φυστικια.. δεν αφησε περιθωρια σεναριακα και το τελος ηταν λιγο εως πολυ ανοστο..

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39529
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5032 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Το κακό με τα μεσαία μέρη μιας τριλογίας είναι ότι δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον συνήθως, γιατί ενώνουν την αρχή με το φινάλε. Και εγώ πιστεύω πως σε μια τριλογία, της οποίας η ιστορία είναι συνδεδεμένη (π.χ. η Dark Knight τριλογία δεν είναι τέτοια, το LOTR είναι), πρέπει να είναι τόσο απότομο το τέλος του 2. 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25951
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  265
  • Reputation:   1686
  • Achievement Points:  265
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4191 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Η τριλογια god of war ειχε την κλιμακωση των ταινιων της τριλογιας Matrix...αν και εκει το πρωτο μερος το θεωρω αξεπεραστο..

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  23772
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  643
  • Reputation:   3597
  • Achievement Points:  643
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4510 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Αισχρό το τελευταίο gow

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 6 years later...

  • Member ID:  29478
  • Group:  Members
  • Topic Count:  43
  • Content Count:  771
  • Reputation:   6421
  • Achievement Points:  772
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3899 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  42

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.