Μετάβαση στο περιεχόμενο

Buffy The Vampire Slayer (1997-2003)


Kabuki

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

BUFFY THE VAMPIRE SLAYER (1997 – 2003)

 

2.jpg

                                                                     

δημιούργός: Joss Whedon

συνδημιουργοί: Marti Noxon, David Greenwald

seasons: 7

επεισόδια: 144

βραβεία: 3 ΕΜΜΥ σε συνολικα 8 υποψηφιότητες

και 9 saturn σε 22 υποψηφιότητες

Genres: horror/fantasy/comedy/drama

 

 

Πρόκειται για την πιο αγαπημένη μου σειρά ever! :hug2:
Δίσταζα να κάνω παρουσίαση γιατί θα ήταν δύσκολο να συμπεριλάβω όλα όσα είναι σημαντικά ή έστω, όλα όσα θα ήθελα να γράψω, αλλά διάφορα πράγματα ελπίζω ότι θα συμπληρωθούν στην πορεία κι από σας κι από μένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το αφιέρωμα είναι τίγκα στα spoilers! Το πρώτο πόστ όμως μπορείτε να το διαβάσετε.
(Αν και δε θεωρώ spoilers στοιχεία για μια σειρά που έχει τελειώσει εδώ και 8 –κλαψ, λυγμ - χρόνια).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ
Αν δεν την έχετε δει, να πάτε να τη δείτε! :out:Μην τη σταματήσετε αν τα πρώτα επεισόδια σας φανούν μέτρια, γίνεται συνεχώς καλύτερη. Χωρίς να το καταλάβετε θα βρεθείτε εθισμένοι. Κι αν δεν σας συμβεί αυτό, δε σας ξαναμιλάω! :P
Ας αναφέρω πάντως από την αρχή
γιατί αυτή η σειρά αξίζει τον κόπο και το χρόνο

Είναι η σειρά με τους πιο καλά χτισμένους και πολύπλευρους χαρακτήρες που έχω δει. Ειδικά στους χαρακτήρες γυναικών, δε νομίζω να ξεπερνά τίποτα αυτή τη σειρά. Το χιούμορ και τα λογοπαίγνια, γλωσσοπλαστική πολλές φορές για την ακρίβεια (buffy language) δένουν τέλεια με την πλοκή. Δεν είμαι και το πιο ενθουσιώδες και ευσυγκίνητο άτομο (μην κοιτάτε στο gc, είναι επειδή είναι το gc :) ) κι έχω βρεθεί να κλαίω να γελάω, να ταυτίζομαι με τους ήρωες με ένα μοναδικό τρόπο. Έχει πολλές πολλές πολλές ανατροπές, δίνει clues για κάτι στη μια σεζόν και το συνδέει με τις επόμενες. Οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά, οι πόπ και κόμικ αναφορές είναι πολλές, τα ειδικά εφέ ειδικά στους πρώτους κύκλους είναι ψιλοάθλια αλλά εντελώς κάλτ στη συνέχεια τα χει συνηθίσει κανείς, φτιάχνουν κιόλας…
Η Βuffy δεν είναι μια κλασσική «καλή» σειρά, έγινε τέτοιο φαινόμενο/ σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας και απέκτησε τόσους ενθουσιώδεις οπαδούς που κρατούν τη σειρά ζωντανή, ακόμα και τόσα χρόνια μετά το τέλος της (το τηλεοπτικό, γιατί η συνέχεια υπάρχει ευτυχώς σε κόμικ ), που έγινε ακόμα και αντικείμενο πανεπιστημιακών σπουδών στις ηπα (ναι, υπάρχουν buffy studies σε πανεπιστήμια)
Αυτά σε πρώτη φάση….



Η ΑΡΧΗ
Η κεντρική ιδέα της Buffy ήταν απλή και ήταν η εξής:
Στον αντίποδα της κλασσικής εξέλιξης των εφηβικών ταινιών τρόμου, που μια χαζή ξανθιά βρίσκεται μπροστά σε κινδύνους/ τέρατα και σκοτώνεται γελοιωδώς πάντα πρώτη, η Buffy είναι αυτό ακριβώς το μικρό ξανθό κορίτσι, που όσο αδύναμη μπορεί να δείχνει, τόσο τσαμπουκάς είναι κι είναι έτοιμη να εξολοθρεύσει οποιονδήποτε δαίμονα βρεθεί στο δρόμο της.
Το 1992 γίνεται η πρώτη εμφάνιση της Buffy στη μεγάλη οθόνη από την 20th century fox με τραγικά αποτελέσματα… Το σενάριο του Wedon βιάστηκε, αλλάχτηκε, ξεσκίστηκε ξεδιάντροπα, σε μια κάκιστη, εφηβική φαρσοκωμωδία τρόμου… Δε μού’ κανε καμιά εντύπωση που διάβασα ότι όταν ο Whedon την είδε έβαλε τα κλάματα… :crying:
Ευτυχώς όμως η πορεία της Buffy δεν τελείωσε έτσι άδοξα, αλλά ουσιαστικά, ξεκίνησε επίσημα λίγα χρόνια μετά, το 1996, που η 20th century fox του ξαναπρότεινε να ασχοληθεί με την τηλεοπτική μεταφορά της Buffy, δεν ευδοκίμησε όμως ούτε αυτή η συνεργασία. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Buffy, κατέληξε στο WB Network, που κι αυτό αποφάσισε να την προβάλει στο μέσο της σεζόν. Γεγονός πάντως ήταν, παρόλες τις αναποδιές, ότι η Buffy, the vampire slayer, εν έτει 1997 είχε ξεκινήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις περιπέτειές της! :yahoo:

 

https://youtu.be/RmtFgvHiZXA

links:

encyclopedia of whedon studies
wiki
buffy the vampire slayer quotes


συνεχίζεται

 

[imdb=tt0118276]

 

 

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Οι ήρωες της σειράς

Οι βασικοί

 

 

Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar)

Η μικροσκοπική ξανθιά βαμπιροφόνισσα, με το γελοίο όνομα , την ανάγκη για φίλους (ευτυχώς βρήκε τους καλύτερους), φυσιολογική σχέση (έφαγε τα μούτρα της πολλάκις σ’ αυτόν τον τομέα), και ξένοιαστη εφηβεία ( what ? ), που εξελίχτηκε σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ταυτόχρονα ανθρώπινους γυναικείους ρόλους που έχω δει στην οθόνη.

Πεθαίνει 2 φορές για να σώσει τον κόσμο.

 

 

 

 

 

buffy-the-vampire-slayer-0002-798472.jpg

Willow Rosenberg (Alyson Hannigan)

Η μικρή nerd, που βγαίνει από το καβούκι της, ενηλικιώνεται και αλλάζει σεζόν με τη σεζόν, γίνεται δυναμικότατη wicca μάγισσα.

 

Μετά από μια σύντομη str8 σχέση με το λυκάνθρωπο Oz βρίσκει το μεγάλο της έρωτα, την Tara που ο χαμός της στην 6η σεζόν την ωθεί να γίνει φοβερή badass εκδικήτρια για το θάνατο της αγαπημένης της (την προτιμώ σ’ αυτήν τη βερσιόν).

 

Και ναι, παιζει τη Λίλι στο How I met your mother.

 

 

 

 

tumblr_l4u3ai2iz41qcz1a2o1_400.jpg

 

Xander Harris (Nicholas Brendon)

Από τους λίγους στην παρέα που δεν έχει κάποιου είδους δυνάμεις. Καλός φίλος, που κάνει όμως και μ@λ@κίες σε διάφορες φάσεις. Έχει την τάση να έλκεται και να έλκει θηλυκές δαιμόνισσες,

και ο μεγάλος του έρωτας είναι μια απ’ αυτές, η απίθανη Anya. Σώζει τον κόσμο στο τέλος της 6ης σεζόν.

Αξιαγάπητος!

 

 

 

 

 

xander main.jpg

Rupert Giles (Anthony Head)

Ο παρατηρητής της buffy και ο μόνος ενήλικας της παρέας αρχικά. Τυπικός, ντροπαλός και διαβαστερός εγγλέζος. Διαθέτει σκοτεινό παρελθόν ως ripper στα νιάτα του. Πατρική φιγούρα για την Buffy αλλά και για τους υπόλοιπους, με πολύ καλές ατάκες, λατρεύω να τον βλέπω να καθαρίζει τα γυαλιά του.

 

 

 

 

 

giles.jpg

Angel(us) (David Boreanaz)

Ο κατηφής, σκοτεινός ενοχικός βρυκόλακας με το αιμοσταγές παρελθόν, που έγινε καλός όταν τον καταράστηκαν κάτι τσιγγάνοι και του έδωσαν πίσω την ψυχή του. Αιώνιος έρωτας της Buffy,

χάνει την ψυχή του την πρώτη φορά που κάνουν έρωτα και γίνεται πάλι υπερκακός (Angelus) και τρομάζει να την ξαναβρεί.

Γενικά έχει μια τάση αυτό το παιδί να χάνει την ψυχή του κάθε τρείς και λίγο, ακόμα και στη δικιά του σειρά, το Angel. Άψυχος είναι πολύ πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας, στο Buffyverse τουλάχιστο.

 

 

 

 

 

images.jpg

 

Spike (James Marsters)

Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας! Ξεκινά ως άψυχος υπερκακός βρυκόλακας, διασκεδαστικότατα κυνικός, ορκισμένος εχθρός της buffy, έχοντας σκοτώσει ήδη 2 βαμπιροφόνισσες στο παρελθόν, είναι το χόμπι του. Ταλαιπωρείται για καιρό από τον έρωτά του για την επίσης βαμπίρισσα και θεοπάλαβη Drusilla. Μαζί με τον Angel(us) και την Darla είχαν αιματοκυλίσει την Ευρώπη, πριν ο Angel βρει την ψυχή του.

Κάποια στιγμή γίνεται πειραματόζωο τρελών επιστημόνων ειδικής μονάδας του στρατού, χάνει τη δυνατότητα να μπορεί να τρέφεται από ανθρώπους χάρη σε ένα τσιπ που έχουν εμφυτεύσει στο κεφάλι του. Στη συνέχεια ερωτεύεται τη Buffy (τρελός έρωτας λέμε) , αλλάζει συμπεριφορά, κάνει τα πάντα για να είναι μαζί της, μέχρι και την ψυχή του αποκτά μετά από πολλές δοκιμασίες. Σώζει τον κόσμο στην τελευταία σεζόν.

I just love him! :hug2:

 

 

 

 

 

james9_gall1.jpg

 

Faith (Eliza Dushku)

To σκοτεινό alter ego της Buffy, επίσης βαμπιροφόνισσα, χωρίς ιδιαίτερες αναστολές και ηθικούς ενδοιασμούς, που καταβάθως είναι καλό παιδί, αλλά αντιδραστικό,

γίνεται κολλητάρι με την Buffy και μετά την προδίδει , καθώς βρίσκει μια πραγματικά κακή πατρική φιγούρα στο πρόσωπο του Mayor Wilkins, την απορροφά η dark side για τα καλά και για πολύ καιρό, αλλά στο τέλος ξαναγίνεται καλή.

Πολύ γοητευτικός χαρακτήρας... She's so sexy! :P

 

 

 

 

 

immagi232.jpg

 

 

Cordelia Chase (Charisma Carpenter)

Kκακομαθημένη bitch συμμαθήτρια στο σχολείο της Buffy, πολύ πετυχημένη ως τέτοια, φτιάχνει κάπως ο χαρακτήρας της όταν

μπλέκει με τον Xander και ωριμάζει όντως, όταν μετακομίζει στη σειρά Angel, όπου πολεμά συνειδητά το κακό πλέον δίπλα στον Angel και τους φίλους του.

 

 

 

 

 

 

 

71938_640px.jpg

Tara Maclay (Amber Benson)

Η κοπέλα της Willow, μάγισσα κι αυτή, καλή χρυσή, αλλά βαρετή.

Δε με χάλασε ιδιαίτερα που πέθανε.

 

 

 

 

 

 

1066786107_sBuffyTara.jpg

 

 

Anya Jenkins (Emma Caulfield)

Υπέροχη δαιμόνισσα εκδίκησης

που για κακή της τύχη γίνεται άνθρωπος. Δυσκολεύεται σοβαρά να συγχρωτιστεί με του γύρω της, καθώς δεν διαθέτει ίχνος τάκτ, ερωτεύεται τον Xander και μένουν πολύ καιρό μαζι.

Eίναι πολύ φιλοχρήματη και φοβάται τα κουνέλια.

 

 

 

 

 

Anya2.jpg

 

 

Dawn Summers (Michelle Trachtenberg)

 

Η μικρή αδερφή της buffy που εμφανίζεται/ γεννιέται στην 5η σεζόν, που δεν είναι ακριβώς άνθρωπος, αλλά ενέργεια, το «κλειδί». Αυτό δεν την εμποδίζει βέβαια να φέρεται ως μια τυπική σπαστική μικρή αδερφή της Buffy . Έχει και καλά στοιχεία, αλλά τσιρίζει διαπεραστικά και μου τη σπάει.

 

 

 

 

 

 

 

Dawn_Summers.jpg

 

συνεχίζεται -λίγο αργότερα, γιατι παω να φάω-

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

υπολείπονται δευτερεύοντες χαρακτήρες, όπως και παρουσίαση των τοποθεσιών, μαζί με κάτι άλλα λίγα καλούδια που έχω ετοιμάσει.

Θα ακολουθήσουν το κυρίως πιάτο ως επιδόρπιο, αυτά αύριο:)

 

ακολουθουν πλήθος spoilers!

 

 

Season 1

Εισαγωγική, με μόλις 12 επεισόδια. Η Buffy μετακομίζει με τη μητέρα της στο Sunnydale, 16άχρονη πιτσιρίκα. (Η υπόθεση συνεχίζεται από την ταινία -αυτήν την άθλια που προανέφερα-, αλλά δε χρειάζεται να τη δει κανεις για να παρακολουθήσει τη σειρά.)Μετά την πρώτη της επαφή με το ρόλο που της έλαχε να σκοτώνει βαμπίρια, δε θέλει να συνεχίσει, το μόνο που θέλει είναι να είναι μια φυσιολογική έφηβη. Γίνεται φίλη με το Xander και τη Willow, κι εκει που όλα πάνε να γίνουν φυσιολογικά, εμφανίζεται ο παρατηρητής της, ο Giles που την ενημερώνει ότι η πόλη τους είναι γεμάτη βρυκόλακες και ότι κάτω από το sunnydale υπάρχει το hellmouth. Με τα πολλά, η Buffy με τη βοήθεια των φίλων της και του παρατηρητή της αποτρέπουν την πρώτη αποκάλυψη (μεσολαβεί και ο 1ος θάνατος της Buffy, ολιγόλεπτος, την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή). Εντωμεταξύ έχει γίνει το πρώτο κονέ με τον Angel που τους βοθάει να αντιμετωπίσουν και τον Master.

 

:beer6:

 

Φτωχή σε εφέ η 1η σεζόν, όχι τόσο καλό ρυθμό όσο οι επόμενες, αλλά έχει φρεσκάδα, παρουσιάζει τους χαρακτήρες και φαίνεται ήδη το ιδιόμορφο χιούμορ της σειράς. Είναι ενδιαφέρον το ότι η Buffy δε δέχεται αναντίρρητα το ρόλο της ως εκλεκτή όπως επίσης φαίνεται καθαρά η μεταφορική διάσταση του σχολείου στην εφηβεία ως "κόλαση". Όταν την είδα δεν ενθουσιάστηκα, αλλά είχε κάτι που με ώθησε να τη συνεχίσω. Αγαπημένα επεισόδια δεν έχω απ' αυτήν τη σεζόν..

 

 

 

Season 2

Εδώ αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα! Εμφανίζονται οι βρυκόλακες Spike και Drussila, με σκοπό να εξοντώσουν την Buffy και στη συνέχεια να σκοτώσουν τον Angel, για να γιατρέψουν με μια τελετή αίματος την Drussila, που είναι εξασθενημένη. Δεν είναι προβλέψιμη όμως η εξέλιξη... O Angel μετά το σεξ με την Buffy χάνει την ψυχή του, πάει βρίσκει τον Spike και την Drussila και γίνεται πιο κακιασμένος κι απ αυτούς :P. Σκοτώνει τη Miss Calendar , καλή καθηγήτρια καταγόμενη από την οικογένεια των τσιγγάνων που καταράστηκαν τον Angel (φοβερό το πόσο ο Whedon γουστάρει να σκοτώνει και τους καλούς του χαρακτήρες! )

και ετοιμάζει μαζί με τη Drussila τη συντέλεια του κόσμου. Στο μεταξύ, ο Spike, που ζηλεύει τη σχέση του Angel με την Drussila και δεν του φαίνεται καλή εξέλιξη η συντέλεια του κόσμου επίσης, συμμαχεί με την Buffy και τους φίλους της για τα αποτρέψουν την καταστροφή, με τον όρο να φύγουν από το Sunnydale ανενόχλητοι αυτός κι η Drusilla. Η Willow, που σε αυτήν τη σεζόν πειραματίζεται με την τέχνη της μαγείας, καταφέρνει να ξανακαταραστεί τον Angel δινοντάς του πίσω την ψυχή του, αλλά αυτό γίνεται τη στιγμή που παίζει η τελική μάχη με την Buffy και για να σταματήσει την αποκάλυψη πρέπει να τον στείλει στην κόλαση και το κάνει!

 

:beer6:

 

Αυτή η σεζόν είναι πολύ πιο ενήλικη, βάζει στο κέντρο τις σχέσεις των ηρώων που αρχίζουν να μεγαλώνουν, δεν είναι πια παιδια, η εποχή της αθωότητας τελειώνει, η αγωνία αυξάνεται, οι διάλογοι γίνονται όλο και καλύτεροι, καθώς αιωρούνται πάσης φύσεως υπονοούμενα!

 

Αγαπημένα επεισόδια 2ης σεζόν:

 

School hard

Helloween

Surprise

Passion

Becoming (part1 + 2)

 

Season 3

Στην 3η σεζόν, η Buffy έχει φρικάρει που έστειλε στην κόλαση τον Angel, αλλά αυτός καταφέρνει να γυρίσει (κρίμα!). Συναντιέται με τη Faith, την άλλη βαμπιροφόνισσα (που ανέλαβε έργο αφότου πέθανε η Kendra, μια αδιάφορη βαμπιροφόνισσα που είχε κληθεί όταν είχε πεθανει εκείνο το δίλεπτο η Buffy στην 1η σεζον). H Faith είναι εκρηκτική περσόνα, δεν έχει τα ηθικά κολλήματα της Buffy, μάχεται πλάι σ' αυτήν και την παρέα της, αλλά με το δικό της τρόπο που δεν είναι πάντα κι ο καλύτερος...

κάποια στιγμή σκοτώνει κατα λάθος έναν άνθρωπο και την κερδίζει το μαύρο σκοτάδι. Μετά απ' αυτό, βρίσκεται στο πλευρό του Mayor Wilkins, του δαίμονα/ κακού της σεζόν και λίγο πριν την τελική αναμέτρηση η Buffy τη ρίχνει σε κωμα. Ο Mayor κατατροπώνεται εντυπωσιακά και το σχολείο τελειώνει και καταστρέφεται ταυτόχρονα :P Α, κι ο Angel επιτέλους φεύγει, να κάνει τη δική του σειρά και καλά για να μην της κόψει την τύχη της Buffy, να κάνει φυσιολογική σχέση, να μπορεί να κάνει σεξ χωρίς τον κίνδυνο να μεταμορφωθεί αμέσως μετά σε τέρας ο εραστής της, να κάνει παιδιά, να γεράσει με κάποιον κλπ.

 

:beer6:

 

δυνατή η 3η σεζόν, οι ήρωες εξελίσσονται κι άλλο, η προσθήκη τις Faith αναδεικνύει και τις σκοτεινές πλευρές μιας slayer, η ιδέα της μέρας της αποφοίτησης πολύ καλή και ο Mayor αξιοπρεπέστατος κακός.

 

Αγαπημένα επεισόδια:

 

Faith, Hope & Trick

Band Candy

Lovers walk (πολύ καλό επεισόδιο, το μόνο με Spike αυτή τη σεζόν)

Τhe wish

bad girls

Enemies

Graduation day 1+2

 

Season 4

Στην τέταρτη σεζόν ενηλικιώνονται οι φίλοι μας και η Buffy κι η Willow πάνε πανεπιστήμιο, ενώ ο Xander όχι. Πιό ενήλικα προβλήματα στις ζωές τους, οι εχθροί σ' αυτή τη σεζόν είναι άνθρωποι, μια στρατιωτικοεπιστημονική μονάδα (initiative) που μαζεύει κάθε είδους δαιμονικό πλάσμα και πειραματίζονται πάνω του. Θύμα τους είναι και ο Spike, ο οποίος μιας και δεν μπορεί να τραφεί από ανθρώπους πλέον κι είναι περιθωριακός για τον δαιμονόκοσμο, αποκτά κάποιου είδους σχέση με την Buffy και την παρέα της. Η Buffy μπλέκει με ένα βλαμμένο παιδοβούβαλο, τον Riley, στρατιώτη του initiative, που είναι καλό παιδί, αλλά δεν καταλαβαίνει το χριστό του για το τι παίζει εκει μέσα, καθώς είναι χαζός :D . Στο initiative σχεδιάζουν το νέο υπερόπλο φρανκενστάιν, μισό δαίμονα (από μέρη διαφόρων) και μισό άνθρωπο. Αυτός είναι κι ο βασικός εχθρός των φίλων μας, που στο τέλος τον εξοντώνουν και το initiative κλείνει. Eπίσης ο Xander έχει μπλέξει για τα καλά με την πρώην δαιμόνισσα, νυν άνθρωπο Anya, ο Giles είναι κατα βάση άνεργος μιας και τον έχει απολύσει το συμβούλιο των παρατηρητών, η Willow εξελίσσεται πολύ ως μάγισσα, χωρίζει με τον Oz (λυκάνθρωπο που τρβιότανε στον προηγούμενο κύκλο) και τα φτιάχνει με μια άλλη μάγισσα, την Τάρα.

 

:beer6:

 

Η τέταρτη σεζόν μου φάνηκε άνιση. Έχει Spike, έχει Faith, έχει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια όλης της σειράς, αλλά δεν έχει τόσο ρυθμό όσο θα ήθελα. Ο κακός της σεζόν, το κακοσυραμένο φρανκεσταϊνικό κατασκεύασμα Adam, αν και ήταν καλή ιδέα δε με έπεισε.

 

Αγαπημένα επεισόδια:

 

the harash light of day

pangs

something blue

hush (τέλειο επεισόδιο χωρίς λόγια)

who are you

this year's girl

restless

 

συνεχίζεται

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

οι επόμενες 3 σεζόν είναι οι αγαπημένες μου! :yahoo:

 

 

ακολουθουν πλήθος spoilers!

 

 

 

season 5

Σ' αυτή τη σεζόν, εμφανίζεται μια μυστηριώδης αδερφή της Buffy από το πουθενά, η Dawn, και όλοι την αντιμετωπίζουν φυσιλογικά, σα να υπήρχε από πάντα. Στην αρχή έμειναι λίγο μ@λ@κας, αλλά διευκρινίζεται το τι και πως στα επόμενα επεισόδια. Είναι ένα ενεργειακό πλάσμα, το "κλειδί" που στάλθηκε στη Buffy για να την προστατέψει, για να μην πέσει στα χέρια της υπερσατανικής εξόριστης θεάς της κόλασης Glory, που την ψάχνει για να τη σκοτώσει και να τη χρησιμοποιήσει ηια να επιστρέψει στη διάσταση της κόλασης στην οποία ανήκει. Για να το καταφέρει αυτό η θεά Glorificus, θα κάνει τα όρια μεταξύ των διαστάσεων σκ@τ@ με συνέπεια να καταστραφεί ο κόσμος των ανθρώπων. Η Glorificus προκαλεί άπαιρα προβλήματα στην Buffy και τους φίλους της, τρελλαίνει και την Τάρα κι όλα δείχνουν πως αυτή είναι μια μάχη που και το κορίτσι μας, η slayer, μάλλον θα χάσει. Στο μεταξύ, διάφορα άλλα συνταρακτικά συμβαίνουν. Ο Spike ερωτεύεται τη Buffy, η μητέρα της Buffy πεθαίνει, ο μπουχέσας ο Riley γίνεται βαμπιροτζάνκι και φτιάχνεται με βαμπίρισσες που του πίνουν το αίμα. Ευτυχής συνέπεια ο χωρισμός του με την Buffy. Mετά από πολλές περιπέτειες η Dawn τη γλιτώνει, αλλά πεθαίνει η Buffy στη θέση της για να σώσει για άλλη μια φορά τον κόσμο...

 

:beer6:

 

Υπέροχη σεζόν, για καποιους η καλύτερη της Buffy, εγώ δυσκολεύομαι να διαλέξω, αγαπώ εξίσου και τις επόμενες... Τι να πω.. εξαιρετική πλοκή, η παραγωγή της σειράς ασύγκριτα καλύτερη, ο έρωτας του Spike για την Buffy και η εξέλιξη του χαρακτήρα του με κέρδισαν απίστευτα... Πάρα πολύ δυνατή σεζόν! :best:

 

Αγαπημένα επεισόδια

No place like home

Fool gor love

Blood ties

Crush

The body (τέλειο επεισόδιο, χωρίς μουσική, ίσως το πιο δυνατό της σειράς)

Intervention

The gift

 

Season 6

Οι φίλοι της Buffy αποφασίζουν να την αναστήσουν και το καταφέρνουν, όχι όμως με τα αναμενόμενα αποτελέσματα... Η Buffy που επιστρέφει είναι αποπροσανατολισμένη και δυστυχισμένη, καθώς όταν είχε πεθάνει ήταν σε μια διάσταση παραδεισένιου κόσμου. Με τον μόνο που της βγαίνει κάποια περισσότερη επικοινωνία είναι ο Spike, ο οποίος, όσο ήταν νεκρή πρόσεχε και την αδερφή της. Με τα πολλά, τα μπλέκουνε, αλλά η buffy είναι σε μια πολύ κακή φάση και δεν μπορεί να δεθεί μαζί του, συν ότι είναι ένα άψυχο βαμπίρ και δεν τον εμπιστεύεται. H σχέση τους πάει κατα διαόλου, χωρίζουν, κι ο Spike προσπαθεί να τη βιάσει. μετά απ' αυτό φρικάρει και φεύγει προς αναζήτηση τρόπου να ανακτήσει την ψυχή του. Παράλληλα, όλοι οι φίλοι της βρίσκονται σε αρκετά κακή φάση, ειδικά η Willow που εχει εθιστεί στη μαγεία. Γι αυτό το λόγο την παρατάει κι η Τάρα. Η Dawn είναι λίγο παραπεταμένη απ' όλους και γίνεται κλεπτομανής και ο Xander παρατάει την Anya, που ήταν να παντρευτούν στην εκκλησία. Μαζί με όλα τα άλλα εμφανίζονται και οικονομικά προβλήματα κι η Buffy αναγκάζεται να δουλέψει σε χαμποργκεράδικο. Οι κακοί αυτής της σεζόν είναι 3 nerds/εφευρέτες, ο Warren, o Andrew &o Jonathan που μετά την συστηματική αναχαίτιση των σχεδίων τους από την Buffy, ο Warren αποφασίζει να τη σκοτώσει. Τελικά την τραυματίζει άσχημα, αλλά σκοτώνει καταλάθος την Τάρα, που τα χει ξαναβρεί πρόσφατα με τη Willow. Η Willow τυφλώνεται από τον πόνο κι εκδικείται. Σκοτώνει τον Warren γδέρνοντάς τον ζωντανό και μετατρέπεται σε σκοτεινή μάγισσα που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει... Τελικά την φέρνει ο Xander στα συγκαλά της κι έτσι αποτρέπεται άλλη μια συντέλεια του κόσμου!

 

:beer6:

 

Οι ανατροπές σ' αυτή τη σεζόν είναι σχεδόν ο κανόνας! :D Όλοι οι πρωταγωνιστές εξερευνούν άλλες πλευρές του εαυτού τους, σκοτεινές, εθισμών ή μεγαλείου και αυτοθυσίας. Όλα είναι πιθανά και το σύνολο είναι πολύ καλοδεμένο. Η πιο σκοτεινή και ταυτόχρονα η πιο ανθρώπινη σεζόν... Τη λάτρεψα κι αυτήν! :P

 

Αγαπημένα επεισόδια δε γραφω, είναι σχεδόν όλα, με εξαίρεση το doublemeat palace

 

Σε αυτή τη σεζόν, θεωρείται κορυφαίο επεισόδιο το Once more with feeling που είναι εξολοκλήρου μιούζικαλ, σκηνοθετημένο σε στυλ 60ς, φόρος τιμής στο είδος. Προσωπικά είμαι τσακωμένη με το είδος, αλλά το συγκεκριμένο ήταν άψογα σκηνοθετημένο, με τα τραγούδια δεν ενθουσιάστηκα, αλλά τουλάχιστον τα άντεξα! :)

 

season 7

Στην 7η σεζόν οι χαρακτήρες έχουν βρεί τις ισορροπίες τους σε κάποιο βαθμό, αφού αναμετρήθηκαν προηγουμένως με τις σκοτεινές πτυχές της ψυχής τους. Η Dawn πάει Λύκειο, που έχει ξανανοίξει και η Buffy πιάνει δουλειά εκεί, ως σχολικός σύμβουλος. Ο Spike επιστρέφει μισότρελλος στο Sunnydale, αφότου έχει ανακτήσει την ψυχή του και του παίρνει χρόνο να ξελαμπικάρει κι η Anya έχει ξαναγίνει δαίμονας μετά το χωρισμό της με το Xander για να γίνει μισή σεζόν αργότερα πάλι άνθρωπος :P Διάφορα περίεργα συμβαίνουν στο Sunnydale κι η πηγή του κακού είναι το first evil, που ξύπνησε όταν αναστήσανε τη Buffy...

Πολύ κακό το πρώτο κακό, πολύ κακοί κι οι στρατιώτες του. Τι να λέμε... Οι κάτοικοι του Sunnydale άνθρωποι και δαίμονες το εγκαταλείπουν κακην κακώς. Διάφορες υποψήφιες slayers συρρέουν στην πόλη για να τις προστατέψει η Buffy από το στρατό του Πρώτου Κακού. Στο μεταξύ η Faith επιστρέφει, όπως κι ο Giles, Που ήταν στην Αγγλία, ο Andrew, από τους κακούς της 6ης σεζον καταλήγει μαζί με τους φίλους μας. Με τα πολλά, η Willow μετατρέπει τις υποψήφιες slayers σε slayers και όλοι μαζί δίνουν μια απίστευτη μάχη, όπου ο χαρακτήρας κλειδί είναι ο Spike, που θα δώσει τη ζωή του για να τους σώσει. Αποτέλεσμα όλων αυτών, όπου πεθαίνουν κι άλλοι από τους καλούς -με μεγαλύτερο κρίμα την Anya- ,είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του Sunnydale, από το οποίο οι φίλοι μας καταφέρνουν μεταβίας να γλυτώσουν... Με μεγάλο τίμημα έσωσαν για άλλη μια φορά τον κόσμο :P

 

:beer6:

 

η τελευταία σεζόν ξαναβάζει κεντρικό το girl power, ίσως περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη. Σε πολλούς δεν άρεσε τόσο, όσο η 5η και η 6η, όμως εγώ την παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα, μέσα σε 3 μέρες, ξεχνώνας ακόμα και να φάω :D

 

Αγαπημένα επεισόδια

 

Him

Conversations with dead people

Showtime

Lies my parents told me

Dirty girls

Empty places

Touched

Chosen

 

για απόψε δεν έχει άλλο, αύριο παλι!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

αν υπάρχουν ελλείψεις στις περιλήψεις των σεζόν, ζητώ ταπεινά συγγνώμη, αλλά είναι από μνήμης κι έχω την εντύπωση ότι τα σημαντικά τουλάχιστον πρέπει να τα έχω βάλει όλα. Θα συνεχίσω με τους δευτερεύοντες χαρακτήρες.

 

Δευτερεύοντες χαρακτήρες

 

οι καλοι

 

Joyce Summers (Kristine Sutherland)

Η μαμά της Buffy, χωρισμένη, εργαζόμενη, άλλοτε κλασσική μάνα κι άλλοτε όχι τόσο κλασσική, αξιαγάπητη μαμά (αν κι όχι πάντα).

Ο θάνατός της στην 5η σεζόν (από φυσικά αίτια) έδωσε ένα από τα καλύτερα επεισόδια ever! “the body”

 

 

ZAsj0T24hl114q90i4aGJzx3o1_400.jpg

 

Riley Finn (Marc Blucas)

Στρατόκαυλος βλαμμένος γκόμενος της Buffy,

εμφανίζεται στην 4η σεζόν και ευτυχώς ξεκουμπίζεται στα μέσα της 5ης.

Κανονικά ίσως να έπρεπε να μπει στους βασικούς χαρακτήρες, αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα, οπότε…

 

 

 

 

 

 

 

RileyFinn.jpg

 

 

Oz (Seth Green)

Πρώτος γκόμενος της Willow,

λυκάνθρωπος,

συμπαθής χαρακτήρας, έφυγε νωρίς.

 

 

 

 

 

 

 

oz.jpg

 

 

Kendra (Bianca Lawson)

Βαμπιροφόνισσα, εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν,

μετά τον πρώτο θάνατο της Buffy, πεθαίνει νωρίς,

το πιο ενδιαφέρον στοιχείο πάνω της η προφορά της.

 

 

 

 

 

 

 

kendra3.jpg

 

Jenny Calendar (Robia LaMorte)

καθηγήτρια στο λύκειο της Buffy,

ανήκε στην οικογένεια των τσιγγάνων που καταράστηκαν τον Angel, δίνοντάς του πίσω την ψυχή του. Πάιζει λαβ στορυ με τον Giles, αλλά τη σκοτώνει πρόωρα ο Angelus. Γίνεται η αφορμή να πρωτοασχοληθεί με τη μαγεία η Willow.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny(buffy).jpg

 

Kennedy (Iyari Limon)

Εμφανίζεται στην 7η σεζόν,

υποψήφια slayer, και μπλέκει με τη Willow

(από τους πιο αντιπαθείς χαρακτήρες μαζί με τον Riley)

 

 

 

 

 

 

 

iyari3zh2.jpg

 

Principal Robin Wood (D. B. Woodside)

Διευθυντής του σχολείου του Sunnydale στην 7η σεζόν,

γιος βαμπιροφόνισσας που τη σκότωσε ο Spike στα 70ς, προσπαθεί να τον σκοτώσει και ευτυχώς αποτυγχάνει (αυτό μας έλειπε, να σκοτώσει το αγόρι μας ο κάθε τυχάρπαστος!), στο τέλος τα μπλέκει με τη Faith.

 

 

 

 

 

 

 

 

394026_1268135883881_full.jpg

 

 

Wesley Wyndam-Pryce (Alexis Denisof)

Παρατηρητής της Faith, Άγγλος και φλώρος,

εμφανίζεται για λίγο σχετικά και συνεχίζει κι αυτός τη θητεία του στο Angel, όπου εξελίσσεται πολύ περισσότερο ως χαρακτήρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

314_BadGirls.jpg

 

Clem (James Charles Leary)

 

συμπαθέστατος δαίμονας, φίλος του Spike που τρέφεται μεταξύ άλλων με γατάκια και παίζει πόκερ.

 

 

 

 

 

 

 

Clem_2.jpg

 

οι κακοί

 

The Master (Mark Metcalf)

Ο κακός της πρώτης σεζόν. Άσχημος, φαλακρός,

πέθανε στα μισα επεισόδια απ’ ότι οι υπόλοιποι κακοί, καθώς η 1η σεζόν είχε μόνο 12.

 

 

 

 

 

 

 

Master01.jpg

 

Drusilla (Juliet Landau)

Drusilla

Η παλαβιάρα πρώην του spike, που τον μετέτρεψε σε βρυκόλακα.

 

 

 

 

 

drusilla-white.jpg

 

Darla (Julie Benz)

 

Η πρώην του Angel που τον μετέτρεψε σε βρυκόλακα, pet του Master, του κακού της 1ης σεζόν, εκνευριστικός ο ρόλος της στην Buffy, στο Angel φτιάχνει.

 

 

 

 

 

Darla-buffy-the-vampire-slayer-1572657-397-424.jpg

 

 

 

Mayor Richard Wilkins III (Harry Groener)

Ο κακός της 3ης σεζόν.

Δήμαρχος του Sunnydale, πούλησε την ψυχή του το 19ο αιώνα για να κερδίσει μακροημέρευση και να γίνει δαίμονας. Με το που ολοκληρώνεται η μεταμόρφωσή του σε δαίμονα, στην 3η σεζόν, η Buffy, η παρέα της κι ολόκληρη η τάξη των απόφοιτων, τον εξοντώνουν μαζί με το στρατό των δαιμόνων του. Πατρική φιγούρα για τη Faith.

 

 

 

 

 

 

 

Buffy3-3.jpg

 

Adam (George Hertzberg)

Υβρίδιο ανθρώπου - δαίμονα

που κατασκεύασε το initiative στην 4η σεζόν.

Διαθέτει και κάποια μηχανικά μέρη.

Εξοντώνεται στην ίδια σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

Adam(buffy).jpg

 

Glory (Clare Kramer)

 

Η dominatrix πανκακιοτάτη θεά της 6ης σεζόν,

που στοιχίζει στην buffy τον δεύτερο τραγικό θάνατό της.

Η καλύτερη villain της σειράς για μένα.

 

 

 

 

 

 

tumblr_lhpzsw6fkS1qfgq11o1_400.jpg

 

Warren Mears (Adam Busch)

Νerd /εφευρέτης που μετατρέπεται σε υπερκακό στην 6η σεζον

παρεάκι με τον Jonathan και τον Andrew. Τραυματίζει σοβαρά την Buffy και σκοτώνει την Tara. Η Willow εκδικείται και τον αφήνει χωρίς δέρμα! Μεγάλο του επίτευγμα το buffybot.

 

 

 

 

 

 

0000007229_20060920142222.jpg

 

 

 

The first evil

To πρώτο και απόλυτο κακό της 7ης σεζον!

 

 

 

 

 

 

Buffy-First-Evil.jpg

 

Caleb (Nathan Fillion)

Πολύ κακός, παπάς, πρωτοπαλίκαρο του First evil, υπερκακού της 7ης σεζόν, του πάει πολύ ο ρόλος .

Αργότερα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο firefly του Whedon, τον Malcolm Reynolds

 

 

 

 

 

 

dirty3.jpg

 

 

αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες

 

Harmony Kendall (Mercedes McNab)

 

Πρώην χαζογκόμενα του σχολείου, κατόπιν χαζογκόμενα βαμπίρισσα, ερωτεύεται τον Spike και είναι μαζί για λίγο αλλά αυτός αδιαφορεί παγερά. Δεν εμφανίζεται πάρα πολύ, αλλά έχει εξαιρετικές στιγμές στη σειρά. Συνεχίζει το ρόλο της στην 5η σεζόν Angel, όπου κι εκεί είναι πολύ διασκεδαστικός χαρακτήρας.

 

 

 

 

10009.gif.jpg

 

Amy Madison (Elizabeth Anne Allen)

 

 

Μάγισσα

που μετατρέπεται σε ποντίκι στην 3η σεζόν, για να ξαναγίνει άνθρωπος και να προκαλέσει προβλήματα στην 6η και την 7η σεζόν. Και στην 8η στο κόμικ...

 

 

 

 

 

Amy_Madison_002.jpg

 

Principal R. Snyder (Armin Shimerman)

φριχτός διευθυντής του λυκείου που πηγαιναν η Buffy και οι φίλοι της, ίσως χειρότερος τύπος από κάποιους κακούς της σειράς...

Τον τρώει το μαύρο φίδι στο τέλος της 3ης σεζόν. :P

 

 

 

 

 

snyderbuffy-thumb-500x375-35509.jpg

 

 

Andrew Wells (Tom Lenk)

 

Μπήκε στο παρεάκι της καταστροφής του Warren τον οποίο κρυφογούσταρε στην 6η σεζόν, στην 7η προσπαθεί να αλλάξει και να βοηθήσει την Buffy και τους φίλους της (για τη σωτηρία της ψυχής του τέλος πάντων!)

Διασκεδαστικός χαρακτήρας.

 

 

 

 

AndrewWells.jpg

 

Jonathan Levinson (Danny Strong)

Κι αυτός από το παρεάκι τυο Warren, εμφανίζεται αδύναμος και παρασυρμένος χαρακτήρας,

σκοτώνεται από τον Andrew στην 7η σεζον ως θυσία για να ανοίξει το Hellmouth. Αδιάφορος χαρακτήρας.

 

 

 

 

 

Jonathan.jpg

 

D' Hoffryn (Andy Umberger)

δαίμονας περιοπής, αρχηγός των δαιμόνων εκδίκησης. Πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, κρίμα που εμφανίζεται λίγο στη σειρά.

 

 

 

 

l3460d9f70000_1_23619.jpg

 

 

επίσης : λίστα των κακών και των υπερφυσικών όντων γενικά στη σειρά από τη wiki

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

-κάποιες τοπoθεσίες του sunnydale που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά :P Έχουν βγεί και κάποιοι fun made χάρτες, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ της προκοπής απ' ότι είδα και δεν τους ποστάρω. Σ' αυτό που έχουν πέσει μέσα είναι ότι είναι τίγκα στα νεκροταφεία αυτή η πόλη
:vampir:
477px-WelcometoSunnydale.jpg



1630 Rebello Dr, το σπίτι της Buffy


557px-800px-Buffy_Summers_House_2.jpg


sunnydale highschool πριν την καταστροφή


556px-SunnydaleHighSchool.jpg


sunnydale highschool όταν ξανάνοιξε, 7η σεζον


0.jpg


η βιβλιοθήκη


vlcsnap-2011-12-25-01h38m43s222.png


το Bronze


1641_2_full.jpg bronze-buffy-vampire-slayer--large-msg-131491669922.jpg


Willy's bar


658px-Buffy414_258.jpg


το υπόγειο των γονιών του Xander όπου έμενε αρχικά και το μετέπειτα σπίτι του


657px-Pangs_097.jpg 658px-Xandersapartment.jpg


Το μοτέλ που έμενε η Faith


493px-DowntownApts.jpg


η κρύπτη του Spike


SpikesCrypt.jpg


Πανεπιστήμιο του Sunnydale


600px-UcSunnydale.jpg


Initiative


vlcsnap-2011-12-25-01h45m15s47.png


Doublemeat palace


601px-DoublemeatPalace.jpg


Magic Box


Magic_Box.jpg Frontview.jpg


Το Sunnydale μετά την καταστροφή


SunnydaleDestroyed1.jpg




-επίσης, crossover επεισοδίων με τη σειρά Angel, την αντέγραψα από το greektvsubtitles


BtVS Season 4
057. 4-01 The Freshman
058. 4-02 Living Conditions
Angel Season 1
001. 1-01 City Of... (correct title)
002. 1-02 Lonely Hearts (correct title)
BtVS/Angel
059. 4-03 The Harsh Light Of Day - BtVS
003. 1-03 In The Dark - Angel
BtVS
060. 4-04 Fear, Itself
061. 4-05 Beer Bad
062. 4-06 Wild At Heart
063. 4-07 The Initiative
Angel
004. 1-04 I Fall To Pieces
005. 1-05 Rm W/a Vu
006. 1-06 Sense & Sensitivity
BtVS/Angel
007. 1-07 Bachelor Party - Angel
064. 4-08 Pangs - BtVS
008. 1-08 I Will Remember You - Angel
BtVS
065. 4-09 Something Blue
066. 4-10 Hush
067. 4-11 Doomed
068. 4-12 A New Man
069. 4-13 The I In Team
070. 4-14 Goodbye Iowa
071. 4-15 This Year's Girl
072. 4-16 Who Are You?
073. 4-17 Superstar
074. 4-18 Where The Wild Things Are
075. 4-19 New Moon Rising
Angel
009. 1-09 Hero
010. 1-10 Parting Gifts
011. 1-11 Somnambulist
012. 1-12 Expecting
013. 1-13 She
014. 1-14 I've Got You Under My Skin
015. 1-15 The Prodigal
016. 1-16 The Ring
017. 1-17 Eternity
018. 1-18 Five By Five - Angel
019. 1-19 Sanctuary - Angel
BtVS
076. 4-20 The Yoko Factor - BtVS
BtVS
077. 4-21 Primeval
078. 4-22 Restless
Angel
020. 1-20 War Zone
021. 1-21 Blind Date
022. 1-22 To Shanshu In L.A.
BtVS Season 5
079. 5-01 Buffy Vs. Dracula
080. 5-02 Real Me
081. 5-03 The Replacement
082. 5-04 Out Of My Mind
083. 5-05 No Place Like Home
084. 5-06 Family
085. 5-07 Fool For Love
086. 5-08 Shadow
087. 5-09 Listening To Fear
088. 5-10 Into The Woods
089. 5-11 Triangle
090. 5-12 Checkpoint
Angel Season 2
023. 2-01 Judgement
024. 2-02 Are You Now Or Have You Ever Been
025. 2-03 First Impressions
026. 2-04 Untouched
027. 2-05 Dear Boy
028. 2-06 Guise Will Be Guise
029. 2-07 Darla
030. 2-08 The Shroud Of Rahmon
031. 2-09 The Trial
032. 2-10 Reunion
033. 2-11 Redefinition
BtVS
091. 5-13 Blood Ties
092. 5-14 Crush
093. 5-15 I Was Made To Love You
094. 5-16 The Body
095. 5-17 Forever
096. 5-18 Intervention
097. 5-19 Tough Love
098. 5-20 Spiral
099. 5-21 The Weight Of The World
Angel
034. 2-12 Blood Money
035. 2-13 Happy Anniversary
036. 2-14 The Thin Dead Line
037. 2-15 Reprise
038. 2-16 Epiphany
Angel
039. 2-17 Disharmony
040. 2-18 Dead End
041. 2-19 Belonging
042. 2-20 Over The Rainbow
043. 2-21 Through The Looking Glass
BtVS/Angel
100. 5-22 The Gift - BtVS
044. 2-22 There's No Place Like Plrtz Glrb - Angel
BtVS Season 6
101. 6-01 Bargaining (1)
102. 6-02 Bargaining (2)
103. 6-03 After Life
Angel Season 3
045. 3-01 Heartthrob
046. 3-02 That Vision Thing
047. 3-03 That Old Gang Of Mine
BtVS/Angel
048. 3-04 Carpe Noctem - Angel
104. 6-04 Flooded - BtVS
105. 6-05 Life Serial - BtVS
049. 3-05 Fredless - Angel
BtVS
106. 6-06 All The Way
107. 6-07 Once More, With Feeling
108. 6-08 Tabula Rasa

109. 6-09 Smashed
110. 6-10 Wrecked
111. 6-11 Gone
112. 6-12 Doublemeat Palace
113. 6-13 Dead Things
114. 6-14 Older And Far Away
115. 6-15 As You Were
116. 6-16 Hell's Bells
117. 6-17 Normal Again
118. 6-18 Entropy
119. 6-19 Seeing Red
120. 6-20 Villains
121. 6-21 Two To Go
122. 6-22 Grave
Angel
050. 3-06 Billy
051. 3-07 Offspring
052. 3-08 Quickening
053. 3-09 Lullaby
054. 3-10 Dad
055. 3-11 Birthday
056. 3-12 Provider
057. 3-13 Waiting In The Wings
058. 3-14 Couplet
059. 3-15 Loyalty
060. 3-16 0403002 Sleep Tight
061. 3-17 Forgiving
062. 3-18 Double Or Nothing
063. 3-19 The Price
064. 3-20 A New World
065. 3-21 Benediction
066. 3-22 Tomorrow
BtVS Season 7
123. 7-01 Lessons
124. 7-02 Beneath You
125. 7-03 Same Time, Same Place
126. 7-04 Help
127. 7-05 Selfless
128. 7-06 Him
129. 7-07 Conversations With Dead People
130. 7-08 Sleeper
131. 7-09 Never Leave Me
132. 7-10 Bring On The Night
133. 7-11 Showtime
134. 7-12 Potential
135. 7-13 The Killer In Me
136. 7-14 First Date
137. 7-15 Get It Done
138. 7-16 Storyteller
Angel Season 4
067. 4-01 Deep Down
068. 4-02 Ground State
069. 4-03 The House Always Wins
070. 4-04 Slouching Toward Bethlehem
071. 4-05 Supersymmetry
072. 4-06 Spin The Bottle
073. 4-07 Apocalypse, Nowish
074. 4-08 Habeas Corpses
075. 4-09 Long Day's Journey
076. 4-10 Awakening
077. 4-11 Soulless
078. 4-12 Calvary
079. 4-13 Salvage
080. 4-14 Release
BtVS/Angel
139. 7-17 Lies My Parents Told Me - BtVS
081. 4-15 Orpheus - Angel
140. 7-18 Dirty Girls - BtVS
BtVS
141. 7-19 Empty Places
142. 7-20 Touched
Angel
082. 4-16 Players
083. 4-17 Inside Out
084. 4-18 Shiny Happy People
085. 4-19 The Magic Bullet
086. 4-20 Sacrifice
087. 4-21 Peace Out
088. 4-22 Home - Angel
BtVS
143. 7-21 End Of Days - BtVS
144. 7-22 Chosen - BtVS
Angel Season 5...




-σελίδα που διακωμωδεί την 7η σεζόν και λίγα πράγματα για τις υπόλοιπες σεζόν , γέλασα πολύ
-επίσης



-links και λίγες πληροφορίες ακόμα για τη σειρά (επεισοδια, συντελεστες, opening κλπ) προστέθηκαν στο πρώτο ποστ για να είναι λιγο πιο ολοκληρωμένο


:beer6:

-η σειρά συνεχίζεται σε κόμικ, η 8η σεζόν έχει τελειώσει και πλέον διανύει την 9η, αφιέρωμα από τον saravakos εδώ

-Να συμπληρώσω ότι η 8η σεζόν έχει βγεί και σε stop motion comic, σε 19 δεκάλεπτα επεισόδια.

-Παρουσίαση του κόμικ Fray , μελλοντολογικό spin off του Buffyverse εδώ

:beersanta:
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   120954
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6317 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ΑΠΛΑ

 

:clap2:

 

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ

 

:div:

 

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ

 

:respect:

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Χμ, το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ένα λατρεμένο κομμάτι:

 

 

Λατρεμένη σειρά. Ο 6ος με χάλασε, αλλά πρόκειται για μια σειρά που μας κράτησε οικογενειακά παρέα για σχεδόν μισό χρόνο! Όταν το ξεκινήσετε, δείτε το παράλληλα με το Angel που είναι σκάλες ανώτερο και θα χορτάσετε ατάκες, θέαμα και ό,τι καλύτερο έχει προβληθεί ποτέ στη μικρή οθόνη σε σχέση με βρυκόλακες. post-556-12850629093701.gif Το Twilight love story έχει επιρροές από τους Bangel αλλά δεν τους φτάνει ούτε στην άκρη του κυνόδοντα του Spike. :P

 

Χμ, τι άλλο; Α ναι, η Eaglemoss είχε βγάλει και μια βραχύβια σειρά με μολυβένια:

 

http://www.buffycoll...m/shop/shop.asp

 

Οι Buff & Angel είναι must και πλέον δύσκολα κομμάτια. Στεναχωρήθηκα που δεν έβγαλε Willow. :(post-556-12850630403391.gif

 

 

Άντε :cheers: και είθε τα παιδιά στο xsubs να τελειώσουν μες στο δίσεκτο και τον ανυπέρβλητο 5ο κύκλο Angel για να τον απολαύσουμε!!!!!!!!!!! :beer5: Johnny, βάλτε μπρος και ξεκόλλησε από το θέμα "εφέ μιας δεκαετίας πίσω"! :D

 

 

:cheers2:TO KABOOK! post-556-1285062544473.gif APPROVES THIS TOPIC!!!!!!!! (να μη σου πω και ου Τζάιλς) post-556-12851649144823.gif

 

post-556-12850628476802.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12192
  • Group:  Members
  • Topic Count:  129
  • Content Count:  1248
  • Reputation:   9494
  • Achievement Points:  1248
  • Days Won:  3
  • With Us For:  5135 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  6

Λένα,( :kabuki: ) πάρα πάρα πολύ ωραία παρουσίαση!!!! :clap2:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  13440
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  101
  • Content Count:  3476
  • Reputation:   28905
  • Achievement Points:  3476
  • Days Won:  12
  • With Us For:  4907 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

Δεν είμαι φαν των σειρών τρόμου αλλά λέω να την δοκιμάσω μόνο και μόνο για να δω ένα ξανθό μικρό κορίτσι σε ρόλο υπέρτατης slayer!! :wow: Λένα το υπέρτατο αφιέρωμά σου :respect: :respect: :respect: ελπίζω να είναι αντάξιο και της σειράς! :P Ελπίζω να μην διάβασα και πολλά spoiler...

 

:clap2: :clap2: :clap2:

 

Ευχαριστούμεεεεεεεε!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

ενδιαφέρον αφιέρωμα στη σειρά από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ (καλοκαίρι 2010)

 

Scan10001.JPG Scan10003.JPG Scan10004.JPG

 

Scan10005.JPG Scan10006.JPG Scan10007.JPG

 

Scan10008.JPG Scan10009.JPG

 

και ζιπαρισμένο

 

 

 

:kabuki:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23811
  • Group:  Members
  • Topic Count:  12
  • Content Count:  1004
  • Reputation:   6928
  • Achievement Points:  1004
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4504 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

Εξαιρετικό αφιέρωμα για μία εξαιρετική σειρά. :respect: Τώρα που μας κακόμαθες περιμένουμε κι άλλα..(φτιάξε κι ένα για τον Angel) :banana:

Επεξεργασία από Comic Book Guy
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

:blush: σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

 

Και το Angel στα σκαριά είναι, αν και παιζει να το ετοιμάσει κάποις άλλος/η... :mafia:

 

Το όλο πρότζεκτ ήταν να γίνει αφιέρωμα στο whedonverse βασικά -τουλάχιστον το βαμπιρικό του μέρος, οι buffy και angel σειρές να παρουσιαστούν πρώτα και στη συνέχεια τα κόμικς - συνέχεια των σειρών.

 

:beer6::beer6::beer6:

Επεξεργασία από Kabuki
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  13219
  • Group:  Members
  • Topic Count:  35
  • Content Count:  2158
  • Reputation:   9569
  • Achievement Points:  2158
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4941 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  32

το είχα διαβάσει το άρθρο απο το συγκεκριμένο Σινεμα και ήταν εξαιρετικό!Αλλά και όλο το τεύχος είναι τρομερά διασκεδαστικό!

Πάντως έχεις κάνει σούπερ αφιέρωμα!Εδώ και αρκετό καιρό θέλω να κάτσω να την δω αυτήν την σειρά αλλά όλο το αναβάλλω!Μια φίλη μου την βλέπει αυτήν την περίοδο και τώρα τελειώνει την δε΄υτερη σαιζόν!Ενώ η πρώτη δεν της πολυάρεσε,από την δεύτερη και μετά έχει γίνει φαν!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12750
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  2264
  • Reputation:   20416
  • Achievement Points:  2264
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5028 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  46

Λενα,συγχαρητηρια :congrats: ,γι'αυτο το τοσο πλουσιο αφιερωμα που εκανες!!Την σειρα δεν την εχω δει αλλα θυμαμαι πολυ καλα που ειχε κανει αφιερωμα το περιοδικο "Μανινα" ,και μου ειχε κανει εντυπωση,γιατι για εκεινα τα χρονια ηταν πρωτοτυπο το θεμα. Παντως "ψηνομαι" να δω εστω και λιγο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

:thanks: Η μανίνα δεν πρέπει να κυκλοφορούσε το 1997 που ξεκίησε η σειρά. Ίσως αναφερόταν στην ταινία, το 1992 (που ήταν άθλια παρεπιπτώντως, μην τη δεις :P )

 

 

:beer6:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12750
  • Group:  Members
  • Topic Count:  9
  • Content Count:  2264
  • Reputation:   20416
  • Achievement Points:  2264
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5028 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  46

Ναι Λενα σ'αυτο που λες εχεις δικιο.γιατι σταματησε νωριτερα το περιοδικο.Οποτε το αφιερωμα ηταν για την ταινια. :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  22483
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  263
  • Reputation:   1129
  • Achievement Points:  263
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4579 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  36

Εκπληκτικό άρθρο για μια από τις πιο εκπληκτικές σειρές που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. 2 θεματάκια μόνο, ένα προσωπικό και ένα γενικό. Το προσωπικό είναι πως για εμενα το buffyverse αποτελεί ένα ζωντανό και παλόμενο σύμπαν οπότε ένας χαρακτήρας όταν λέω και εγώ πως δε μαρέσει δεν είναι πως δε μαρέσει έτσι όπως έχει φτιαχτεί αλλά δε θα μάρεσε έτσι κιαλλιώς σαν άτομο αν τον γνώριζα (δεδομένου ότι λόγω σειράςξέρουμε τα πάντα για τους χαρακτήρες). Οπότε γιαυτό δεν έχω πρόβλημα σχεδόν με τίποτα με τους χαρακτήρες στη σειρά...

Το γενικό το κλασσικό που άκουγα απο πολλούς πριν ξεκινήσω buffy angel. ''Κάποια επεισόδια είναι tie-ins και δεν μπορείς να τα δεις αν δεν δεις το αντίστοιχο του buffy/angel.''. Πραγματικότητα: ΠΑΠΑΚΙΑ!!!! δεν ισχύει σε ΚΑΝΕΝΑ (κυριολεκτικά) επεισόδιο μπορείς να δεις την buffy ολόκληρη και μετά με την ησυχία σου τον angel. Τα tie ins είναι σε φάση: angel ''πρέπει να φωνάξουμε τη willow'', buffy '' που πήγε η willow, α στον angel ααα'' ΦΟΒΕΡΟ TIE IN!!! Μπούρδες... μην πέσει κανένας σε αυτή την παγίδα χωρίς να χρειάζεται. Κυκλοφορούν διάφορα watch guides στο διαδίκτυο και εγώ σε κάποια φα΄ση τους ακολούθησα αλλα τίποτα απολύτως. Ακόμα και εκεί που γίνονταν κοσμοιστορικά γεγονότα δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην εκάστοτε σειρά εκτός από την τελευταία σεζόν buffy και πάλι όχι να αναφερθεί στην άλλη σειρά απλά έσκασε μύτη ο angel στην buffy έτσι στο άσχετο whatevah θα πω εγώ. Να πω την αλήθεια αν δεν είχα φάει αυτόν τον πόλεμο όταν τα άρχισα με τα tie ins δεν θα το ΄λεγα καν αυτό...

Αυτά και πάλι συγχαρητήρια για το guide...

Επεξεργασία από maullives
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82077
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6035 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Η σειρά είναι υπέροχη. Καλογραμμένη, τρομεροί χαρακτήρες, δουλεμένα σενάρια. Πρέπει να έχω δει όλα τα επεισόδια 3 φορές σερί.

 

1. Ο συγγραφέας είχε πάντα στο μυαλό του το στιλ disfuntional family της χρυσής εποχής των Χ-ΜΕΝ. Κάνει και συχνά κομικσοαναφορές. Άσε που όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες κάποια στιγμή γίνονται Dark Phoenix.

 

2. Τα καλύτερα επεισόδια είναι πράγματι αυτά τα τρία που αναφέρει το άρθρο. Το βουβό πήρε και κάτι βραβεία. Το Once More With Feeling, το μιούζικαλ, είναι τόσο έξυπνο που γελάω μόνο που το σκέφτομαι. Το τραγούδι "Βγήκε ο λεκές-μουστάρδα από το σακάκι" είναι για την Eurovision!

 

3. O Spike είναι ένας από τους χαρακτήρες που ερωτεύεσαι. Ο ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ, αλλά βοηθάει και το σενάριο. Σαν Brainiak στο Smallville ήταν άστα να πάνε. Τον καημένο του απαγόρευαν να κάνει μπάνιο στη θάλασσα για 7 χρόνια για να μην μαυρίσει το δέρμα του. Το αλμπίνο χρώμα ήταν απαραίτητο στον Βρικόλακα.

 

4. Ο Xander ήταν προορισμένος να εξελιχθεί σε gay χαρακτήρα, αλλά επειδή άρχισε να γυμνάζεται και έκανε πολύ πιο αντρικό σώμα, άλλαξε πορεία. Άρχισαν να τον γράφουν σαν πιο ώριμο και καλύτερο χαρακτήρα. Κάτι σαν τον Peter Parker εποχή Romita Jr. Έτσι προτίμησαν να κάνουν gay την Willow. Κάπως ήθελαν να κάνουν το σίριαλ gay friendly.

 

5. H Willow είναι παντρεμένη με τον Wesley. Κουμπάρος ο Whedon. H Willow έχει παίξει στο "H Σεξογηινη" μαζί με τον Seth Green. Γνωρίζονται από τα παλιά.

 

6. Η Faith προοριζόταν για νέο σίριαλ, the Vampire Slayer, αλλά προτίμησε να γυρίσει το True Calling. Το σίριαλ πήγε άδοξα, αν και άρχισε να στρώνει προς το τέλος. O Whedon δεν της κράτησε μούτρα και έχτισε νέο σίριαλ μαζί της, το Dollhouse. Άπατο και αυτό.

 

7. Ένας βρικόλακας για να σκοτωθεί και να γίνει στάχτη κόστιζε 5.000$ σε cgi προγράμματα και εργατοώρες.

 

8 Ο Angel... :hug2: mmm Angel...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10019
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  2059
  • Reputation:   8659
  • Achievement Points:  2059
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5426 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Πριν απο μερικα χρονακια ειχα δει τη μιση πρωτη σεζον και να πω την αληθεια δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Δεν ξερω αμα φταιει το οτι ειχα πολυ υψηλες απαιτησεις λογω των πολυ καλων reviews που ειχα διαβασει αλλα προσφατα ψηθηκα να τη ξαναδοκιμασω.Ειμαι λιγακι επιφυλακτικος με τους τρελαμενους φαν του Wheddon που θεωρουν οτι οτι εχει αγγιξει ειναι χρυσος αλλα ειμαι διατεθιμενος να την ξαναπροσπαθησω τη σειρα.

PS.το dollhouse ηταν ψιλοαπαισιο.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

καταλαβαίνω τι λες, και γω στην αρχή είχα ξενερώσει και την είχα παρατήσει τη σειρά. Χρειάστηκε να επειμείνουν διάφοροι (που εκτιμώ τη γνώμη τους) πολύ, για να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Ως κλασσική αντιδραστική που είμαι, μου πήρε μιάμιση σεζόν για να κολλήσω αλλά ύστερα κόλλησα για τα καλά :P . Φαν του Whedon έγινα λόγω Buffy και Angel, αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι το Dollhouse ήταν μεγάλη πατάτα και το firefly καλό μεν, αλλά ελλιπές δε. Τυχαίνει να έχω δει όλες του τις σειρές κι έχω παρατηρήσει ότι όλες έχουν την τάση να αρχίζουν λίγο άχαρα, αλλά απογειώνονται μετά. Φυσικά και το σενάριο σε διάφορες φάσεις έχει τρύπες, οι ενδυματολογικές επιλογές είναι στην πλειοψηφία τους άθλιες και τα ειδικά εφέ είναι ειδική κατηγορία μόνα τους :D Είναι οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες που σε πείθουν και σε κερδίζουν στη σειρά, οι ανατροπές χαρακτήρων και καταστάσεων, οι άπειρες κόμικ αναφορές, οι σωστές αναλογίες περιπέτειας, αγωνίας, δράματος και κωμωδίας. . Αν δεν έχεις υπομονή, ξεκίνα καλύτερα από τη δεύτερη σεζόν

 

 

:beer6::beer6::beer6:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82077
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6035 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Ναι, η πρώτη σεζόν, με μόνο 13 επεισόδια, ήταν αρκετά απογοητευτική, καθώς και η δεύτερη. Στην τρίτη σοβαρεύει.

Από το angel ξεκίνησα και είπα ας δω και το Buffy :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  11531
  • Group:  Members
  • Topic Count:  34
  • Content Count:  4674
  • Reputation:   35863
  • Achievement Points:  4674
  • Days Won:  32
  • With Us For:  5257 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  77

Λένα μου, παρόλο που δεν ξέρω τη σειρά, εντυπωσιάστηκα από την υποδειγματική παρουσίαση, που είναι προϊόν γνώσης, μόχθου, άρτιας διατύπωσης, αγάπης για το αντικείμενο και κριτικής ικανότητας.

 

"Bravo Bravissimo", λοiπόν, όπως λέει και ο Figaro στον "Κουρέα της Σεβίλλης" του Rossini.

 

Επεξεργασία από tryfev
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  24820
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  51
  • Reputation:   438
  • Achievement Points:  51
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4406 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

Αν και ξέρεις πόσο επιφυλακτική είμαι με τη συγκεκριμένη σειρά και πόσο απορούσα με το κόλλημά σου, μετά από όλη αυτή την παρουσίαση, έχω ψηθεί! :clap2::congrats:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Αν και ξέρεις πόσο επιφυλακτική είμαι με τη συγκεκριμένη σειρά και πόσο απορούσα με το κόλλημά σου, μετά από όλη αυτή την παρουσίαση, έχω ψηθεί! :clap2::congrats:

 

αυτο σου λειπε! αν δεν μπορώ ούτε το αίμα μου να πείσω ότι αξίζει τον κόπο η buffy...:P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  24291
  • Group:  Members
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  376
  • Reputation:   2891
  • Achievement Points:  376
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4445 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  41

Αν αξίζει, λέει.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 4 months later...

  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82077
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6035 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Ορίστε το τραγούδι "Βγάλαν τη μουστάρδα από το σακάκι", που παίχτηκε στο επεισόδιο "Once more with feeling".

Εκεί που ένας δαίμονας τους υποχρεώνει να χορεύουν μέχρι να πεθάνουν.

 

Ορίστε και ένα ακόμη τραγούδι από το συγκεκριμένο επεισόδιο.

"she needs back-up" :lol:

 

"Απήγαγαν την αδερφή σου!"

"Άρα σήμερα είναι Πέμπτη;"

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  5259
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  207
  • Content Count:  9437
  • Reputation:   76849
  • Achievement Points:  9439
  • Days Won:  100
  • With Us For:  5840 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Στο μιουζικαλ επεισόδιο, εκτος απο το σημείο με τη μουσταρδα, λάτρεψα και

:P
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  3787
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  488
  • Content Count:  12120
  • Reputation:   82077
  • Achievement Points:  12142
  • Days Won:  79
  • With Us For:  6035 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  49

Και αυτό είναι το επεισόδιο Supernatural που συμμετέχουν οι Charisma Carpenter και James Marsters.

Αν δεν τους ξέρετε είστε αντιμπαφικοί! :blob1:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 1 month later...

  • Member ID:  23772
  • Group:  Members
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  643
  • Reputation:   3597
  • Achievement Points:  643
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4510 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Μόλις σήμερα τελείωσα και εγώ την Buffy! Φοβερή σειρά, μου άρεσε ακόμη και η πρώτη season εμένα, λόγω καλτιας που μου θύμισε tales from the crypt φάση ! Αγαπημένες season η πέμπτη(η καλύτερη με διαφορά) και η δεύτερη(επειδή σε αυτή είναι που άρχισα να πορώνομαι). Δε με κούρασε ποτέ αρκετά, είχε βέβαια τις κακές στιγμές της η σειρά (riley, tara, buffy-angel love story,dawn στον 7 κύκλο,ίσως και στον 6, kennedy) αλλά δεν αρκούσαν.Ο spike αγαπημένος χαρακτήρας, ειδικά όταν αρχίζει να αλλάζει. Αγαπημένα επεισόδια πάνω κάτω όσα αναφέρει η kabuki . Ακόμη, ο Giles στην τελευταία season δε μου άρεσε και πολύ, ενώ πριν τον λάτρευα! Αγαπημένος villain πραγματικά δεν ξέρω, δε μπορώ να διαλέξω ! Ήταν όλοι τόσο τέλειοι (εκτός από τον master).Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με angel ,με τα κομικς, και ό,τι υπάρχει .Α και τα σπάει το αφιέρωμα(δεν το έχω διαβάσει τόσο καιρό λόγω σποιλερς, και καλά έκανα τώρα που το είδα!! :yahoo: ) !

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  22483
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  263
  • Reputation:   1129
  • Achievement Points:  263
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4579 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  36

Πες τα ρε supertramp έτσι μπράβο!!!! χαιρόμσατε που ήρθεςσ στην παρέα των buffy/angel-όφιλων...

Λένα τι λες να κάνουμε από όταν γυρίσω Ελλάδα καμμιά uber προβολή με 2-3 επικά επεισοδιάκια στη λέσχη??

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.