vasilak 24 Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Το site το βρήκα ψάχνοντας *απεγνωσμένα* να βρω πληροφορίες για το Storm στο google. Οδηγήθηκα στο inout κι από κει εδώ... Quote Link to post Share on other sites
Valtasar 59,307 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 ban θα φας αν δεν εμφανιστείς για τσίπουρα την επόμενη φορά που θα ανέβω Βόλο... Quote Link to post Share on other sites
turbovolos 861 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Hi GERAKOMATHS!!!!Κι εσύ από το Βόλo?Γι' αυτό έρχεται ο Valtasar προς τα εδώ?Για να πιείτε κανένα τσιπουράκι? Ποιο θεωρείς κατά τη γνώμη σου το καλύτερο τσιπουράδικο εδώ πέρα?ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΖΑΦΟΛΙΑ ή μήπως προς Ν.Ιωνία μεριά? Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να φάω κανένα ban για τοιχόν διαφήμιση,ε? Μα πόσο καιρό σπουδάζεις εκεί πέρα και ακόμη να μάθεις τα καλά??? Φυσικά όλα είναι γούστα οπότε δεν έχει καλύτερο και χειρότερο Θες να δείς τις βάρκες να κουνιούνται ....πας παραλία! Θες παράδοση? Πας σε κανένα μαγαζάκι στριμωγμένο σε κανά στενό μεταξύ Παγασών και Ιάσονος ή Ιάσονος και Δημητριάδος ούτε εγώ θυμάμαι πλέον ακριβώς όπου ο μεζές είναι μόνο ψαρικά. Είσαι φοιτητής? Πας σε κάποιο που έχει αρκετό μεζέ για ευνόητους λόγους... Αν εξακολουθείς να έχεις απορίες με ένα pm μπορεί να λυθούν πολλές! ΩΧ μελαγχόλησα γιατί μπορεί εδώ να έχουμε 18 βαθμούς και κάθομαι στη βεράντα αλλά με καναδυό τσίπουρα στην παραλία και ελάχιστο ήλιο όλα αντέχονται. Θα φάω ψάρι σήμερα και ας είναι και κονσέρβα!!! Edited January 19, 2007 by turbovolos 1 Quote Link to post Share on other sites
golf20 177 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 και εγώ από το bwgt έρχομαι.. 1 Quote Link to post Share on other sites
kiato1970 46 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Ξεκάρφωτα.. Ψάχνωντας για comics έπεσα τυχαία.. και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Mors Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Από το bwgt βασικά αλλά ποιος νοιάζεται???!!!! Χαίρομαι που σας βρήκα και ελπίζω να τα πάμε καλά... Γερακομάτη τι είδους γεράκι είν' τούτ' ???Falcon peregrinus,Falcon naumanni,falcon subbuteo,falcon eleonore??? 'Η κάποιο άλλο???Περιμένω απάντηση!!! (Someone that's obsessed with falcons and hawks...) Quote Link to post Share on other sites
GERAKOMATHS 1,023 Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Hi GERAKOMATHS!!!!Κι εσύ από το Βόλo?Γι' αυτό έρχεται ο Valtasar προς τα εδώ?Για να πιείτε κανένα τσιπουράκι? Ποιο θεωρείς κατά τη γνώμη σου το καλύτερο τσιπουράδικο εδώ πέρα?ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΖΑΦΟΛΙΑ ή μήπως προς Ν.Ιωνία μεριά? Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να φάω κανένα ban για τοιχόν διαφήμιση,ε? Προσωπική μου άποψη πάντα για εμένα δυο είναι τα καλύτερα… Μεσόγειος… Ρήγα Φεραίου με Κασσαβετη Και το ….Βόλος … στην παραλία…το τελευταίο σχεδόν προς κατεύθυνση στα ψαράδικα (αντίθετα δλδ από Άγιο Κωνσταντίνο Κάνε μια βόλτα από εκεί και μου λες…και αν θες και παρέα??? Ξέρεις που θα με βρεις Quote Link to post Share on other sites
GERAKOMATHS 1,023 Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 Από το bwgt βασικά αλλά ποιος νοιάζεται???!!!! Χαίρομαι που σας βρήκα και ελπίζω να τα πάμε καλά...Γερακομάτη τι είδους γεράκι είν' τούτ' ???Falcon peregrinus,Falcon naumanni,falcon subbuteo,falcon eleonore??? 'Η κάποιο άλλο???Περιμένω απάντηση!!! (Someone that's obsessed with falcons and hawks...) Δεν θα κρύψω πως με εντυπωσίασες φίλε μου Είναι Falcon peregrinus…και ελπίζω να μην σε απογοήτευσε η απάντηση μου !! Quote Link to post Share on other sites
jimmm 20 Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Από το blue-whitegt.com Quote Link to post Share on other sites
dimdom 22 Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 (edited) Από φίλο που το βρήκε περιδιαβαίνοντας σε ένα ελληνικό τόρρεντ σάιτ. Edited January 28, 2007 by dimdom Quote Link to post Share on other sites
star100 124 Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 (edited) Απο καπιο baner αλλα δεν θυμαμαι που. αμα το βρω θα σας το πω EDIT Το βρηκα ,Blue white GT Στο οποιο μπηκα μετα απο προτροπη φιλου Καλως σας βρηκα Edited January 30, 2007 by whitewolf Quote Link to post Share on other sites
Guest apanemos Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Apo ton Blue white GT vevaia... to Valtasar!!! Quote Link to post Share on other sites
anthraxmorbus 33 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Θα χαιρόμασταν να μάθουμε από όσους το επιθυμούνε φυσικά πως ανακαλύψανε το Board του Greek Comics !!Σας προσκάλεσε κάποιος φίλος? Βρεθήκατε σε κάποιο άλλο φόρουμ και κάποιος το ανέφερε εκεί? Από την υπογραφή κάποιου μέλους ? Μας βρήκατε τυχαία? Γενικώς όποιος και αν ήταν ο τρόπος που μάθατε για εμάς θα θέλαμε τον μοιραστείτε μαζί μας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων !! Greek Comics Team Γεια σας παιδιά, πολύ χαίρομαι που μπλέκομαι με άτομα με το ίδιο πάθος με το δικό μου:Τα κομικς φυσικά!!Φυσικά εγω έμαθα για την ύπαρξη του site από τον Valtasar.Nα είστε όλοι καλά και να διαβάζετε κομικς Quote Link to post Share on other sites
arzuna 48 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Θα χαιρόμασταν να μάθουμε από όσους το επιθυμούνε φυσικά πως ανακαλύψανε το Board του Greek Comics !!Σας προσκάλεσε κάποιος φίλος? Βρεθήκατε σε κάποιο άλλο φόρουμ και κάποιος το ανέφερε εκεί? Από την υπογραφή κάποιου μέλους ? Μας βρήκατε τυχαία? Γενικώς όποιος και αν ήταν ο τρόπος που μάθατε για εμάς θα θέλαμε τον μοιραστείτε μαζί μας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων !! Greek Comics Team Έψαχνα στο Google διάφορες σελίδες για κόμιξ και για κακή μου τύχη πάτησα το αριστερό κλικ και μπήκα στη σελίδα και... κόόόλλησαααααα. Quote Link to post Share on other sites
extasy 113 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Κλασικά,μέσω google...Αφού βρέθηκα στο inout,είδα την υπογραφή του Valtasar και από χθες ανήκω και εγώ στην παρέα σας.Κάτι μου λέει πως θα ριζώσω εδώ πέρα! Quote Link to post Share on other sites
Guest mhtsaklas Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Βρεθήκατε σε κάποιο άλλο φόρουμ και κάποιος το ανέφερε εκεί? Αυτό ακριβώς. :clap: Quote Link to post Share on other sites
Venomous 9 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Και εγώ απο bw-gt ανακάλυψα το site! Quote Link to post Share on other sites
rainmaker 88 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Σε εμένα η είδηση ήρθε από τις σελίδες του Maxim που τυχαία έπεσε στα χέρια μου (και θέλω να το πιστέψετε αυτό... Κουτρουβάλησα ως εδώ και μοιάζει ωραία...άντε να μπούμε και σε αυτό το Tracker να δούμε αν έχει κανένα τεύχος Αγόρι ή Έρικ Καστέλ...πω πω τι θυμήθηκα...θα βουρκώσω τώρα... Quote Link to post Share on other sites
superbike 7 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 γώ έψαχνα εδώ και κάτι μήνες ένα comic stark το λέγανε?storm?(storm ήταν τελικά)έψαξα παντού και στο google βλέπω και ένα forum που αναφερόταν στο greekcomics νόμιζα ότι θα ήταν η μαγαζί η θα είχε μονο καινούργια και μπήκα σίγουρος ότι δεν θα βρω τίποτα αλλα τελικά βρήκα με την μια το storm αλλα και αλλα comics που είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν καν Quote Link to post Share on other sites
ToucHDowN 13 Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Κι εγώ από το BWgt.. ο υπερσύνδεσμος της ιστοσελίδας ήταν στην υπογραφή κάποιου.... (καλά να 'ναι το παιδί με τις υπογραφές του!).. Quote Link to post Share on other sites
wolflycos 19 Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Και εγώ από BWgt. Τελικά κάνει καλή δουλειά ο χώρος εκεί. Αλλά ακόμα να μπορέσω να γίνω μέλος. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ρε παλλικάρια; Γιατί αυτό το Σάββατο και Τετάρτη 300 εγγραφές, αμφιβάλλω κατά πολύ αν λειτουργεί, εδώ και κάτι εβδομάδες στάθηκε αδύνατο να το πετύχω HELP!!! Simos Quote Link to post Share on other sites
Leonidas1994 55 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Έψαχνα στο BWGT για κόμικς και είδα το link για την παρούσα σελίδα. Απ' τη στιγμή που ήρθα, κόλησα... Άντε τώρα να ξεκολήσεις... Quote Link to post Share on other sites
wolflycos 19 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Ευχαριστώ για τη συμβουλή Ger. Μου φαίνεται θα στήσω καρτέρι!!...Μαζί με πολλούς άλλους φαντάζομαι... ΣΦΑΓΗ κι όποιος προλάβει!! Simos Quote Link to post Share on other sites
esperos 353 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 (edited) ...περαστικος ειμουνα και συναντησα τον Valtasar... Καποτε ευχομαι να σας πω ολη την ιστορια. Θα σας καλεσω στο σπιτι μου στο χωριο να πιουμε ενα κρασι κοντα στο τζακι. Τωρα δεν με παιρνει η Ωρα. Αςτο διασκεδασουμε οσο μπορουμε. Edited September 22, 2007 by esperos Quote Link to post Share on other sites
GERAKOMATHS 1,023 Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Και εγώ από BWgt. Τελικά κάνει καλή δουλειά ο χώρος εκεί. Αλλά ακόμα να μπορέσω να γίνω μέλος. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ρε παλλικάρια; Γιατί αυτό το Σάββατο και Τετάρτη 300 εγγραφές, αμφιβάλλω κατά πολύ αν λειτουργεί, εδώ και κάτι εβδομάδες στάθηκε αδύνατο να το πετύχω HELP!!! Simos Τι λέτε? Να τον βοηθήσουμε η όχι? Ήταν καλό παιδί μέχρι σήμερα?? Quote Link to post Share on other sites
sneaker 2,189 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Άντε, άντε, βοήθησε τον. Μέχρι στιγμής αν και "λύκος" είναι ήσυχος σαν "αρνάκι". Τι λές γέρακα, μπορεί να γίνει τίποτα; Quote Link to post Share on other sites
wolflycos 19 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 (edited) Έχω κάτι συλλεκτικά...χαρτονομίσματα Gerakomati, ενδιαφέρεσαι; Για πόσα; Simos Edited February 15, 2007 by wolflycos Quote Link to post Share on other sites
dimpother 4 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Και εγώ απο το BWgt έμαθα για το forum αυτό και είπα να περάσω να το δω. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και έγινα μέλος... Quote Link to post Share on other sites
LouisLamogio 179 Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Εγώ το μαθα απο το bluewhite-gt.Φαντάζομαι αυτός ειναι ο τρακερ που μνημονεύεται εδώ πέρα. Quote Link to post Share on other sites
cybergoulion 35 Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Κι εγώ από το bwgt με τον ίδιο τρόπο και κακώς άργησα τόσο να γραφτώ απ'ότι βλέπω! Διαφήμιση να βάζατε εκεί πάντως τόσο κόσμο δε θα μάζευε! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts