conb 14,836 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 (edited) μερικα παλια και μερικα σχετικα πιο καινουργια Edited November 26, 2015 by ConB 22 Quote Link to post Share on other sites
Akihabara 1,243 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Μπράβο, καταπληκτική δουλειά. Συνέχισε να ζωγραφίζεις. 4 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Eυχαριστω ολους για τις ευχαριστιες σας και σιγουρα θα συνεχισω να ζωγπαφιζω Akihabara thx 5 Quote Link to post Share on other sites
Σνούπης. 1,765 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 πολυ καλος... 3 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 αυτη η ιστορια ειναι παρα πολυ παλια μου τη ζητησε ενας φιλος για το fanzine που εκανε τοτε σχετικα με dance μουσικη αν και ηθελα να το συνειχσω δε το εκανα ποτε ευχομαι να σας αρεσει 19 Quote Link to post Share on other sites
chris 9,402 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Μου άρεσε πολύ ! 2 Quote Link to post Share on other sites
m00nshine 20 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 αυτη η ιστορια ειναι παρα πολυ παλια μου τη ζητησε ενας φιλος για το fanzine που εκανε τοτε σχετικα με dance μουσικη αν και ηθελα να το συνειχσω δε το εκανα ποτε ευχομαι να σας αρεσει πολυ καλο ... αλλα λυσε μου μια απορια... γιατι δεν το εχεις συνεχισει ? 2 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted August 26, 2010 Author Share Posted August 26, 2010 ολους που το διαβασαν και τους αρρεσε Μοοnshine to συγκεκριμενο δε το συνεχισα γιατι απλα δε προεκυψε και δε το παλεψα αλλα συνεχιζω ωα σκιτσαρο και να γραφω ισως αργοτερα να δειτε κι αλλη δουλεια μου και παλι τα λεμε 4 Quote Link to post Share on other sites
Σνούπης. 1,765 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 εεεπ!πως και μου ξεφυγε εμενα αυτο? μαρεσει παααρα πολυ,και θα ηταν ωραιο να εκανες και αλλες ιστοριες με αυτους τους 2(Γατο και Γιαννακη ) 1 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted September 10, 2010 Author Share Posted September 10, 2010 Χαιρομαι που σου αρεσει _SnOoPy_ και ευχαριστω Δε εχω τελειωσει με αυτη την παρεα εχω αλλες 3 τουλοχιστον ιστοριες να πω(ετοιμες δηλ. σε μορφη κειμενου) συν το πως και εκατσε και συγκατοικησαν. Για την ωρα ασχολουμαι με κατι αλλο που πρεπει οπωσδηποτε να τελειωσω ή τουλαχιστον να το πρωχωρησω αρκετα μια και το εχω καθυστερησςει κστα πολλη και μετα θα ασχοληθω με των Γατο και των Γιαννη και την παρεα τους. Τα λεμε thx 2 Quote Link to post Share on other sites
x for xepeta 81,060 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 :lmao: :lmao: 1 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 (edited) Για την ωρα μερικα ακομα αρκετα παλια σκιτσα Αυτη την φορα τα σκιτσα δειχνουν μερικα μελη απο μια ομαδα που ειχα σκεφτει καποτε ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ Κερβερος Σφιγγα Τριτωνας Ιρις Σατυρος υπαρχουν και αλλοι δυο ο Δαιδαλος και η Μεδουσα αλλα εχω χασει τα σκιτσα τους Τωρα προσπαθω αυτους τους χαρακτηρες να τους ενταξω σε μια ιστορια ετσι ομως που να μη θυμιζουν ουτε Gen13 ουτε Χ-Μen Edited September 17, 2010 by conb 12 Quote Link to post Share on other sites
Jim 1,473 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Πωωωωωωωω!! Φτιάξε μια ιστορία, θα βγει γ*μ*τη! 2 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 (edited) Πωωωωωωωω!! Φτιάξε μια ιστορία, θα βγει γ*μ*τη! Θα φτιαξω Flas απλα το origin τους θελω να βγει απο αλλη ιστορια που ετοιμαζω τωρα, γραφω το κειμενο δηλ. σ΄αυτο το σκιτσο (και αυτο παλιο σκιτσο) ειναι μια ομαδα οπου η ιστορια εχει σχεση και με τους χαρακτηρες που εχουν νορμαλ εμφανιση και μετα θα μπουν στο storyline τα φρικια Edited September 17, 2010 by conb 8 Quote Link to post Share on other sites
Σνούπης. 1,765 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Για την ωρα μερικα ακομα αρκετα παλια σκιτσα Αυτη την φορα τα σκιτσα δειχνουν μερικα μελη απο μια ομαδα που ειχα σκεφτει καποτε ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ Κερβερος Σφιγγα Τριτωνας Ιρις Σατυρος υπαρχουν και αλλοι δυο ο Δαιδαλος και η Μεδουσα αλλα εχω χασει τα σκιτσα τους Τωρα προσπαθω αυτους τους χαρακτηρες να τους ενταξω σε μια ιστορια ετσι ομως που να μη θυμιζουν ουτε Gen13 ουτε Χ-Μen εχεις το απολυτο μου 1 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Αλλα τρια (παλια) σκιτσα αυτο θα το ξανανεβασω οταν φθιαξω καποιες λεπτομεριες και ειδικα τα χρωματα γιατι τα εχω κανει με μολυβια και μαρκαδορους σε εποχη που δεν ειχα οχι photoshop αλλα ουτε υπολογιστη! επισης θα ξανανεβασω οταν του βαλω χρωματα αυτο το εκανα επηρεαζμενος απο τη δουλεια του Balent οταν εκανε την Cat Woman αλλα οταν το πρωτο εδειξα μου ειπαν οτι ειναι λιγακι χοντροκωλα! Εσεις τη λετε; 10 Quote Link to post Share on other sites
Jim 1,473 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 ΩΩΩΩ, κάνεις και τέτοια!! Καλή είναι η Catwoman , μ αρέσει!! 1 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 (edited) Γυναίκες της Μarvel Edited October 3, 2010 by conb 8 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Εχω καιρο να ανεβασω κατι και τωρα αυτο που ανεβαζω δεν ειναι ολοκληρωμενο ξεκινησα δηλ να κανω ενα σκιτσο και μετα μου εκατσε μια ιδεα για ιστοριουλα ας πουμε κατι σαν homage σε street level heroes της Marvel Η εικονα που ανεβαζω ειναι πλεον η δευτερη σελιδα απο 5 ισως 6 σελιδες, οταν το ολοκληρωσω θα το ανεβασω ολο εδω μεχρι τοτε θα ανεβασω σχετικα πιο συντομα σκιτσα, χρωματισμενα σκιτσα, ιδεες για κομικς που εχω ακομα σε επεξεργασια εως τοτε για πειτε μου πως σας φαινεται η εικονα με την Elektra αν και ειναι μισο τελειωμενη 8 Quote Link to post Share on other sites
DJO 119,233 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Πανέμορφη μεσογειακή έκφραση, αλλά θέλει λιγάκι κόντεμα το πρόσωπο. Είναι λίγο μακρύ σε σχέση πχ.με το μαλλί. Αλλιώς κάνε λίγο πιο πλούσιο το μαλλί στο πάνω μέρος ίσως; 2 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Πανέμορφη μεσογειακή έκφραση, αλλά θέλει λιγάκι κόντεμα το πρόσωπο. Είναι λίγο μακρύ σε σχέση πχ.με το μαλλί. Αλλιώς κάνε λίγο πιο πλούσιο το μαλλί στο πάνω μέρος ίσως; Εχεις δικιο το ειδα και εγω αφου το ποσταρα ειναι ψιλο αλογομουρα αλλα θα το διορθωσω 2 Quote Link to post Share on other sites
Lord Makro 23,305 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Πολύ ωραίο... μου αρέσει! 2 Quote Link to post Share on other sites
geokon 4,961 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 και εμένα μου αρέσει ! ! ! τώρα όσον αφορά αυτήν την... "δυσαναλογία" στο πρόσωπό της, εγώ νομίζω της ταιριάζει... 2 Quote Link to post Share on other sites
Λένα 3,821 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) Παιδιά, ποια δυσαναλογία; Μια χαρά είναι η κοπέλα... conb Edited March 22, 2011 by Λένα 2 Quote Link to post Share on other sites
mits63 6,305 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Παιδιά, ποια δυσαναλογία; Μια χαρά είναι η κοπέλα... conb Αφού το λέει η Λένα έτσι είναι. 1 Quote Link to post Share on other sites
gregorios 3,840 Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Φίλε μου είσαι σε καλό δρόμο,συνέχισε έτσι...focus σε αυτό που κάνεις,πίστη και πολύ δουλειά!!!!! 1 Quote Link to post Share on other sites
Επιθεωρητής Le Pit 13,218 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 ολα τα λεφτα ειναι η γυναικα με τον δρακο στην πλατη!βλεπω οτι εχεις καιρο να ποσταρεις εδω γιατι ετσι?επειδη μου ειχες πει καλα λογια για τα μολυβια μου για την φωτοσκιαση και τον ογκο,θα σου πω οτι κ εσυ εχεις ευαισθησια στο χερι οποτε ειναι θεμα εξασκησης να πετυχεις καλη σκιαγραφηση,σου προτεινω να αντιγραψεις φωτογραφιες απο περιοδικα που να δειχνουν ανθρωπους στον ηλιο,για να καταλαβει το ματι σου πως διβαθμιζεται η σκια,σκουρα με εντασεις κοντα στο φως,πιο απαλη οσο βαθαινει και ενα απαλο περιγραμμα στο τελειωμα της.Αυτο μαθαινουν στα φροντιστηρια σχεδιου και μετα αφηνουν τους μαθητες να εξασκουνται και πληρωνουν το χωρο για την εξασκηση.οκιμασε το και ποσταρε κ εγω ειμαι προθυμος να σε συμβουλεψω αν θες. 1 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 Το γιατι ουτε εγω το ξερω lol (geokon ουτε τωρα εχω σαφη απαντηση)...ναι εχω αυτη την αδυναμια μια και οταν σκιτσαρω κραταω σκληρα το μολυβι ωστε να μη μου βγαινουν απαλες οι γραμμες και η εξασκηση ειναι η μονη λυση πρεπει ομως να σου πω οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα σχεδια ειναι απο το τελος της δεκαετειας του '90 το σχεδιο μου εχει αλλαξει λιγακι της τεχνικες παντως της γνωριζω μια και παρακολουθησα 6 μηνο "σεμιναριο" αλλα δε μπορω να ξεφυγω απο τις μαρβελικες επιρροες μου...η γυναικα με το δρακο ειναι φωτοτυπια σκιτσου που εκανα με στυλο το 90 κατι λατρευα να χρησιμοποιω στυλο για να σκιτσαρω !!!! Τις συμβουλες σου θα τις χρειαστω και οταν ερθει η ωρα θα σου τις ζητησω 2 Quote Link to post Share on other sites
geokon 4,961 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Το γιατι ουτε εγω το ξερω lol (geokon ουτε τωρα εχω σαφη απαντηση)... εμένα τώρα γιατί με μπλέκεις...;; λές κι εγώ ποστάρω συχνότερα σχέδια...! λοιπόν! όταν βρεις "απάντηση" να έρθεις να μου την πεις για να έχω κι εγώ να απαντάω κάτι όταν με ρωτάνε... αλλιώς ανέβασε κάνα σχέδιο... (και θ ακολουθήσω κι εγώ... πρόμισ...) 5 Quote Link to post Share on other sites
conb 14,836 Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 (edited) ... αλλιώς ανέβασε κάνα σχέδιο... (και θ ακολουθήσω κι εγώ... πρόμισ...) Ok εγινε!!! Edited July 1, 2011 by conb 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts